V liga
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
wujtom80 pisze:Jeżeli chodzi o liczby to liczy sie jakość a nie ilośc(popatrz dokładnie) my niezabieralismy przypadkowych ludzi na mecz.A co do wpisów na naszym forum że derby są nasze to zawsze się ktoś znajdzie i tak napiszeLatynos pisze:wszystko sie okaze jak Sanok sie zaprezentuje w przyszlym sezonie na derbach z Krosnem
co do liczby Ustrzyk to jest ona mala patrzac na odleglosc do Leska
aha i smiesza mnie take wpisy na waszym forum:"derby sa nasze" (panowie troche wiecej obiektywizmu) chyba ze chodzilo kolesiowi o strone pilkarska ale raczej nie bo bylo to wpisane w temacie "Kibice i Trybuny"
Wiec pytanie do KSB pod jakim wzgledem (nie liczac pilkarskiego) derby sa wasze?moim zdaniem derby dla Sanovi pod względem ultras napewno ,chuligańsko na remis a piłkarsko dlanas i tyle.Teraz co do liczby to przyjmujemy że ich 190( dzięki donie za fotke
) wtym 75 Sanok 25 Okocimski czyli Sanovi samej ok 90 u siebie,nas przyjechało 60 to mało
![]()
![]()
Przypomne Wam że na ostatnich 2 derbach Bieszczad w Ustrzykach nas samych w młynie było raz 170 a raz 150.Dziękuje za uwagę i pozdrawiam wszystkich niezależnie od barw.

Jestes "prze agent" Ty i Twoje obliczenia są dobijające...
Chuligańsko na remis. O czym Ty piszesz?!
Zycie to boisko i nie kazdy tu gra czysto
-
Big donie ja tak krutko i lajtowo odnione sie do 2 spraw które poruszyłeś. Pierwsza to taka ze piszesz ze jak wybiegliscie to my stalismy potulnie, ja osobiscie zgłupiałem bo biegliscie w strone wyjscia
a nie na nas
. druga to to że piszesz że w trakcie waszych "przepychanek" z policja my opuszczamy stadion, otóż bylismy do konca waszej awanturki i spiewalismy CHWDP. A co do samolotu to chyba juz przyleciał z urwanym transparentem i dało sie tylko odczytac "sanovia " i jakies kawałki słów. ogulnie derby udane musze przyznac że ultras dla was ale w inny sposób nieda sie powiedziec bo niebyło konfrontacji
Musze tylko powiedziec że spodziewalismy sie was przed derbami w UD tak jak my bylismy albo po derbach bo wiadome że na takim meczu juz nic sie niebedzie działo

-
NIECHCE MI SIE ROZPISYWAĆ, ULTRAS DLAWAS OCZYWISCIE, PRZECIEZ TO DAWNO JUŻ NAPISAŁEM ALE CHULIGAŃSKO TO NIC NIEPOKAZALIŚCIE DOSŁOWNIE NIC.BEZ SPINKI I NAPINKI.EDI CO TY p********* POD JAKĄ KLATKĄ KTOŚ ODWAS BYŁ JAK NIKT Z WAS DONIEJ NIEDOBIEGŁ NAWET NA ODLEGŁOŚĆ 10 METRÓW HEHEH BŁAZNY I TE STARCIA Z POLICJĄ PRZEGONILI WAS NA SEKTOR I TYLE JAKIE STARCIA CZŁOWIEKU HEHEH
-
nie wiem dlaczego piszesz z Caps Lockiem (a moze caly czas trzymasz shiftwujtom80 pisze:NIECHCE MI SIE ROZPISYWAĆ, ULTRAS DLAWAS OCZYWISCIE, PRZECIEZ TO DAWNO JUŻ NAPISAŁEM ALE CHULIGAŃSKO TO NIC NIEPOKAZALIŚCIE DOSŁOWNIE NIC.BEZ SPINKI I NAPINKI.EDI CO TY p********* POD JAKĄ KLATKĄ KTOŚ ODWAS BYŁ JAK NIKT Z WAS DONIEJ NIEDOBIEGŁ NAWET NA ODLEGŁOŚĆ 10 METRÓW HEHEH BŁAZNY I TE STARCIA Z POLICJĄ PRZEGONILI WAS NA SEKTOR I TYLE JAKIE STARCIA CZŁOWIEKU HEHEH

skoro Sanovia nic to co wy pokazaliscie ze tak sie spinasz? drzazge w cudzym oku widza a u siebie belki nie spostrzegaja

-
napisałem z dużej ponieważ niepotrafisz interpretować postów, a tak może zrozumiesz
derby dla Sanovi po wzgledem ultras i tylo pod ty względem.A co do tego ze kogoś znasz odnas to ładna sciema ja wiem o tym
więc niemam co z tobą polemizować bo głupoty piszesz i jesteś niewiarygodny dzieciaku.A to co napisałeś w ps.to widać że już całkiem nie w temacie jesteś

Ostatnio zmieniony 29.05.2007, 21:25 przez wujtom80, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Czytaj ze zrozumieniem. Nie dobiegli tylko podeszli, byli kilka metrów od Waszej klatki i po chwili zaczyna ich policja pałować. Nie wiem gdzie Ty wtedy miałeś oczy, pewnie jeszcze za samolotem rozglądałeś się po niebie. To jest mój jedyny wpis na ten temat.wujtom80 pisze:EDI CO TY p********* POD JAKĄ KLATKĄ KTOŚ ODWAS BYŁ JAK NIKT Z WAS DONIEJ NIEDOBIEGŁ NAWET NA ODLEGŁOŚĆ 10 METRÓW

-
Grzecznie prosilem...
A c***, raz kozie smierc, ilez mozna obojetnie przechodzic obok madrosci tego pana

Wiec skoro to jest sklad po selekcji na mecz derbowy to moze ja sie zajme uprawa ogrodka
TERAZ KONIEC TEMATU ODNOSNIE NASZYCH DERBOW
... choc znajac mentalnosc sasiadow zaraz znow cos wymysla
A c***, raz kozie smierc, ilez mozna obojetnie przechodzic obok madrosci tego pana

Jak sie nie da po dobroci, to sa inne sposoby zwane faktamiwujtom80 pisze:Jeżeli chodzi o liczby to liczy sie jakość a nie ilośc(popatrz dokładnie) my niezabieralismy przypadkowych ludzi na mecz...
...Dziękuje za uwagę i pozdrawiam wszystkich niezależnie od barw.

Wiec skoro to jest sklad po selekcji na mecz derbowy to moze ja sie zajme uprawa ogrodka

TERAZ KONIEC TEMATU ODNOSNIE NASZYCH DERBOW

...I nawet kiedy bede sam, nie zmienie sie bo to moj swiat!!

-
I tak byłes długo cierpliwy, co do tych zdjec, bo moja cierpliwość np. juz się wyczerpała, dlatego też zwyczajnie odpuszczam tą walke na necie... ehhbig don pisze:Grzecznie prosilem...
Jak sie nie da po dobroci, to sa inne sposoby zwane faktamiwujtom80 pisze:Jeżeli chodzi o liczby to liczy sie jakość a nie ilośc(popatrz dokładnie) my niezabieralismy przypadkowych ludzi na mecz...
...Dziękuje za uwagę i pozdrawiam wszystkich niezależnie od barw.![]()
Wiec skoro to jest sklad po selekcji na mecz derbowy to moze ja sie zajme uprawa ogrodka![]()
TERAZ KONIEC TEMATU ODNOSNIE NASZYCH DERBOW![]()

Zycie to boisko i nie kazdy tu gra czysto
-
-
-
-
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
powiem cos od siebie.kto byl w Lesku na mezcu i byl juz w klatce , niech napisze czy mozna cos zdzialac? mysle,ze pisanie w kierunku kibicow Biesczad ,ze sie nie pokazali jest nie na miejscu.mogli sie nie pokazac liczbowo jak na derby , ale ultras czy hooligans w klatce w Lesku jest praktycznie niemozliwyLatynos pisze:nie wiem dlaczego piszesz z Caps Lockiem (a moze caly czas trzymasz shiftwujtom80 pisze:NIECHCE MI SIE ROZPISYWAĆ, ULTRAS DLAWAS OCZYWISCIE, PRZECIEZ TO DAWNO JUŻ NAPISAŁEM ALE CHULIGAŃSKO TO NIC NIEPOKAZALIŚCIE DOSŁOWNIE NIC.BEZ SPINKI I NAPINKI.EDI CO TY p********* POD JAKĄ KLATKĄ KTOŚ ODWAS BYŁ JAK NIKT Z WAS DONIEJ NIEDOBIEGŁ NAWET NA ODLEGŁOŚĆ 10 METRÓW HEHEH BŁAZNY I TE STARCIA Z POLICJĄ PRZEGONILI WAS NA SEKTOR I TYLE JAKIE STARCIA CZŁOWIEKU HEHEH) myslisz ze przez to twoj post bedzie bardziej zauwazalny
skoro Sanovia nic to co wy pokazaliscie ze tak sie spinasz? drzazge w cudzym oku widza a u siebie belki nie spostrzegaja
Ostatnio zmieniony 31.05.2007, 00:21 przez 1908, łącznie zmieniany 1 raz.
"ja zyje jak chce ja nic nie musze dlatego mam czysta dusze"
-
miasto_słoni pisze:Dzisiaj po derbach Przemyśla ktore odbyly sie w Lubaczowie ustawiamy sie w 18 osób (w Przeworsku),na wracających busem kibiców Karpat. Widząc ich wysypujemy sie na drogę i pokazujemy Karpaciarzom zeby sie zatrzymali.Czynia to ok 150m od nas wysypujac sie z busa. Od razu ruszamy na nich, lecz gdy zbliżamy sie Karpaty uciekaja do busa. Kilku od nas probuje dostac sie do środka oraz trzesie busem (nie uszkadzajac go). Krośnainie ruszaja z miejsca, gonimy ich jeszcze kilkanascie metrow po czym odpuszczamy.
Czyli dzisiejszy dzień nie był udany dla fanów Karpat

Drugi raz zostali trafieni już w samym Krośnie. Nie podejmują walki, nawet się nie starają tylko odrazu palą wrotki. Zdobywamy koszulkę. Nas 3 auta. Dwie osoby od nas z drewnem w ręce za co sorry

Wykonany został także telefon z pytaniem o chęć sprawdzenia sie z Krosnem w równych składach jednak propozycja bez odzewu.
Nikt z nas nie zabrał żadnego aparatu i nie odwracajcie kota ogonem. Sam osobiście oddałem tym maniurką z którymi stali komórkę tego chłopaka co został przekopany, plecak po sprawdzeniu i zabraniu koszulki został odrzucony.
do Urzytkownika forum w d**** byłeś gówno widziałeś a jak zwykle twoje kompleksy skąd kolwiek jesteś wychodzą z Ciebie

http://www.youtube.com/user/czarni
-
- ban
-
Bardzo proszemzks1963 pisze:Okiem kibica Błękitnych również derby dla Leska. Ja czekam jeszcze na fotki z tymi transparentami bo nie widzę.

wiecej tego wszystkiego na naszym forum

...I nawet kiedy bede sam, nie zmienie sie bo to moj swiat!!

-
-
-
Relacja ze strony Czuwaju jest tutaj:
http://www.fpk.fora.pl/sroda-30-v-oraz- ... -t654.html
http://www.fpk.fora.pl/sroda-30-v-oraz- ... -t654.html