Przed meczem Man U. z Roma pojawila sie grupa 40 osob Niepowiazana z Man U. swiadkowie mowili ze poslugiwali sie perfekcyjnym angielskim

pzdr
z mojej perspektywy wyglada to takKibic PB pisze:Mam pytanie do osób w Anglii ( ja tam nigdy nie byłem ) ...
chodzi mi o to że w Londynie jest co najmniej 8 dobrych/ znanych drużyn (Chelsea, Arsenal, Totenham, WHU, QPR, Fulham, Charlton, Millwal, Crystal Palace, kiedyś jeszcze Wimbledon ... może jeszcze jakieś inne .... Londyn jest pewnie bardzo dużym miastem ale jak to jest poukładane kibicowskio że na te wszystkie drużyny chodzi od 60 do 20 tyś ludzi... Tam się kibicuje dzielnicami ??? czy może jakieś subkultury mają swój klub ??? albo np. kolorowi ??? czy może tak że przedmieścia za kimś a centum za kimś innym, a może robotnicy za kimś a wykształciuchy za kimś innym ...
napiszcie jakoś szerzej bo zawsze mnie to interesowało.
Za odpowiedź bardzo dziękuję i pozdrawiam emigrantów.
problem polega na tym ze bez znajmosci i kontaktow zdobycie biletu na mecz ligowy graniczy z cudemKoKs pisze:Witam wszystkich
Mam pytanie przedewszystkim do tych co na codzien mieszkają w Anglii. Chciałem sie wybrac na jakiś półfinał LM do Liverpoolu lub Londynu, tylko jak wygląda sytuacja z biletami, bo niestety obawaim sie ze niemozliwe bedzie ich zdobycie ?
Będe bardzo wdzieczny za odpowiedz
Pozdro
Trudno mi powiedziec jak wyglada ta sytuacja w Londynie lub Liverpoolu ale wiem ze jezeli mialbys na zbyciu okolo 100F to moglbys zagoscic na meczu man utd milan.i nie jest to tak jak ktos napisal ze pewnie 500F w plecy.no na pewno w manchesterze.jakbys byl zainteresowany moglbym ci napisac jak to zrobic!!!gdzie zdobyc najlepiej bilety od konii!!!KoKs pisze:Witam wszystkich
Mam pytanie przedewszystkim do tych co na codzien mieszkają w Anglii. Chciałem sie wybrac na jakiś półfinał LM do Liverpoolu lub Londynu, tylko jak wygląda sytuacja z biletami, bo niestety obawaim sie ze niemozliwe bedzie ich zdobycie ?
Będe bardzo wdzieczny za odpowiedz
Pozdro
witam.no ja moge przyblizyc sytuacje w manchesterze.znam trohe ten temat i krece sie w tych klimatach.zaczne od tego ze mamy w miescie dwie potegi.man utd i man city.jak wiemy nie trudno jest byc fanem united wiec jest ich wielu na calym swiecie.nie inaczej tutaj.tylko mowi sie ze prawdziwy mieszkaniec manchesteru zawsze bedzie za city.jak idzie sie na oba stadiony a tym bardziej widzi przedmeczowe przygotowania w knajpach widac roznice.o united mowi sie ze to turysci.i duzo w tym racji na meczach duzo pakistanow ktorzy nie maja pojecia o pilce chinczykow i wszystkiego co zechcesz a to dlatego ze manchester united jest modny.na cale szczescie sa knajpy przy stadionie jak THE BISHOP GLAZE gdzie tlum ludzi spiewa bawi sie i mocno pije przed meczem by naladowac baterie.tam spotkasz samych rasowych angoli.co do hools jest marnie.oficjalne ekipy sa ale nie daja znac zbytnio o sobie.ostatnio tylko sytuacja z roma pokazala ze jeszcze cos w angolach drzemie.ale tv zrobila z tego wielkie halo a tak naprawde nic wielkiego sie nie stalo.wiem bo bylem w centrum tych niby zamieszek.prawdziwy kibic wybral by city.tam czujesz typowy klimat angielskiej pilki.kolorowych czy pakow jak na lekarstwo a nawet jak sie bawisz w knajpie to dj puszcza typowe ang numery z jajem jak sex pistols.czujesz sie tam zupelnie inaczej i zaraz zobaczysz roznice pomiedzy united(czytaj komercha)a city.chlopaki maja ekipy hools ale nie robia wielkich akcji wiem o jakis potyczkach ale niewiele sie dzieje.najbardziej znana to GUV"nors.ogolnie angole skad by nie byli uwielbiaja sie chwalic i szczycic co to nie oni.wielokrotnie to sa mity o wielkich akcjach i czesto przesadzaja.u nas wieksze sa na 3 lidze.ale oni twierdza ze sa najlepsi.przezywaja najmniejszy rzut butelkom czy lekka szarpanine jak bitwe pod grunwaldem.ale tak naprawde uwielbiaja duzo krzyczec i sie napinac sa w tym mistrzami swiata.jakby ktos byl zainteresowany jeszcze jakimis sprawami w paru akcjach bralem udzial i troche widzialem to moge przyblizyc.Kibic PB pisze:Mam pytanie do osób w Anglii ( ja tam nigdy nie byłem ) ...
chodzi mi o to że w Londynie jest co najmniej 8 dobrych/ znanych drużyn (Chelsea, Arsenal, Totenham, WHU, QPR, Fulham, Charlton, Millwal, Crystal Palace, kiedyś jeszcze Wimbledon ... może jeszcze jakieś inne .... Londyn jest pewnie bardzo dużym miastem ale jak to jest poukładane kibicowskio że na te wszystkie drużyny chodzi od 60 do 20 tyś ludzi... Tam się kibicuje dzielnicami ??? czy może jakieś subkultury mają swój klub ??? albo np. kolorowi ??? czy może tak że przedmieścia za kimś a centum za kimś innym, a może robotnicy za kimś a wykształciuchy za kimś innym ...
napiszcie jakoś szerzej bo zawsze mnie to interesowalo
Za odpowiedź bardzo dziękuję i pozdrawiam emigrantów.
ponawiam pytanienoonelikesus pisze:Mozesz podac jakies konkrety co do tej akcji Whu... gdzie i kiedy? wczoraj rozmawialem z jednym z chlopakow z ekipy Millwall i nic mu na ten temat nie wiadomo.Danie(L) pisze:Dalej sie trzymam ze sa lamusami ale w tych ekipach znajdzie sie kilku kozaków.Ale znajdzie sie tez wiecej lamusow i dlatego wiekszosc awantur przegrywaja l.Ostatnio WHU wpadł do pabu Millwall.
tez jestem ciekaw odpowiedzi ,!!!noonelikesus pisze:ponawiam pytanienoonelikesus pisze:Mozesz podac jakies konkrety co do tej akcji Whu... gdzie i kiedy? wczoraj rozmawialem z jednym z chlopakow z ekipy Millwall i nic mu na ten temat nie wiadomo.Danie(L) pisze:Dalej sie trzymam ze sa lamusami ale w tych ekipach znajdzie sie kilku kozaków.Ale znajdzie sie tez wiecej lamusow i dlatego wiekszosc awantur przegrywaja l.Ostatnio WHU wpadł do pabu Millwall.
jestescie pewni ze zwykli membersi beda mieli okazje kupic te bilety?barthezzz pisze:Bilety na FA CUP FINAL
No to tak jak pisalem -trzeba sie rejestrowac na MUFC lub CHELSEA (zalezy kto z kim woli siedziec).Ja juz wybralemThere is only ONE UNITED !!!)No i trzymac reke na pulsie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości