kara za derbyFan1948 pisze:dlaczego takie pustki byly na Cracovi?
Komentarze 22-23 maja
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
bolopoznan
-
SCHLESIERKSG
ufff...właśnie wróciłem...dosyć obiektywny opis postronnego obserwatora..ja co do liczby powiem że w Sosnowcu poszło 530 biletów plus do tego można było kupować pod stadionem i wiele osób skorzystało z takiej opcji..myślę że wynik 600 osób będzie najbliższy prawdygollaz pisze:Jako, że nie kibicuję, ani Polonii, ani Zagłębiu, a na meczu byłem to krótki komentarz.Polonia-Zagłębie 1:0 widzow 4500 gosci 500 (wkoncu onet napisal cos madrego Cool )
Z naszej strony dosc dobry doping z tego 30% wrzuty na Sosnowiec z drugiej strony to samo Goscie rowniez dobrze dopinguja w naszych przestojach z oprawy prezentujemy herb Polonii wraz z niebiesko-czerwonymi pasami (fotka pozniej) wiekszosc czasu skupiamy sie na spiewaniu piosenki o extraklasie cos w stylu melodii "Za Lechem...." po meczu Sosnowiec cos tam probuje skakac na murawe lecz szybko uspokaja ich paru ochroniarzy Embarassed
Jesli dzialo sie cos wiecej po meczu lub przed odpowiednie osoby napisza Wink
Ludzi więcej niż na Jagielloni (na której też byłem, bo co tu robić, gdy Górnik gra dzień wcześniej). Doping w pierwszej i na początku drugiej połowy w wykonaniu Zagłębie lepszy, potem trochę zamilkli. Dużo wrzutów z obu stron, jak dla mnie za dużo, ale było widać, że od pewnego momentu chłopaki z Bytomia chcieli skupić się wyłącznie na dopingu dla swojej drużyny, jednak duża część stadionu dalej śpiewała swoje.
Zagłębia chyba więcej niż 500 (wyglądało, że było ich więcej niż Lecha w Zabrzu, a poznaniaków było więcej niż 500), ale sami niech się określą, to tylko takie moje spostrzeżenie.
Równo z ostatnim gwizdkiem paręnaście osób z Sosnowca próbuje atakować psiarnię, leci parę kamieni w nich, potem jeszcze jedna próba gdy zawodnicy Zagłębia podchodzą podziękować za doping, ale chyba do niczego konkretnego nie doszło.
Tyle z perspektywy sektora bytomian.
wyjazd na duży plus
juz po remoncie ??Jankes_KSP pisze:Polonia Warszawa - Piast Gliwice
~ nas trochę ponad 2000
~ doping średni - bywało lepiej... od czasu do czasu do dopingu włącza się Trybuna Główna~ w przerwie meczu odsłonięta pamiątkowa tablica ku pamięci Kazimierza Górskiego (na miejscu, które zajmował)
~ Piast pojawił się - ocenią się sami
~ fotki niedługo
Śląsk (śląs. Ślůnsk, niem. Schlesien, czes. Slezsko, łac. i ang.: Silesia) – region oraz kraina historyczna położona w Europie Środkowej, na terenie Polski, Niemiec i Czech w dorzeczu górnej i środkowej Odry oraz początkowego biegu Wisły. Obecnie względu na odmienne uwarunkowania geograficzne, historyczne i ekonomicznie na całość śląska składają się dwa regiony - Górny Śląsk i Dolny Śląsk. Więc kolego zamiast się rozpierdalać pora iść po rozum do głowy.chorzowski_rsl pisze:rozpierdoliles mnieBytomHool pisze:Ruch konkretna ekipa?Kaj my sa? Reprezentatia Slaska tylko
Polonia Bytom , Slask Wroclaw i Gieksa , ale napewno nie Folksdojcze , bo to gamba dla eksrtaklasy jak ekipa ma niemieckom flage na stadionu.....lecz dalej kompleksiki
Jeszcze ci mapkę dorzucę. Przepraszam, że odbiegam trochę od tematu, ale ile można czytać te dyrdymały, że Śląsk to tylko Górny Śląsk.
Ostatnio zmieniony 24.05.2007, 01:56 przez zych, łącznie zmieniany 1 raz.
( Do wpisu na samej górze) oficjalnie wszystkie małolaty dostały pozwolenie rzucania zabawkami,grabkami i tez kamieniami.Nawet pozwolimy im zerwać zgody i szukać nowych ( a niech młoda krew) Wyjazd, wyjazdem co się dzieje każdy wie (no chyba ze sledzi wyniki w necie) Hmm... kombinerki moze z pracy wracali i balast był zbędny.Co do reszty bez zarzutu, liczba dobra, doping tez a wynik najlepszy. Mimo słabej formy kopaczy, czuje ze jednak rosniemy w siłe.[/url]
-
bart19921992
Moze byscie odjeli tak 500 lub 600 osob od tej frekfencji skoro tyle bylo Sosnowca19(R)20 pisze:te 4000 to bardzo dobra liczba Polonii (mówie tylko o ludziach z Bytomia)- chyba największą od bardzo długiego czasu
widać że idą do przodu, oby te -3 pkt nie spowodowały że nie wejdą do ligi, bo niestety Polonia W. tylko na to liczy
Nic godnego uwagi tego dnia się nie wydażyło.Spodziewaliśmy się ,,odwiedzin'' po wtorkowych zajsciach...lecz nikogo się nie doczekalismy....tyle w temacie...rokita ksg pisze:do Polonii i Zagłębia...
może ktoś opisać starcie na miechowicach (o ile było)... w okolicach godz 17.10 spora kumata ekpia Polonii udaje się na miechy, dalej jadąc zauwazyc mozna było kilku typków z szalami Legii lub/i Zagebia...
pozdrawiam
AHA I PROSIŁBYM O NIE WYPOWIADANIE SIĘ OSÓB Z POLONII NA TEMATY O JAKIS EKSCESACH GDYŻ SĄ DO TEGO WYZNACZONE PEWNE OSOBY .....
pozdrawiam
No to chyba byłes.creatur3 pisze:sorry jesli Poloni wczoraj było 4 tys na meczu to ja chyba byłem na innym stadionie
Gratulacje dla Ruchu z okazji awansu. Wracacie tam gdzie wasze miejsce.
Polonia Bytom z Nami cały czas !
O ekstraklasie marzy każdy z nas !
Czekamy tyle lat !
21 lat !
Nadchodzi już najwyższy na nas czas !
ole ole ole ole.....
Ostatnio zmieniony 24.05.2007, 14:08 przez manolo_pb, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba jednak kibicujesz Zagłębiu. Sam siedziałem na krytej - sektorze - z któregobiorąc pod uwagę akustykę stadionu lepiej powininem słyszec fanów z Sosnowca. I co? Ledwo ich słyszałem nawet gdy nie śpiewała kryta, a jedynie młyn. Na początku meczu gdy jeszcze ok. 20 % spóźnionej publiki nie weszło na stadion było ich trochę słychać. Potem na pewno dawał się we znaki brak wody, ale żeby ich doping był lepszy... Wyraźnie było ich słychać gdy młyn milkłgollaz pisze:
Jako, że nie kibicuję, ani Polonii, ani Zagłębiu, a na meczu byłem to krótki komentarz.
Ludzi więcej niż na Jagielloni (na której też byłem, bo co tu robić, gdy Górnik gra dzień wcześniej). Doping w pierwszej i na początku drugiej połowy w wykonaniu Zagłębia lepszy, potem trochę zamilkli.
Hmm, ja siedziałem na betonikach między młynem Polonii, a krzesełkami, więc, jeżeli krytą nazywasz to coś po lewej od sektora gości, to naprzeciwko Ciebie. Ty słyszałeś lepiej Polonię, ja Zagłębie. Tyle.bin pisze:Chyba jednak kibicujesz Zagłębiu. Sam siedziałem na krytej - sektorze - z któregobiorąc pod uwagę akustykę stadionu lepiej powininem słyszec fanów z Sosnowca. I co? Ledwo ich słyszałem nawet gdy nie śpiewała kryta, a jedynie młyn. Na początku meczu gdy jeszcze ok. 20 % spóźnionej publiki nie weszło na stadion było ich trochę słychać. Potem na pewno dawał się we znaki brak wody, ale żeby ich doping był lepszy... Wyraźnie było ich słychać gdy młyn milkłgollaz pisze:
Jako, że nie kibicuję, ani Polonii, ani Zagłębiu, a na meczu byłem to krótki komentarz.
Ludzi więcej niż na Jagielloni (na której też byłem, bo co tu robić, gdy Górnik gra dzień wcześniej). Doping w pierwszej i na początku drugiej połowy w wykonaniu Zagłębia lepszy, potem trochę zamilkli.
PS. Chyba bych boł pjyrwszym Hanysym co kibicuje Altrajchowi.