konserwa pisze:posiada ktos fotke tatuazu chlopaka ktory mial na lydce tekst "nienawisc do policji tak zostalem wychowany ten kto z nimi trzyma na zawsze jest przegrany" ? byla ona w starym temacie jednak nie zapisalem sobie
Czy ten chinczyk z boku przypadkiem nie robi znaczka Legii
Ale jak dla mnei dziarki i tak jest wyje**** w kosmos szacuenk dla chlopa co ja nosi i dla wykonawcy odwalił kawal dobrej roboty
właściciel prosił żeby przekazać że postać z dziary na ramieniu wskazuje dziarę na piersi i jest w pewnym sensie jej kontynuacją, (i pewnie nie ostatnim słowem ) zresztą układ dłoni nie wskazuje wcale liery "L" w sposób jaki układają ją legioniści, poza tym gdyby nawet tak było to by mu ta łapka po prostu uschła i odpadła
Oczywiście to rzecz gustu, ale patrząc po galerii jaka jest zamiesczona pod http://8semka.waw.pl// to dziary w ogóle nie umywają się do tych z Azazela. Chłopaki z Milanówka jak dla mnie pierwsza klasa i po nich długo długo nikt.
miasto_słoni pisze:''ósemka'' jak dla mnie slabe studio.
zostańmy przy dyskusji na temat tatuaży i wzorów; link do 8mki podałem jako link ze wzorami, o którym wspomniał szczena, natomiast nie komentujmy poziomu studia - wychodząc z założenia - cienkie dziary? to zrób lepsze
pzdr
na chwile obecna mam 5 dziar ale to sie niedlugo zmieni bo bede robil nastepne bo tu w studiu w dublinie jest bardzo dobry polak i dziara za nieduze pieniadze i naprawde kolo warty polecenia !!!
co do dziarki ziomka z odry to lepiej sie prezentuje na zywo a co do dziarki arkowca to troche jakas taka wyblaknieta jest chyba ze tak na zdjeciu ten tusz wyglada lecz ogolnie dobra praca !! niedlugo kolejne moje dziarki
Panowie potrzebuje Waszej pomocy ! Mam zamiar wytatuować sobie na plecach „patrz komu ufasz” w języku Łacińskim ale nie mam pewności jak to się pisze... im więcej szukałem tym więcej widziałem pomocy bracia...
maĆko1924 pisze:Panowie potrzebuje Waszej pomocy ! Mam zamiar wytatuować sobie na plecach „patrz komu ufasz” w języku Łacińskim ale nie mam pewności jak to się pisze... im więcej szukałem tym więcej widziałem pomocy bracia...
maĆko1924 pisze:Panowie potrzebuje Waszej pomocy ! Mam zamiar wytatuować sobie na plecach „patrz komu ufasz” w języku Łacińskim ale nie mam pewności jak to się pisze... im więcej szukałem tym więcej widziałem pomocy bracia...
arturo1974 pisze:to masz lekkiego babola chłopie - Vide Cui Fide
CUI jest w znanej calemu swiatu, oryginalnej i poprawnej wersji tego powiedzonka: Fide, sed cui vide - Ufaj, ale patrz komu.
VIDE CUL FIDE - wystepuje tylko......w Polsce. Jest to szalenie uproszczona wersja, tlumaczenie slowo w slowo, podczas gdy skladnia laciny jest inna. geneza powstania wiezienna, wiec nie wymagajmy poprawnosci gramatycznej.
arturo1974 pisze:to masz lekkiego babola chłopie - Vide Cui Fide
CUI jest w znanej calemu swiatu, oryginalnej i poprawnej wersji tego powiedzonka: Fide, sed cui vide - Ufaj, ale patrz komu.
VIDE CUL FIDE - wystepuje tylko......w Polsce. Jest to szalenie uproszczona wersja, tlumaczenie slowo w slowo, podczas gdy skladnia laciny jest inna. geneza powstania wiezienna, wiec nie wymagajmy poprawnosci gramatycznej.