czyli co, dziewczyny?antycMP pisze:bus Wisły spotyka 2 autokary Korony prowadzone przez jedna radiolkę straszna dzieciarnia, dziwnie im sie zrobiło jak zobaczyli coś czego oni sami na pewno w autokarach nie mieli;)

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
A to jest temat "relacje", czy "chwalimy się", bo nie wiem?I po co się tym chwalisz? To ma byc powód do dumy? Żenada i totalna kompromitacja.... Nie zasługujecie na pierwszą lige ani pod względem piłkarskim ani kibicowskim... Powinniście spaść do jakiejś B albo C klasy bo tam takie sytuacje są na porządku dziennym.
antycMP pisze:bus Wisły spotyka 2 autokary Korony prowadzone przez jedna radiolkę straszna dzieciarnia, dziwnie im sie zrobiło jak zobaczyli coś czego oni sami na pewno w autokarach nie mieli;)
Po c*** ta napinka ?Promocja pisze:antycMP pisze:bus Wisły spotyka 2 autokary Korony prowadzone przez jedna radiolkę straszna dzieciarnia, dziwnie im sie zrobiło jak zobaczyli coś czego oni sami na pewno w autokarach nie mieli;)Skaner w oczach. rzucil okiem na dwa jadace autokary i przeskanował je wzrokiem.Niespotykana umiejetnosc.
Poprostu made in kibice.net
Jackdaniels pisze:Niedawno oburzyłem się jak dowiedziałem się flagach Wisły na meczu Lecha. Jednak gdy czyta sie takie wiadomości, że Wisła rzuca kombinerkami lub kamieniami dostają po głowach kibice przyjezdni na Reymonta (np. ostatnio Dyskobolia) to jednak myślę, że ACL dobrze robi walcząc z nimi w taki sposób
Szczerze mowiac to musisz miec niezly bajzel w glowie jak wyciagasz opinie wszystkich kibicow na podstawie glupiego wybryku jakiegos niedojebanego małolata. Zadna ekipa w kraju nie ma takich incydentow, a kamienie na Reymonta rzuca pewnie młyn i wodzirej nawołuje do tego wszystkich, 'ukamienować ich'.Jackdaniels pisze:Niedawno oburzyłem się jak dowiedziałem się flagach Wisły na meczu Lecha. Jednak gdy czyta sie takie wiadomości, że Wisła rzuca kombinerkami lub kamieniami dostają po głowach kibice przyjezdni na Reymonta (np. ostatnio Dyskobolia) to jednak myślę, że ACL dobrze robi walcząc z nimi w taki sposób
rozpierdoliles mnieBytomHool pisze:Ruch konkretna ekipa?Kaj my sa? Reprezentatia Slaska tylko
Polonia Bytom , Slask Wroclaw i Gieksa , ale napewno nie Folksdojcze , bo to gamba dla eksrtaklasy jak ekipa ma niemieckom flage na stadionu.....
Jako, że nie kibicuję, ani Polonii, ani Zagłębiu, a na meczu byłem to krótki komentarz.Polonia-Zagłębie 1:0 widzow 4500 gosci 500 (wkoncu onet napisal cos madrego Cool )
Z naszej strony dosc dobry doping z tego 30% wrzuty na Sosnowiec z drugiej strony to samo Goscie rowniez dobrze dopinguja w naszych przestojach z oprawy prezentujemy herb Polonii wraz z niebiesko-czerwonymi pasami (fotka pozniej) wiekszosc czasu skupiamy sie na spiewaniu piosenki o extraklasie cos w stylu melodii "Za Lechem...." po meczu Sosnowiec cos tam probuje skakac na murawe lecz szybko uspokaja ich paru ochroniarzy Embarassed
Jesli dzialo sie cos wiecej po meczu lub przed odpowiednie osoby napisza Wink
I to jest twój komentarz do tej kolejki ?19KSC06 pisze:ojj wiślaczki, małolaty u was wybiegają na murawe, rzucają kamieniami itp. - wszystko co złe to zganiacie na małolatów, ogólnie to chyba małolaty u was trzymają wszystkich za pysk?
Ja jestem uczciwy. Zapłacili za 3:0 i będzie 3:0.Piotrek25krk pisze:wiec cala swoja tajemniczosc mozesz sobie wsadzic w dupe bo nikomu ona nie jest tu potrzebna, w miejscu ktore pod wzgledem farmazonow dawno juz przebilo bravo
Jak już to gdzieś napisałem,dzieciaki za dużo uzywają sformułowań których znaczenia nie rozumieją min.szacunek,na szacunek pracuje się latami,starsi kibice wiedzą co mam na mysli(co nie wyklucza automatycznie młodych chłopaków,w tym przedziale wiekowym są też charakterni wariaci)na tym forum zauważyłem,ze wystarczy,że dana ekipa zapełni stadion a zewsząd sypią się szacunkiku*** jak czytam niekture wypowiedzi..."straciłem szacunek do Wisły"bo rzucili..kombinerkami..no ku*** smiech na sali..albo porównujecie..wyjebanie "honorowe" Craxy naszych flag do tych kombinerek..dramat..czy ku*** obrzucanie kamieniami kibicow..Dyskobolii..hehe czasem tak jest na meczu 10 koła i trudno upilnowac pojedynczych osób.. czy na wyjezdzie....oczywiscie...apeluje sie o stosowne zachowanie lecz niestety czasem tak bywa..
Wszystkim polecam przeczytac tego posta zanim po raz kolejny uzyja słowa "SZACUNEK"!!!!Rudeboys72 pisze:furia(ts)Jak już to gdzieś napisałem,dzieciaki za dużo uzywają sformułowań których znaczenia nie rozumieją min.szacunek,na szacunek pracuje się latami,starsi kibice wiedzą co mam na mysli(co nie wyklucza automatycznie młodych chłopaków,w tym przedziale wiekowym są też charakterni wariaci)na tym forum zauważyłem,ze wystarczy,że dana ekipa zapełni stadion a zewsząd sypią się szacunkiku*** jak czytam niekture wypowiedzi..."straciłem szacunek do Wisły"bo rzucili..kombinerkami..no ku*** smiech na sali..albo porównujecie..wyjebanie "honorowe" Craxy naszych flag do tych kombinerek..dramat..czy ku*** obrzucanie kamieniami kibicow..Dyskobolii..hehe czasem tak jest na meczu 10 koła i trudno upilnowac pojedynczych osób.. czy na wyjezdzie....oczywiscie...apeluje sie o stosowne zachowanie lecz niestety czasem tak bywa..,co do tych kombinerek czy c*** wie czego,w każdej ekipie znajdzie się jakiś baran,który zamiast mózgu ma w głowie sieczkę...wg.mojego subiektywnego zdania,w każdej ekipie znajdziemy parę niecharakternych zagrywek,jak np,kamienie,skrojenie szalików dzieciakom,obicie w 10 jednego typa itd,takie rzeczy zawsze się zdarzają i naprawdę takie przypadki,nie mogą świadczyć o charakterze danej bandy,co innego kiedy kibice X klubu latają z siekierkami,nożami i co sezon,mają parę głow na sumieniu,w ich mniemaniu są chuliganami pełną gęba a dla mnie stoją niżej w chierarchii niż frajer...i jeszcze jedno spostrzeżenie,prawie na każdym kroku używa się tu słowa kompleks,radzę wziąć do ręki słownik i przeczytać znaczenie i do czego się to słowo odnosi...
ufff...właśnie wróciłem...dosyć obiektywny opis postronnego obserwatora..ja co do liczby powiem że w Sosnowcu poszło 530 biletów plus do tego można było kupować pod stadionem i wiele osób skorzystało z takiej opcji..myślę że wynik 600 osób będzie najbliższy prawdygollaz pisze:Jako, że nie kibicuję, ani Polonii, ani Zagłębiu, a na meczu byłem to krótki komentarz.Polonia-Zagłębie 1:0 widzow 4500 gosci 500 (wkoncu onet napisal cos madrego Cool )
Z naszej strony dosc dobry doping z tego 30% wrzuty na Sosnowiec z drugiej strony to samo Goscie rowniez dobrze dopinguja w naszych przestojach z oprawy prezentujemy herb Polonii wraz z niebiesko-czerwonymi pasami (fotka pozniej) wiekszosc czasu skupiamy sie na spiewaniu piosenki o extraklasie cos w stylu melodii "Za Lechem...." po meczu Sosnowiec cos tam probuje skakac na murawe lecz szybko uspokaja ich paru ochroniarzy Embarassed
Jesli dzialo sie cos wiecej po meczu lub przed odpowiednie osoby napisza Wink
Ludzi więcej niż na Jagielloni (na której też byłem, bo co tu robić, gdy Górnik gra dzień wcześniej). Doping w pierwszej i na początku drugiej połowy w wykonaniu Zagłębie lepszy, potem trochę zamilkli. Dużo wrzutów z obu stron, jak dla mnie za dużo, ale było widać, że od pewnego momentu chłopaki z Bytomia chcieli skupić się wyłącznie na dopingu dla swojej drużyny, jednak duża część stadionu dalej śpiewała swoje.
Zagłębia chyba więcej niż 500 (wyglądało, że było ich więcej niż Lecha w Zabrzu, a poznaniaków było więcej niż 500), ale sami niech się określą, to tylko takie moje spostrzeżenie.
Równo z ostatnim gwizdkiem paręnaście osób z Sosnowca próbuje atakować psiarnię, leci parę kamieni w nich, potem jeszcze jedna próba gdy zawodnicy Zagłębia podchodzą podziękować za doping, ale chyba do niczego konkretnego nie doszło.
Tyle z perspektywy sektora bytomian.
juz po remoncie ??Jankes_KSP pisze:Polonia Warszawa - Piast Gliwice
~ nas trochę ponad 2000
~ doping średni - bywało lepiej... od czasu do czasu do dopingu włącza się Trybuna Główna~ w przerwie meczu odsłonięta pamiątkowa tablica ku pamięci Kazimierza Górskiego (na miejscu, które zajmował)
~ Piast pojawił się - ocenią się sami
~ fotki niedługo