Andrzej Farmazon pisze:Kończąc zupełnie temat flagi Pogoni FC Jaworzno stwierdzam,że faktycznie J. jest konkretną osobą oraz,że wszystkie flagi FC Jaworzno były inne ( w sensie wzoru). Nie było nigdy repliki flagi straconej.
Pozdrawiam.
PS-któryś z kibiców Pogoni zapewniał,że FC Jaworzno to nie tylko jedna osoba. Czy zatem zupełnie bez napinki mogę dowiedzieć się ile osób z tego FC było na meczu w Katowicach?? I na ile ostatecznie obliczyli się wszyscy kibice Pogoni ??
prawdopodobnie nie fake, tylko transparent powieszony przez klub.
Z dwa lata temu powstało w GOP takie stowarzyszenie zrzeszające te sześć klubów, w celu współpracy, przyciągania sponsorów itd.
najaktywniej spamujacy nagrodzeni
skonczcie juz temat flagi FC Jaworzno bo smiechowo sie robi..
W
Czy w transie Polonii chodziło o to że Prawdziwi Kibice Polonii (czyli Legia, ze swojej akcji sprzed klikunastu dni) upamiętniają wejcherta? to ma bawić kogoś? pytam bez napinki, bo ITI nie jest na tyle kumate, żeby w gabinetach roześmiać się "ale ta Polonia inteligentnie załatwiła Legię". Dla kogoś całkiem niekumatego ze światka kibicowskiego -takiego z gatunku co się pyta z kim jego klub ma zgodę - wyjdziecie na frajerów
...i jeszcze czytam opis gościa z Elany o gali bokserskiej i tak myślę o co mu chodziło :)
Widywalem juz podobne opisy, napisalem ze jak nie pasuje to do kosza..Jakis aspekt kibicowski ma, wachalem sie co do dodania.Jednak moze lepiej bedzie jak ktos z adminow to usunie.
mysle ze nie am co na ten temat dalej dyskutowac..
Pozdrawiam.
ja chciałbym zapytać czy Pogoń regularnie bluzga na Zagłębie S-c tak jak robiła to w drodze na stadion jak i na samym obiekcie GKS-u w sobotę? Dziwne, że wielokrotnie jechali na Sosnowiec a na GKS nawet jednej bluzgi nie było
wielki CWKS pisze:ja chciałbym zapytać czy Pogoń regularnie bluzga na Zagłębie S-c tak jak robiła to w drodze na stadion jak i na samym obiekcie GKS-u w sobotę? Dziwne, że wielokrotnie jechali na Sosnowiec a na GKS nawet jednej bluzgi nie było
Bluzgaja i to dosyc czesto, na Katowice nie bluzgaja bo miedzy nimi stosunki sa podejzanie cieple, a trzeba dodac ze Legia nie jest zbyt lubiana przez GieKSe
wielki CWKS pisze:ja chciałbym zapytać czy Pogoń regularnie bluzga na Zagłębie S-c tak jak robiła to w drodze na stadion jak i na samym obiekcie GKS-u w sobotę? Dziwne, że wielokrotnie jechali na Sosnowiec a na GKS nawet jednej bluzgi nie było
Bluzgaja i to dosyc czesto, na Katowice nie bluzgaja bo miedzy nimi stosunki sa podejzanie cieple, a trzeba dodac ze Legia nie jest zbyt lubiana przez GieKSe
ciepłe? właśnie dziwił mnie brak bluzgów na GKS...skoro na meczu w Szczecinie Katowiczanie cisnęli na Pogoń..słychać nawet na filmach na youtube
oj nie doszukuj sie czegoś czego nie ma. Wywołuje sie tylko pretekst do niepotrzebnej polemiki.
KlipeR pisze:Bylem na konwiktorskiej Polonia nawet dobry doping i sporo jak na Ksp a Cracovia zawiodla ciekawe na ile sie ocenia.jak dla mnie to Wisla ich przerasta to tylko moje zdanie.
W czym ich przerasta?
W dopingu na pewno nie, w liczbach wyjazdowych też moim zdaniem na remis, chuligańsko to chyba też podobnie... Zatem pewnie koledze chodziło o aspekt piłkarski...
O ile o chuligance czy dopingu nie ma co się rozpisywać bo się zrobi napinka na kilka stron to liczby nie kłamią.
Nawet na wyjazd rundy do Kielc nie zebrali kompletu mając bilety po 35zł, u nas zeszły wszystkie w cenie 65 w godzinę. W Gdańsku i Wrocławiu jedziemy w świetnych liczbach mimo niesprzyjających terminów (piątek i niedziela a wyjazdy dalekie), jak traktuje mecze zgodowe Cracovia widać po ostatniej kolejce :)
W Sosnowcu nie ma nas mniej niż 2000, Cracovii ok. 100 osób ale wmawiajcie sobie dalej że jesteście lepsi.
A co do dopingu to tylko powiem że w 60 osób jak ostatnio w Sosnowcu piekła nie zrobicie :), na R22 mamy największy młyn w Polsce i według wielu doping top3 w kraju.
Ja niesłyszałem żeby Gieksa na meczu w Sz-nie nam cisnęła...A co do Katowic i meczu na Bukowej to było słychać "jazda z k.." także stosunków ani ciepłych ani letnich bym sie nie doszukiwał.
my teraz ogÓlnie na nikogo w czasie meczu nie bluzgamy, bo nie od tego jest mecz, a jak ktos kogos nie lubi to moze sie sprawdzic poza stadionem... a dupienie ze stosunki z ZS sa cipłe, mozecie sobie w 4 litery wsadzic bo sa bzdura wymyslana przez dzieci z podstawowki.
Staliśmy na zewnątrz, kiedy nadbiegła chmara kiboli z okrzykiem "jeb... lewaków" - opowiada uczestnik koncertu.
zmarly pisze:Następnie padło pytanie do dobrych chłopaków, co tam teraz za impreza się odbywa? Odpowiedzieli: Ustawka z brudasami. Rzekliśmy: Dojedźcie ich.
wielki CWKS : widze ze na LL Ci wyszło ,to tu też chcesz wywołać zamieszanie... Masz pytania to pytaj się samych zainteresowanych a niedawaj pozywki rozkminiaczą... Zresztą proponuje zakończyć temat bo zaraz madre głowy bedą dopowiadać sobie i wyjdą znowu jakies "ciekawe" teorie...
guacamole pisze:Bluzgaja i to dosyc czesto, na Katowice nie bluzgaja bo miedzy nimi stosunki sa podejzanie cieple, a trzeba dodac ze Legia nie jest zbyt lubiana przez GieKSe
Raczej bym polemizował, chyba że się w Katowicach coś zmieniło. Kilka lat temu wystarczył telefon z Warszawy, żeby GKS gotowy był na interwencję.