6-8 listopad KOMENTARZE
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: 6-8 listopad KOMENTARZE
ja mam pytanie do kibicow Polonii Warszawa.Ile osob jest srednio u Was w mlynie?Odpowiedz moze byc na pw.Pytam z ciekawosci nie zeby wzbudzac napinke!
Też mnie to ciekawi 300 i w góre?
Relacja z trybun z meczu GKS Katowice - Pogoń Szczecin!
http://www.gieksa-tv.pl/gks-katowice-po ... rybun.html
Z początku fajny doping kibiców Górnika,którzy jak już tutaj wspomniał kolega +GKS+ wsparli nas na tym meczu w około 1000 osób.
P.
http://www.gieksa-tv.pl/gks-katowice-po ... rybun.html
Z początku fajny doping kibiców Górnika,którzy jak już tutaj wspomniał kolega +GKS+ wsparli nas na tym meczu w około 1000 osób.
P.
Polonia Bytom - Lech Poznań Około tysiąca Kolejorza w Gliwicach.
relacja z głównej
relacja z głównej
-
wielki CWKS
ja chciałbym zapytać czy Pogoń regularnie bluzga na Zagłębie S-c tak jak robiła to w drodze na stadion jak i na samym obiekcie GKS-u w sobotę? Dziwne, że wielokrotnie jechali na Sosnowiec a na GKS nawet jednej bluzgi nie było
Bluzgaja i to dosyc czesto, na Katowice nie bluzgaja bo miedzy nimi stosunki sa podejzanie cieple, a trzeba dodac ze Legia nie jest zbyt lubiana przez GieKSewielki CWKS pisze:ja chciałbym zapytać czy Pogoń regularnie bluzga na Zagłębie S-c tak jak robiła to w drodze na stadion jak i na samym obiekcie GKS-u w sobotę? Dziwne, że wielokrotnie jechali na Sosnowiec a na GKS nawet jednej bluzgi nie było
-
wielki CWKS
ciepłe? właśnie dziwił mnie brak bluzgów na GKS...skoro na meczu w Szczecinie Katowiczanie cisnęli na Pogoń..słychać nawet na filmach na youtubeguacamole pisze:Bluzgaja i to dosyc czesto, na Katowice nie bluzgaja bo miedzy nimi stosunki sa podejzanie cieple, a trzeba dodac ze Legia nie jest zbyt lubiana przez GieKSewielki CWKS pisze:ja chciałbym zapytać czy Pogoń regularnie bluzga na Zagłębie S-c tak jak robiła to w drodze na stadion jak i na samym obiekcie GKS-u w sobotę? Dziwne, że wielokrotnie jechali na Sosnowiec a na GKS nawet jednej bluzgi nie było
oj nie doszukuj sie czegoś czego nie ma. Wywołuje sie tylko pretekst do niepotrzebnej polemiki.guacamole pisze:Bluzgaja i to dosyc czesto, na Katowice nie bluzgaja bo miedzy nimi stosunki sa podejzanie cieple, a trzeba dodac ze Legia nie jest zbyt lubiana przez GieKSewielki CWKS pisze:ja chciałbym zapytać czy Pogoń regularnie bluzga na Zagłębie S-c tak jak robiła to w drodze na stadion jak i na samym obiekcie GKS-u w sobotę? Dziwne, że wielokrotnie jechali na Sosnowiec a na GKS nawet jednej bluzgi nie było
-
flinston91
O ile o chuligance czy dopingu nie ma co się rozpisywać bo się zrobi napinka na kilka stron to liczby nie kłamią.jablerr pisze:W dopingu na pewno nie, w liczbach wyjazdowych też moim zdaniem na remis, chuligańsko to chyba też podobnie... Zatem pewnie koledze chodziło o aspekt piłkarski...creative pisze:W czym ich przerasta?KlipeR pisze:Bylem na konwiktorskiej Polonia nawet dobry doping i sporo jak na Ksp a Cracovia zawiodla ciekawe na ile sie ocenia.jak dla mnie to Wisla ich przerasta to tylko moje zdanie.
Cracovia - Wrocław 213 Kielce 690 Chorzów 500 Wodzisław 215 Warszawa 100
Wisła - Lubin 706 Gdynia 300(komplet) Gdańsk 989 Wrocław 1100 Kielce 775(komplet)
Nawet na wyjazd rundy do Kielc nie zebrali kompletu mając bilety po 35zł, u nas zeszły wszystkie w cenie 65 w godzinę. W Gdańsku i Wrocławiu jedziemy w świetnych liczbach mimo niesprzyjających terminów (piątek i niedziela a wyjazdy dalekie), jak traktuje mecze zgodowe Cracovia widać po ostatniej kolejce :)
W Sosnowcu nie ma nas mniej niż 2000, Cracovii ok. 100 osób ale wmawiajcie sobie dalej że jesteście lepsi.
A co do dopingu to tylko powiem że w 60 osób jak ostatnio w Sosnowcu piekła nie zrobicie :), na R22 mamy największy młyn w Polsce i według wielu doping top3 w kraju.
pozdrawiam
wielki CWKS : widze ze na LL Ci wyszło ,to tu też chcesz wywołać zamieszanie... Masz pytania to pytaj się samych zainteresowanych a niedawaj pozywki rozkminiaczą... Zresztą proponuje zakończyć temat bo zaraz madre głowy bedą dopowiadać sobie i wyjdą znowu jakies "ciekawe" teorie...
P.S. jak cos bedziesz chciał odpisac to na pw
P.S. jak cos bedziesz chciał odpisac to na pw
czy w Ostrowcu sektor gosci jest zamkniety?
Było już kilkakrotnie pisane że jest zamknięty z powodu budowy hali obok stadionu !!!kaczek pisze:czy w Ostrowcu sektor gosci jest zamkniety?
Lech w Bytomiu : http://www.youtube.com/watch?v=vhZzQ5f9A0g
Raczej bym polemizował, chyba że się w Katowicach coś zmieniło. Kilka lat temu wystarczył telefon z Warszawy, żeby GKS gotowy był na interwencję.guacamole pisze:Bluzgaja i to dosyc czesto, na Katowice nie bluzgaja bo miedzy nimi stosunki sa podejzanie cieple, a trzeba dodac ze Legia nie jest zbyt lubiana przez GieKSe
ośmieszasz sie.