NIESPEŁNIONE RZĄDU OBIETNICE = TEMAT ZASTĘPCZY KIBICE

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Naszurany

Re: NIESPEŁNIONE RZĄDU OBIETNICE = TEMAT ZASTĘPCZY KIBICE

Post autor: Naszurany »

F.C.Z pisze:co do PiSu, to myślę podobnie jak ktoś tu już wspomniał, że po wydarzeniach z pucharu stanęli po stronie Kibiców(podobnie zresztą jak większośc opozycji). PiS obecny jest w największych mediach, Kurski u Lisa wstawiał się za Kibicami itp. i było to w programie, który ma kilkumilionową oglądalnośc.Absolutnie nie mówię, że ktokolwiek z Nas miałby za Nimi głosowac, ale możemy ugrac na tym coś dla Nas.JKM wiele razy bronił Kibiców, ale On praktycznie nie istnieje w żadnych mediach, bo wygłasza wielką krytykę pod adresem ekipy przy korycie.Może by zorganizowac jakąś konferencję prasową z którymś z przedstawicieli PiS bo wtedy i tak jakieś liczące się na rynku media przyjdą na takie wydarzenie.Sęk w tym, że stawanie (pozorne, bo ja na Nich raczej głosował nie będę, a wspólne wystąpienia nie oznacza wcale, że ktokolwiek z Kibiców na Nich zagłosuje, możemy ich wykorzystac tak jak wykorzystywano Nas a żaden Jarek czy Kurski nie będzie stał przy Tobie w lokalu wyborczym i zmuszał do głosowania na Nich) po stronie PiS może nam narobic większej rzeszy wrogów, bo ludzie też mają dosyc fanatyków radia maryja, obrońców krzyża i nieustannego zamieszania po katastrofie smoleńskiej.
NIE JESTEM FANATYKIEM ANI SYMPATYKIEM PiS!!!
Rozważam tylko sytuacje w której jak najwięcej dla Nas samych Możemy ugrac.
Jacy Ludzie?? Którzy?? To własnie wpływ tvn wyborczej itd na baranów ktorymi mozna manipulowac i jeszcze sa za to wdzieczni
iparts.pl
Antek1930

Post autor: Antek1930 »

tarnow pisze:
Zaczyna mnie denerwować ze Pis-owcy na tym forum chcą na proteście nabić głosy Jarkowi.
Pisowcy na tym forum pokazują tylko konkretne działania PiS w sprawie kibolskiej a wnioski pozostawiają każdemu indywidualnie
Kaczor zrobił też projekt ustawy walki z kibolami. Poczytaj a potem mów jakie to mniejsze zło!!!
Dokładnie czytałem.Znajdź mi teraz lepszy prezent dla kiboli niż ustawowy nakaz współpracy stowrzyszeń z klubami czy legalność rac...Chyba,ze ktoś oczekuje zniesienie penalizacji wandalizmu,napaści na funkcjonariuszy i legalność niebezpiecznych przedmiotów na stadionach to masz rację - PiS nie jest odpowiedni
Oddając głos na PO, PIS, SLD, PSL to bez różnicy, która partia będzie u władzy wywołana przez tvn będzie chciała sobie pokazać ze radzi sobie z problemami! Jedynie JKM ma głęboko tvn i sondaże.
Własnie przestrzegam przed takim korwinowskim sekciarstwem.Jakie są róznice 3 wpisy wcześniej ujawniłem, skomentuj je jeśli możesz[/quote]

Na stronie Pisu znalazłem tylko urywki ustawy, gdzie za dużo nie napisali. W TV Jarek mocniej szczepił jęzor. Chciał miedzy innymi kary więzienia za zakrywanie twarzy po za stadionem i jeśli zostanie zatrzymany autokar z kibicami a w nim kije, noże itp.

PiS złożył projekt ustawy ws. bezpieczeństwa na stadionach
Wprowadzenie możliwości karania chuliganów dożywotnim zakazem stadionowym i pracami społecznymi, a także podwojenie obecnie obowiązujących kar za przestępstwa stadionowe - przewiduje m.in. złożony w środę przez PiS projekt nowelizacji ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych.

Szef klubu PiS Mariusz Błaszczak na konferencji prasowej w Sejmie poinformował, że projekt składa się z dwóch części - dotyczącej zaostrzenia kar dla chuliganów stadionowych oraz współpracy między klubami piłkarskimi a organizacjami kibicowskimi.

Jak powiedział, w projekcie zaproponowano podwojenie obecnie obowiązujących kar za m.in. wtargniecie na murawę, zakrywania twarzy i rzucania niebezpiecznych przedmiotów na stadionie.

Poinformował, że projekt wprowadza też możliwość ukarania tych, którzy na stadionie łamią prawo, poprzez prace społeczne. „Wprowadzamy także możliwość ustanowienia przez sąd dożywotniego zakazu stadionowego; dotychczas tej możliwości nie było” - zaznaczył Mariusz Błaszczak.

W projekcie znalazły się również zapisy dotyczące zakazu noszenia broni białej. Szef klubu PiS zwrócił uwagę, że jego partia złożyła już wcześniej odrębny projekt w tej sprawie, ale na poprzednim posiedzeniu posłowie PO wnioskowali o odrzucenie go w pierwszym czytaniu i dlatego posłowie PiS chcą wprowadzić taki zakaz w nowelizacji ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych.

PiS chce też - mówił Mariusz Błaszczak - położyć większy nacisk na współpracę pomiędzy klubami piłkarskimi a organizacjami skupiającymi kibiców. Jak zastrzegł, chodzi jednak o prawdziwe organizacje, takie jakie funkcjonują na zachodzie Europy. Zgodnie z projektem kluby będą miały nakaz współpracy z takimi organizacjami.

Szef klubu PiS dodał, że projekt zawiera też definicję organizacji kibicowskiej, czego - zaznaczył - w dotychczasowym prawodawstwie brakowało.

„Proponujemy także wprowadzenie przepisu, jaki funkcjonuje w Danii, umożliwiającego na niektórych stadionach do tego przystosowanych, wykorzystywanie rac przez kibiców, ale pod warunkiem wpłacenia kaucji” - powiedział Błaszczak. Jak zaznaczył, jeśli w wyniku użycia rac doszłoby do strat materialnych czy aktów chuligaństwa kaucja przepadałaby.
Khan

Post autor: Khan »

Naszurany pisze:
F.C.Z pisze:co do PiSu, to myślę podobnie jak ktoś tu już wspomniał, że po wydarzeniach z pucharu stanęli po stronie Kibiców(podobnie zresztą jak większośc opozycji). PiS obecny jest w największych mediach, Kurski u Lisa wstawiał się za Kibicami itp. i było to w programie, który ma kilkumilionową oglądalnośc.Absolutnie nie mówię, że ktokolwiek z Nas miałby za Nimi głosowac, ale możemy ugrac na tym coś dla Nas.JKM wiele razy bronił Kibiców, ale On praktycznie nie istnieje w żadnych mediach, bo wygłasza wielką krytykę pod adresem ekipy przy korycie.Może by zorganizowac jakąś konferencję prasową z którymś z przedstawicieli PiS bo wtedy i tak jakieś liczące się na rynku media przyjdą na takie wydarzenie.Sęk w tym, że stawanie (pozorne, bo ja na Nich raczej głosował nie będę, a wspólne wystąpienia nie oznacza wcale, że ktokolwiek z Kibiców na Nich zagłosuje, możemy ich wykorzystac tak jak wykorzystywano Nas a żaden Jarek czy Kurski nie będzie stał przy Tobie w lokalu wyborczym i zmuszał do głosowania na Nich) po stronie PiS może nam narobic większej rzeszy wrogów, bo ludzie też mają dosyc fanatyków radia maryja, obrońców krzyża i nieustannego zamieszania po katastrofie smoleńskiej.
NIE JESTEM FANATYKIEM ANI SYMPATYKIEM PiS!!!
Rozważam tylko sytuacje w której jak najwięcej dla Nas samych Możemy ugrac.
Jacy Ludzie?? Którzy?? To własnie wpływ tvn wyborczej itd na baranów ktorymi mozna manipulowac i jeszcze sa za to wdzieczni
Popieram w 110% Propaganda PO robi swoje, ludzie im uwierzą że za PiS i zwolennicy PiSu tacy właśnie są i tak będzie wyglądać gdy przejmą władzę, media PO specjalnie łapią takie kawałki żeby oczernić opozycje !

anty PO!
staytRue

Post autor: staytRue »

W kwestiach światopoglądowych , spraw kibicowskich itd TYLKO JKM !
Viclav

Post autor: Viclav »

Ktoś wcześniej napisał, żeby zrobić demota, więc pomyślałem że można spróbować.
http://demotywatory.pl/3066052/Niespeln ... -obietnice
Oceny o dziwo są całkiem niezłe, więc jakby się zebrało jeszcze trochę plusów to być może udałoby się to wepchnąć na główną.

Aha, i dajcie se spokój z tą agitacją polityczną, ten protest ma charakter anty-PO, i niech taki pozostanie. A kto na kogo będzie głosował, niech zachowa dla siebie.
danziger_666

Post autor: danziger_666 »

U nas w Gdansku juz konkretnie poszedl w ruch "temat : bojkot meczu z Francja 09 czerwca!!!"
Odpowiednie struktury i grupy odpowiednia rozglasniaja sprawe BOJKOTU!!!
Jest jeszcze kwestia zbojkotowania samego Heer Tuska(tfu, tfu, tfu) na meczach Lechii, ale chyba i z tym sobie poradzimy!!!
Badzmy razem kibicowsko, kibolsko!!!
A co do zawieszania wojen to: toporow wojennych z wrogami z za miedzy (Arka Gdynia) nie bedziemy zakopywac, ale wspolny front i NOWEGO wroga mamy, a to juz wystarcza aby ukierunkowac dzialania!!!
Khan

i za PiS dosłałem 300 podwyżki a za PO zabrali mi nawet premie a Mojej małżonce również 13 ...
Khan

zastanawia mnie co daje Wam wiara w PO: sile, propagandowe lepsze jutro , może wyższość? normalnie pytam, więc bez spięć ... aha nie jestem z PiSu ale NIEKTÓRE aspekty popieram.
Head1947

Post autor: Head1947 »

Khan pisze:i za PiS dosłałem 300 podwyżki a za PO zabrali mi nawet premie a Mojej małżonce również 13 ...
A co to do sprawy..?no chyba ze sprzedajesz kiełbaski na stadionie to sorry..:)
fluor

Post autor: fluor »

Skończcie pisać na kogo głosować, wystarczy nie głosować na PO i robić im kampanie prawdy o ich obietnicach i bezprawnym działaniu...
Khan

on tego nie mówił, dali mu tekst by przeczytał, lub , siedzi cała służba za biurkiem i tyle wie o sytuacji co Kongo o Polsce. a takich jest sporo
Jagi83

Post autor: Jagi83 »

Czy OZSK coś robi oprócz wydawania oświadczeń? Panowie do meczu Polski mało czasu i może z tego gówno wyjść! Albo bojkot albo nie!! KoniecPZPN działał z niezłym hukiem i nawet odstraszył pikników, my z oswiadczeniami i naszym gdybaniem nic nie zrobimy...
TowarzyszPrzybysz

Post autor: TowarzyszPrzybysz »

Oficjalne oświadczenie OZSK w sprawie protestu na stadionach

W linku z facebooka żeby przy okazji wszyscy klikali "lubię to"
narodowiec111

Post autor: narodowiec111 »

A moim zdaniem trzeba mówić na kogo głosować, a na kogo nie. W c*** ludzi ma politykę w d**** i co z tego, że nie zagłosują na tuska - jak oddadzą swój głos na sld? albo na pis?
Głosować na UPR albo NOP!
bunio5

Post autor: bunio5 »

Gieksa J-no

Post autor: Gieksa J-no »

Oświadczenie OZSK to dopiero początek ich działań.
spacerowicz

Post autor: spacerowicz »

jakieś 3 (może więcej) godziny temu latałem po tv i trafiłem na samą końcówkę jakiejś pogadanki na Superstacji. Zgadnijcie kto o sobie przypomniał? Pamiętacie typa z "koniecpzpn" (tak chyba się nazywali). Aż sobie zapisałem -Filip Gieleciński. Gadała z nim młoda dziennikareczka. Zdążyłem jedynie usłyszeć, że będą oni chcieli merytorycznie dyskutować ze wszystkimi jako przedstawiciele kibiców hehehe. Oczywiście zareklamowali swoją stronę i znowu będą chcieli się pokazać. W dalszym ciągu nie wiem kto za nimi tak na prawdę stoi. Przypomniało mi się ich kilkuosobowe pikietowanie pod pzpn
ultrapro
Kontakt:

Post autor: ultrapro »

Bardzo proszę kogoś kto posiada potrzebne informacje o stworzenie ulotki na której wytkniemy nieudolnemu premierowi jego obietnice i brak spełnienia, chodzi o to żeby pokazać ludziom prawdziwe przesłanie hasła "Niespełnione rządu obietnice, temat zastępczy kibice!"
ignorant

Post autor: ignorant »

spacerowicz: akcję koniecpzpn wymyślili sfinansowali i wypromowali w ITI.
spacerowicz

Post autor: spacerowicz »

ultrapro pisze:Bardzo proszę kogoś kto posiada potrzebne informacje o stworzenie ulotki na której wytkniemy nieudolnemu premierowi jego obietnice i brak spełnienia, chodzi o to żeby pokazać ludziom prawdziwe przesłanie hasła "Niespełnione rządu obietnice, temat zastępczy kibice!" kara za mobbing

http://www.speedyshare.com/files/284285 ... %C4%86.jpg
Myslowicka GieKSa

Post autor: Myslowicka GieKSa »

OZSK powinno wydać również oświadczenie o bojkocie meczow reprezentacji co mocno by uderzyło w pzpn i pozostałe instytucje tym bardziej, że jesteśmy przed euro, byłaby to kompromitacja dla Polski gdzie na mecze reprezentacji przed tak ważnym turniejem stadiony i to te niby nowoczesne świecą pustkami. Poza tym brak wpływów z biletów dla tych oszołomów!
fff

Post autor: fff »

jednym slowem,paradoksalnie mamy niepowtazalna okazje polaczyc sily niezaleznie od sympatii klubowych w walce z po i pzpn-em,wszystko zalezy od nas,jesli sie dogadamy mamy wielka sile przebicia(oczywiscie bez burd itp),bo to nas zniszczy

wasnie,kosy,antypatie teraz nie powinny sie liczyc liczymy sie MY KIBICE!!!!!!!!!
Jagi83

Post autor: Jagi83 »

Do meczów reprezentacji niewiele czasu, OZSK powinien już podać jakas decyzje i plan działania bo wyjdzie z tego jedna wielka klapa,albo bojkot albo wbijamy wszyscy na mecz i jedziemy z rządem, pzpn-em ogranicząjac flagi tylko do tych dotyczących protestu!!
krecikgryf

Post autor: krecikgryf »

To jest dział "Kibice" a nie "Polityka, historia i kultura, telewizja" . I temat dotyczy protestu kibiców. Prośba, nie róbcie chlewu! Załóżcie sobie temat polityczny kto na kogo ma głosować w odpowiednim dziale.
OZSK.pl

Post autor: OZSK.pl »

OZSK zajmuje się piłką klubową i nie należy się spodziewać żadnych decyzji dotyczących udziału (lub nie) w meczach reprezentacji polski. Plan działań OZSK na najbliższe tygodnie został już uzgodniony i będzie sukcesywnie realizowany.
malutki

Post autor: malutki »

Widzę i słyszę, że niestety Polonia Bytom rozwiesiła flagi i doping trwa w najlepsze. Szkoda bo jak protest to bez wyjątków. Zupełnie inna atmosfera w Białymstoku gdzie słychać jedynie krzyki piłkarzy, sztabu szkoleniowego i od czasu do czasu pikników.
Co do samego protestu (brak dopingu, brak flag) to nie będzie miał on sensu jeżeli połowa klubów będzie dopingować a druga nie. Dopingować bo co? Bo walczą o mistrzostwo/utrzymanie? I c***? Jak ryży chytrusek i leśne dziadki zobaczą, że scena mimo wszystko jest podzielona to w przyszłym sezonie dalej będą zamykać stadiony i szaleć z zakazami (zwłaszcza, że to będzie okres przed euro). Więc albo w proteście biorą udział wszystkie ekipy, bez żadnych wyjątków i wtedy faktycznie protest ma sens; albo nie ma protestu i dopingują wszyscy i dalej czekamy na kolejne zatrzymania i zamknięcia stadionów.
To jest oczywiście moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać.
Sylwester89

Post autor: Sylwester89 »

malutki pisze:Widzę i słyszę, że niestety Polonia Bytom rozwiesiła flagi i doping trwa w najlepsze. Szkoda bo jak protest to bez wyjątków. Zupełnie inna atmosfera w Białymstoku gdzie słychać jedynie krzyki piłkarzy, sztabu szkoleniowego i od czasu do czasu pikników.
Co do samego protestu (brak dopingu, brak flag) to nie będzie miał on sensu jeżeli połowa klubów będzie dopingować a druga nie. Dopingować bo co? Bo walczą o mistrzostwo/utrzymanie? I c***? Jak ryży chytrusek i leśne dziadki zobaczą, że scena mimo wszystko jest podzielona to w przyszłym sezonie dalej będą zamykać stadiony i szaleć z zakazami (zwłaszcza, że to będzie okres przed euro). Więc albo w proteście biorą udział wszystkie ekipy, bez żadnych wyjątków i wtedy faktycznie protest ma sens; albo nie ma protestu i dopingują wszyscy i dalej czekamy na kolejne zatrzymania i zamknięcia stadionów.
To jest oczywiście moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać.
Racja calkowicie sie z Toba zgadzam, nie powino byc rzadnych wylamów z protestu, bo inaczej to nie ma sensu, wszystkie ogarniete i działające ekipy od ekstraklasy po B klase powiny sie zjednoczyc i brac udzial w tym protescie
hobbysta125

Post autor: hobbysta125 »

W Bytomiu zabawa na trybunach jak nigdy, czyżby im odpowiadał obecny stan rzeczy? ;/
WilliArka
Kontakt:

Post autor: WilliArka »

Nawet sektorówkę zrobili...brak mi słów
Khan

ee tam, efekt będzie w następnej kolejce, teraz brakło wspólnego porozumienia , frontu w tej sprawie na "ostatnią chwile" ...
OZSK.pl

Post autor: OZSK.pl »

Skoro nie wiesz czym są spowodowane, to po co zabierasz głos? O dopingu na meczu Wisły Kraków i Polonii Bytom pozostali członkowie zostali poinformowani wcześniej, o czym świadczy m.in. treść oświadczenia, opublikowanego już parę godzin temu. Stoi tam wyraźnie: "Podczas nadchodzącej kolejki ligowej na większości polskich stadionów piłkarskich nie będzie prowadzony zorganizowany doping.".
FanatykAG

Post autor: FanatykAG »

To niedlugo zadecydujemy że np klubu ktore walcza o puchary i te o awans i broniace sie przed spadkiem robia doping oprawy itd a tylko kibice klubow ktore o nic nie walcza maja protestowac....Na pewno taki prostes duzo nam da. donald sie załamie ze PÓŁ POLSKI PROTESTUJE!!!! Skoro wszyscy to wszyscy a jak nie potrafimy zmobilizowac do tego wszystkich to po co protestowac wogole lepiej sie poddac i zaczac chodzic na siatkowke;/
Khan

Żyjemy w takim kraju że takie bojkoty tylko przyprawią o uśmiech u tuska , żeby cokolwiek uzyskać potrzeba siły, manifestacji ... bojkoty podobnego typu na meczach reprezentacji nic nie wniosły nowego ... taka jest prawda.
Sylwester89

Khan pisze:Żyjemy w takim kraju że takie bojkoty tylko przyprawią o uśmiech u tuska , żeby cokolwiek uzyskać potrzeba siły, manifestacji ... bojkoty podobnego typu na meczach reprezentacji nic nie wniosły nowego ... taka jest prawda.
Również tak uważam, potrzebna jest manifestacja coś na wzór tej ,która przeszła ulicami Berlina gdy wszystkie ekipy w kraju jednym głosem domagały się legalizacji pirotechniki oraz zniesieniu kar za jej odpalaniem.
FanatykAG

Post autor: FanatykAG »

Jak na manifestacje pojada czolowe postacie w grupach kibicowskich i beda pilnowac swoich to nie damy sie sprowokowac byle na trzezwo oczywiscie:)
Sylwester89

FanatykAG pisze:Jak na manifestacje pojada czolowe postacie w grupach kibicowskich i beda pilnowac swoich to nie damy sie sprowokowac byle na trzezwo oczywiscie:)
Właśnie o to chodzi
fluor

Post autor: fluor »

hehe protesty to potrafili zrobić w Serbii, c*** że były derby Partizan - Crvena, była wielka sobota to nie poszli...
Ogólnie jednak na dzisiejszych meczach frekwencja słaba, gdyby nie było osob z młynów byłaby wręcz katastrofalna, więc bez paniki.

A co do reprezentacji to pamiętajmy, że był to tylko jeden mecz i był płacz PZPN. Dlatego nawet jak pikniki przyjdą to pozostaną takie ceny i przy tak dramatycznej grze i tak stadiony opustoszeją, albo będą przenosić na mniejsze. :)

Zobaczymy za dwa lata jak już będzie po wszystkim i cały ten balon pęknie w szarą rzeczywistość...
Khan

zamiast manifestacji co kolega malutki słusznie zauważył jakie mogą być konsekwencje , to proponuje normalny doping jaki był , tylko więcej transparentów anty rządowych , coś na wzór chłopaków z Arki Gdynia , póki co to jedyne skuteczne co możemy zrobić a jak będą w tvn gadać co i jak to dzięki takim transparentom zobaczą , bo tak to POlszewicy pomyślą ze ta akcja działa i bedą mieć poparcie większe ... tak to widze
tomek89

Post autor: tomek89 »

Jagiellonia prowadziła zorganizowany doping? Nie prowadziła i tyle w temacie.
8_8

Post autor: 8_8 »

Khan pisze:Żyjemy w takim kraju że takie bojkoty tylko przyprawią o uśmiech u tuska , żeby cokolwiek uzyskać potrzeba siły, manifestacji ... bojkoty podobnego typu na meczach reprezentacji nic nie wniosły nowego ... taka jest prawda.
Ja podalem swoje pomysly na dzien dzisiejszy wcale nie sa zle i jesli rudy lis bedzie brnal dalej w swoim oblakaniu niech brnie. Wybory coraz blizej i nie tylko kibice go rozlicza za te 4 lata a i wyborcy, ktorzy rozczarowali sie wieloma rzeczami.
Pelikany ktorzy lykaja papke serwowana przez czesc mass-mediow to osoby, ktore niemaja swojego wlasnego zdania na rozne tematy wiec nadal beda glosowac na to co im wcisna za ciemnote w tv.

Jesli uwarzacie, ze nasze protesty sa skierowane tylko i wylacznie w tuska to ja mowie, ze nie.
Bojkot obecny na stadionach zostal spotegowany bezpodstawnym atakiem wypowiedzianym i przeprowadzonym przez krzykaczy i POpulistow.
My musimy uzbroic sie w cierpliwosc.Wybory, sa na jesien po ktorych rudy juz raczej nie bedzie rzadzil, a My na dzis musimy zachowac spokoj i uzbroic sie w cierpliwosc najwazniejsze dzialac i robic swoje.
Nie dzielimy sie, a jesli kibice danej druzyny przedkladaja "walke z POpulistami" nad interesy swojego klubu to niech przynajmniej solidaryzuja sie z PROTESTEM (typu 10 min. lub 15 wychodza z mlyna i nie spiewaja itp.)!
Nie dajmy sie oczerniac i dzielic przez jakis manipulatorow z GoWna itp.
Nawet, gdy nie bedzie dopingu na wszystkich stadionach to i tak rzadu nie obalimy lub przynajmniej nie zmienimy chorych decyzji matola.
To nie sam protest sam w sobie jest protestem, a jest tylko odpowiedzia lub reakcja na wiele rzeczy jakie normalnemu czlowiekowi zyjacemu w demokratycznym panstwie nie miesci sie w glowie !
Pamietacie, ze w imie terroryzmu w USA wprowadzono ograniczenia w swobodach kazdego obywatela.Ryzy *uj stosuje ta sama polityke co szeryf z bialego domu.

Pod plaszczykiem walki z kibicami wprowadza wiele ograniczen swobod obywatelskich w imie walki z bandytyzmem na stadionach.
Czy temat zastepczy kibice jest bezposrednio kamuflazem w ograniczaniu swobod wyslawiania swoich pogladow publicznie oraz przekonan wbrew konstytucji RP!?
Oczywiscie, ze tak co wielu ludzi postronnych powinno dzis oburzyc, gdyz dzis My Kibice jutro Wy zwykli Obywatele !
Posrednio jest, to temat zastepczy na inne wazne nierozwiazane problemy, ktore moga miec wplyw negatywny na sondaze w kampani przedwyborczej.

Co do kolejnych pomyslow chyba jest wiele form protestu.Poszukajcie w necie jak mozna jeszcze protestowac, ale najwazniejsze to, aby protesty/bojkoty mialy rece i nogi.
Walka nie jest wcale krotka, a potrwa przynajmniej 2 lub 3 lata.Cos podobnego, jak wojna miedzy kibicami Legii a iti.!

Form strajku/bojkotu jest wiele m.in. - http://pl.wikipedia.org/wiki/Strajk
Zablokowany