Komentarze 22-23 maja

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Detektyw

Post autor: Detektyw » 23.05.2007, 13:18

antycMP pisze:bus Wisły spotyka 2 autokary Korony prowadzone przez jedna radiolkę straszna dzieciarnia, dziwnie im sie zrobiło jak zobaczyli coś czego oni sami na pewno w autokarach nie mieli;)
czyli co, dziewczyny? :lol:

iparts.pl
Jackdaniels

Post autor: Jackdaniels » 23.05.2007, 14:11

Niedawno oburzyłem się jak dowiedziałem się flagach Wisły na meczu Lecha. Jednak gdy czyta sie takie wiadomości, że Wisła rzuca kombinerkami lub kamieniami dostają po głowach kibice przyjezdni na Reymonta (np. ostatnio Dyskobolia) to jednak myślę, że ACL dobrze robi walcząc z nimi w taki sposób :!:

Michał_Płock

Post autor: Michał_Płock » 23.05.2007, 14:23

I po co się tym chwalisz? To ma byc powód do dumy? Żenada i totalna kompromitacja.... Nie zasługujecie na pierwszą lige ani pod względem piłkarskim ani kibicowskim... Powinniście spaść do jakiejś B albo C klasy bo tam takie sytuacje są na porządku dziennym.
A to jest temat "relacje", czy "chwalimy się", bo nie wiem?
Nie wiem jaki klub reprezentujesz, ale zajmij się swoim podwórkiem lepiej.
[link] - Serdecznie zapraszam!

Promocja

Post autor: Promocja » 23.05.2007, 14:35

antycMP pisze:bus Wisły spotyka 2 autokary Korony prowadzone przez jedna radiolkę straszna dzieciarnia, dziwnie im sie zrobiło jak zobaczyli coś czego oni sami na pewno w autokarach nie mieli;)
:D Skaner w oczach. rzucil okiem na dwa jadace autokary i przeskanował je wzrokiem.Niespotykana umiejetnosc.
Poprostu made in kibice.net

-J-

Post autor: -J- » 23.05.2007, 15:05

Promocja pisze:
:D Skaner w oczach. rzucil okiem na dwa jadace autokary i przeskanował je wzrokiem.Niespotykana umiejetnosc.
Poprostu made in kibice.net
Po c*** ta napinka ?
:lol: To w dzisiejszych czasach już autokary szyb nie mają i nic nie widać tak...?

AVEGB

Post autor: AVEGB » 23.05.2007, 15:13

Ile Korony w łodzi?? Bo s z tego co widze na fotach to nie za dużo.... :roll:

jurcys
ban

Post autor: jurcys » 23.05.2007, 15:17

Nie no wszystko widać. Imię, nazwisko.. A jak jesteś sokole oko, to możesz nawet PESEL wypatrzyć:) A Ci, co nie chcą ujawniać danych osobowych, mogą zasłonić zasłonki:)

nobody76

Post autor: nobody76 » 23.05.2007, 15:50

AVEGB pisze:Ile Korony w łodzi?? Bo s z tego co widze na fotach to nie za dużo.... :roll:
100 osób

zaraz pewnie będzie narzekanie że mało, a jak było 4000 w Bełchatowie to pierdolilo sie ze zbieranina itd.

Ot. najwierniejsi z wiernych jak krzyknelismy na meczu

Barto

Post autor: Barto » 23.05.2007, 16:07

Dziś w Stalowej Woli..po 4 latach Banicji, wracamy tam gdzie nasze miejsce. (OBY DZIŚ) :P:)) Wtedy się bedzie działo !!:D Bójta sie :P
Dzisiaj jesteśmy Tymi , przed którymi ostrzegali nas rodzice

cfw201

Post autor: cfw201 » 23.05.2007, 16:35

Barto pisze:Dziś w Stalowej Woli..po 4 latach Banicji, wracamy tam gdzie nasze miejsce. (OBY DZIŚ) :P:)) Wtedy się bedzie działo !!:D Bójta sie :P
Bez wątpienia jesli wszystko się ułoży tak jak powinno to mamy śiwetna lige za rok z Ruchem, Zagębiem S. Jagiellonią i Lechią.

Fan1948

Post autor: Fan1948 » 23.05.2007, 17:37

dlaczego takie pustki byly na Cracovi?

Torfiorz

Post autor: Torfiorz » 23.05.2007, 17:46

Fan1948 pisze:dlaczego takie pustki byly na Cracovi?
Chyba mieli zamkniety stadion za derby ...
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...

-J-

Post autor: -J- » 23.05.2007, 17:47

Fan1948 pisze:dlaczego takie pustki byly na Cracovi?
kara za derby

WidzewRTS

Post autor: WidzewRTS » 23.05.2007, 17:57

Barto pisze:Dziś w Stalowej Woli..po 4 latach Banicji, wracamy tam gdzie nasze miejsce. (OBY DZIŚ) :P:)) Wtedy się bedzie działo !!:D Bójta sie :P
I liga dla ChoRzowa
pozdrowka
Widzew Łódź

bolopoznan

Post autor: bolopoznan » 23.05.2007, 18:02

Fan_Gwardii pisze:ile Kolejorza w Gdyni?
350-400
Nikt dokładnie nie odpowie ponieważ byliśmy rozsiani po całym stadionie.

bardzo

Post autor: bardzo » 23.05.2007, 18:26

Jackdaniels pisze:Niedawno oburzyłem się jak dowiedziałem się flagach Wisły na meczu Lecha. Jednak gdy czyta sie takie wiadomości, że Wisła rzuca kombinerkami lub kamieniami dostają po głowach kibice przyjezdni na Reymonta (np. ostatnio Dyskobolia) to jednak myślę, że ACL dobrze robi walcząc z nimi w taki sposób :!:
:lol:

Weź się zastanów co piszesz... Jeśli rzeczywiście tego typu przypadek miał miejsce, to uwierz mi, że jest to powszechne (niestety) na polskich stadionach. Zacznij jeździć na wyjazdy, do Łodzi na Cracovię, to zobaczysz czym można oberwać już na samym stadionie...

I żeby nie było: jeśli taki kretyn rzeczywiście się znalazł (z mojego busa na pewno nie), to rzeczywiście głupota i wstyd jak skurwysyn...

1938
ban

Post autor: 1938 » 23.05.2007, 19:30

gratulacje dla kibicow Ruchu awansu do ekstraklasy..
a my :? szanse ze zagramy bez barazy sa juz niestety minimalne..

Zi@@M

Post autor: Zi@@M » 23.05.2007, 20:06

Niebieskich na podkarpaciu jakies 150 moze troche wiecej niech sie sami okresla, malo krzyczeli ale kilka razy niezle im to wyszlo, za to Stalówka zaprezentowala sie konkretnie jesli chodzi o doping no i troche ultras bylo
:wink:
Na poziomie Obrazek Ziomie Ziomie

Chłodny komentator

Post autor: Chłodny komentator » 23.05.2007, 20:55

Jackdaniels pisze:Niedawno oburzyłem się jak dowiedziałem się flagach Wisły na meczu Lecha. Jednak gdy czyta sie takie wiadomości, że Wisła rzuca kombinerkami lub kamieniami dostają po głowach kibice przyjezdni na Reymonta (np. ostatnio Dyskobolia) to jednak myślę, że ACL dobrze robi walcząc z nimi w taki sposób :!:
Szczerze mowiac to musisz miec niezly bajzel w glowie jak wyciagasz opinie wszystkich kibicow na podstawie glupiego wybryku jakiegos niedojebanego małolata. Zadna ekipa w kraju nie ma takich incydentow, a kamienie na Reymonta rzuca pewnie młyn i wodzirej nawołuje do tego wszystkich, 'ukamienować ich'.

Niektorzy ludzie mnie niszczą :roll:
Chłodny komentator

defens

Post autor: defens » 23.05.2007, 21:39

a ja sie ciesze ze Chorzowski Ruch zawital do 1 ligi:) wkoncu konkrtena ekipa....:) czekamy jesczze na pozostala 4....nieobrazilbym sie jakby byla w takiej kolejnosci jak jest teraz:)
LECH MOIM KLUBEM
POZNAN MOIM MIASTEM

chorzowski_rsl

Post autor: chorzowski_rsl » 23.05.2007, 21:54

BytomHool pisze:Ruch konkretna ekipa? :roll: Kaj my sa? Reprezentatia Slaska tylko
Polonia Bytom , Slask Wroclaw i Gieksa , ale napewno nie Folksdojcze , bo to gamba dla eksrtaklasy jak ekipa ma niemieckom flage na stadionu.....
rozpierdoliles mnie :lol: lecz dalej kompleksiki
Rudzcy Wojownicy,Wychowani Na Ulicy !

SCHLESIERKSG

Post autor: SCHLESIERKSG » 23.05.2007, 22:10

BytomHool cos Ty ćpoł???
Gratulacje dla Ruchu!!!Nareszcie derby!!!
NO ULTRAS,NO HOOLIGANS-ONLY T.O.R.C.I.D.A.

szyderca
ban

Post autor: szyderca » 23.05.2007, 22:19

Kombinerkami to chyba jeszcze nie rzucaliśmy:)
Dość ciekawe akcje Wisły.

Sahelian_

Post autor: Sahelian_ » 23.05.2007, 22:29

BytomHool, wyluzuj chopie.

przemekTS

Post autor: przemekTS » 23.05.2007, 22:55

padła zgoda Bronii z Polonią Warszawa..
info ze strony Bronii

FURIA(TS)

Post autor: FURIA(TS) » 23.05.2007, 23:11

ku*** jak czytam niekture wypowiedzi..."straciłem szacunek do Wisły"bo rzucili..kombinerkami..no ku*** smiech na sali..albo porównujecie..wyjebanie "honorowe" Craxy naszych flag do tych kombinerek..dramat..czy ku*** obrzucanie kamieniami kibicow..Dyskobolii..hehe czasem tak jest na meczu 10 koła i trudno upilnowac pojedynczych osób.. czy na wyjezdzie....oczywiscie...apeluje sie o stosowne zachowanie lecz niestety czasem tak bywa..
[link]

cfw201

Post autor: cfw201 » 23.05.2007, 23:18

Furia(TS) jakoś inni mogą upilnować małolatów za to wy już nie. Uważam że jeśli na jakimś stadionie latają kamienie to jest na to ciche odgórne przyzwolenie.

19KSC06

Post autor: 19KSC06 » 23.05.2007, 23:23

ojj wiślaczki, małolaty u was wybiegają na murawe, rzucają kamieniami itp. - wszystko co złe to zganiacie na małolatów, ogólnie to chyba małolaty u was trzymają wszystkich za pysk? :wink:
W Krakowie liczy się tylko Cracovia.

gollaz

Post autor: gollaz » 23.05.2007, 23:25

Polonia-Zagłębie 1:0 widzow 4500 gosci 500 (wkoncu onet napisal cos madrego Cool )
Z naszej strony dosc dobry doping z tego 30% wrzuty na Sosnowiec z drugiej strony to samo Goscie rowniez dobrze dopinguja w naszych przestojach z oprawy prezentujemy herb Polonii wraz z niebiesko-czerwonymi pasami (fotka pozniej) wiekszosc czasu skupiamy sie na spiewaniu piosenki o extraklasie cos w stylu melodii "Za Lechem...." po meczu Sosnowiec cos tam probuje skakac na murawe lecz szybko uspokaja ich paru ochroniarzy Embarassed
Jesli dzialo sie cos wiecej po meczu lub przed odpowiednie osoby napisza Wink
Jako, że nie kibicuję, ani Polonii, ani Zagłębiu, a na meczu byłem to krótki komentarz.

Ludzi więcej niż na Jagielloni (na której też byłem, bo co tu robić, gdy Górnik gra dzień wcześniej). Doping w pierwszej i na początku drugiej połowy w wykonaniu Zagłębie lepszy, potem trochę zamilkli. Dużo wrzutów z obu stron, jak dla mnie za dużo, ale było widać, że od pewnego momentu chłopaki z Bytomia chcieli skupić się wyłącznie na dopingu dla swojej drużyny, jednak duża część stadionu dalej śpiewała swoje.

Zagłębia chyba więcej niż 500 (wyglądało, że było ich więcej niż Lecha w Zabrzu, a poznaniaków było więcej niż 500), ale sami niech się określą, to tylko takie moje spostrzeżenie.

Równo z ostatnim gwizdkiem paręnaście osób z Sosnowca próbuje atakować psiarnię, leci parę kamieni w nich, potem jeszcze jedna próba gdy zawodnicy Zagłębia podchodzą podziękować za doping, ale chyba do niczego konkretnego nie doszło.

Tyle z perspektywy sektora bytomian.

-J-

Post autor: -J- » 23.05.2007, 23:31

19KSC06 pisze:ojj wiślaczki, małolaty u was wybiegają na murawe, rzucają kamieniami itp. - wszystko co złe to zganiacie na małolatów, ogólnie to chyba małolaty u was trzymają wszystkich za pysk? :wink:
I to jest twój komentarz do tej kolejki ?
Idź się ponapinaj do tematu krakowskiego, tam ci to dobrze dość wychodzi :roll:

Green LG

Post autor: Green LG » 23.05.2007, 23:38

No i kolejny temat, kolejna afera na Forum. Lecą przedmioty z trybun. Odkrycie Ameryki. Kolejna sprawa. Gdyby każdy zespół dostał kare za coś takiego to byśmy Wszyscy grali w B klasie więc przestańcie zwyczajnie pierdolić. Zajmijcie się komentarzami a nie polemiką na której temat każdy do każdego może wyskoczyć.
Piotrek25krk pisze:wiec cala swoja tajemniczosc mozesz sobie wsadzic w dupe bo nikomu ona nie jest tu potrzebna, w miejscu ktore pod wzgledem farmazonow dawno juz przebilo bravo
Ja jestem uczciwy. Zapłacili za 3:0 i będzie 3:0.

Białe są chmury, zielone liście, jestem na Lechii, jest zajebiście!

camillo

Post autor: camillo » 24.05.2007, 00:14

Ruchu jakies 140 osob. 3 flagi. Igloopolu, FC Staszów i Ruchu.

Stalówki sporo.
Ostatnio zmieniony 24.05.2007, 00:18 przez camillo, łącznie zmieniany 1 raz.
Duma Hutniczego Miasta - Stal Stalowa Wola

Rudeboys72

Post autor: Rudeboys72 » 24.05.2007, 00:17

furia(ts)
ku*** jak czytam niekture wypowiedzi..."straciłem szacunek do Wisły"bo rzucili..kombinerkami..no ku*** smiech na sali..albo porównujecie..wyjebanie "honorowe" Craxy naszych flag do tych kombinerek..dramat..czy ku*** obrzucanie kamieniami kibicow..Dyskobolii..hehe czasem tak jest na meczu 10 koła i trudno upilnowac pojedynczych osób.. czy na wyjezdzie....oczywiscie...apeluje sie o stosowne zachowanie lecz niestety czasem tak bywa..
Jak już to gdzieś napisałem,dzieciaki za dużo uzywają sformułowań których znaczenia nie rozumieją min.szacunek,na szacunek pracuje się latami,starsi kibice wiedzą co mam na mysli(co nie wyklucza automatycznie młodych chłopaków,w tym przedziale wiekowym są też charakterni wariaci)na tym forum zauważyłem,ze wystarczy,że dana ekipa zapełni stadion a zewsząd sypią się szacunki :? ,co do tych kombinerek czy c*** wie czego,w każdej ekipie znajdzie się jakiś baran,który zamiast mózgu ma w głowie sieczkę...wg.mojego subiektywnego zdania,w każdej ekipie znajdziemy parę niecharakternych zagrywek,jak np,kamienie,skrojenie szalików dzieciakom,obicie w 10 jednego typa itd,takie rzeczy zawsze się zdarzają i naprawdę takie przypadki,nie mogą świadczyć o charakterze danej bandy,co innego kiedy kibice X klubu latają z siekierkami,nożami i co sezon,mają parę głow na sumieniu,w ich mniemaniu są chuliganami pełną gęba a dla mnie stoją niżej w chierarchii niż frajer...i jeszcze jedno spostrzeżenie,prawie na każdym kroku używa się tu słowa kompleks,radzę wziąć do ręki słownik i przeczytać znaczenie i do czego się to słowo odnosi...
WARSZAWIACY z krwi i kości,cała Polska nam zazdrości.

CONFLICT

Post autor: CONFLICT » 24.05.2007, 00:24

Rudeboys72 pisze:furia(ts)
Jak już to gdzieś napisałem,dzieciaki za dużo uzywają sformułowań których znaczenia nie rozumieją min.szacunek,na szacunek pracuje się latami,starsi kibice wiedzą co mam na mysli(co nie wyklucza automatycznie młodych chłopaków,w tym przedziale wiekowym są też charakterni wariaci)na tym forum zauważyłem,ze wystarczy,że dana ekipa zapełni stadion a zewsząd sypią się szacunki :? ,co do tych kombinerek czy c*** wie czego,w każdej ekipie znajdzie się jakiś baran,który zamiast mózgu ma w głowie sieczkę...wg.mojego subiektywnego zdania,w każdej ekipie znajdziemy parę niecharakternych zagrywek,jak np,kamienie,skrojenie szalików dzieciakom,obicie w 10 jednego typa itd,takie rzeczy zawsze się zdarzają i naprawdę takie przypadki,nie mogą świadczyć o charakterze danej bandy,co innego kiedy kibice X klubu latają z siekierkami,nożami i co sezon,mają parę głow na sumieniu,w ich mniemaniu są chuliganami pełną gęba a dla mnie stoją niżej w chierarchii niż frajer...i jeszcze jedno spostrzeżenie,prawie na każdym kroku używa się tu słowa kompleks,radzę wziąć do ręki słownik i przeczytać znaczenie i do czego się to słowo odnosi...
Wszystkim polecam przeczytac tego posta zanim po raz kolejny uzyja słowa "SZACUNEK"!!!!
DYPLOMATA- Człowiek który potrafi powiedzieć "spierdalaj" w taki sposób, że poczujesz podniecenie w zawiązku ze zbliżającą się wyprawą.

trombel

Post autor: trombel » 24.05.2007, 00:44

gollaz pisze:
Polonia-Zagłębie 1:0 widzow 4500 gosci 500 (wkoncu onet napisal cos madrego Cool )
Z naszej strony dosc dobry doping z tego 30% wrzuty na Sosnowiec z drugiej strony to samo Goscie rowniez dobrze dopinguja w naszych przestojach z oprawy prezentujemy herb Polonii wraz z niebiesko-czerwonymi pasami (fotka pozniej) wiekszosc czasu skupiamy sie na spiewaniu piosenki o extraklasie cos w stylu melodii "Za Lechem...." po meczu Sosnowiec cos tam probuje skakac na murawe lecz szybko uspokaja ich paru ochroniarzy Embarassed
Jesli dzialo sie cos wiecej po meczu lub przed odpowiednie osoby napisza Wink
Jako, że nie kibicuję, ani Polonii, ani Zagłębiu, a na meczu byłem to krótki komentarz.

Ludzi więcej niż na Jagielloni (na której też byłem, bo co tu robić, gdy Górnik gra dzień wcześniej). Doping w pierwszej i na początku drugiej połowy w wykonaniu Zagłębie lepszy, potem trochę zamilkli. Dużo wrzutów z obu stron, jak dla mnie za dużo, ale było widać, że od pewnego momentu chłopaki z Bytomia chcieli skupić się wyłącznie na dopingu dla swojej drużyny, jednak duża część stadionu dalej śpiewała swoje.

Zagłębia chyba więcej niż 500 (wyglądało, że było ich więcej niż Lecha w Zabrzu, a poznaniaków było więcej niż 500), ale sami niech się określą, to tylko takie moje spostrzeżenie.

Równo z ostatnim gwizdkiem paręnaście osób z Sosnowca próbuje atakować psiarnię, leci parę kamieni w nich, potem jeszcze jedna próba gdy zawodnicy Zagłębia podchodzą podziękować za doping, ale chyba do niczego konkretnego nie doszło.

Tyle z perspektywy sektora bytomian.
ufff...właśnie wróciłem...dosyć obiektywny opis postronnego obserwatora..ja co do liczby powiem że w Sosnowcu poszło 530 biletów plus do tego można było kupować pod stadionem i wiele osób skorzystało z takiej opcji..myślę że wynik 600 osób będzie najbliższy prawdy

wyjazd na duży plus

Barto

Post autor: Barto » 24.05.2007, 00:49

Bytom-iu Gratulujemy Kibiców..Sobie Gratulujemy Awansu !! Nadeszła Wiosna i Lepsze Czasy Powrócił Nasz KS. RUCH CHORZÓW w Szeregi Ekstraklasy !!
Dzisiaj jesteśmy Tymi , przed którymi ostrzegali nas rodzice

d.L
ban

Post autor: d.L » 24.05.2007, 00:54

Jankes_KSP pisze:Polonia Warszawa - Piast Gliwice

~ nas trochę ponad 2000
~ doping średni - bywało lepiej... od czasu do czasu do dopingu włącza się Trybuna Główna~ w przerwie meczu odsłonięta pamiątkowa tablica ku pamięci Kazimierza Górskiego (na miejscu, które zajmował)
~ Piast pojawił się - ocenią się sami
~ fotki niedługo
juz po remoncie ?? :lol:
Legia Warszawa

Zablokowany