Dokładnie tak jak piszesz trzeba najpierw sie zarejestrowac albo na MUFC lub CFC i nie powinno byc większych problemów z dostaniem biletów.Jeszcze przed sezonem byłem przekonany w 70% że bedzie dokładnie taki finał ale że te dwie druzyny bedą ze sobą walczyc praktycznie o wszystko(Premiership,FAcup,CL) to tego sie nie spodziewałem,niestety na meczu mnie nie bedzie bo musiałem wrocic do kraju ale wybór byłby prosty C'mon U Blues !barthezzz pisze:Bilety na FA CUP FINAL
No to tak jak pisalem -trzeba sie rejestrowac na MUFC lub CHELSEA (zalezy kto z kim woli siedziec).Ja juz wybralemThere is only ONE UNITED !!!)No i trzymac reke na pulsie.
nie pierdziel nawet nie strasz chlopiemaksiu pisze:z tego co sie orientuje Wisla sie nie zglosila ani nie zglosi do Inertoto...
Poza tym właśnie się dowiedziałem, że w lidze angielskiej Portsmouth i Reading nie zgłosiły się do Pucharu Intertoto, z czego wynika, że na obecną chwilę w tych rozgrywkach wystąpi Blackburn Rovers. A co nie mamy szans z 'roverami'?
Z tego co wiem, zglaszac sie nie musi, bo regulamin naszej Pomaranczy mowi, ze trzecia druzyna w tabeli gra w Intertoto. Od zeszlego sezonu nasz reprezentant w tych rozgrywkach jest wyznaczany odgornie przez PZPN, bo wczesniej nikt sie nie palil do grania.
Slabo szukalesLerek pisze:Chciałbym się dowiedzieć skąd mógłbym zakupić te książki wcześneij wymienione: "Red Army" i tą drugą bo w internecie nie moge znależć :/
A i jak ktoś zna jakiś sklep z albo strone z fajnymi angielskimi ubraniami to byłbym wdzięczny gdyby podał, bo zajarałem się stylem CASUAL:D
sa tez na stronie Cass'a Pennant'a, widzialem je tez na stoiskach przed kazdym meczem West Hamnoonelikesus pisze:Slabo szukalesLerek pisze:Chciałbym się dowiedzieć skąd mógłbym zakupić te książki wcześneij wymienione: "Red Army" i tą drugą bo w internecie nie moge znależć :/
A i jak ktoś zna jakiś sklep z albo strone z fajnymi angielskimi ubraniami to byłbym wdzięczny gdyby podał, bo zajarałem się stylem CASUAL:D
![]()
Te ksiazki sa np. [link]+
pozycja 6 i 7
Niestety Luton akurat spadło i nie spotka się z Watford. Ale jest Millwallazw pisze:A ja mam 2 takie pytania dotyczace ogolnie ekipy z Luton czy maja jakies swoje kosy bo z tego co wiem to chyba jest z Wattford i na jakie mecze w tym sezonie najlepiej sie wybrac?
Jedzie moze ktos na mecz Legii z Blackburn jezeli oczywiscie Legia dostanie sie do 3 rundy??
Użytkownicy przeglądający to forum: smola i 34 gości