NIESPEŁNIONE RZĄDU OBIETNICE = TEMAT ZASTĘPCZY KIBICE
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: NIESPEŁNIONE RZĄDU OBIETNICE = TEMAT ZASTĘPCZY KIBICE
neich to ktos poprawi i wrzuci wlasciwa ulotke

-
-
Niespełnione Rządu obietnice = Temat zastępczy KIBICE - Facebook.
Klikać "lubię to", im więcej osób tym lepiej. Udostępniajcie też stronę tak żeby jak najwięcej osób czytało te artykuły.
Trzeba uświadamiać społeczeństwo że nie chcemy wojny Polsko Polskiej, tylko walczymy o coś konkretnego.
Klikać "lubię to", im więcej osób tym lepiej. Udostępniajcie też stronę tak żeby jak najwięcej osób czytało te artykuły.
Trzeba uświadamiać społeczeństwo że nie chcemy wojny Polsko Polskiej, tylko walczymy o coś konkretnego.

-
[link] tylko w wersji doc
-
jak dla mnie to poparcie tego pokaże tuskowi ze jestemy ulegli i słabi, rozumiem że tu jest chęć pokazania świata kibicowskiego bez opraw itp. dla mnie sytuacja jak opalanie się bez opamiętania ... będzie tylko gorzej. POpatrzą uspokoili się i nic to nie zmieni ... Tu chodzi o nie podązanie za tłumem a, zainicjowaniu czegoś konkretnego, działaniu przeciw zakazom absurdom. oprawy o łamaniu konstytucji , o paradoksalnych obietnicach rządu, o tym jak w POlsce jest , anty rządowych ... itp.
-
Pod koniec sezonu sprawa jest bardzo skomplikowana.
Tak bardzo zależy kibolom na dopingowaniu, bo rozgrywają się losy
kilku klubów. W ekstraklasie Arka i Craxa, a np. w I lidze, aż cztery kluby są na linii spadkowej.
A brak dopingu może spowodować (powiedzmy) osłabienie, brak motywacji, i d*** zbita.
Następny sezon w niższej lidze. (a nadzieja zawsze jest)
Tak samo jak ci co walczą w ekstraklasie o vice, i puchary !!!
Za to kluby dostaną kapuchę, i może będzie w następnym sezonie lepiej !!!
O klubach ze środka tabel, które i tak ani nie spadą, ani nie awansują...,
---wszystko jedno - kibole powinni zawiesić działalność do końca sezonu !!!
na obecność (doping), oprawy, flagi, wyjazdy !!!
I to powinno się dotyczyć całej Polski.
Tak bardzo zależy kibolom na dopingowaniu, bo rozgrywają się losy
kilku klubów. W ekstraklasie Arka i Craxa, a np. w I lidze, aż cztery kluby są na linii spadkowej.
A brak dopingu może spowodować (powiedzmy) osłabienie, brak motywacji, i d*** zbita.
Następny sezon w niższej lidze. (a nadzieja zawsze jest)
Tak samo jak ci co walczą w ekstraklasie o vice, i puchary !!!
Za to kluby dostaną kapuchę, i może będzie w następnym sezonie lepiej !!!
O klubach ze środka tabel, które i tak ani nie spadą, ani nie awansują...,
---wszystko jedno - kibole powinni zawiesić działalność do końca sezonu !!!
na obecność (doping), oprawy, flagi, wyjazdy !!!
I to powinno się dotyczyć całej Polski.

-
Jacy Ludzie?? Którzy?? To własnie wpływ tvn wyborczej itd na baranów ktorymi mozna manipulowac i jeszcze sa za to wdzieczniF.C.Z pisze:co do PiSu, to myślę podobnie jak ktoś tu już wspomniał, że po wydarzeniach z pucharu stanęli po stronie Kibiców(podobnie zresztą jak większośc opozycji). PiS obecny jest w największych mediach, Kurski u Lisa wstawiał się za Kibicami itp. i było to w programie, który ma kilkumilionową oglądalnośc.Absolutnie nie mówię, że ktokolwiek z Nas miałby za Nimi głosowac, ale możemy ugrac na tym coś dla Nas.JKM wiele razy bronił Kibiców, ale On praktycznie nie istnieje w żadnych mediach, bo wygłasza wielką krytykę pod adresem ekipy przy korycie.Może by zorganizowac jakąś konferencję prasową z którymś z przedstawicieli PiS bo wtedy i tak jakieś liczące się na rynku media przyjdą na takie wydarzenie.Sęk w tym, że stawanie (pozorne, bo ja na Nich raczej głosował nie będę, a wspólne wystąpienia nie oznacza wcale, że ktokolwiek z Kibiców na Nich zagłosuje, możemy ich wykorzystac tak jak wykorzystywano Nas a żaden Jarek czy Kurski nie będzie stał przy Tobie w lokalu wyborczym i zmuszał do głosowania na Nich) po stronie PiS może nam narobic większej rzeszy wrogów, bo ludzie też mają dosyc fanatyków radia maryja, obrońców krzyża i nieustannego zamieszania po katastrofie smoleńskiej.
NIE JESTEM FANATYKIEM ANI SYMPATYKIEM PiS!!!
Rozważam tylko sytuacje w której jak najwięcej dla Nas samych Możemy ugrac.
-
Kaczor zrobił też projekt ustawy walki z kibolami. Poczytaj a potem mów jakie to mniejsze zło!!!tarnow pisze:Pisowcy na tym forum pokazują tylko konkretne działania PiS w sprawie kibolskiej a wnioski pozostawiają każdemu indywidualnieZaczyna mnie denerwować ze Pis-owcy na tym forum chcą na proteście nabić głosy Jarkowi.
Dokładnie czytałem.Znajdź mi teraz lepszy prezent dla kiboli niż ustawowy nakaz współpracy stowrzyszeń z klubami czy legalność rac...Chyba,ze ktoś oczekuje zniesienie penalizacji wandalizmu,napaści na funkcjonariuszy i legalność niebezpiecznych przedmiotów na stadionach to masz rację - PiS nie jest odpowiedni
Własnie przestrzegam przed takim korwinowskim sekciarstwem.Jakie są róznice 3 wpisy wcześniej ujawniłem, skomentuj je jeśli możesz[/quote]Oddając głos na PO, PIS, SLD, PSL to bez różnicy, która partia będzie u władzy wywołana przez tvn będzie chciała sobie pokazać ze radzi sobie z problemami! Jedynie JKM ma głęboko tvn i sondaże.
Na stronie Pisu znalazłem tylko urywki ustawy, gdzie za dużo nie napisali. W TV Jarek mocniej szczepił jęzor. Chciał miedzy innymi kary więzienia za zakrywanie twarzy po za stadionem i jeśli zostanie zatrzymany autokar z kibicami a w nim kije, noże itp.
PiS złożył projekt ustawy ws. bezpieczeństwa na stadionach
Wprowadzenie możliwości karania chuliganów dożywotnim zakazem stadionowym i pracami społecznymi, a także podwojenie obecnie obowiązujących kar za przestępstwa stadionowe - przewiduje m.in. złożony w środę przez PiS projekt nowelizacji ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych.
Szef klubu PiS Mariusz Błaszczak na konferencji prasowej w Sejmie poinformował, że projekt składa się z dwóch części - dotyczącej zaostrzenia kar dla chuliganów stadionowych oraz współpracy między klubami piłkarskimi a organizacjami kibicowskimi.
Jak powiedział, w projekcie zaproponowano podwojenie obecnie obowiązujących kar za m.in. wtargniecie na murawę, zakrywania twarzy i rzucania niebezpiecznych przedmiotów na stadionie.
Poinformował, że projekt wprowadza też możliwość ukarania tych, którzy na stadionie łamią prawo, poprzez prace społeczne. „Wprowadzamy także możliwość ustanowienia przez sąd dożywotniego zakazu stadionowego; dotychczas tej możliwości nie było” - zaznaczył Mariusz Błaszczak.
W projekcie znalazły się również zapisy dotyczące zakazu noszenia broni białej. Szef klubu PiS zwrócił uwagę, że jego partia złożyła już wcześniej odrębny projekt w tej sprawie, ale na poprzednim posiedzeniu posłowie PO wnioskowali o odrzucenie go w pierwszym czytaniu i dlatego posłowie PiS chcą wprowadzić taki zakaz w nowelizacji ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych.
PiS chce też - mówił Mariusz Błaszczak - położyć większy nacisk na współpracę pomiędzy klubami piłkarskimi a organizacjami skupiającymi kibiców. Jak zastrzegł, chodzi jednak o prawdziwe organizacje, takie jakie funkcjonują na zachodzie Europy. Zgodnie z projektem kluby będą miały nakaz współpracy z takimi organizacjami.
Szef klubu PiS dodał, że projekt zawiera też definicję organizacji kibicowskiej, czego - zaznaczył - w dotychczasowym prawodawstwie brakowało.
„Proponujemy także wprowadzenie przepisu, jaki funkcjonuje w Danii, umożliwiającego na niektórych stadionach do tego przystosowanych, wykorzystywanie rac przez kibiców, ale pod warunkiem wpłacenia kaucji” - powiedział Błaszczak. Jak zaznaczył, jeśli w wyniku użycia rac doszłoby do strat materialnych czy aktów chuligaństwa kaucja przepadałaby.
-
Popieram w 110% Propaganda PO robi swoje, ludzie im uwierzą że za PiS i zwolennicy PiSu tacy właśnie są i tak będzie wyglądać gdy przejmą władzę, media PO specjalnie łapią takie kawałki żeby oczernić opozycje !Naszurany pisze:Jacy Ludzie?? Którzy?? To własnie wpływ tvn wyborczej itd na baranów ktorymi mozna manipulowac i jeszcze sa za to wdzieczniF.C.Z pisze:co do PiSu, to myślę podobnie jak ktoś tu już wspomniał, że po wydarzeniach z pucharu stanęli po stronie Kibiców(podobnie zresztą jak większośc opozycji). PiS obecny jest w największych mediach, Kurski u Lisa wstawiał się za Kibicami itp. i było to w programie, który ma kilkumilionową oglądalnośc.Absolutnie nie mówię, że ktokolwiek z Nas miałby za Nimi głosowac, ale możemy ugrac na tym coś dla Nas.JKM wiele razy bronił Kibiców, ale On praktycznie nie istnieje w żadnych mediach, bo wygłasza wielką krytykę pod adresem ekipy przy korycie.Może by zorganizowac jakąś konferencję prasową z którymś z przedstawicieli PiS bo wtedy i tak jakieś liczące się na rynku media przyjdą na takie wydarzenie.Sęk w tym, że stawanie (pozorne, bo ja na Nich raczej głosował nie będę, a wspólne wystąpienia nie oznacza wcale, że ktokolwiek z Kibiców na Nich zagłosuje, możemy ich wykorzystac tak jak wykorzystywano Nas a żaden Jarek czy Kurski nie będzie stał przy Tobie w lokalu wyborczym i zmuszał do głosowania na Nich) po stronie PiS może nam narobic większej rzeszy wrogów, bo ludzie też mają dosyc fanatyków radia maryja, obrońców krzyża i nieustannego zamieszania po katastrofie smoleńskiej.
NIE JESTEM FANATYKIEM ANI SYMPATYKIEM PiS!!!
Rozważam tylko sytuacje w której jak najwięcej dla Nas samych Możemy ugrac.
anty PO!
-
LUDZIE DO c**** PANA jesli wy chcecie glosowac na PiS to chyba naprawde was zdrowo pojebalo nie pamietacie co bylo gdy oni byli przy waldzy ? Pana Ziobro ? Sady 24 godzinne ? malo kolegow macie za kratkami przez tych imbecylow? chcecie wiecej ? a ilu waszych znajomych musi sie ukrywac za granica po 10 lat dluzej bo pozmieniali tak korzystnie dla nas prawo .... prosze was ... opanujcie sie :)
-
W kwestiach światopoglądowych , spraw kibicowskich itd TYLKO JKM !

-
Ktoś wcześniej napisał, żeby zrobić demota, więc pomyślałem że można spróbować.
[link]
Oceny o dziwo są całkiem niezłe, więc jakby się zebrało jeszcze trochę plusów to być może udałoby się to wepchnąć na główną.
Aha, i dajcie se spokój z tą agitacją polityczną, ten protest ma charakter anty-PO, i niech taki pozostanie. A kto na kogo będzie głosował, niech zachowa dla siebie.
[link]
Oceny o dziwo są całkiem niezłe, więc jakby się zebrało jeszcze trochę plusów to być może udałoby się to wepchnąć na główną.
Aha, i dajcie se spokój z tą agitacją polityczną, ten protest ma charakter anty-PO, i niech taki pozostanie. A kto na kogo będzie głosował, niech zachowa dla siebie.

-
U nas w Gdansku juz konkretnie poszedl w ruch "temat : bojkot meczu z Francja 09 czerwca!!!"
Odpowiednie struktury i grupy odpowiednia rozglasniaja sprawe BOJKOTU!!!
Jest jeszcze kwestia zbojkotowania samego Heer Tuska(tfu, tfu, tfu) na meczach Lechii, ale chyba i z tym sobie poradzimy!!!
Badzmy razem kibicowsko, kibolsko!!!
A co do zawieszania wojen to: toporow wojennych z wrogami z za miedzy (Arka Gdynia) nie bedziemy zakopywac, ale wspolny front i NOWEGO wroga mamy, a to juz wystarcza aby ukierunkowac dzialania!!!
Odpowiednie struktury i grupy odpowiednia rozglasniaja sprawe BOJKOTU!!!
Jest jeszcze kwestia zbojkotowania samego Heer Tuska(tfu, tfu, tfu) na meczach Lechii, ale chyba i z tym sobie poradzimy!!!
Badzmy razem kibicowsko, kibolsko!!!
A co do zawieszania wojen to: toporow wojennych z wrogami z za miedzy (Arka Gdynia) nie bedziemy zakopywac, ale wspolny front i NOWEGO wroga mamy, a to juz wystarcza aby ukierunkowac dzialania!!!
GDAŃSZCZANIN od pięciu pokoleń, a serce mam "biało-zielone"
-
Pamiętam,pamiętamy.Że stadiony były otwarte a żaden komendant nie odważył sie otwarcie mówić,że kibole znają prawo i nie dają się zastraszyć.Że MS tropiło głównie ukad, afery gruntowe i doktora G, a nie kiboliLUDZIE DO c**** PANA jesli wy chcecie glosowac na PiS to chyba naprawde was zdrowo pojebalo nie pamietacie co bylo gdy oni byli przy waldzy ?
-
i za PiS dosłałem 300 podwyżki a za PO zabrali mi nawet premie a Mojej małżonce również 13 ...
-
Panów z PIS i UPR proszę o nieagitowanie!!! Szczególnie dotyczy to UPRowców, cóż chyba taka ich sekciarska natura...
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
-
zastanawia mnie co daje Wam wiara w PO: sile, propagandowe lepsze jutro , może wyższość? normalnie pytam, więc bez spięć ... aha nie jestem z PiSu ale NIEKTÓRE aspekty popieram.
A co to do sprawy..?no chyba ze sprzedajesz kiełbaski na stadionie to sorry..:)Khan pisze:i za PiS dosłałem 300 podwyżki a za PO zabrali mi nawet premie a Mojej małżonce również 13 ...
-
Sekciarska? Nie wiedziałem , że legalnie działająca partia polityczna to sekta.Slavia_ZSC pisze:Panów z PIS i UPR proszę o nieagitowanie!!! Szczególnie dotyczy to UPRowców, cóż chyba taka ich sekciarska natura...
Co do apelu zgodzę się panowie do działu Polityka zapraszam tutaj tylko ANTY PEŁO .
Ryży c*** się chyba przeliczył bo tej wojny tak łątwo z nami nie wygra . Kibice to nie dopalacze .
-
Tropilo tropilo duzo wytropilo :) na uklady nie ma rady zawsze beda a to ze ktos kogos czasem zatrzyma to chyba wylacznie dla tego ze podpadl innej waznej osobistosci taka prawda bo wiekszosc zloczyncow ktorych wytropila banda PiSu z panem ziobro na czele miala chyba jedynie stycznosc z jakas lufka albo blantem a nie wielkimi aferami :) a co wtedy mam rozumiec kibice mieli prawa i nie bylo prowokacji ? :> to chyba nie jezdziles wtedy na mecze :D nie mowie zeby glosowac na jakies PO ale PiS jest najgorszym z mozliwych wyjsc i najkrotsza droga do pozbawienia sie resztki praw ktore ludzia w tym kraju jeszcze przysluguja ...tarnow pisze:Pamiętam,pamiętamy.Że stadiony były otwarte a żaden komendant nie odważył sie otwarcie mówić,że kibole znają prawo i nie dają się zastraszyć.Że MS tropiło głównie ukad, afery gruntowe i doktora G, a nie kiboliLUDZIE DO c**** PANA jesli wy chcecie glosowac na PiS to chyba naprawde was zdrowo pojebalo nie pamietacie co bylo gdy oni byli przy waldzy ?
-
Skończcie pisać na kogo głosować, wystarczy nie głosować na PO i robić im kampanie prawdy o ich obietnicach i bezprawnym działaniu...
-
No ja mam swoje doświadczenia szczególnie z YT, gdzie wytknąłem Waszym działaczom wiele dziwnych zagrań na forach internetowych (w tym elementy sekciarstwa).Zetipe pisze:Sekciarska? Nie wiedziałem , że legalnie działająca partia polityczna to sekta.Slavia_ZSC pisze:Panów z PIS i UPR proszę o nieagitowanie!!! Szczególnie dotyczy to UPRowców, cóż chyba taka ich sekciarska natura...
Co do apelu zgodzę się panowie do działu Polityka zapraszam tutaj tylko ANTY PEŁO .
Ryży c*** się chyba przeliczył bo tej wojny tak łątwo z nami nie wygra . Kibice to nie dopa .
Naprawdę tu chodzi o wspólny front przeciwko łamaniu praw konstytucyjnych przez rząd a nie o ugrywanie kapitału politycznego.
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.
-
Moim zdaniem te głupie wytykanie a PIS to a PO tamto są
nie potrzebne bo to nie ma sensu, najlepszym wyjściem
było by żeby na naszych stadionach w ogóle nie było polityki.
Skupmy się raczej na obecnej sytuacji jaka zaistniała.
My chcemy tylko żeby dali nam spokój, chcemy oglądać
mecze, kibicować ukochanej drużynie, a walka polityczna
niech ma swoje miejsce w sejmie.
-
Dokładnie, nie zachowujmy się jak te brudasy w sejmie ... tylko trzeba poglądy na bok odrzucić i skupić się na realnym zagrożeniu
-
Około godiznę temu jakiś kumaty policjant wypowiadał się, że sektorówki służą do tego, aby po dnimi kibole zamieniali się miejscami i przebierali się co utrudnia identyfikacje, wszystko na tvp info. Totalnie juz im mozgi wyzarlo
-
Sądzę że panowie powinniście zablokować, wpisy osób zarejestrowanych od tygodnia,Moim zdaniem te głupie wytykanie a PIS to a PO tamto są
bo to są ludzie z zewnątrz ( przypuszczam że z PO ) którzy chcą wam namieszać i wyciszyć protesty antyrządowe i przeciw PO. PO ma wszędzie swoje macki.
-
on tego nie mówił, dali mu tekst by przeczytał, lub , siedzi cała służba za biurkiem i tyle wie o sytuacji co Kongo o Polsce. a takich jest sporo
-
Kocacola pisze:Sądzę że panowie powinniście zablokować, wpisy osób zarejestrowanych od tygodnia,Moim zdaniem te głupie wytykanie a PIS to a PO tamto są
bo to są ludzie z zewnątrz ( przypuszczam że z PO ) którzy chcą wam namieszać i wyciszyć protesty antyrządowe i przeciw PO. PO ma wszędzie swoje macki.
Sądzisz po dacie zarejestrowania kto reprezentuje
jakie ugrupowanie polityczne?! Nie ośmieszaj się.!
Jestem 100% apolitycznym człowiekiem o czym
świadczy powyższy post jednak tego nie potrafisz wydedukować.
Panowie czy PIS czy PO czy inna partia to i tak bandy własnego
pokroju więc dajcie spokój bo oni nigdy nie zawalczą o Nasze prawa...
Skupmy się na tym jak my sami możemy położyć kres represji
środowiska kibicowskiego. PZDR!
-
i zarejestrowałeś się po to żeby to napisać?Kocacola pisze:Sądzę że panowie powinniście zablokować, wpisy osób zarejestrowanych od tygodnia,Moim zdaniem te głupie wytykanie a PIS to a PO tamto są
-
Powinniśmy trzymać się z dala od jakichkolwiek sojuszy z politykami... bo jak każdy zdaje sobie sprawę, potem zazwyczaj wychodzą z tego jaja... typu jakaś marna polityczna ku***, stawia się np za kibicami, wybija się ciut do góry a później może popierać pedałów i inne kurestwo... Niech się Tuski itp odpierdolą od nas i tyle w temacie..
-
Czy OZSK coś robi oprócz wydawania oświadczeń? Panowie do meczu Polski mało czasu i może z tego gówno wyjść! Albo bojkot albo nie!! KoniecPZPN działał z niezłym hukiem i nawet odstraszył pikników, my z oswiadczeniami i naszym gdybaniem nic nie zrobimy...
-
Oficjalne oświadczenie OZSK w sprawie protestu na stadionach
W linku z facebooka żeby przy okazji wszyscy klikali "lubię to"
W linku z facebooka żeby przy okazji wszyscy klikali "lubię to"

-
A moim zdaniem trzeba mówić na kogo głosować, a na kogo nie. W c*** ludzi ma politykę w d**** i co z tego, że nie zagłosują na tuska - jak oddadzą swój głos na sld? albo na pis?
Głosować na UPR albo NOP!
Głosować na UPR albo NOP!
-
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
-
Oświadczenie OZSK to dopiero początek ich działań.
-
jakieś 3 (może więcej) godziny temu latałem po tv i trafiłem na samą końcówkę jakiejś pogadanki na Superstacji. Zgadnijcie kto o sobie przypomniał? Pamiętacie typa z "koniecpzpn" (tak chyba się nazywali). Aż sobie zapisałem -Filip Gieleciński. Gadała z nim młoda dziennikareczka. Zdążyłem jedynie usłyszeć, że będą oni chcieli merytorycznie dyskutować ze wszystkimi jako przedstawiciele kibiców hehehe. Oczywiście zareklamowali swoją stronę i znowu będą chcieli się pokazać. W dalszym ciągu nie wiem kto za nimi tak na prawdę stoi. Przypomniało mi się ich kilkuosobowe pikietowanie pod pzpn
-
Bardzo proszę kogoś kto posiada potrzebne informacje o stworzenie ulotki na której wytkniemy nieudolnemu premierowi jego obietnice i brak spełnienia, chodzi o to żeby pokazać ludziom prawdziwe przesłanie hasła "Niespełnione rządu obietnice, temat zastępczy kibice!"
-
spacerowicz: akcję koniecpzpn wymyślili sfinansowali i wypromowali w ITI.
lubin
-
ultrapro pisze:Bardzo proszę kogoś kto posiada potrzebne informacje o stworzenie ulotki na której wytkniemy nieudolnemu premierowi jego obietnice i brak spełnienia, chodzi o to żeby pokazać ludziom prawdziwe przesłanie hasła "Niespełnione rządu obietnice, temat zastępczy kibice!" [link]
[link]
-
OZSK powinno wydać również oświadczenie o bojkocie meczow reprezentacji co mocno by uderzyło w pzpn i pozostałe instytucje tym bardziej, że jesteśmy przed euro, byłaby to kompromitacja dla Polski gdzie na mecze reprezentacji przed tak ważnym turniejem stadiony i to te niby nowoczesne świecą pustkami. Poza tym brak wpływów z biletów dla tych oszołomów!