W razie jakiś wątpliwości zapraszam na PW
V liga
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
mks_ss_1960
Niewiem po co to robiewujtom80 pisze:edi wyluzuj, nawet na naszym forum gość ze Stali pisze że was ok 190.Poprostu niech don zapoda fotke sprzed młyna a nie z boku to się wszystko wyjaśni

Zdjecie niezbyt wyrazne
-
ORZEŁ_1945
dobry ultras Sanovi.
Ostatnio zmieniony 28.05.2007, 23:44 przez ORZEŁ_1945, łącznie zmieniany 1 raz.
wszystko sie okaze jak Sanok sie zaprezentuje w przyszlym sezonie na derbach z Krosnem
co do liczby Ustrzyk to jest ona mala patrzac na odleglosc do Leska
aha i smiesza mnie take wpisy na waszym forum:"derby sa nasze" (panowie troche wiecej obiektywizmu) chyba ze chodzilo kolesiowi o strone pilkarska ale raczej nie bo bylo to wpisane w temacie "Kibice i Trybuny"
Wiec pytanie do KSB pod jakim wzgledem (nie liczac pilkarskiego) derby sa wasze?
aha i smiesza mnie take wpisy na waszym forum:"derby sa nasze" (panowie troche wiecej obiektywizmu) chyba ze chodzilo kolesiowi o strone pilkarska ale raczej nie bo bylo to wpisane w temacie "Kibice i Trybuny"
Wiec pytanie do KSB pod jakim wzgledem (nie liczac pilkarskiego) derby sa wasze?
Powiem tak derby piekne,piekna oprawa Sanovii i bardzo pomysłowa,respect dla Kokona.Bede musiał to stwierdzic choc jestem kibicem K.S.B ale nie aktywnym bo dzielą mnie kilometry ale pod w/w wzgledem kibice z Ustrzyk sa za wami w tej dziedzinie 100 lat do tylu.Oczywiscie zaraz ktos z U.D mnie skrytykuje ale prawdy nikt nie ominie.Jesli chodzi o liczbe Sanovii to bylem tak uporczywy ze policzyłem specjalnie na tej fotce osoby,nie interesuje mnie kto tam byl, dziewczyny ,dzieci, Sanok, Brzesko i Lesko ale liczba wyszła mi 186 osob pewnie ze 5 mi ucieklo ale moje obiekitywne zdanie ogladajac tylko fotki jest takie liczba Sanovi ze zgodą i gosciną to +/- 190 osób.Pozdrawiam z kibicowskim szacunkiem.Pozdro Edi.Odezwij sie na GG.
-------------------------------------------------------------------------------------
DZIELĄ MNIE TYLKO KILOMETRY
-------------------------------------------------------------------------------------
DZIELĄ MNIE TYLKO KILOMETRY
Jeżeli chodzi o liczby to liczy sie jakość a nie ilośc(popatrz dokładnie) my niezabieralismy przypadkowych ludzi na mecz.A co do wpisów na naszym forum że derby są nasze to zawsze się ktoś znajdzie i tak napiszeLatynos pisze:wszystko sie okaze jak Sanok sie zaprezentuje w przyszlym sezonie na derbach z Krosnem
Zbastuj chlopie choc raz, zebys czasem nie pozalowal swojej wypowiedziwujtom80 pisze:Jeżeli chodzi o liczby to liczy sie jakość a nie ilośc(popatrz dokładnie) my niezabieralismy przypadkowych ludzi na mecz. A co do wpisów na naszym forum że derby są nasze to zawsze się ktoś znajdzie i tak napiszeLatynos pisze:wszystko sie okaze jak Sanok sie zaprezentuje w przyszlym sezonie na derbach z Krosnem
Wiec pytanie do KSB pod jakim wzgledem (nie liczac pilkarskiego) derby sa wasze?moim zdaniem derby dla Sanovi pod względem ultras napewno ,chuligańsko na remis a piłkarsko dlanas i tyle.Teraz co do liczby to przyjmujemy że ich 190( dzięki donie za fotke
) wtym 75 Sanok 25 Okocimski czyli Sanovi samej ok 90 u siebie,nas przyjechało 60 to mało
![]()
![]()
Przypomne Wam że na ostatnich 2 derbach Bieszczad w Ustrzykach nas samych w młynie było raz 170 a raz 150.Dziękuje za uwagę i pozdrawiam wszystkich niezależnie od barw.
1)heheh mam kumpla z Ustrzyk chodzi (stara sie) na kazdy mecz ostatnio rozmawialem z nim na temat derbow powiedzial mi ze niektorych widzial pierwszy raz na oczy wiec nie sciemniaj tutaj ze pojechali ci "najlepsi" bo na derbach kazdy chce sie pokazac ilosciowo.wujtom80 pisze:
Jeżeli chodzi o liczby to liczy sie jakość a nie ilośc(popatrz dokładnie) my niezabieralismy przypadkowych ludzi na mecz. A co do wpisów na naszym forum że derby są nasze to zawsze się ktoś znajdzie i tak napiszemoim zdaniem derby dla Sanovi pod względem ultras napewno ,chuligańsko na remis a piłkarsko dlanas i tyle.Teraz co do liczby to przyjmujemy że ich 190( dzięki donie za fotke
) wtym 75 Sanok 25 Okocimski czyli Sanovi samej ok 90 u siebie,nas przyjechało 60 to mało
![]()
![]()
Przypomne Wam że na ostatnich 2 derbach Bieszczad w Ustrzykach nas samych w młynie było raz 170 a raz 150 .Dziękuje za uwagę i pozdrawiam wszystkich niezależnie od barw.
2)tak mało a przypomnij sobie ze Sanovia przyjechała do was w 100 osób + 18 Stal Sanok
P.S nie będe juz rozgrzebywał temetu derbow z sezonu 2005/2006 gdzie mieliscie niezla jazde w Lesku (tanie winko i slonko troche pomieszalo
wujtom80 pisze:Jeżeli chodzi o liczby to liczy sie jakość a nie ilośc(popatrz dokładnie) my niezabieralismy przypadkowych ludzi na mecz.A co do wpisów na naszym forum że derby są nasze to zawsze się ktoś znajdzie i tak napiszeLatynos pisze:wszystko sie okaze jak Sanok sie zaprezentuje w przyszlym sezonie na derbach z Krosnem
Wiec pytanie do KSB pod jakim wzgledem (nie liczac pilkarskiego) derby sa wasze?moim zdaniem derby dla Sanovi pod względem ultras napewno ,chuligańsko na remis a piłkarsko dlanas i tyle.Teraz co do liczby to przyjmujemy że ich 190( dzięki donie za fotke
![]()
![]()
Przypomne Wam że na ostatnich 2 derbach Bieszczad w Ustrzykach nas samych w młynie było raz 170 a raz 150.Dziękuje za uwagę i pozdrawiam wszystkich niezależnie od barw.
Jestes "prze agent" Ty i Twoje obliczenia są dobijające...
Chuligańsko na remis. O czym Ty piszesz?!
Big donie ja tak krutko i lajtowo odnione sie do 2 spraw które poruszyłeś. Pierwsza to taka ze piszesz ze jak wybiegliscie to my stalismy potulnie, ja osobiscie zgłupiałem bo biegliscie w strone wyjscia
a nie na nas
. druga to to że piszesz że w trakcie waszych "przepychanek" z policja my opuszczamy stadion, otóż bylismy do konca waszej awanturki i spiewalismy CHWDP. A co do samolotu to chyba juz przyleciał z urwanym transparentem i dało sie tylko odczytac "sanovia " i jakies kawałki słów. ogulnie derby udane musze przyznac że ultras dla was ale w inny sposób nieda sie powiedziec bo niebyło konfrontacji
Musze tylko powiedziec że spodziewalismy sie was przed derbami w UD tak jak my bylismy albo po derbach bo wiadome że na takim meczu juz nic sie niebedzie działo