Po Banku Zachodnim WBK, kolejnym sponsorem, który odwraca się od piłkarskiej reprezentacji Polski jest Towarzystwo ubezpieczeniowe Compensa. Co ciekawe sponsor mimo ważnej [link], nie życzy sobie prezentowania loga spółek należących do jego grupy podczas meczów.

protest
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: protest
-
mundial.wp.plCompensa to już trzecia firma, która po Kompani Piwowarskiej oraz Bank Zachodni WBK postanowiła odciąć się od PZPN. Jak tak dalej pójdzie piłkarska reprezentacja Polski pozostanie bez sponsora
Kompania również sie wycofała. (?l)
-
Towarzystwo ubezpieczeniowe Compensa zdecydowało, że w przyszłości nie będzie już sponsorem piłkarskiej drużyny narodowej. Co więcej - do czasu wygaśnięcia bieżącej umowy nie życzy sobie prezentowania loga spółek należących do jego grupy podczas meczów.
Compensa to już trzecia firma, która po Kompani Piwowarskiej oraz Bank Zachodni WBK postanowiła odciąć się od PZPN. Jak tak dalej pójdzie piłkarska reprezentacja Polski pozostanie bez sponsora.
- W naszej opinii sponsorowanie polskiej reprezentacji w obecnych warunkach nie przynosi spółkom Compensa spodziewanych korzyści biznesowych, to jest nie wspiera budowania pozytywnego wizerunku naszej marki. W związku z tym również do momentu zakończenia trwającej obecnie umowy sponsorskiej logo naszych spółek nie będzie prezentowane podczas meczów reprezentacji Polski w piłce nożnej - napisano w przesłanym PAP oświadczeniu.
W środę podobne argumenty podał Bank Zachodni WBK, który zdecydował się wycofać reklamy na banerach wokół boiska na Stadionie Narodowym w Chorzowie w meczu eliminacji MŚ ze Słowacją (0:1). Bank napisał w oświadczeniu, że "solidaryzuje się z kibicami piłki nożnej w Polsce i podpisuje się pod stwierdzeniem wielokrotnie wyśpiewywanym podczas ostatnich meczów reprezentacji: Piłka nożna dla kibiców".
Przez kilka tygodni fani nawoływali na różnych forach do bojkotu środowego meczu, który zakończył nieudane eliminacje do przyszłorocznego mundialu. Na stadionie zasiadło zaledwie około 5 tysięcy widzów.
Zaniepokojenie sytuacją wyrazili we wtorek także inni sponsorzy reprezentacji. Większość odcięła się od działań PZPN i samego związku, podkreślając, że ich celem jest wspieranie piłkarzy i trenerów.
Compensa to już trzecia firma, która po Kompani Piwowarskiej oraz Bank Zachodni WBK postanowiła odciąć się od PZPN. Jak tak dalej pójdzie piłkarska reprezentacja Polski pozostanie bez sponsora.
- W naszej opinii sponsorowanie polskiej reprezentacji w obecnych warunkach nie przynosi spółkom Compensa spodziewanych korzyści biznesowych, to jest nie wspiera budowania pozytywnego wizerunku naszej marki. W związku z tym również do momentu zakończenia trwającej obecnie umowy sponsorskiej logo naszych spółek nie będzie prezentowane podczas meczów reprezentacji Polski w piłce nożnej - napisano w przesłanym PAP oświadczeniu.
W środę podobne argumenty podał Bank Zachodni WBK, który zdecydował się wycofać reklamy na banerach wokół boiska na Stadionie Narodowym w Chorzowie w meczu eliminacji MŚ ze Słowacją (0:1). Bank napisał w oświadczeniu, że "solidaryzuje się z kibicami piłki nożnej w Polsce i podpisuje się pod stwierdzeniem wielokrotnie wyśpiewywanym podczas ostatnich meczów reprezentacji: Piłka nożna dla kibiców".
Przez kilka tygodni fani nawoływali na różnych forach do bojkotu środowego meczu, który zakończył nieudane eliminacje do przyszłorocznego mundialu. Na stadionie zasiadło zaledwie około 5 tysięcy widzów.
Zaniepokojenie sytuacją wyrazili we wtorek także inni sponsorzy reprezentacji. Większość odcięła się od działań PZPN i samego związku, podkreślając, że ich celem jest wspieranie piłkarzy i trenerów.
-
t_JB pisze:mundial.wp.plCompensa to już trzecia firma, która po Kompani Piwowarskiej oraz Bank Zachodni WBK postanowiła odciąć się od PZPN. Jak tak dalej pójdzie piłkarska reprezentacja Polski pozostanie bez sponsora
Kompania również sie wycofała. (?l)
A czytać w szkole nie nauczyli?
Compensa tylko zrezygnowała ze sponsoringu, a WBK I Tyskie "odcięła się od pzpnu". Dalej nie rozumiesz?
A Piechniczek straszył wczoraj, żeby sponsorzy zważyli na słowa, bo na ich miejsce wejdą inne firmy

-
Pokaż oficjalne info o Tyskim,a nie mi tu p*********.
-
sport.plGrzegorz Lato może twierdzić, że nie ma żadnego bojkotu, a Janusz Atlas nazywać 175 tysięcy osób "grupką chuliganów", ale wkrótce będą musieli zmierzyć się z kolejną akcją. Tym razem będzie to "Akcja Znicz".
Na stronie koniecpzpn.pl zarejestrowało się już 175 tysięcy osób i ta liczba będzie się stale zwiększać. PZPN stara się sprawę bagatelizować, ale sytuacja staje się coraz poważniejsza. Pogoda pomogła bojkotującym zostać w domu, ale można być pewnym, że gdyby kadra grała o stawkę i nie byłoby bojkotu, to na Stadionie Śląskim stawiłoby się ponad 40 tysięcy osób. W środowy wieczór kibice głośno krzyknęli "dość" w stronę znienawidzonych działaczy.
Wkrótce rzecznik prasowy PZPN przekona się na własne oczy, że za stroną stoją ludzie, którzy istnieją także w świecie rzeczywistym i potrafią się zorganizować. 24 października w całej Polsce pod Okręgowymi Związkami Piłki Nożnej i centralą związku mają zapłonąć znicze. - Teraz rozpocznie się „Akcja Znicz" która jest świetnym pomysłem, bardzo medialnym i pozwalającym pokazać się nam wszystkim. Po raz pierwszy ten okres roku nie będzie już taki ponury, wszyscy kibice i „terroryści" będą mogli połączyć siły i razem zapalić znicze pod budynkami związku i innymi obiektami sportowymi - czytamy na blogu strony koniecpzpn.pl. Jak informują organizatorzy akcji ma to być nie tylko symboliczny pogrzeb polskiego futbolu, ale także radosna inicjatywa zwiastująca nowy ład.
GWOLI PRZYPOMNIENIA !!
-
- ostatnie ostrzeżenie
A to znaleziona w necie propozycja emaila do jednego ze sponsorów:
Wysyłajcie do BOK Orange maile np. o takiej treści:
"Uprzejmie informuję, że jako Państwa wieloletni klient oczekuję, iż w najbliższym czasie firma Orange wyda oświadczenie potępiające PZPN i nie przedłuży umowy sponsorskiej z tą piłkarską mafią.
W przeciwnym wypadku ja (jak i moja rodzina oraz setki innych abonentów) nie
przedłużę z Państwem umowy o świadczenie usług telekomunikacyjnych, ponieważ nie życzę sobie, aby mój operator sponsorował organizację przestępczą, jaką bez wątpienia jest PZPN."
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...
-
Nie mam pojęcia co mam mówić na pzpn i ich działania jestem w szoku a patrząc na słowa ludzi z kierownictwa pzpnu to szok jakbym oglądał archiwalne wystąpienia działaczy kc pzpr.. dziś oglądałem magazyn 24godziny na tvnie24 i był tam Kręcina mówi że było wiadomo na jakiś czas przed meczem że dużo ludzi nie będzie na stadionie w meczu z Słowacją. Władze piłkarskę do Uefa i Fifa muszą 2miesiace przed meczem dać gdzie będą rozgrywane mecze więc pzpn miał do wyboru albo mały stadion albo duży a że pzpn był pełen wiary w możliwości naszych kopaczy to wybrał Chorzów jestem w szoku jak można takie kocopoły pierdoczyć odwracanie kota ogonem typowe i nazwanie ludzi którzy ogarniają [link] i zarazem wszystkich którzy do protestu się przyłączają że jesteśmy terrorystami wywołuje już mój uśmiech na twarzy:)
Brodnica FC Legia
-
koniecpzpn.pl:
'Chcemy zorganizować protest pod siedziba PZPN. Manifestacja powinna być spokojna bez wybryków chuligańskich i demolowania mienia po to aby nie odwrócić uwagi od problemu związku na zachowanie kibiców w trakcie demonstracji. Weźmy ze sobą race, trabki, barwy narodowe'

'Chcemy zorganizować protest pod siedziba PZPN. Manifestacja powinna być spokojna bez wybryków chuligańskich i demolowania mienia po to aby nie odwrócić uwagi od problemu związku na zachowanie kibiców w trakcie demonstracji. Weźmy ze sobą race, trabki, barwy narodowe'

Kawał c****.
-
Niby ten protest ok, ale mam rozne watpliwosci. O ile z przypalowych awantur na stadionach mozna zrezygnowac poniewaz juz chyba 99% ekip w Polsce zna inne wyjscie z tym jak sie sprawdzic, to mysle ze o race mozna jakos walczyc. Marzy mi sie zeby byl ktos kumaty wysoko w PZPN, zeby zabiegal o to by takie elementy jak race, flagi zostaly na stadionach bez przypalu, bez kar. Nie mowie o jakims rzucaniu rac na murawe czy na inne sektory, zeby obyly sie bez przypalu, ale zeby mozna bylo bez problemu do oprawy odpalic.
-
mylisz pojęcia...protest "reprezentacyjny" to nie to samo co protest "klubowy" (brak dopingu) prowadzony na stadionach ligowych, to sprawy niezależnedobrze_jest pisze:Niby ten protest ok, ale mam rozne watpliwosci. O ile z przypalowych awantur na stadionach mozna zrezygnowac poniewaz juz chyba 99% ekip w Polsce zna inne wyjscie z tym jak sie sprawdzic, to mysle ze o race mozna jakos walczyc. Marzy mi sie zeby byl ktos kumaty wysoko w PZPN, zeby zabiegal o to by takie elementy jak race, flagi zostaly na stadionach bez przypalu, bez kar. Nie mowie o jakims rzucaniu rac na murawe czy na inne sektory, zeby obyly sie bez przypalu, ale zeby mozna bylo bez problemu do oprawy odpalic.
Tolerancja cnotą ludzi bez przekonań.
-
Panowie 100 % poparcia dla wszystkich inicjatyw mających an celu osłabienie pozycji PZPNu !! Znalezione w komentarzach na interii:
Poprawione / Mod
Wysyłajcie do BOK Orange maile np. o takiej
treści:
"Uprzejmie informuję, że jako Państwa wieloletni
klient oczekuję, iż w
najbliższym czasie firma Orange wyda oświadczenie
potępiające PZPN i nie
przedłuży umowy sponsorskiej z tą piłkarską
mafią.
W przeciwnym wypadku ja (jak i moja rodzina oraz
setki innych abonentów) nie
przedłużę z Państwem umowy o świadczenie usług
telekomunikacyjnych, ponieważ
nie życzę sobie, aby mój operator sponsorował
organizację przestępczą, jaką
bez wątpienia jest PZPN.
Poprawione / Mod
-
Wiadomo coś więcej na temat tej manifestacji? Jest coś ustalone?
-
Nie myle pojec. Chodzi mi o to ze ten protest ma na celu obalenie komunistycznego rezimu w polskiej pilce noznej. A co za tym idzie, jesli kiedys ten mur berlinski padnie, ktos bedzie musial wejsc na ich miejsce. Najlepiej zeby to byli ludzie ponizej 35 lat zeby odciac kompletnie PZPR od tego co sie teraz dzieje i jak napisalem marzy mi sie zeby ktos kumaty tam siedzial, bo jak juz coraz wiecej ludzi pojmuje: pilka nozna dla kibicow, a dawna oprawa Legii bardzo ladnie podsumuje to wszystko. "To my nadajemy kolorytu w tej szarej polskiej pilce" czy jakos tak to lecialo. Race i flagi to nie jest zlo.luc pisze:mylisz pojęcia...protest "reprezentacyjny" to nie to samo co protest "klubowy" (brak dopingu) prowadzony na stadionach ligowych, to sprawy niezależnedobrze_jest pisze:Niby ten protest ok, ale mam rozne watpliwosci. O ile z przypalowych awantur na stadionach mozna zrezygnowac poniewaz juz chyba 99% ekip w Polsce zna inne wyjscie z tym jak sie sprawdzic, to mysle ze o race mozna jakos walczyc. Marzy mi sie zeby byl ktos kumaty wysoko w PZPN, zeby zabiegal o to by takie elementy jak race, flagi zostaly na stadionach bez przypalu, bez kar. Nie mowie o jakims rzucaniu rac na murawe czy na inne sektory, zeby obyly sie bez przypalu, ale zeby mozna bylo bez problemu do oprawy odpalic.
-
Okazja do kontynuowania protestu na kolejnych meczach ...Piłkarska reprezentacja Polski zagra towarzyski mecz z Turcją. Odbędzie się 18 listopada, a gospodarzem najprawdopodobniej będzie Bydgoszcz. Umowa ma zostać podpisana w piątek.
Wiadomo, że w tym roku nasi piłkarze rozegrają jeszcze dwa mecze - 14 listopada z Rumunią i cztery dni później z Turcją. W przypadku pierwszego z tych spotkań najpoważniejszym kandydatem do organizacji są Kielce, choć ostateczna decyzja jeszcze nie zapadła. Drugi odbędzie się w Bydgoszczy, a stosowne dokumenty zostaną podpisane lada moment.
Będzie to drugi w ostatnich miesiącach przyjazd polskich piłkarzy do Bydgoszczy, gdyż nie tak dawno sprawdzali formę z Grecją, wygrywając 2-0. Niemal pewne jest, że tym razem rywalem będzie Turcja, choć negocjacje trwały również z Bułgarią, Chorwacja i Chile.
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
-
a janusze siedza i dalej myslą ze ejst wszytsko ok. jak slysze w Tv wypowiedzy tych debili to szczenka opada.
Najtańszy Tytoń - 99,00 za 1 KG
[link]
[link]
-
odnosze wrazenie, ze glosy sponsorow, ktorzy obecnie deklaruja jakies tam wycofanie sie czy cos, to tylko i wylacznie PRowe zagrania, przemyslane i skalkulowane na utrwalenie pozytywnego wizerunku w oczach kibiców po nieudanych eliminacjach do MS w wykonaniu pilkarzy, bo watpie w to, ze dopiero teraz przejrzeli na oczy, jaki to PZPN jest zly, przy okazji, pamietajmy, ze to sa sponsorzy reprezentacji, a nie PZPNu, wiec dostanie sie głownie reprezentacji, a przeciez nie o to chodzilo, szkoda tylko, ze repra jak i PZPN maja wspolna kase :/
BÓG HONOR OJCZYZNA
-
-
[link]
jest szansa, tyle, że trzeba "przykręcić śrubę" klubom. nie pamiętam, ale chyba połowa delegatów jest związanych z ekstraklasą i I ligą. kluby i sponsorzy, tylko oni mogą wywalić to dziadostwo. my możemy wywierać nacisk
jest szansa, tyle, że trzeba "przykręcić śrubę" klubom. nie pamiętam, ale chyba połowa delegatów jest związanych z ekstraklasą i I ligą. kluby i sponsorzy, tylko oni mogą wywalić to dziadostwo. my możemy wywierać nacisk
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię
-
I to jest najlepszy sposób nie jakieś protesty pod ozpn- mi czy na miodowej, te hujki i tak znajdą jakieś wytłumaczenie zresztą jak zawszepgn pisze:[link]
-
nie do końca...jeśli pojawiła sie szansa a widac że się pojawiła, nie można się ograniczac, trzeba działac na każdym polu. Protesty czy manifestacje są medialne a wiadomo jaka jest siła mediów i w dalszej kolejności ma to przełożenie na sposorów, dla których medialnośc jest bardzo ważna. Oczywiście nacisk "lokalny" przez Stowarzyszenia kibiców na kluby jest równie ważne i działania na kilku frontach dają większe szanse powodzenia.sebeszcziun pisze:I to jest najlepszy sposób nie jakieś protesty pod ozpn- mi czy na miodowej, te hujki i tak znajdą jakieś wytłumaczenie zresztą jak zawszepgn pisze:[link]
http://www.youtube.com/watch?v=UfGdaCpzcQw fajna sprawa
Tolerancja cnotą ludzi bez przekonań.
-
-
Nie wiem czy bylo, jak tak to jeszcze raz nie zaszkodzi:
[link]
[link]
-
09.10.2009 Francja "Appel massif au boycott d'un match de la sélection polonaise"
[link] ... 668708.php
Ponad 83 tysiące kibiców z Polski podpisało się pod apelem bojkotu meczu reprezentacji narodowej co jest znakiem protestu przeciwko PZPN, który oskarżają o słabość polskiej piłki, takie jest "oskarżenie" autorów protestu. 83.503 fanów zarejestrowało się w akcji protestacyjnej co można zauważyć na stronie koniecpzpn.pl, nazwa ta w języku polskim oznacza "Wykończenie/koniec PZPN"
Organizatorzy łączą swoją akcję z bojkotem meczu reprezentacji narodowej ze Słowacją w kwalfikacjach do MŚ-2010, 14 października w Chorzowie.
09.10.2009 NIEMCY "Online-Petition in Polen ruft zu Nationalteam-Boykott auf"
[link] ... kott.story
Ponad 84 tysiące kibiców przyłączyło się do petycji kibiców którzy wzywają do bojkotu meczu polskiej reprezentacji w meczu kwalifikacyjnym do MŚ przeciwko Słowacji.
Protest kibiców na stronie koniecpzpn.pl wymierzony jest w PZPN, kibice obwiniają związek o to, iż reprezentacja nie ma już szans na awans do MŚ.
Inicjatywa ruszyła po porażce przeciwko Słowenii 0:3 9 września. Według "Gazety Wyborczej" do tej pory sprzedano 4 tysiące biletów.
09.10.2009 CZECHY "Nemůžeme vyhrát, zní z Polska před duelem s Čechy"
[link] ... cechy.html
09.10.2009 GRECJA "Μποϊκοτάζ μέσω ηλεκτρονικής δήλωσης ετοιμάζουν οι οπαδοί της εθνικής Πολωνίας"
[link] ... 52120.html
09.10.2009 RUMUNIA "Polonezii boicotează naţionala"
[link] ... 17325.html
06.10.2009 SŁOWACJA " Kibici vyzývajú na bojkot, akcia Prázdny štadión"
[link] ... ny-stadion
[link] ... 668708.php
Ponad 83 tysiące kibiców z Polski podpisało się pod apelem bojkotu meczu reprezentacji narodowej co jest znakiem protestu przeciwko PZPN, który oskarżają o słabość polskiej piłki, takie jest "oskarżenie" autorów protestu. 83.503 fanów zarejestrowało się w akcji protestacyjnej co można zauważyć na stronie koniecpzpn.pl, nazwa ta w języku polskim oznacza "Wykończenie/koniec PZPN"
Organizatorzy łączą swoją akcję z bojkotem meczu reprezentacji narodowej ze Słowacją w kwalfikacjach do MŚ-2010, 14 października w Chorzowie.
09.10.2009 NIEMCY "Online-Petition in Polen ruft zu Nationalteam-Boykott auf"
[link] ... kott.story
Ponad 84 tysiące kibiców przyłączyło się do petycji kibiców którzy wzywają do bojkotu meczu polskiej reprezentacji w meczu kwalifikacyjnym do MŚ przeciwko Słowacji.
Protest kibiców na stronie koniecpzpn.pl wymierzony jest w PZPN, kibice obwiniają związek o to, iż reprezentacja nie ma już szans na awans do MŚ.
Inicjatywa ruszyła po porażce przeciwko Słowenii 0:3 9 września. Według "Gazety Wyborczej" do tej pory sprzedano 4 tysiące biletów.
09.10.2009 CZECHY "Nemůžeme vyhrát, zní z Polska před duelem s Čechy"
[link] ... cechy.html
09.10.2009 GRECJA "Μποϊκοτάζ μέσω ηλεκτρονικής δήλωσης ετοιμάζουν οι οπαδοί της εθνικής Πολωνίας"
[link] ... 52120.html
09.10.2009 RUMUNIA "Polonezii boicotează naţionala"
[link] ... 17325.html
06.10.2009 SŁOWACJA " Kibici vyzývajú na bojkot, akcia Prázdny štadión"
[link] ... ny-stadion
-
proponuję dalej akcję "Znicz"
ładnie się kalendarz ułożył po meczu ze Słowacją
wystarczy 200-300 zniczy przed siedzibą na Miodowej a media na 100% to podchwycą
forma protestu ze zniczem bardzo "medialna"

forma protestu ze zniczem bardzo "medialna"

Co ty q**wa w golfa z brytolami przyszedłeś grać ? Art de rue seulement en Pologne - tylko polski styl
Lato się skończyło, czas na wykopki !
Zawsze Nielegalnie - "art.54 Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów" %)
Lato się skończyło, czas na wykopki !
Zawsze Nielegalnie - "art.54 Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów" %)
-
Protest niech trwa do skutku. Jesli bedzie trzeba to mecze towarzyskie tez nalezy bojkotowac. A jesli PZPN zrobi tak jak mówi ( tzn. po Euro odejdą ), to proponuje puste stadiony na Euro, wtedy to by była afera 

-
[link]
Kolejny dobry wywiad z Tomaszewskim.
Kolejny dobry wywiad z Tomaszewskim.
-
Przecież jak nie My to inne nacje zajmą trybuny.ax88 pisze:Protest niech trwa do skutku. Jesli bedzie trzeba to mecze towarzyskie tez nalezy bojkotowac. A jesli PZPN zrobi tak jak mówi ( tzn. po Euro odejdą ), to proponuje puste stadiony na Euro, wtedy to by była afera
-
AKCJA ZNICZ!!!
Plakat: [link]
do ściągniecia [link]
[link]
Plakat: [link]
do ściągniecia [link]
Sumując :
1/ rozpoczęcie 24.10. od 13:00 do ,,oporu,, ...
2/ miejsca stawiania zapalonych zniczy to wszystkie miejsca w całej Polsce mające coś wspólnego z piłką nożną zarządzaną przez PZPN/R/ a więc siedziby delegatur wojewódzkich, regionalnych, ... ale także mogą to być siedziby klubów uczestniczących we wszelkich oficjalnych rozgrywkach ligowych a więc ,,extra-klasy,, , Pelikana Łowicz czy LKS-u Płonia, ... oraz stadiony piłkarskie ...
- ew. inne miejsca ,,publiczne,, - rynki, ruchliwe ulice, place, ... z tym, że tu zalecałbym rozwagę, by nie narazić się właścicielom czy strażnikom miejskim - o siedzibie ,,leśnych,, nawet nie wspominam, bo wierzę w Warszawiaków i to, że coś wykombinują, by zapalić ,,leśnym,, znicz , mimo usytuowania ,,norki,, w dość trudnym na taką Akcję miejscu !!!
3/ dobrze byłoby oprócz zniczy położyć w/w i stąd druknięty plakat w postaci ,,nekrologu,, informujący o co chodzi ...
4/ Akcję przeprowadzać można w grupkach lub ,,na własną rękę,, ...
ps.: czytajcie wątki w regionalnych ...
ADRESY ZWIĄZKÓW
Białystok, ul. Fabryczna 1
Bydgoszcz, ul Gdańska 163
Gdańsk, al. Zwycięstwa 51
Katowice, ul. Francuska 32
Kielce, ul. Ściegiennego 8
Kraków, ul. Krowoderska 74
Lublin, ul. Filaretów 44
Łódź, ul. Próchnika 5
Olsztyn, al. Piłsudskiego 69a
Opole, ul. Damrota 6
Poznań, ul. Nowowiejskiego 13/15
Rzeszów, al. Wyzwolenia 4
Szczecin, ul. Pocztowa 30/12
Warszawa, ul. Bracka 18
Wrocław, ul. Oporowska 62
Zielona Góra, ul. Ptasia 2a
[link]
-
http://www.youtube.com/watch?v=o_kbTiufazM
Kawałek o inwigilacji wsrod kibiców i zaklamaniu pismakow
Kawałek o inwigilacji wsrod kibiców i zaklamaniu pismakow
-
Oficjalny teledysk G.O. - koniec pzpn
http://www.youtube.com/watch?v=5kPISg040Og
http://www.youtube.com/watch?v=5kPISg040Og
-
Panowie czy ktoś pomyślal o tym ,że ich idzie łatwo ujebać
Za publiczne obrażanie kilkudziesięciu tysięcy osób przez atlasa każda osoba może im założyć sprawę ,którą bez wątpienia wygra.Skoro ostatnio pedał wygrał sprawę w sądzie ,tylko przez to ,że sąsiadka pojechała mu od pedałów , to wszyscy ludzie zarejestrowani na stronce koniecpzpn.pl spokojnie też wygrają 

Gdy już będziesz starym dziadem nie zapomnij o tym ,że.........
-
Koźmiński rowniez sie popisal, o to jego wypowiedz: Garstka pseudokibiców się cieszy, że od kadry odchodzą sponsorzy. Myślę, że większość normalnych kibiców spacyfikuje tych oszołomów, którzy lżą człowieka - Grzegorz Latę nie wiadomo dlaczego i za co. To polskie piekło jest coraz gorsze. Przez 30-toma laty ich rodzice całowali po stopach Latę, a teraz wszyscy go lżą. Człowiek ledwie zaczął pracę, a nie chce się mu dać szansy. Wiecej [link]
-
kożmiński
gołym okiem widac że jest nadpobudliwy cóż trzeba bronic szefa przecież daje dobrze zarobic
Teraz jest idealny moment na wprowadzenie kuratora kluby w pucharach ie grają reprezentacja odpadła więc co stoi na przeszkodzie

Teraz jest idealny moment na wprowadzenie kuratora kluby w pucharach ie grają reprezentacja odpadła więc co stoi na przeszkodzie

-
dokladnie, reprezentacja moze byc zawieszona w oficjalnych rozgrywkach, a jak chodzi o kluby to nie ma o co sie martwic. jak to kolega wyzej napisal, jak nie teraz, to kiedy?
-
Ja p******* im dłużej o tym słyszę tym bardziej się zastanawiam co mają w głowach ludzie z tego związku. Nie mają nikogo oprócz swojego towarzystwa, kto by ich popierał. Każdy wie, że kradną, nikt z tym nic nie robi.
Jedynym sposobem naprawdę jest chyba wjazd prokuratury do tego burdelu. Ale wątpie że to w pełni wysprząta takie gówno. Pewnie usunęłoby pojedyńcze jednostki, a dalej byłoby to samo, bo jak dla mnie to problem leży nie tyle na szczycie, co już u najdalszych korzeni, w sensie ludziach w różnych rejonach Polski.
Jedynym sposobem naprawdę jest chyba wjazd prokuratury do tego burdelu. Ale wątpie że to w pełni wysprząta takie gówno. Pewnie usunęłoby pojedyńcze jednostki, a dalej byłoby to samo, bo jak dla mnie to problem leży nie tyle na szczycie, co już u najdalszych korzeni, w sensie ludziach w różnych rejonach Polski.
www.PolscyPatrioci.pl
www.facebook.com/DlaPatriotow
www.facebook.com/DlaPatriotow
-
Niektórzy tu piszą o tęsknocie za Listkiewiczem co jest moim zdaniem absurdem, gdyż to właśnie on odpowiada za dramatyczną sytuację polskiej piłki nożnej, to on wprawił w ruch machinę, którą dziś nie sposób zatrzymać. Gdyby Listkiewicz był wciąż prezesem PZPNu to prześladowania ruchu kibicowskiego byłyby nic nie mniejsze a wręcz jeszcze surwowsze.
-
- ostatnie ostrzeżenie
Z linku powyżej
Inicjatorów akcji KoniecPZPN.pl, a także wszystkich uczestników bojkotu PZPN, nieustannie obrażają działacze związku. Był rzecznik Zbigniew Koźmiński mówi o nich "oszołomy", obecny rzecznik Janusz Atlas twierdzi: - to są idioci. A właściwie zbiorowisko idiotów. Lato zarzeka się, że protestu nie ma, a Jerzy Engel przekonuje, że bojkot zorganizowała tajemnicza "firma".
O kur...a!!! Co za cyrk, sami się kompromitują i robią z siebie pośmiewisko!!
Inicjatorów akcji KoniecPZPN.pl, a także wszystkich uczestników bojkotu PZPN, nieustannie obrażają działacze związku. Był rzecznik Zbigniew Koźmiński mówi o nich "oszołomy", obecny rzecznik Janusz Atlas twierdzi: - to są idioci. A właściwie zbiorowisko idiotów. Lato zarzeka się, że protestu nie ma, a Jerzy Engel przekonuje, że bojkot zorganizowała tajemnicza "firma".
O kur...a!!! Co za cyrk, sami się kompromitują i robią z siebie pośmiewisko!!
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...