Jak wygląda sytuacja w ?
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
Re: Jak wygląda sytuacja w ?
też proponuje zakończyć Sopot
a ja mam takie pytanie: czy jest jakieś miasto w Polsce które ma zorganizowane grupy kibiców swoich klubów (2 kluby w jednym mieście) którzy nie prowadza ze sobą wojny? coś jak wyżej opisana sytuacja w Sandomierzu tyle żeby zamiast jakiegoś FC był tamtejszy klub.
ewentualna napinka i głupie odp są zbędne. pytam poważnie z czystej ciekawości.
a ja mam takie pytanie: czy jest jakieś miasto w Polsce które ma zorganizowane grupy kibiców swoich klubów (2 kluby w jednym mieście) którzy nie prowadza ze sobą wojny? coś jak wyżej opisana sytuacja w Sandomierzu tyle żeby zamiast jakiegoś FC był tamtejszy klub.
ewentualna napinka i głupie odp są zbędne. pytam poważnie z czystej ciekawości.
-
-
-
Nie rozumiem tego ,,swego czasu", teraz również nie ma między nami zatargów.troublemakers pisze:Swego czasu Olimpia i GKM w Grudziądzu
-
A w Grudziądzu nadal jest kosa pomiędzy Widzewem (WFCG) a GKM ???
-
Tak nadal jest kosa miedzy WFCG a GKMem
-
W Poznaniu Lech i Warta. Zieloni mają zorganizowaną grupę z tego co wiem to ośmiu ultrasów. I zwady między nami nie ma.
-
Moze ktos opisac LIGOTE dzielnice katowic ?
i Zalenską Halde.
i Zalenską Halde.
-
- ostatnie ostrzeżenie
o Ligocie zdaje się było, a co do Załęskiej Hałdy to w zasadzie jest to osiedle Witosa wraz z przyległościami, więc nie ma co opisywać, GieKSa i c***;)
-
Dzięki i pozdro!BOS pisze:Tak nadal jest kosa miedzy WFCG a GKMem
A w Słubicach? Jest tam Lech albo Pogoń? Miejscowa Polonia jeszcze tworzy jakisż Młyn u siebie?
Z góry Dzięki!
-
Jestem na forum już dłuższy czas, ale dopiero teraz się zarejestrowałem, bo nurtuje mnie pewna kwestia. Na forum Legii wyczytałem takie coś, dotyczące ich kibiców z poza Warszawy :
''Stryków – powstali w połowie 2002, liczą ok. 10 osób, trzymamy kciuki, gdyż miejscowość znajduję się pod samą... Łodzią''
Trochę mnie to dziwi, bo miejscowość znajduje się na prawdę blisko Łodzi. Ktoś mógłby to przybliżyć?
''Stryków – powstali w połowie 2002, liczą ok. 10 osób, trzymamy kciuki, gdyż miejscowość znajduję się pod samą... Łodzią''
Trochę mnie to dziwi, bo miejscowość znajduje się na prawdę blisko Łodzi. Ktoś mógłby to przybliżyć?
-
Mam pytanie jak wygląda sytuacja w Nieświniu wieś pod Kielcami?
-
Kilku pikników Korony.Większośc z nich była tylko na jednym meczu w Kielcach z Widzewem i na tym zakończyła sie ich przygoda kibicowska.Są też ze 2-3 osoby co od czasu do czasu zajrzą na mecz do Kielc pooglądać piłkarskie zmagania :]Wiara_ZS pisze:Mam pytanie jak wygląda sytuacja w Nieświniu wieś pod Kielcami?
A skad pytanie o tą miejscowość ? ;)
-
Wiesz Widzew ma też swoje FC w Warszawie liczące całkiem niezłą ilośc osób i robią parę fajnych akcji w Warszawie, także być może i Legioniści są w Strykowie. Przecież teraz Widzew piłkarską potęgą nie jest, więc albo sie ktos poprzerzucał, albo chłopaki wybrali swoją ścieżkę z eLką na piersi...anonimowy87 pisze:Jestem na forum już dłuższy czas, ale dopiero teraz się zarejestrowałem, bo nurtuje mnie pewna kwestia. Na [link] Legii wyczytałem takie coś, dotyczące ich kibiców z poza Warszawy :
"bo życie to walka za WIDZEW"
-
Moze ktos opisac Żarnowiec (slaskie) i Ryki (lubelskie).
Wielkie Dzieki
Wielkie Dzieki
-
Wioska na ktorej sie nic nie dzieje. Jednak , ze do miejscowej szkole dojezdza duzo mlodych kibicoe Ruchu z calej okolicy.Fryta007 pisze:Moze ktos opisac Żarnowiec (slaskie).
Wielkie Dzieki
-
basi46 pisze:Podbijam.basi46 pisze:Mógłby ktoś przybliżyć co się dzieje na dzień dzisiejszy w Nowej Dębie? Działa coś tamtejsza Stal?
Jeszcze nie dawno (3-4 lata) Nowa Dęba zblizyła się do Stalówki, raczej nic się nie zmieniło. Nie dawno Siarka odwiedziła Nową Dębę poszukując stalowców ale chyba nic nie wyszło. Stal, jesli działa to tylko u siebie i nie na każdym meczu. Niech ktoś z Tbg się wypowie, mają w końcu niedaleko.
-
jak wygladają sprawy w pszczynie i zorach? niedlugo jade w tamte rejony na delegacje i jestem ciekaw
-
W Żorach mialem panne długi czas i widziane praktycznie same barwy Ruchu, jedyny wyjątek - widzialem raz typa w czapce GKS Jastrzebie. Jest też Odra, Górnik i katowicki GKS ale raczej niezbyt duze ilosci, bynajmniej sie nie wychylają. Napisy też wiekszość Ruchu. Ogólnie w obcych barwach lepiej nie chodz ;)jak wygladają sprawy w pszczynie i zorach? niedlugo jade w tamte rejony na delegacje i jestem ciekaw
W Pszczynie też Ruch z tego co wiem
-
W Pszczynie jest Ruch. Znajdziesz także osoby z GKS-u Tychy i Górnika Zabrze. Ale tam i tak za dużo się nie dzieje pod względem kibicowskim w porównaniu do innych miast Górnego Sląska.Super_Mario pisze:jak wygladają sprawy w pszczynie i zorach? niedlugo jade w tamte rejony na delegacje i jestem ciekaw
-
No mniej wiecej jest tak jak piszesz, mysle ze ilosci przedstawiają sie nastepującoBolo85 pisze:W Żorach mialem panne długi czas i widziane praktycznie same barwy Ruchu, jedyny wyjątek - widzialem raz typa w czapce GKS Jastrzebie. Jest też Odra, Górnik i katowicki GKS ale raczej niezbyt duze ilosci, bynajmniej sie nie wychylają. Napisy też wiekszość Ruchu. Ogólnie w obcych barwach lepiej nie chodz ;)jak wygladają sprawy w pszczynie i zorach? niedlugo jade w tamte rejony na delegacje i jestem ciekaw
W Pszczynie też Ruch z tego co wiem
1. Ruch
2-3 GKS Jastrzebie / Górnik Zabrze
4-5 Odra Wodzisław / GKS Katowice
Z tym że Górnik jest na jednym osiedlu praktycznie juz poza miastem, no i w okolicznych wioskach troche, natomiast na samym miescie miażdąca przewaga Ruchu. Najsmieszniejsza jest zorska gieksa, napinają sie na tym necie, wrzucają zdjecia grafów robionych w opuszczonym domu w lesie, zdjecia barw krojonych przez 10 lat małolatom razem z Gornikiem; wpisują na swoim forum jakies kosmiczne liczby a aktywnych jest ich kilku, no ale nie am to jak propaganda,nie znaczą w miescie nic i kazdy kto tu mieszka o tym wie. Zresztą nawet w swich najlepszych czasach żorska gieksa chluby swojemu klubowi nie przynosiła, w ciagu jednej rundy stracili na rzecz Ruchu 3 flagi :D I taka ciekawostka - w Żorach Gieksa i Górnik trzymają się razem od bardzo dawna, jeszcze przed ukladem, taki cichy pakt antyRuch, świadczący o slabosci moim zdaniem

-
PodbijamOtwarta_rejestracja pisze:Mogłby ktos z Bełchatowa opisac sytuacje w tym miescie ? Ewentulanie dac numer strony tematu jesli bylo nie dawno opisywane.
KOCHAM PLACKI

-
Jak już padło pytanie o Pszczynę, jak wygląda sytuacja w Kobiórze( Leśnik czy GKS Tychy), Piasku k. Pszczyny i w Kaniowie (powiat bielski)? Oraz Sulechów.
-
Jak sie przedstawia sytuacja w Strzelnie, Trzemesznie i Barcinie? Przejeżdzając przez te 1 miasto zadnych barw nie napotkałem ani wrzutów, w tym 2 będąc widzialem jakieś barwy na ulicach i wrzuty Kolejorza przejeżdzajać przez miasto, jeśli chodzi o Barcin to wiem że małe miasto jest fc Zawiszy i Dąb Barcin którego ekipka też jeździ do Bydgoszczy na Zawisze.
GOOD NIGHT left SIDE!
-
W Kaniowie pustynia kibicowska...Kumaty Janusz pisze:Jak już padło pytanie o Pszczynę, jak wygląda sytuacja w Kobiórze( Leśnik czy GKS Tychy), Piasku k. Pszczyny i w Kaniowie (powiat bielski)? Oraz Sulechów.
Działa sobie tam miejscowy klubik "Przełom" są w A-Klasie. Z gadżetów to chyba tylko mają szale.
-
Mam takie pytanka.Czy Widzew i Lech miały(mają) jakies innne sekcje poza piłkarską i jak to ewentualnie wyglądało kibicowsko?.
Miedz, Zagłebie Lubin , Chrobry, Ślask - czy kibice ręcznej to także kibice piłkarscy?
pozdrawiam
Miedz, Zagłebie Lubin , Chrobry, Ślask - czy kibice ręcznej to także kibice piłkarscy?
pozdrawiam
Nie dla mnie przyjaźń Polsko-niemiecka, niemców nienawidzę od dziecka.
-
Widzew ma jeszcze sekcje gimnastyki, boksu i koszykówki żeńskiej.
Na koszykówkę chodzą małolaci którzy kręcą tam młyn ogólnie bez szału, jednak w tej rundzie było kilka meczy na których była ogólna mobilizacja i wyszło to całkiem zgrabnie.
Na koszykówkę chodzą małolaci którzy kręcą tam młyn ogólnie bez szału, jednak w tej rundzie było kilka meczy na których była ogólna mobilizacja i wyszło to całkiem zgrabnie.
Widzew Łódź
-
Jak wygląda w tej chwili sytuacja we Wronkach? Dawna Amica kręci młyn na Błękitnych? Działo się tam coś na jesieni?

-
Jako kibic GieKSy postaram się w miarę obiektywnie opisać sytuacje panującą w Żorach. Obecnie ilości przedstawiają sie następująco (mam na myśli aktywnych , jeżdżących):
1. Ruch - zdecydowana przewaga(są praktycznie na każdym osiedlu).
2-3.GKS Katowice (głównie starsza ekipa) / Górnik Zabrze
4.Odra Wodzisław
5.GKS Jastrzębie
Nasze liczby nie są podawane z "księżyca" tylko są określane na podstawie sprzedanych biletów i karnetów(150 biletów +70 karnetów). Co do ilości Ruchu nikt nie ma wątpliwości ilu ich jest (w ciul). Niech J-bie i Odra sami się określą ilu ich jeździ. Z Górnikiem znamy się od dawna i praktycznie nigdy nie było zatargów między nami. Żory były specyficznym miastem i jeszcze kilka lat temu praktycznie każdy chodził w barwach i było w miarę spokojnie. Co do tekstu o kolesiu który jeździł autem z policją to po pierwsze nie był z Żor(bodajże jakaś wioska w okolicach Strumienia).Co do osoby niby wyrzuconej z ekipy Ruchu to nastąpiło to dopiero po interwencji PF (Niebieskim z Żor to nie przeszkadzało- poza 2/3 osobą).
Skoro Ruch taki mocny w Żorach dlaczego dzwoni po Rude i Świony żeby atakowały Żaboli?
GieKSa nie ustawia sie z Ruchem tak samo jak Ruch z Żabolami(myśle że to już wyjasnione).
Więcej niema co pisać bo klepanie na kibice.net nic nie zmieni. Proszę nie sugerować się wpisami dzieciaków. Pozdrawiam
1. Ruch - zdecydowana przewaga(są praktycznie na każdym osiedlu).
2-3.GKS Katowice (głównie starsza ekipa) / Górnik Zabrze
4.Odra Wodzisław
5.GKS Jastrzębie
Nasze liczby nie są podawane z "księżyca" tylko są określane na podstawie sprzedanych biletów i karnetów(150 biletów +70 karnetów). Co do ilości Ruchu nikt nie ma wątpliwości ilu ich jest (w ciul). Niech J-bie i Odra sami się określą ilu ich jeździ. Z Górnikiem znamy się od dawna i praktycznie nigdy nie było zatargów między nami. Żory były specyficznym miastem i jeszcze kilka lat temu praktycznie każdy chodził w barwach i było w miarę spokojnie. Co do tekstu o kolesiu który jeździł autem z policją to po pierwsze nie był z Żor(bodajże jakaś wioska w okolicach Strumienia).Co do osoby niby wyrzuconej z ekipy Ruchu to nastąpiło to dopiero po interwencji PF (Niebieskim z Żor to nie przeszkadzało- poza 2/3 osobą).
Skoro Ruch taki mocny w Żorach dlaczego dzwoni po Rude i Świony żeby atakowały Żaboli?
GieKSa nie ustawia sie z Ruchem tak samo jak Ruch z Żabolami(myśle że to już wyjasnione).
Więcej niema co pisać bo klepanie na kibice.net nic nie zmieni. Proszę nie sugerować się wpisami dzieciaków. Pozdrawiam
-
Z Naszej strony to całkiem inne osoby, po prostu w przerwie zimowej przyszliśmy 3 razy rozruszać gardła.zdrowa krowa pisze:Mam takie pytanka.Czy Widzew i Lech miały(mają) jakies innne sekcje poza piłkarską i jak to ewentualnie wyglądało kibicowsko?.
pozdrawiam
MKS ZAGŁĘBIE LUBIN
-
Na Lechu nie ma obecnie innej sekcji sportowej.zdrowa krowa pisze:Mam takie pytanka.Czy Widzew i Lech miały(mają) jakies innne sekcje poza piłkarską i jak to ewentualnie wyglądało kibicowsko?.
Była koszykówka, na którą kiedyś chodziło dużo osób i odnosiła sukcesy:
Mistrzostwo Polski (11 razy) - 1936, 1939, 1946, 1949, 1951, 1955, 1958, 1983, 1984, 1989, 1990
Wicemistrzostwo Polski (7 razy) - 1937, 1948, 1950, 1961, 1982, 1985, 1991
Brązowy Medalista Mistrzostw Polski (7 razy) - 1938, 1947, 1956, 1959, 1987, 1988, 1994
Puchar Polski (3 razy) - 1954, 1955, 1984
1/2 Pucharu Europy Mistrzów Krajowych - 1958/1959
1/8 Pucharu Europy Mistrzów Krajowych - 1989/1990
Obecnie chodzą jakieś głosy o występowaniu od przyszłego(?) sezonu klubu PBG Basket Poznań jako KKS Lech Poznań.
-
ja mam pytanie o Kolbuszową 30km od Rzeszowa, słyszałem ze są tam jacyś sympatycy miejscowej drużyny, czy może jest tam też jakiś FC którychś z klubów z Rzeszowa? a Może Stali Mielec?
-
Pytanie do Zawiszaków, najlepiej tych z FC Nakło Nad Notecią - czy z Mroczy i Sadek jeździ ktoś na Gdańską?
-
Kiedyś Kolbuszowianka to FC Siarki, teraz też jest trochę osób za Siarką. Na Stal Mielec też ktoś jeździł, ale nieoficjalnie i w małych liczbach. Obecnie oprócz Siarki można spotkać osoby za Resovią. Kolbuszowianka natomiast nie prowadzi chyba już młyna nawet, a jeśli to jakieś małolaty. Chyba Stal Mielec lub Gorzyce skroiła ich z flagi po czym oddali ją bo widzieli że to sami małolaci.Mixi pisze:ja mam pytanie o Kolbuszową 30km od Rzeszowa, słyszałem ze są tam jacyś sympatycy miejscowej drużyny, czy może jest tam też jakiś FC którychś z klubów z Rzeszowa? a Może Stali Mielec?
To zdobywca pucharu i superpucharu z tym zespołem.
-
Podbijam bo chyba nikt tego nie zauwazył przez śląską wojenke na poprzedniej i tej stronie.Stary14 pisze:Jak sie przedstawia sytuacja w Strzelnie, Trzemesznie i Barcinie? Przejeżdzając przez te 1 miasto zadnych barw nie napotkałem ani wrzutów, w tym 2 będąc widzialem jakieś barwy na ulicach i wrzuty Kolejorza przejeżdzajać przez miasto, jeśli chodzi o Barcin to wiem że małe miasto jest fc Zawiszy i Dąb Barcin którego ekipka też jeździ do Bydgoszczy na Zawisze.
GOOD NIGHT left SIDE!
-
Jak wygląda sytuacja sytuacja w Piotrkowie Tryb?Po murach można stwierdzić że niby Widzewa jakby więcej...Chociaż widziałem kilku typów w barwach ŁKS

-
Unia Janikowo, Victoria Koronowo - te ekipy mają jakiś młyn. Wiem, że bodajże rok, dwa lata temu udzielali się kibicowsko. Czy ruch kibicowski nadal tam istnieje?
-
Poczytaj pare stron wstecz, napewno znajdzieszŚlonzok1948 pisze:Jak wygląda sytuacja sytuacja w Piotrkowie Tryb?Po murach można stwierdzić że niby Widzewa jakby więcej...Chociaż widziałem kilku typów w barwach ŁKS
herubin pisze:miejsca parkingowe wliczane sa do ogolnej pojemnosci stadionu ?
-
Jeśli chodzi o ręczną we Wrocławiu-to od około 6 lat nie chodzi na nią główna ekipa Śląska,a także nie wiszą flagi (poszło o dodanie "AS Bau Konsalnet" do nazwy klubu).
Obecnie,częściowo piłkarscy fani powrócili na ręczną-głównie wrocławska młodzież,wspierana przez stowarzyszenie "Wielki Śląsk".
Obecnie,częściowo piłkarscy fani powrócili na ręczną-głównie wrocławska młodzież,wspierana przez stowarzyszenie "Wielki Śląsk".