Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Jakie stosunki pomiędzy Odrą Wodzisław a RKS Radomsko?
-
Jak na lini:
Resovia - Wisła, Śląsk, Lechia
Resovia - Lech, Arka, Cracovia
Resovia - Legia
Resovia - Wisła, Śląsk, Lechia
Resovia - Lech, Arka, Cracovia
Resovia - Legia

-
Sovia-Cracovia spora kosa.
-
Resovia-Wisła jakieś pojedyńcze kontakty.ogólnie neutral.
d**** koks i ruletka
-
Resovia - Legia oczywiście kosa

-
Jak jest na linii:
Cracovia - Stal Mielec
Cracovia - Czarni Jasło
Pytam dlatego bo niektórzy p******* różne głupoty, dlatego proszę o odpowiedź KONKRETNĄ!
Cracovia - Stal Mielec
Cracovia - Czarni Jasło
Pytam dlatego bo niektórzy p******* różne głupoty, dlatego proszę o odpowiedź KONKRETNĄ!
-
Sovia-Sląsk raczej nie ma jakiejś specjanej nienawiści, była zgoda Miedzi, kosa Motoru, mało kontaktów w ostatnich latach.
Wrocław - stolica Śląska
-
Na turnieju i na meczu Widzew -Gornik chyba widac dokladnie w jaka strone sympatie CHrobrego ida!!Wiec relacje na lini Raków-CHrobry wiadome jakie saKibic z kraju pisze:A ja słyszałem coś innego,zupełnie innego.Ale może to plotka tylko...HzG pisze:zwarzywszy na kose Rakowa z Widzewem nie darzą się sympatiąz_krainy_marzen pisze:jakie panują nastawienie do tych par
Raków - Chrobry Głogów
Arka Gdynia - Widzew
Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin

-
Do niedawna zgoda i układ. Teraz odkąd się skończyły nic się nie dzieje, jedyne spotkania to na meczach wspólnych zgód.ALAN82 pisze:Jak jest na linii:
Cracovia - Stal Mielec
Cracovia - Czarni Jasło

-
i jeszcze ekipa z Mariboru1910o2 pisze:+ goscinnie Atletico Madryt , Arka Gdynia , Sparta Praga , CSKA Moskwa niech ktos doda jezeli zapomniałem o kims badz nie usłyszałem na meczu.
-
Jesteś za Odrą i nie wiesz? dziwneJanek27 pisze:Jakie stosunki pomiędzy Odrą Wodzisław a RKS Radomsko?
-
ronnie79 pisze:Dlaczego na linii Pogoń Szczecin - Zagłębie Sosnowiec jest duża kosa. Skąd się wzięła ?
Cytuję relację z meczu PP Pogoń-Zagłębie (TMK nr. 4):
"Kosa szczecińsko-sosnowiecka ma wymiar szczególny. Nie narodziła się ani z rywalizacji regionalnej, ani piłkarskiej, jak większość w kraju, a jej korzeni należy doszukiwać w czasach, gdy oba kluby na krótko miały ze sobą zgodę. Stworzenie na siłę triady Legia-Pogoń-Zagłębie w dłuższej perspektywie nie udało się, a z czasem nieporozumienia obu przyjaciół Legii urosły na tyle, że przybrały wymiar kosy. Ostatnie lata to eskalacja nienawiści, skrojenie przez Zagłębie flagi Pogoni "Jaworzno", wreszcie słynny mecz w Sosnowcu, podczas którego na murawę wysypała się najpierw Pogoń, a po chwili również Zagłębie. Nic więc dziwnego, że kiedy obydwa kluby trafiły na siebie w Pucharze Polski, fanatycy zacierali ręce z radości."
Kongres Nowej Prawicy !

-
JSC pisze:Do niedawna zgoda i układ. Teraz odkąd się skończyły nic się nie dzieje, jedyne spotkania to na meczach wspólnych zgód.ALAN82 pisze:Jak jest na linii:
Cracovia - Stal Mielec - Zgoda
Cracovia - Czarni Jasło - Układ
Czyli mam rozumieć że tak się to przedstawiało
Cracovia - Stal Mielec - Zgoda
Cracovia - Czarni Jasło - Układ
-
Cracovia z Czarnymi też przecież miała zgodę

-
No to powiedzmy że dwie zgody. Zawsze to było nazywane układem chociaż dobrze nas nieraz wspomagali jak na swoje możliwości.

-
Czy Polonia Przemyśl jest Fan-Clubem Stali Stalowa Wola?
-
Jakie relacje są między Lechią Gdańsk, a Motorem Lublin?
To ja, Louis Fernandez SMS Don Juan!
http://www.youtube.com/watch?v=H0iD37mVi14SMSDonJuan pisze:Jakie relacje są między Lechią Gdańsk, a Motorem Lublin?
-
Martini Player pisze:Czy Polonia Przemyśl jest Fan-Clubem Stali Stalowa Wola?
masz odpowiedźwww.polonia-przemysl.pl pisze:Największe Kosy - Czuwaj Przemyśl, JKS Jarosław, Resovia Rzeszów, Stal Rzeszów

-
KosaSMSDonJuan pisze:Jakie relacje są między Lechią Gdańsk, a Motorem Lublin?
Litość to zbrodnia!
-
-
Nie tak dawno można było usłyszeć: "Barwy Cracovii, nosi ta *** z Resovii"
-
Odwrotnie jechał ŁKS. Lech śpiewał tak jak napisał Nikob.
Biało-czerwone barwy w koronie orzeł strzeże,
Polska mój kraj ukochany,
Ilu za Ciebie przelało krew, oddało dusze, serce,
By móc oddychać, żyć w Polsce niepodległej...
Polska mój kraj ukochany,
Ilu za Ciebie przelało krew, oddało dusze, serce,
By móc oddychać, żyć w Polsce niepodległej...
Post pisałem rok temu w sierpniu i muszę głowę popiołem posypać- układ nadal trwa i ma się dobrze.GtWładzię pisze:Dwa tygodnie temu, kilka osób stwierdziło, iż układ ŁKS-KKS, będzie miało żywot jak ekipa "Terror Corps" Pogoni Szczecin- dwie akcje ( w tym jedna nagłośniona ) i koniec.
Oczywiście większość zainteresowanych wie, że układ czeka na kulminacyjny moment który- niech pobawię się w typera- będzie miał w końcu miejsce w sezonie 2010/2011 ?
;)
-
Jak to się ma do tego, że jesienią ubiegłego roku Stalówka, Resovia i Polonia Przemyśl razem czekały na Czuwaj, który wybierał się do Krosna na mecz Karpat z Sanokiem ? Fakt faktem, że kosa była, ale jak jest teraz ?Viclav pisze:Martini Player pisze:Czy Polonia Przemyśl jest Fan-Clubem Stali Stalowa Wola?masz odpowiedźwww.polonia-przemysl.pl pisze:Największe Kosy - Czuwaj Przemyśl, JKS Jarosław, Resovia Rzeszów, Stal Rzeszów
Prawda jest taka, że w ubiegłej rundzie (jesień 2009) zaczeło się pojawiać info, że Polonia Przemyśl (a konkretniej to chyba sama młodzież) i Łada Biłgoraj zostały FC Stalówki.Tylko nikt tego oficjalnie nie potwierdził, ani też za bardzo nie zaprzeczył;).
-
Polonia ma chyba bardziej pro Wiślackie zapędy z tego co wiem.
-
Stary moze wkońcu zaczniesz normalnie funkcjonować i się orientować, a nie pisać bzdury rodem z internetu czy tmk bo błazna z siebie robisz. Wyjdz wkońcu poza te forum czy miesięcznik tmk, tam nie przeczytasz zbyt duzo ;)GtWładzię pisze:Post pisałem rok temu w sierpniu i muszę głowę popiołem posypać- układ nadal trwa i ma się dobrze.GtWładzię pisze:Dwa tygodnie temu, kilka osób stwierdziło, iż układ ŁKS-KKS, będzie miało żywot jak ekipa "Terror Corps" Pogoni Szczecin- dwie akcje ( w tym jedna nagłośniona ) i koniec.
Oczywiście większość zainteresowanych wie, że układ czeka na kulminacyjny moment który- niech pobawię się w typera- będzie miał w końcu miejsce w sezonie 2010/2011 ?
;)
Nie pisz żebym wypisywał coś więcej o tej ekipie bo mi sie po prostu niechce.
To tak gwoli bzdur które piszesz, nie odpisuj nie ma sensu.
tisi :)
-
A jak mam pytanie dla kibiców GKSu Tychy
Jaka jest wasza najwieksza kosa?GieKSa,Ruch ?
Jaka jest wasza najwieksza kosa?GieKSa,Ruch ?

-
chyba Ruch kosa ŁKSu i zgoda Widzewa
-
Mam paru znajomych w Tychach i mowili ze na teraz to maja najwieksze na RRucha pozniej Giekse a na koncu na Gornika ale tu raczej o Cracovie
-
Każdy będzie miał inne zdanie na ten temat ale na pewno nie bedzie to Ruch Chorzów. Obecnie największe ciśnienie jest obecnie chyba na dwie koalicje czyli BKS&Zagłębie Sosnowiec oraz na GieKSa&Górnik
PS. Do internetowych chuliganów GKS Tychy nie zamierza w najbliższym czasie przybijać układu "Anty GieKSa&Gónik" z Ruchem:):)
PS. Do internetowych chuliganów GKS Tychy nie zamierza w najbliższym czasie przybijać układu "Anty GieKSa&Gónik" z Ruchem:):)
GKS TYCHY
-
Nie na Rucha tylko na Ruchglwtrcd pisze:Mam paru znajomych w Tychach i mowili ze na teraz to maja najwieksze na RRucha pozniej Giekse a na koncu na Gornika ale tu raczej o Cracovie
Niebieski Racibórz, Niebieskie ulice,
Niebieskie osiedla, Niebieskie życie
Niebieskie seRca a środku bije Niebieska eRka
Niebieskie osiedla, Niebieskie życie
Niebieskie seRca a środku bije Niebieska eRka
-
Jak jest na linii Górnik Z. - Jagiellonia ?
-
Zresztą jak ich koledzy zza miedzy. Ktoś kiedyś pisał o starszyźnie z Polonii śmigającej również na Reymonta.mr_who pisze:Polonia ma chyba bardziej pro Wiślackie zapędy z tego co wiem.
-
KosaREFLUXXX pisze:Jak jest na linii Górnik Z. - Jagiellonia ?
-
Kosa tylko ze strony Jagiellonii? Czy dla Górnika także?
Litość to zbrodnia!
-
FSD pisze:Kosa tylko ze strony Jagiellonii? Czy dla Górnika także?
Słyszałeś kiedykolwiek o jednostronnej kosie?
Zawsze wieRni i oddani,po kRes życia PsychoFani
-
Taka Jagiellonia to dla Górnika żaden rywal. Tym bardziej, że każdy w miarę ogarnięty widzi odległość jaka dzieli oba miasta. Rozumiem, że dla Jagi to kosa przez akcje KSG&GKS?
Litość to zbrodnia!
-
Ty lepiej nie ośmieszaj sie swoimi idiotycznymi wywodami bo śmiech ogarniaFSD pisze:Taka Jagiellonia to dla Górnika żaden rywal. Tym bardziej, że każdy w miarę ogarnięty widzi odległość jaka dzieli oba miasta. Rozumiem, że dla Jagi to kosa przez akcje KSG&GKS?