V liga

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

N_

Post autor: N_ »

Miasteczko Sieniawa opuściliśmy o godz. 16:35 aby zdarzyć do Przeworska.
W razie jakiś wątpliwości zapraszam na PW 8)
iparts.pl
big don

Post autor: big don »

Nie mam glowy do relacji :roll: dam kilka fotek na poczatek ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

www.sanovia.fora.pl
THUGLIFE

Post autor: THUGLIFE »

sa fotki wszystko widac wiec zamknac jape nie szczekac!!
Jogo1488

Post autor: Jogo1488 »

Na moje oko Sanovii jest 200 na 100% moze nawet wiecej wiec zgadzam sie z ich opisem!
biber

Post autor: biber »

SANOVIA LESKO - Bieszczady UD

Nas (Stali Sanok) na tym meczu 70-80głów. Sanovi w młynie łącznie spokojnie ponad 200 osób. Piękny pokaz ultras, ale to za pewne szerzej opisze Don.
Po meczu wybieramy się z Sanovią na melanż, na którym przybijamy zgodę (wreszcie)

Stal&Sanovia
stalowiec46

Post autor: stalowiec46 »

Super że zgoda już oficjalna !!!
N_

Post autor: N_ »

Donie jestem pod wrażeniem liczby oprawy i tego samolotu.
Miałeś racje żałuje :oops:
Na następnych derbach już się pojawie :wink:
mks_ss_1960

Post autor: mks_ss_1960 »

za dużo kombinowaliśmy pare dni wczesniej. To miało być całkiem inaczej chcesz sie dowiedziec co i jak to na priv sie odezwij
Gienek UD

Post autor: Gienek UD »

Sanovia vs BIESZCZADY

Obrazek
Obrazek

Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
wujtom80

Post autor: wujtom80 »

edi wyluzuj, nawet na naszym forum gość ze Stali pisze że was ok 190.Poprostu niech don zapoda fotke sprzed młyna a nie z boku to się wszystko wyjaśni :wink:
Latynos

Post autor: Latynos »

no wlasnie a ty piszesz ze Sanovii max 150 :P
big don

wujtom80 pisze:edi wyluzuj, nawet na naszym forum gość ze Stali pisze że was ok 190.Poprostu niech don zapoda fotke sprzed młyna a nie z boku to się wszystko wyjaśni :wink:
Niewiem po co to robie :? ale niech bedzie...

Obrazek

Zdjecie niezbyt wyrazne :? Jestem w trakcie zbierania materialow od roznych osob, gdy tylko bede mial pelny zbior to zapodam pelna fotorelacje... choc was nigdy nie przekona, tylko ty i kilku tobie podobnych usilnie trwacie przy swojej wersji (nawet ludzie z postronnych ekip maja zdanie inne od waszego, to chyba musi o czyms swiadczyc?) ja juz sobie odpuscilem, bo to jak walic glowa w mur :roll:
lesiu

Post autor: lesiu »

A ja widzialem wasza fotke z przodu. Z tego co wyliczylem to bylo was ok. 180-190. Moge ja wkleic jesli sobie tego zyczycie:)

Ooo, wlasnie to ta fota, widac wyraznie ilu was tam jest:)
ORZEŁ_1945

Post autor: ORZEŁ_1945 »

dobry ultras Sanovi.
Ostatnio zmieniony 28.05.2007, 23:44 przez ORZEŁ_1945, łącznie zmieniany 1 raz.
33R

Post autor: 33R »

Czy Sanovia ma taki lipny płot czy to trawa przeszkadza :?: Bo mimo ze bardzo ładne fany wygladały na meczu z Bieszczadami bardzo słabo :roll:
Ostatnio zmieniony 28.05.2007, 23:51 przez 33R, łącznie zmieniany 2 razy.
Adam

Post autor: Adam »

Moim zdaniem dobra liczbę podali chłopaki ze Sanovii, no ale zobaczymy jak się niebawem u nas w Krośnie pokażą.

Z chuligańskim pozdrowieniem... KARPATY KROSNO
Diadia

Post autor: Diadia »

Jaaa... ej faktycznie musicie w Lesku coś z tą trawą zrobić, no chyba że to taki element ultras - takie mini bieszczadzkie połoniny ;-) Chłpaki za kosiary sie brać!
Latynos

wszystko sie okaze jak Sanok sie zaprezentuje w przyszlym sezonie na derbach z Krosnem

co do liczby Ustrzyk to jest ona mala patrzac na odleglosc do Leska
aha i smiesza mnie take wpisy na waszym forum:"derby sa nasze" (panowie troche wiecej obiektywizmu) chyba ze chodzilo kolesiowi o strone pilkarska ale raczej nie bo bylo to wpisane w temacie "Kibice i Trybuny"

Wiec pytanie do KSB pod jakim wzgledem (nie liczac pilkarskiego) derby sa wasze?
batanbf98

Post autor: batanbf98 »

Powiem tak derby piekne,piekna oprawa Sanovii i bardzo pomysłowa,respect dla Kokona.Bede musiał to stwierdzic choc jestem kibicem K.S.B ale nie aktywnym bo dzielą mnie kilometry ale pod w/w wzgledem kibice z Ustrzyk sa za wami w tej dziedzinie 100 lat do tylu.Oczywiscie zaraz ktos z U.D mnie skrytykuje ale prawdy nikt nie ominie.Jesli chodzi o liczbe Sanovii to bylem tak uporczywy ze policzyłem specjalnie na tej fotce osoby,nie interesuje mnie kto tam byl, dziewczyny ,dzieci, Sanok, Brzesko i Lesko ale liczba wyszła mi 186 osob pewnie ze 5 mi ucieklo ale moje obiekitywne zdanie ogladajac tylko fotki jest takie liczba Sanovi ze zgodą i gosciną to +/- 190 osób.Pozdrawiam z kibicowskim szacunkiem.Pozdro Edi.Odezwij sie na GG.
-------------------------------------------------------------------------------------
DZIELĄ MNIE TYLKO KILOMETRY
Adam

Post autor: Adam »

Tak skromnie licze że Sanovia nie zawiedzie i pojawi sie u nas mimum 8 dyszek :roll:
wujtom80

Latynos pisze:wszystko sie okaze jak Sanok sie zaprezentuje w przyszlym sezonie na derbach z Krosnem

aha i smiesza mnie take wpisy na waszym forum:"derby sa nasze" (panowie troche wiecej obiektywizmu) chyba ze chodzilo kolesiowi o strone pilkarska ale raczej nie bo bylo to wpisane w temacie "Kibice i Trybuny"

Wiec pytanie do KSB pod jakim wzgledem (nie liczac pilkarskiego) derby sa wasze?
Jeżeli chodzi o liczby to liczy sie jakość a nie ilośc(popatrz dokładnie) my niezabieralismy przypadkowych ludzi na mecz.A co do wpisów na naszym forum że derby są nasze to zawsze się ktoś znajdzie i tak napisze :lol: moim zdaniem derby dla Sanovi pod względem ultras napewno ,chuligańsko na remis a piłkarsko dlanas i tyle.Teraz co do liczby to przyjmujemy że ich 190( dzięki donie za fotke :wink: ) wtym 75 Sanok 25 Okocimski czyli Sanovi samej ok 90 u siebie,nas przyjechało 60 to mało :?: :?: :?: Przypomne Wam że na ostatnich 2 derbach Bieszczad w Ustrzykach nas samych w młynie było raz 170 a raz 150.Dziękuje za uwagę i pozdrawiam wszystkich niezależnie od barw. :wink:
zzzz

Post autor: zzzz »

Pytanie do kibiców z Leska/Sanoka. Kto zaprosił Okocimski do was na mecz i jakieś kontakty na układ ?czy zwykłe zaproszenie ?
big don

wujtom80 pisze:
Latynos pisze:wszystko sie okaze jak Sanok sie zaprezentuje w przyszlym sezonie na derbach z Krosnem

Jeżeli chodzi o liczby to liczy sie jakość a nie ilośc(popatrz dokładnie) my niezabieralismy przypadkowych ludzi na mecz. A co do wpisów na naszym forum że derby są nasze to zawsze się ktoś znajdzie i tak napisze :lol: moim zdaniem derby dla Sanovi pod względem ultras napewno ,chuligańsko na remis a piłkarsko dlanas i tyle.Teraz co do liczby to przyjmujemy że ich 190( dzięki donie za fotke :wink: ) wtym 75 Sanok 25 Okocimski czyli Sanovi samej ok 90 u siebie,nas przyjechało 60 to mało :?: :?: :?: Przypomne Wam że na ostatnich 2 derbach Bieszczad w Ustrzykach nas samych w młynie było raz 170 a raz 150.Dziękuje za uwagę i pozdrawiam wszystkich niezależnie od barw. :wink:
Zbastuj chlopie choc raz, zebys czasem nie pozalowal swojej wypowiedzi :lol: trzeba znac granice dobrego smaku i wyczucia :!: bez napinki oczywiscie, bo to nie moja broszka 8)
wujtom80

zzzz pisze:Pytanie do kibiców z Leska/Sanoka. Kto zaprosił Okocimski do was na mecz i jakieś kontakty na układ ?czy zwykłe zaproszenie ?
sam jestem ciekawy :roll: z Brzeska kawał drogi mi sie wydaje że chcieli zobaczyć Bieszczady :lol: Jak byś mógł odpowiedzieć donie to czekamy no chyba że to tajemnica :roll:
koscik_Okocimski

Post autor: koscik_Okocimski »

Zwykłe zaproszenie.
batanbf98

Post autor: batanbf98 »

widze ze dalej drążycie ten temat,ale no nic wasza sprawa.

-------------------------------------------------------------------------------------
DZIELĄ MNIE TYLKO KILOMETRY
Latynos

wujtom80 pisze:
Jeżeli chodzi o liczby to liczy sie jakość a nie ilośc(popatrz dokładnie) my niezabieralismy przypadkowych ludzi na mecz. A co do wpisów na naszym forum że derby są nasze to zawsze się ktoś znajdzie i tak napisze :lol: moim zdaniem derby dla Sanovi pod względem ultras napewno ,chuligańsko na remis a piłkarsko dlanas i tyle.Teraz co do liczby to przyjmujemy że ich 190( dzięki donie za fotke :wink: ) wtym 75 Sanok 25 Okocimski czyli Sanovi samej ok 90 u siebie,nas przyjechało 60 to mało :?: :?: :?: Przypomne Wam że na ostatnich 2 derbach Bieszczad w Ustrzykach nas samych w młynie było raz 170 a raz 150 .Dziękuje za uwagę i pozdrawiam wszystkich niezależnie od barw. :wink:
1)heheh mam kumpla z Ustrzyk chodzi (stara sie) na kazdy mecz ostatnio rozmawialem z nim na temat derbow powiedzial mi ze niektorych widzial pierwszy raz na oczy wiec nie sciemniaj tutaj ze pojechali ci "najlepsi" bo na derbach kazdy chce sie pokazac ilosciowo.

2)tak mało a przypomnij sobie ze Sanovia przyjechała do was w 100 osób + 18 Stal Sanok

P.S nie będe juz rozgrzebywał temetu derbow z sezonu 2005/2006 gdzie mieliscie niezla jazde w Lesku (tanie winko i slonko troche pomieszalo :lol: )
mzks1963

Post autor: mzks1963 »

Okiem kibica Błękitnych również derby dla Leska. Ja czekam jeszcze na fotki z tymi transparentami bo nie widzę.
edi_

Post autor: edi_ »

Pod klatka gości był 1 kibic Sanovii oraz 1 fan Okocimskiego. Ponadto w starciach z policją oprocz nas brali udział kibice Stali oraz Okocimskiego...
edi_

Post autor: edi_ »

wujtom80 pisze:

Jeżeli chodzi o liczby to liczy sie jakość a nie ilośc(popatrz dokładnie) my niezabieralismy przypadkowych ludzi na mecz.A co do wpisów na naszym forum że derby są nasze to zawsze się ktoś znajdzie i tak napisze :lol: moim zdaniem derby dla Sanovi pod względem ultras napewno ,chuligańsko na remis a piłkarsko dlanas i tyle.Teraz co do liczby to przyjmujemy że ich 190( dzięki donie za fotke :wink: ) wtym 75 Sanok 25 Okocimski czyli Sanovi samej ok 90 u siebie,nas przyjechało 60 to mało :?: :?: :?: Przypomne Wam że na ostatnich 2 derbach Bieszczad w Ustrzykach nas samych w młynie było raz 170 a raz 150.Dziękuje za uwagę i pozdrawiam wszystkich niezależnie od barw. :wink:
:shock:
:lol:
Jestes "prze agent" Ty i Twoje obliczenia są dobijające...
Chuligańsko na remis. O czym Ty piszesz?!
Gienek UD

Post autor: Gienek UD »

Big donie ja tak krutko i lajtowo odnione sie do 2 spraw które poruszyłeś. Pierwsza to taka ze piszesz ze jak wybiegliscie to my stalismy potulnie, ja osobiscie zgłupiałem bo biegliscie w strone wyjscia :lol: a nie na nas :D . druga to to że piszesz że w trakcie waszych "przepychanek" z policja my opuszczamy stadion, otóż bylismy do konca waszej awanturki i spiewalismy CHWDP. A co do samolotu to chyba juz przyleciał z urwanym transparentem i dało sie tylko odczytac "sanovia " i jakies kawałki słów. ogulnie derby udane musze przyznac że ultras dla was ale w inny sposób nieda sie powiedziec bo niebyło konfrontacji :evil: Musze tylko powiedziec że spodziewalismy sie was przed derbami w UD tak jak my bylismy albo po derbach bo wiadome że na takim meczu juz nic sie niebedzie działo
zzzz

Post autor: zzzz »

KONIEC TEMATU "DERBY BIESZCZAD"
Powiedziane zostało wszystko.
wujtom80

miało być koniec tematu :lol: :lol: :lol: ciekawe ile stron jeszcze polecimy :oops: :lol: :lol: :lol: kolega mi pisze zebym zazył tramal i nerwy puszczą :lol: :lol: :lol: ja już kończe z mojej strony derby były mineły czekamy na nastepne. :wink:
ODPOWIEDZ