Bylem na konwiktorskiej Polonia nawet dobry doping i sporo jak na Ksp a Cracovia zawiodla ciekawe na ile sie ocenia.jak dla mnie to Wisla ich przdrasta to tylko moje zdanie.
W weekend dochodzi do spotkania przy wyrobach leśnych pomiędzy Radomiakiem Radom a Wisłą Sandomierz ( 8x8 do 22 lat ). Po ok. 2,5min wygrana smakoszy z Radomia.
nowy1908 pisze:ta wspierał , w kilkanascie tysiecy;p wez sie ogarnij człowieku.
Dlaczego ma się ogarnąć ? Skoro Kolejorz był z wami na derbach a chyba był to dlaczego miało go nie być wczoraj ? Dla mnie jak najbardziej normalne pytanie.
ogarnij pałę, macie układ to chyba moje pytanie nie jest taki z kosmosu, skoro wy ich wspieraliście na finale Pucharu Polski w Chorzowie to oni mogli wspierać was na Warcie
wiec pomyślcie zanim zaczniecie pisać...jak Lech mial wspierac ŁKS jak w tysiąc pojechali do Bytomia ?
Czyli mam rozumieć,że Lech ma tylko tysiąc kibiców ?? To chciałeś przekazać ??
wiedzialem ze ktos cos takiego napisze ... :) powiedzmy hmm na 20 tys kibicow ilu zyje zgodami jezdzi i wspiera ? 10 tys ? NIE ! jestes w bledzie :) to jest mniejszosc !! bardzo duza mniejszosc !! a co dopiero wspierac ukladowicza jak w ten sam dzien sie mam ciekawy wyjazd na Śląsk...
KlipeR pisze:Bylem na konwiktorskiej Polonia nawet dobry doping i sporo jak na Ksp a Cracovia zawiodla ciekawe na ile sie ocenia.jak dla mnie to Wisla ich przerasta to tylko moje zdanie.
W czym ich przerasta?
W dopingu na pewno nie, w liczbach wyjazdowych też moim zdaniem na remis, chuligańsko to chyba też podobnie... Zatem pewnie koledze chodziło o aspekt piłkarski...
Kibice łódzkiego zespołu buczeli i wydawali małpie odgłosy w momencie, gdy do piłki dochodził Alain Ngamayama, czarnoskóry piłkarz Warty. Później to samo spotkało także Abrahama Loligę.
Sytuacja została opisana w protokole przez delegata Polskiego Związku Piłki Nożnej. ŁKS grozi nawet strata punktów za wygrany w Poznaniu mecz. Zdzisław Kowalski, wspomniany delegat, stwierdził, że odnotował niewłaściwie zachowanie kibiców z Łodzi pięć razy.
Wydział Dyscypliny PZPN może ukarać ŁKS karą finansową i trzema ujemnymi punktami. W drugim podobnym przypadku klubowi z Łodzi grozić może nawet sześć ujemnych punktów, a w trzecim - karna degradacja z ligi.
Warto dodać, że Ngamayama urodził się w... Poznaniu. Karnację zawdzięcza ojcu, który pochodzi z Zairu. Matka piłkarza Warty jest jednak Polką. - Poziom wiedzy tych ludzi o piłce jest taki, jak poziom zaangażowania mojej drużyny w tym meczu. Oni nie wiedzą, że Ngamayama to rodzony poznaniak, obrażając go, obrażają Polaka. To skandal - mówił trener Warty Bogusław Baniak.
Andrzej Farmazon pisze:Kończąc zupełnie temat flagi Pogoni FC Jaworzno stwierdzam,że faktycznie J. jest konkretną osobą oraz,że wszystkie flagi FC Jaworzno były inne ( w sensie wzoru). Nie było nigdy repliki flagi straconej.
Pozdrawiam.
PS-któryś z kibiców Pogoni zapewniał,że FC Jaworzno to nie tylko jedna osoba. Czy zatem zupełnie bez napinki mogę dowiedzieć się ile osób z tego FC było na meczu w Katowicach?? I na ile ostatecznie obliczyli się wszyscy kibice Pogoni ??
prawdopodobnie nie fake, tylko transparent powieszony przez klub.
Z dwa lata temu powstało w GOP takie stowarzyszenie zrzeszające te sześć klubów, w celu współpracy, przyciągania sponsorów itd.
najaktywniej spamujacy nagrodzeni
skonczcie juz temat flagi FC Jaworzno bo smiechowo sie robi..
W
Widywalem juz podobne opisy, napisalem ze jak nie pasuje to do kosza..Jakis aspekt kibicowski ma, wachalem sie co do dodania.Jednak moze lepiej bedzie jak ktos z adminow to usunie.
mysle ze nie am co na ten temat dalej dyskutowac..
Pozdrawiam.