Kibicowskie Tatuaże ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
-
-
na chwile obecna mam 5 dziar ale to sie niedlugo zmieni bo bede robil nastepne bo tu w studiu w dublinie jest bardzo dobry polak i dziara za nieduze pieniadze i naprawde kolo warty polecenia !!!havamal pisze:szczena to juz Twoja 3 dziara tak? ostatnia najciekawsza imo.
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
-
-
-
-
-
jesli L w "cul" jest dla Ciebie takie jak i w "Vide" to jestes pierdolnietyarturo1974 pisze:to masz lekkiego babola chłopie - Vide Cui Fide Zachecamy do zapoznania sie ze szczegółową ofertą naszej firmy, serwis telewizorów LCD, serwis telewizorów kineskopowych, naprawy pogwarancyjne, wymiana części sprowadzanie części na zamówienie. Specjalizujemy się w wykonywaniu domowych napraw odbiorników
telewizyjnych różnego typu, począwszy od tradycyjnych telewizorów
kineskopowych, a kończywszy na nowoczesnych odbiornikach LCD. Dojazdu do klienta nie wliczamy do kosztów usługi. Dysponujemy nowoczesnym i specjalistycznym sprzętem, dzięki któremu jesteśmy w stanie bezbłędnie wykryć żródło awarii, by potem móc sprawnie
usunąć powstałą usterkę.
-
CUI jest w znanej calemu swiatu, oryginalnej i poprawnej wersji tego powiedzonka: Fide, sed cui vide - Ufaj, ale patrz komu.arturo1974 pisze:to masz lekkiego babola chłopie - Vide Cui Fide
VIDE CUL FIDE - wystepuje tylko......w Polsce. Jest to szalenie uproszczona wersja, tlumaczenie slowo w slowo, podczas gdy skladnia laciny jest inna. geneza powstania wiezienna, wiec nie wymagajmy poprawnosci gramatycznej.
Historia nie zna przedawnienia
-
-
Francis Begbie pisze:CUI jest w znanej calemu swiatu, oryginalnej i poprawnej wersji tego powiedzonka: Fide, sed cui vide - Ufaj, ale patrz komu.arturo1974 pisze:to masz lekkiego babola chłopie - Vide Cui Fide
VIDE CUL FIDE - wystepuje tylko......w Polsce. Jest to szalenie uproszczona wersja, tlumaczenie slowo w slowo, podczas gdy skladnia laciny jest inna. geneza powstania wiezienna, wiec nie wymagajmy poprawnosci gramatycznej.
ku*** juz sie bałem
-
- ban
ZNALEZIONE W NECIE, wklejone w całości, apropo..
"Kiedy idziesz do salonu tatuażu - weź ze sobą kolegę. Nastoletni kibic Boca Juniors chciał sobie zafundować tatuaż. Miało być logo klubu, ale w salonie trafił na kibica innego klubu z Buenos Aires - River Plate. Ten który wytatuował mu na plecach penisa.
"Nie widziałem, co ten (******) mi tatuował, ponieważ w salonie nie było luster" - mówił prasie poszkodowany, który zastrzegł swoje dane osobowe. Sprawa wyszła na jaw dopiero, gdy przyszedł do domu i tatuażem pochwalił się rodzicom"
więc uwazajcie z tymi dziarami
"Kiedy idziesz do salonu tatuażu - weź ze sobą kolegę. Nastoletni kibic Boca Juniors chciał sobie zafundować tatuaż. Miało być logo klubu, ale w salonie trafił na kibica innego klubu z Buenos Aires - River Plate. Ten który wytatuował mu na plecach penisa.
"Nie widziałem, co ten (******) mi tatuował, ponieważ w salonie nie było luster" - mówił prasie poszkodowany, który zastrzegł swoje dane osobowe. Sprawa wyszła na jaw dopiero, gdy przyszedł do domu i tatuażem pochwalił się rodzicom"
więc uwazajcie z tymi dziarami

-
maĆko1924 pisze:tak jak obiecałem !
Nie wiem czemu ludzie piszą, że dziara ciekawa, skoro jest bardzo słaba jakość zdjęcia i nie można dokładnie zobaczyć sposobu wykonania, jak również tego co przedstawia w pełni sam rysunek.
Jak dasz lepsze zdjęcie i będzie wszystko dobrze widać to wtedy będzie można wydać opinię.
A co do samego napisu to trochę nie rozumiem czemu tak dużo osób robi sobie napisy po łacinie.. Żyjemy w Polsce, więc raczej winniśmy posługiwać się naszym ojczystym językiem. A już w momencie kiedy dana osoba chce zrobić napis i nie wie jak on brzmi po łacinie to jest to dla mnie strasznie lanserskie w stylu "byleby po łacinie". Oczywiście to tylko moje odczucia.
Z daleka Twoja dziara maĆko1924 zgrabnie się prezentuje, ale żeby napisać, że jest fajna to trzeba ją chyba dokładniej widzieć.
-
KONTROLUJ BAJERĘ FRAMUGOzdzisek_smietana pisze:jesli L w "cul" jest dla Ciebie takie jak i w "Vide" to jestes pierdolnietyarturo1974 pisze:to masz lekkiego babola chłopie - Vide Cui Fide
wprowadziłeś go w błąd i teraz sapiesz - przeproś i przestań szczekac - to jest dziara na całe życie a nie przejażdżka kolejką w cricolandzie
kolo się pytał o pisownię w łacinie to go uświadomiłem, że ma dziarkę z błędem,
i nie ma się co pocieszac że to polskie uproszczenie (nie ma czegoś takiego jak polskie uproszczenie), przecież prosił o łacinę - babol jest oczywisty
i co to ma byc pocieszenie dla niego że ty i każdy kogo znasz tego nie zauważy

MACKO1924 - patrz komu ufasz

-
szukałem sporo, i znalazłem naprawde wiele wersji ale vide cul fide było najczęstrzą...Zapytałem na forum ... i również otrzymałem taką odpowiedz, znajomi również mówili o takiej wersji, nawet gość co mi to tatuował...arturo1974 pisze:
MACKO1924 - patrz komu ufaszposzperałbyś w necie i znalazłbyś bez problemu
A napis robiłem po łacinie ze względów estetycznych(krótszy tekst= czytelniejsze litery)
pozdrawiam
-
-