Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Martini Player
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Czy Polonia Przemyśl jest Fan-Clubem Stali Stalowa Wola?
-
SMSDonJuan
Jakie relacje są między Lechią Gdańsk, a Motorem Lublin?
-
kibicTurysta
http://www.youtube.com/watch?v=H0iD37mVi14SMSDonJuan pisze:Jakie relacje są między Lechią Gdańsk, a Motorem Lublin?
Martini Player pisze:Czy Polonia Przemyśl jest Fan-Clubem Stali Stalowa Wola?
masz odpowiedźwww.polonia-przemysl.pl pisze:Największe Kosy - Czuwaj Przemyśl, JKS Jarosław, Resovia Rzeszów, Stal Rzeszów
KosaSMSDonJuan pisze:Jakie relacje są między Lechią Gdańsk, a Motorem Lublin?
A jak jest między Lech-Resovia ?
Odwrotnie jechał ŁKS. Lech śpiewał tak jak napisał Nikob.
-
GtWładzię
Post pisałem rok temu w sierpniu i muszę głowę popiołem posypać- układ nadal trwa i ma się dobrze.GtWładzię pisze:Dwa tygodnie temu, kilka osób stwierdziło, iż układ ŁKS-KKS, będzie miało żywot jak ekipa "Terror Corps" Pogoni Szczecin- dwie akcje ( w tym jedna nagłośniona ) i koniec.
Oczywiście większość zainteresowanych wie, że układ czeka na kulminacyjny moment który- niech pobawię się w typera- będzie miał w końcu miejsce w sezonie 2010/2011 ?
;)
-
patriota85
Jak to się ma do tego, że jesienią ubiegłego roku Stalówka, Resovia i Polonia Przemyśl razem czekały na Czuwaj, który wybierał się do Krosna na mecz Karpat z Sanokiem ? Fakt faktem, że kosa była, ale jak jest teraz ?Viclav pisze:Martini Player pisze:Czy Polonia Przemyśl jest Fan-Clubem Stali Stalowa Wola?masz odpowiedźwww.polonia-przemysl.pl pisze:Największe Kosy - Czuwaj Przemyśl, JKS Jarosław, Resovia Rzeszów, Stal Rzeszów
Prawda jest taka, że w ubiegłej rundzie (jesień 2009) zaczeło się pojawiać info, że Polonia Przemyśl (a konkretniej to chyba sama młodzież) i Łada Biłgoraj zostały FC Stalówki.Tylko nikt tego oficjalnie nie potwierdził, ani też za bardzo nie zaprzeczył;).
Polonia ma chyba bardziej pro Wiślackie zapędy z tego co wiem.
Stary moze wkońcu zaczniesz normalnie funkcjonować i się orientować, a nie pisać bzdury rodem z internetu czy tmk bo błazna z siebie robisz. Wyjdz wkońcu poza te forum czy miesięcznik tmk, tam nie przeczytasz zbyt duzo ;)GtWładzię pisze:Post pisałem rok temu w sierpniu i muszę głowę popiołem posypać- układ nadal trwa i ma się dobrze.GtWładzię pisze:Dwa tygodnie temu, kilka osób stwierdziło, iż układ ŁKS-KKS, będzie miało żywot jak ekipa "Terror Corps" Pogoni Szczecin- dwie akcje ( w tym jedna nagłośniona ) i koniec.
Oczywiście większość zainteresowanych wie, że układ czeka na kulminacyjny moment który- niech pobawię się w typera- będzie miał w końcu miejsce w sezonie 2010/2011 ?
;)
Nie pisz żebym wypisywał coś więcej o tej ekipie bo mi sie po prostu niechce.
To tak gwoli bzdur które piszesz, nie odpisuj nie ma sensu.
tisi :)
-
Ślonzok1948
A jak mam pytanie dla kibiców GKSu Tychy
Jaka jest wasza najwieksza kosa?GieKSa,Ruch ?
Jaka jest wasza najwieksza kosa?GieKSa,Ruch ?
chyba Ruch kosa ŁKSu i zgoda Widzewa
Mam paru znajomych w Tychach i mowili ze na teraz to maja najwieksze na RRucha pozniej Giekse a na koncu na Gornika ale tu raczej o Cracovie
-
1920RaciboRz
Nie na Rucha tylko na Ruchglwtrcd pisze:Mam paru znajomych w Tychach i mowili ze na teraz to maja najwieksze na RRucha pozniej Giekse a na koncu na Gornika ale tu raczej o Cracovie
Jak jest na linii Górnik Z. - Jagiellonia ?
KosaREFLUXXX pisze:Jak jest na linii Górnik Z. - Jagiellonia ?
Kosa tylko ze strony Jagiellonii? Czy dla Górnika także?
FSD pisze:Kosa tylko ze strony Jagiellonii? Czy dla Górnika także?
Słyszałeś kiedykolwiek o jednostronnej kosie?
Taka Jagiellonia to dla Górnika żaden rywal. Tym bardziej, że każdy w miarę ogarnięty widzi odległość jaka dzieli oba miasta. Rozumiem, że dla Jagi to kosa przez akcje KSG&GKS?
Te bluzgi to może nie tylko przez ten sprzęt(chociaż też na pewno ma to spory wpływ)ale jakby nie było,Jaga niezbyt może wykręcić jakąś akcję na swoim terenie,bo przez Białystok niewiele ekip przejeżdża jadąc na swój wyjazd...A przez Śląsk to co rusz jakaś ekipa przejeżdża.
Jakoś Legii to nie przeszkadzało.isis pisze:No pewnie że tylko bluzgi , bo kto będzie sie bił z ekipą która napierdala się ze sprzętem ?
Zdarza się nawet najlepszym polec. Tym bardziej, że ilościowo Jagiellonia górowała.isis pisze: Zacytuje Cię - Rozumiem, że dla Jagi to kosa przez akcje KSG&GKS? .... Dlaczego sądzisz że miało by to być przez tą akcje skoro oni wtedy wyłapali łomot ?
Ty chcesz pisać czemu jest kosa, a wychodzi jakbyś pisał czemu jest nuta "sympatii". Większość ekip pomoże drugiej, jeśli ona potrzebuje pomocy. (np. Unia Tarnów GieKSie). Żadnej ewenement.isis pisze: Poza tym jak trzeba to i jedni i druddzy potrafią sobie ( wpuszczanie na sektory na zakazie ... pomoc kibicom Jagi którzy rozpierdolili sie autokarem jadąc na mecz Górnik - Jaga ) Więc prosze cię jak masz pisać cos o czym nie wiesz to nie pisz lepiej nic
-----
KSiak - istnieją też inne możliwości niż akcja z partyzanta.
-
MamoJeszczeGodzinke
Górnik i Jagiellonia od dawien dawna trzymali z ekipami z przeciwnych stron barykady, a do dzisiaj choć zgód nie ma, to zimnych stosunków także, więc chyba pomiędzy Górnikiem i Jagą dobrze raczej nie było i nie będzie
Górnik: Cracovia, Arka, Lech
Jagiellonia:Ruch, Widzew, Wisła
MamoJeszczeGodzinke pisze:Górnik i Jagiellonia od dawien dawna trzymali z ekipami z przeciwnych stron barykady, a do dzisiaj choć zgód nie ma, to zimnych stosunków także, więc chyba pomiędzy Górnikiem i Jagą dobrze raczej nie było i nie będzie
FSD pisze:Nie ośmieszam się. Stwierdzam tylko fakty jako osoba bezstronna. Wytłumacz mi co to za kosa, skoro jedyną akcją jaką zrobi Jaga na Górnik to bluzgi na meczu?
FSD pisze:Taka Jagiellonia to dla Górnika żaden rywal. Tym bardziej, że każdy w miarę ogarnięty widzi odległość jaka dzieli oba miasta. Rozumiem, że dla Jagi to kosa przez akcje KSG&GKS?
isis pisze:KosaREFLUXXX pisze:Jak jest na linii Górnik Z. - Jagiellonia ?
Nie osmieszajcie sie
Jaga zadnej kosy z Gornikiem niema tak jak i Gornik z Jaga nie ma . Akcja KSG&GKS to pierwsza ich akcja razem i trafili na Jage po prostu na sprawdzenie swoich mozliwosci. kolego FSD nie badz taki pewny co do akcji Jagiellonii.
do tego Jaga wpuszczala na sektor Gornik potem KSG odplacalo sie pewnymi rzeczami dla Jagi u siebie
Ogolnie podsumowujac NEUTRAL zadnych konkretnych cisnien nie ma, a jezeli sie spotkaja w dogodnym miejscu napewno to wykorzystaja
To że nie ma zgody nie jest równoznaczne z kosą.isis pisze:KosaREFLUXXX pisze:Jak jest na linii Górnik Z. - Jagiellonia ?
To że z kimś czasami spotka się gdzieś "na trasie", nie znaczy że jest kosa.
Takie moje prywatne zdanie, co do ogólnego zagadnienia. :)
Dla porównania kosy Jagiellonii to przede wszystkim: Lechia, Cracovia no i Legia (może jeszcze PO(?)).
Co jakiś czas ma się ciśnienie na niektóre ekipy (głównie z własnego regionu lub częste "kontakty") ale żeby zaraz kosa?
-
wyjazdowicz
a nakresli ktos cos o stosunkach miedzy Resovia a Wisla krk?
-
MamoJeszczeGodzinke
,,do tego,,JBwhite14 pisze:MamoJeszczeGodzinke pisze:Górnik i Jagiellonia od dawien dawna trzymali z ekipami z przeciwnych stron barykady, a do dzisiaj choć zgód nie ma, to zimnych stosunków także, więc chyba pomiędzy Górnikiem i Jagą dobrze raczej nie było i nie będzie
Jagiellonia:Ruch, Widzew, WisłaNie osmieszajcie sieFSD pisze:Nie ośmieszam się. Stwierdzam tylko fakty jako osoba bezstronna. Wytłumacz mi co to za kosa, skoro jedyną akcją jaką zrobi Jaga na Górnik to bluzgi na meczu?
Jaga zadnej kosy z Gornikiem niema tak jak i Gornik z Jaga nie ma . Akcja KSG&GKS to pierwsza ich akcja razem i trafili na Jage po prostu na sprawdzenie swoich mozliwosci. kolego FSD nie badz taki pewny co do akcji Jagiellonii.
do tego Jaga wpuszczala na sektor Gornik potem KSG odplacalo sie pewnymi rzeczami dla Jagi u siebie
Ogolnie podsumowujac NEUTRAL zadnych konkretnych cisnien nie ma, a jezeli sie spotkaja w dogodnym miejscu napewno to wykorzystaja
to Lech wpuszczał Legie, Legia mogła śmiało usiąść na sektorach Wisły i sporo jeszcze tego było z wiadomych względów więc nie rób cyrku
Nigdzie nie pisałem że mają jakąś kosę, pije że prędzej im w tym kierunku niż do dobrych stosunków na co wpływ mają dawne zgody, chyba że ktoś ma w d**** swoją historie to patrzy innym pryzmatem, skoro przy każdej okazji doszłoby do starcia to faktycznie można powiedzieć że neutral :))
tu można napisać że jest Neutral a nie w pryzmacie ekip do napierdalania przy każdej okazji ahh te kilometry brak styczności :)ktoś może nakreślić stosunki Resovia-Wisła
Jak jest obecnie na lini
Falubaz ZG - Kolejorz
Hutnik-Raków
Znicz Pruszków- Dolcan Ząbki
co do ostatniego sa to o ile sie nie myle grupy pro (L) ale mi chodzi o stosunki pomiedzy kibicami klubow nie biorac pod uwage, ze sa FC (L)
Falubaz ZG - Kolejorz
Hutnik-Raków
co do ostatniego sa to o ile sie nie myle grupy pro (L) ale mi chodzi o stosunki pomiedzy kibicami klubow nie biorac pod uwage, ze sa FC (L)
-
PolskaPonadWszystko
Falubaz - Lech - kosa
-
bengal1906
Znicz-Dolcan raczej neutralnie.
MamoJeszczeGodzinke pisze:,,do tego,,JBwhite14 pisze:MamoJeszczeGodzinke pisze:Górnik i Jagiellonia od dawien dawna trzymali z ekipami z przeciwnych stron barykady, a do dzisiaj choć zgód nie ma, to zimnych stosunków także, więc chyba pomiędzy Górnikiem i Jagą dobrze raczej nie było i nie będzie
Jagiellonia:Ruch, Widzew, WisłaNie osmieszajcie sieFSD pisze:Nie ośmieszam się. Stwierdzam tylko fakty jako osoba bezstronna. Wytłumacz mi co to za kosa, skoro jedyną akcją jaką zrobi Jaga na Górnik to bluzgi na meczu?
to Lech wpuszczał Legie, Legia mogła śmiało usiąść na sektorach Wisły i sporo jeszcze tego było z wiadomych względów więc nie rób cyrku
Nigdzie nie pisałem że mają jakąś kosę, pije że prędzej im w tym kierunku niż do dobrych stosunków na co wpływ mają dawne zgody, chyba że ktoś ma w d**** swoją historie to patrzy innym pryzmatem, skoro przy każdej okazji doszłoby do starcia to faktycznie można powiedzieć że neutral :))
tu można napisać że jest Neutral a nie w pryzmacie ekip do napierdalania przy każdej okazji ahh te kilometry brak styczności :)ktoś może nakreślić stosunki Resovia-Wisła
taki madry niby jestes, a kompletnie niewiesz jak jest w tych ekipach jezeli chodzi o stosunek do dawnych zgod
o kosie nie ma co mowic, ani o chlodnych stosunkach... nazwij to sobie jak chcesz po prostu ekipy te nie maja na siebie cisnienia jak i duzej stycznosci a jak sie spotkaja to sie spotkaja
ciach temat z mojej strony
Jakiemu klubowi kibicuje Sandomierz i Kazimierz Dolny?
w Sandomierzu kibicują tamtejszej Wiśle ;)mateo1922 pisze:Jakiemu klubowi kibicuje Sandomierz i Kazimierz Dolny?
-
19SSqniarz46
Pewnie pytanie bylo ale nie bede 140+ stron przegladac.
Jakie sa stosunki na lini Wisła Krk - Jaga ???
Bardziej pozytywnie czy agresywnie ?? :) a moze totalna olewka z obu stron ??
Jakie sa stosunki na lini Wisła Krk - Jaga ???
-
Lorenz.Naturals
Wzajemny szacunek. Ostatnio Jaga załatwiła nam bilety na swoje sektory, gdy mieliśmy wyjazd do Białego, zresztą my im również, jak mecz był w Sosnowcu.19SSqniarz46 pisze: Jakie sa stosunki na lini Wisła Krk - Jaga ???
Od jakiegoś czasu wśród ekip będących FC Legii obowiązuje pakt o nieagresji i neutralności.1910o2 pisze:Jak jest obecnie na lini
Falubaz ZG - Kolejorz
Hutnik-Raków
Chociaż wcześniej relacje między Dolcanem z Zniczem były pozytywne/neutralne, nie wchodzili sobie w drogę.
Lech-Falubaz -kosa
mozna wiedziec jak zaczela sie kosa na linii Falubaz-Kolejorz??
jeżeli dobrze pamietam to w zasadzie jedne powazne starcie Kolejorza z Falubazem było jakies 20 lat temu na dworcu w Lesznie ... :-))) hehe ale jak ma być kosa to niech wam będzie ...