NIESPEŁNIONE RZĄDU OBIETNICE = TEMAT ZASTĘPCZY KIBICE

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Zablokowany
patriota87

Re: NIESPEŁNIONE RZĄDU OBIETNICE = TEMAT ZASTĘPCZY KIBICE

Post autor: patriota87 » 13.05.2011, 15:59

neich to ktos poprawi i wrzuci wlasciwa ulotke
Obrazek

iparts.pl

TowarzyszPrzybysz

Post autor: TowarzyszPrzybysz » 13.05.2011, 16:07

Niespełnione Rządu obietnice = Temat zastępczy KIBICE - Facebook.

Klikać "lubię to", im więcej osób tym lepiej. Udostępniajcie też stronę tak żeby jak najwięcej osób czytało te artykuły.

Trzeba uświadamiać społeczeństwo że nie chcemy wojny Polsko Polskiej, tylko walczymy o coś konkretnego.
Obrazek

keep

Post autor: keep » 13.05.2011, 16:07

[link] tylko w wersji doc

Khan

Post autor: Khan » 13.05.2011, 16:09

jak dla mnie to poparcie tego pokaże tuskowi ze jestemy ulegli i słabi, rozumiem że tu jest chęć pokazania świata kibicowskiego bez opraw itp. dla mnie sytuacja jak opalanie się bez opamiętania ... będzie tylko gorzej. POpatrzą uspokoili się i nic to nie zmieni ... Tu chodzi o nie podązanie za tłumem a, zainicjowaniu czegoś konkretnego, działaniu przeciw zakazom absurdom. oprawy o łamaniu konstytucji , o paradoksalnych obietnicach rządu, o tym jak w POlsce jest , anty rządowych ... itp.

namreh

Post autor: namreh » 13.05.2011, 16:12

Pod koniec sezonu sprawa jest bardzo skomplikowana.
Tak bardzo zależy kibolom na dopingowaniu, bo rozgrywają się losy
kilku klubów. W ekstraklasie Arka i Craxa, a np. w I lidze, aż cztery kluby są na linii spadkowej.
A brak dopingu może spowodować (powiedzmy) osłabienie, brak motywacji, i d*** zbita.
Następny sezon w niższej lidze. (a nadzieja zawsze jest)
Tak samo jak ci co walczą w ekstraklasie o vice, i puchary !!!
Za to kluby dostaną kapuchę, i może będzie w następnym sezonie lepiej !!!
O klubach ze środka tabel, które i tak ani nie spadą, ani nie awansują...,
---wszystko jedno - kibole powinni zawiesić działalność do końca sezonu !!!
na obecność (doping), oprawy, flagi, wyjazdy !!!
I to powinno się dotyczyć całej Polski.
Obrazek

Naszurany

Post autor: Naszurany » 13.05.2011, 16:14

F.C.Z pisze:co do PiSu, to myślę podobnie jak ktoś tu już wspomniał, że po wydarzeniach z pucharu stanęli po stronie Kibiców(podobnie zresztą jak większośc opozycji). PiS obecny jest w największych mediach, Kurski u Lisa wstawiał się za Kibicami itp. i było to w programie, który ma kilkumilionową oglądalnośc.Absolutnie nie mówię, że ktokolwiek z Nas miałby za Nimi głosowac, ale możemy ugrac na tym coś dla Nas.JKM wiele razy bronił Kibiców, ale On praktycznie nie istnieje w żadnych mediach, bo wygłasza wielką krytykę pod adresem ekipy przy korycie.Może by zorganizowac jakąś konferencję prasową z którymś z przedstawicieli PiS bo wtedy i tak jakieś liczące się na rynku media przyjdą na takie wydarzenie.Sęk w tym, że stawanie (pozorne, bo ja na Nich raczej głosował nie będę, a wspólne wystąpienia nie oznacza wcale, że ktokolwiek z Kibiców na Nich zagłosuje, możemy ich wykorzystac tak jak wykorzystywano Nas a żaden Jarek czy Kurski nie będzie stał przy Tobie w lokalu wyborczym i zmuszał do głosowania na Nich) po stronie PiS może nam narobic większej rzeszy wrogów, bo ludzie też mają dosyc fanatyków radia maryja, obrońców krzyża i nieustannego zamieszania po katastrofie smoleńskiej.
NIE JESTEM FANATYKIEM ANI SYMPATYKIEM PiS!!!
Rozważam tylko sytuacje w której jak najwięcej dla Nas samych Możemy ugrac.
Jacy Ludzie?? Którzy?? To własnie wpływ tvn wyborczej itd na baranów ktorymi mozna manipulowac i jeszcze sa za to wdzieczni

Antek1930

Post autor: Antek1930 » 13.05.2011, 16:23

tarnow pisze:
Zaczyna mnie denerwować ze Pis-owcy na tym forum chcą na proteście nabić głosy Jarkowi.
Pisowcy na tym forum pokazują tylko konkretne działania PiS w sprawie kibolskiej a wnioski pozostawiają każdemu indywidualnie
Kaczor zrobił też projekt ustawy walki z kibolami. Poczytaj a potem mów jakie to mniejsze zło!!!
Dokładnie czytałem.Znajdź mi teraz lepszy prezent dla kiboli niż ustawowy nakaz współpracy stowrzyszeń z klubami czy legalność rac...Chyba,ze ktoś oczekuje zniesienie penalizacji wandalizmu,napaści na funkcjonariuszy i legalność niebezpiecznych przedmiotów na stadionach to masz rację - PiS nie jest odpowiedni
Oddając głos na PO, PIS, SLD, PSL to bez różnicy, która partia będzie u władzy wywołana przez tvn będzie chciała sobie pokazać ze radzi sobie z problemami! Jedynie JKM ma głęboko tvn i sondaże.
Własnie przestrzegam przed takim korwinowskim sekciarstwem.Jakie są róznice 3 wpisy wcześniej ujawniłem, skomentuj je jeśli możesz[/quote]

Na stronie Pisu znalazłem tylko urywki ustawy, gdzie za dużo nie napisali. W TV Jarek mocniej szczepił jęzor. Chciał miedzy innymi kary więzienia za zakrywanie twarzy po za stadionem i jeśli zostanie zatrzymany autokar z kibicami a w nim kije, noże itp.

PiS złożył projekt ustawy ws. bezpieczeństwa na stadionach
Wprowadzenie możliwości karania chuliganów dożywotnim zakazem stadionowym i pracami społecznymi, a także podwojenie obecnie obowiązujących kar za przestępstwa stadionowe - przewiduje m.in. złożony w środę przez PiS projekt nowelizacji ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych.

Szef klubu PiS Mariusz Błaszczak na konferencji prasowej w Sejmie poinformował, że projekt składa się z dwóch części - dotyczącej zaostrzenia kar dla chuliganów stadionowych oraz współpracy między klubami piłkarskimi a organizacjami kibicowskimi.

Jak powiedział, w projekcie zaproponowano podwojenie obecnie obowiązujących kar za m.in. wtargniecie na murawę, zakrywania twarzy i rzucania niebezpiecznych przedmiotów na stadionie.

Poinformował, że projekt wprowadza też możliwość ukarania tych, którzy na stadionie łamią prawo, poprzez prace społeczne. „Wprowadzamy także możliwość ustanowienia przez sąd dożywotniego zakazu stadionowego; dotychczas tej możliwości nie było” - zaznaczył Mariusz Błaszczak.

W projekcie znalazły się również zapisy dotyczące zakazu noszenia broni białej. Szef klubu PiS zwrócił uwagę, że jego partia złożyła już wcześniej odrębny projekt w tej sprawie, ale na poprzednim posiedzeniu posłowie PO wnioskowali o odrzucenie go w pierwszym czytaniu i dlatego posłowie PiS chcą wprowadzić taki zakaz w nowelizacji ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych.

PiS chce też - mówił Mariusz Błaszczak - położyć większy nacisk na współpracę pomiędzy klubami piłkarskimi a organizacjami skupiającymi kibiców. Jak zastrzegł, chodzi jednak o prawdziwe organizacje, takie jakie funkcjonują na zachodzie Europy. Zgodnie z projektem kluby będą miały nakaz współpracy z takimi organizacjami.

Szef klubu PiS dodał, że projekt zawiera też definicję organizacji kibicowskiej, czego - zaznaczył - w dotychczasowym prawodawstwie brakowało.

„Proponujemy także wprowadzenie przepisu, jaki funkcjonuje w Danii, umożliwiającego na niektórych stadionach do tego przystosowanych, wykorzystywanie rac przez kibiców, ale pod warunkiem wpłacenia kaucji” - powiedział Błaszczak. Jak zaznaczył, jeśli w wyniku użycia rac doszłoby do strat materialnych czy aktów chuligaństwa kaucja przepadałaby.

Khan

Post autor: Khan » 13.05.2011, 16:25

Naszurany pisze:
F.C.Z pisze:co do PiSu, to myślę podobnie jak ktoś tu już wspomniał, że po wydarzeniach z pucharu stanęli po stronie Kibiców(podobnie zresztą jak większośc opozycji). PiS obecny jest w największych mediach, Kurski u Lisa wstawiał się za Kibicami itp. i było to w programie, który ma kilkumilionową oglądalnośc.Absolutnie nie mówię, że ktokolwiek z Nas miałby za Nimi głosowac, ale możemy ugrac na tym coś dla Nas.JKM wiele razy bronił Kibiców, ale On praktycznie nie istnieje w żadnych mediach, bo wygłasza wielką krytykę pod adresem ekipy przy korycie.Może by zorganizowac jakąś konferencję prasową z którymś z przedstawicieli PiS bo wtedy i tak jakieś liczące się na rynku media przyjdą na takie wydarzenie.Sęk w tym, że stawanie (pozorne, bo ja na Nich raczej głosował nie będę, a wspólne wystąpienia nie oznacza wcale, że ktokolwiek z Kibiców na Nich zagłosuje, możemy ich wykorzystac tak jak wykorzystywano Nas a żaden Jarek czy Kurski nie będzie stał przy Tobie w lokalu wyborczym i zmuszał do głosowania na Nich) po stronie PiS może nam narobic większej rzeszy wrogów, bo ludzie też mają dosyc fanatyków radia maryja, obrońców krzyża i nieustannego zamieszania po katastrofie smoleńskiej.
NIE JESTEM FANATYKIEM ANI SYMPATYKIEM PiS!!!
Rozważam tylko sytuacje w której jak najwięcej dla Nas samych Możemy ugrac.
Jacy Ludzie?? Którzy?? To własnie wpływ tvn wyborczej itd na baranów ktorymi mozna manipulowac i jeszcze sa za to wdzieczni
Popieram w 110% Propaganda PO robi swoje, ludzie im uwierzą że za PiS i zwolennicy PiSu tacy właśnie są i tak będzie wyglądać gdy przejmą władzę, media PO specjalnie łapią takie kawałki żeby oczernić opozycje !

anty PO!

PukniSieWLeb

Post autor: PukniSieWLeb » 13.05.2011, 16:34

LUDZIE DO c**** PANA jesli wy chcecie glosowac na PiS to chyba naprawde was zdrowo pojebalo nie pamietacie co bylo gdy oni byli przy waldzy ? Pana Ziobro ? Sady 24 godzinne ? malo kolegow macie za kratkami przez tych imbecylow? chcecie wiecej ? a ilu waszych znajomych musi sie ukrywac za granica po 10 lat dluzej bo pozmieniali tak korzystnie dla nas prawo .... prosze was ... opanujcie sie :)

staytRue

Post autor: staytRue » 13.05.2011, 16:48

W kwestiach światopoglądowych , spraw kibicowskich itd TYLKO JKM !
Obrazek

Viclav

Post autor: Viclav » 13.05.2011, 16:51

Ktoś wcześniej napisał, żeby zrobić demota, więc pomyślałem że można spróbować.
[link]
Oceny o dziwo są całkiem niezłe, więc jakby się zebrało jeszcze trochę plusów to być może udałoby się to wepchnąć na główną.

Aha, i dajcie se spokój z tą agitacją polityczną, ten protest ma charakter anty-PO, i niech taki pozostanie. A kto na kogo będzie głosował, niech zachowa dla siebie.
Obrazek"Jesteś sterem, białym żołnierzem!" Beata KozidrakObrazek

danziger_666

Post autor: danziger_666 » 13.05.2011, 16:53

U nas w Gdansku juz konkretnie poszedl w ruch "temat : bojkot meczu z Francja 09 czerwca!!!"
Odpowiednie struktury i grupy odpowiednia rozglasniaja sprawe BOJKOTU!!!
Jest jeszcze kwestia zbojkotowania samego Heer Tuska(tfu, tfu, tfu) na meczach Lechii, ale chyba i z tym sobie poradzimy!!!
Badzmy razem kibicowsko, kibolsko!!!
A co do zawieszania wojen to: toporow wojennych z wrogami z za miedzy (Arka Gdynia) nie bedziemy zakopywac, ale wspolny front i NOWEGO wroga mamy, a to juz wystarcza aby ukierunkowac dzialania!!!
GDAŃSZCZANIN od pięciu pokoleń, a serce mam "biało-zielone"

tarnow

Post autor: tarnow » 13.05.2011, 16:55

LUDZIE DO c**** PANA jesli wy chcecie glosowac na PiS to chyba naprawde was zdrowo pojebalo nie pamietacie co bylo gdy oni byli przy waldzy ?
Pamiętam,pamiętamy.Że stadiony były otwarte a żaden komendant nie odważył sie otwarcie mówić,że kibole znają prawo i nie dają się zastraszyć.Że MS tropiło głównie ukad, afery gruntowe i doktora G, a nie kiboli

Khan

Post autor: Khan » 13.05.2011, 16:58

i za PiS dosłałem 300 podwyżki a za PO zabrali mi nawet premie a Mojej małżonce również 13 ...

Slavia_ZSC

Post autor: Slavia_ZSC » 13.05.2011, 17:01

Panów z PIS i UPR proszę o nieagitowanie!!! Szczególnie dotyczy to UPRowców, cóż chyba taka ich sekciarska natura...
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.

"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"

Khan

Post autor: Khan » 13.05.2011, 17:04

zastanawia mnie co daje Wam wiara w PO: sile, propagandowe lepsze jutro , może wyższość? normalnie pytam, więc bez spięć ... aha nie jestem z PiSu ale NIEKTÓRE aspekty popieram.

Head1947

Post autor: Head1947 » 13.05.2011, 17:04

Khan pisze:i za PiS dosłałem 300 podwyżki a za PO zabrali mi nawet premie a Mojej małżonce również 13 ...
A co to do sprawy..?no chyba ze sprzedajesz kiełbaski na stadionie to sorry..:)

Zetipe

Post autor: Zetipe » 13.05.2011, 17:05

Slavia_ZSC pisze:Panów z PIS i UPR proszę o nieagitowanie!!! Szczególnie dotyczy to UPRowców, cóż chyba taka ich sekciarska natura...
Sekciarska? Nie wiedziałem , że legalnie działająca partia polityczna to sekta.
Co do apelu zgodzę się panowie do działu Polityka zapraszam tutaj tylko ANTY PEŁO .
Ryży c*** się chyba przeliczył bo tej wojny tak łątwo z nami nie wygra . Kibice to nie dopalacze .

PukniSieWLeb

Post autor: PukniSieWLeb » 13.05.2011, 17:06

tarnow pisze:
LUDZIE DO c**** PANA jesli wy chcecie glosowac na PiS to chyba naprawde was zdrowo pojebalo nie pamietacie co bylo gdy oni byli przy waldzy ?
Pamiętam,pamiętamy.Że stadiony były otwarte a żaden komendant nie odważył sie otwarcie mówić,że kibole znają prawo i nie dają się zastraszyć.Że MS tropiło głównie ukad, afery gruntowe i doktora G, a nie kiboli
Tropilo tropilo duzo wytropilo :) na uklady nie ma rady zawsze beda a to ze ktos kogos czasem zatrzyma to chyba wylacznie dla tego ze podpadl innej waznej osobistosci taka prawda bo wiekszosc zloczyncow ktorych wytropila banda PiSu z panem ziobro na czele miala chyba jedynie stycznosc z jakas lufka albo blantem a nie wielkimi aferami :) a co wtedy mam rozumiec kibice mieli prawa i nie bylo prowokacji ? :> to chyba nie jezdziles wtedy na mecze :D nie mowie zeby glosowac na jakies PO ale PiS jest najgorszym z mozliwych wyjsc i najkrotsza droga do pozbawienia sie resztki praw ktore ludzia w tym kraju jeszcze przysluguja ...

fluor

Post autor: fluor » 13.05.2011, 17:07

Skończcie pisać na kogo głosować, wystarczy nie głosować na PO i robić im kampanie prawdy o ich obietnicach i bezprawnym działaniu...

Slavia_ZSC

Post autor: Slavia_ZSC » 13.05.2011, 17:10

Zetipe pisze:
Slavia_ZSC pisze:Panów z PIS i UPR proszę o nieagitowanie!!! Szczególnie dotyczy to UPRowców, cóż chyba taka ich sekciarska natura...
Sekciarska? Nie wiedziałem , że legalnie działająca partia polityczna to sekta.
Co do apelu zgodzę się panowie do działu Polityka zapraszam tutaj tylko ANTY PEŁO .
Ryży c*** się chyba przeliczył bo tej wojny tak łątwo z nami nie wygra . Kibice to nie dopa .
No ja mam swoje doświadczenia szczególnie z YT, gdzie wytknąłem Waszym działaczom wiele dziwnych zagrań na forach internetowych (w tym elementy sekciarstwa).

Naprawdę tu chodzi o wspólny front przeciwko łamaniu praw konstytucyjnych przez rząd a nie o ugrywanie kapitału politycznego.
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.

WhitePower

Post autor: WhitePower » 13.05.2011, 17:14

Moim zdaniem te głupie wytykanie a PIS to a PO tamto są
nie potrzebne bo to nie ma sensu, najlepszym wyjściem
było by żeby na naszych stadionach w ogóle nie było polityki.
Skupmy się raczej na obecnej sytuacji jaka zaistniała.
My chcemy tylko żeby dali nam spokój, chcemy oglądać
mecze, kibicować ukochanej drużynie, a walka polityczna
niech ma swoje miejsce w sejmie.

Khan

Post autor: Khan » 13.05.2011, 17:18

Dokładnie, nie zachowujmy się jak te brudasy w sejmie ... tylko trzeba poglądy na bok odrzucić i skupić się na realnym zagrożeniu

adrian898

Post autor: adrian898 » 13.05.2011, 17:24

Około godiznę temu jakiś kumaty policjant wypowiadał się, że sektorówki służą do tego, aby po dnimi kibole zamieniali się miejscami i przebierali się co utrudnia identyfikacje, wszystko na tvp info. Totalnie juz im mozgi wyzarlo

Kocacola

Post autor: Kocacola » 13.05.2011, 17:33

Sądzę że panowie powinniście zablokować, wpisy osób zarejestrowanych od tygodnia,
bo to są ludzie z zewnątrz ( przypuszczam że z PO ) którzy chcą wam namieszać i wyciszyć protesty antyrządowe i przeciw PO. PO ma wszędzie swoje macki.

Khan

Post autor: Khan » 13.05.2011, 17:34

on tego nie mówił, dali mu tekst by przeczytał, lub , siedzi cała służba za biurkiem i tyle wie o sytuacji co Kongo o Polsce. a takich jest sporo

WhitePower

Post autor: WhitePower » 13.05.2011, 17:48

Kocacola pisze:
Sądzę że panowie powinniście zablokować, wpisy osób zarejestrowanych od tygodnia,
bo to są ludzie z zewnątrz ( przypuszczam że z PO ) którzy chcą wam namieszać i wyciszyć protesty antyrządowe i przeciw PO. PO ma wszędzie swoje macki.

Sądzisz po dacie zarejestrowania kto reprezentuje
jakie ugrupowanie polityczne?! Nie ośmieszaj się.!
Jestem 100% apolitycznym człowiekiem o czym
świadczy powyższy post jednak tego nie potrafisz wydedukować.
Panowie czy PIS czy PO czy inna partia to i tak bandy własnego
pokroju więc dajcie spokój bo oni nigdy nie zawalczą o Nasze prawa...
Skupmy się na tym jak my sami możemy położyć kres represji
środowiska kibicowskiego. PZDR!

Slavia_ZSC

Post autor: Slavia_ZSC » 13.05.2011, 17:51

Kocacola pisze:
i zarejestrowałeś się po to żeby to napisać?

KoziaWolka

Post autor: KoziaWolka » 13.05.2011, 17:52

Powinniśmy trzymać się z dala od jakichkolwiek sojuszy z politykami... bo jak każdy zdaje sobie sprawę, potem zazwyczaj wychodzą z tego jaja... typu jakaś marna polityczna ku***, stawia się np za kibicami, wybija się ciut do góry a później może popierać pedałów i inne kurestwo... Niech się Tuski itp odpierdolą od nas i tyle w temacie..

Jagi83

Post autor: Jagi83 » 13.05.2011, 18:18

Czy OZSK coś robi oprócz wydawania oświadczeń? Panowie do meczu Polski mało czasu i może z tego gówno wyjść! Albo bojkot albo nie!! KoniecPZPN działał z niezłym hukiem i nawet odstraszył pikników, my z oswiadczeniami i naszym gdybaniem nic nie zrobimy...

TowarzyszPrzybysz

Post autor: TowarzyszPrzybysz » 13.05.2011, 18:24

Oficjalne oświadczenie OZSK w sprawie protestu na stadionach

W linku z facebooka żeby przy okazji wszyscy klikali "lubię to"
Obrazek

narodowiec111

Post autor: narodowiec111 » 13.05.2011, 18:36

A moim zdaniem trzeba mówić na kogo głosować, a na kogo nie. W c*** ludzi ma politykę w d**** i co z tego, że nie zagłosują na tuska - jak oddadzą swój głos na sld? albo na pis?
Głosować na UPR albo NOP!

bunio5

Post autor: bunio5 » 13.05.2011, 18:39

Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!

Gieksa J-no

Post autor: Gieksa J-no » 13.05.2011, 18:40

Oświadczenie OZSK to dopiero początek ich działań.

spacerowicz

Post autor: spacerowicz » 13.05.2011, 19:00

jakieś 3 (może więcej) godziny temu latałem po tv i trafiłem na samą końcówkę jakiejś pogadanki na Superstacji. Zgadnijcie kto o sobie przypomniał? Pamiętacie typa z "koniecpzpn" (tak chyba się nazywali). Aż sobie zapisałem -Filip Gieleciński. Gadała z nim młoda dziennikareczka. Zdążyłem jedynie usłyszeć, że będą oni chcieli merytorycznie dyskutować ze wszystkimi jako przedstawiciele kibiców hehehe. Oczywiście zareklamowali swoją stronę i znowu będą chcieli się pokazać. W dalszym ciągu nie wiem kto za nimi tak na prawdę stoi. Przypomniało mi się ich kilkuosobowe pikietowanie pod pzpn

ultrapro

Post autor: ultrapro » 13.05.2011, 19:11

Bardzo proszę kogoś kto posiada potrzebne informacje o stworzenie ulotki na której wytkniemy nieudolnemu premierowi jego obietnice i brak spełnienia, chodzi o to żeby pokazać ludziom prawdziwe przesłanie hasła "Niespełnione rządu obietnice, temat zastępczy kibice!"

ignorant

Post autor: ignorant » 13.05.2011, 19:14

spacerowicz: akcję koniecpzpn wymyślili sfinansowali i wypromowali w ITI.
lubin

spacerowicz

Post autor: spacerowicz » 13.05.2011, 19:14

ultrapro pisze:Bardzo proszę kogoś kto posiada potrzebne informacje o stworzenie ulotki na której wytkniemy nieudolnemu premierowi jego obietnice i brak spełnienia, chodzi o to żeby pokazać ludziom prawdziwe przesłanie hasła "Niespełnione rządu obietnice, temat zastępczy kibice!" [link]

[link]

Myslowicka GieKSa

Post autor: Myslowicka GieKSa » 13.05.2011, 19:17

OZSK powinno wydać również oświadczenie o bojkocie meczow reprezentacji co mocno by uderzyło w pzpn i pozostałe instytucje tym bardziej, że jesteśmy przed euro, byłaby to kompromitacja dla Polski gdzie na mecze reprezentacji przed tak ważnym turniejem stadiony i to te niby nowoczesne świecą pustkami. Poza tym brak wpływów z biletów dla tych oszołomów!

Zablokowany