Śnieżka wczoraj odcięła się od PZPN, ale nie wspominała nic o wycofaniu reklam. To był pomysł banku WBKpiekne lata 90-te... pisze:reklamy Śnieżki jednak się pokazują wokół boiska...

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Śnieżka wczoraj odcięła się od PZPN, ale nie wspominała nic o wycofaniu reklam. To był pomysł banku WBKpiekne lata 90-te... pisze:reklamy Śnieżki jednak się pokazują wokół boiska...
Aż tak wiele to się nie zmieni. Ten beton siega głęboko w regionach, nie tylko w centrali w Warszawie. Ci zabetonowani dzialecze regionalni na tak wielki przeskok raczje nie pozwolą...Songero pisze:Murawa podgrzewana, ale nie zostało już pieniędzy z biletów. :lol:
Co do WBK to ich zagranie to czysty majstersztyk [link]. Na głupie reklamy mało kto zwraca uwagę, tymczasem teraz za darmo piszą o nich pozytywnie we wszystkich portalach. Nie zmienia to faktu, że jest to mimo wszystko dobry cios w PZPN.
Co do dopingu na meczu to mam wrażenie, że pod tą małą grupką polskich kibiców poustawiali mikrofony bo głośniej ich słychać niż Słowaków.
Ten protest wpisuje się w naszą historię i mentalność narodu, który potrafi sie zjednoczyć w ciężkich chwilach. Zastanawia mnie tylko co będzie dalej, jak cały ten PZPN pójdzie w pizdu. Czy ich miejsca nie zastąpi byznesmeny tacy jak Walter czy Miklas.
No właśnie. Jak Dębski zawiesił PZPN Dziurowicza to był dopiero bojkot. Przyłączyły się nawet kluby, piłkarze przez kilka kolejek nie wychodzili na boiska ekstraklasy. Nie pamiętam dokładnie ale chyba PZPN nawet straszył obopólnymi walkowerami. W końcu się ugięli i na walnym wybrano Listkiewicza, wszyscy łącznie z kibicami byli zadowoleni a wiemy jak to się skończyło.porcelain pisze:Aż tak wiele to się nie zmieni. Ten beton siega głęboko w regionach, nie tylko w centrali w Warszawie. Ci zabetonowani dzialecze regionalni na tak wielki przeskok raczje nie pozwolą...Songero pisze:Murawa podgrzewana, ale nie zostało już pieniędzy z biletów.![]()
Co do WBK to ich zagranie to czysty majstersztyk marketingowy. Na głupie reklamy mało kto zwraca uwagę, tymczasem teraz za darmo piszą o nich pozytywnie we wszystkich portalach. Nie zmienia to faktu, że jest to mimo wszystko dobry cios w PZPN.
Co do dopingu na meczu to mam wrażenie, że pod tą małą grupką polskich kibiców poustawiali mikrofony bo głośniej ich słychać niż Słowaków.
Ten protest wpisuje się w naszą historię i mentalność narodu, który potrafi sie zjednoczyć w ciężkich chwilach. Zastanawia mnie tylko co będzie dalej, jak cały ten PZPN pójdzie w pizdu. Czy ich miejsca nie zastąpi byznesmeny tacy jak Walter czy Miklas.
W żywe oczy co za k**** !!!!!!!!!!!!shock pisze:[link]
shock pisze:[link]
Nie chciałbym psuć dobrego humoru, ale Ekstraklasa ma 16 klubów, delegatów na zjeździe 200-300.kalashnikov pisze:Jest sposób na beton!!
Wystarczy, że delegaci klubów z Ekstraklasy nie przyjmą rocznego sprawozdania z pracy zarządu PZPN. Jeśli zarząd nie uzyska absolutorium na zjeździe sprawozdawczym, będzie to oznaczało jego koniec.
[link]
Źródło: Fakt, także nie wiem czy rzeczywiście jest taka możliwość, ale jeśli tak, to nasza już w tym rola żeby skłonić kluby do odrzucenia rocznego sprawozdania z pracy zarządu PZPN.
No to co ja mam telefon wyje*ać przez okno bo mam z Orange...dajcie spokój.simoon pisze:znalezione
[link]
Wymień koniecznie okna, przemaluj ściany i kup nowe drzwiJanuszewicz pisze:No to co ja mam telefon wyje*ać przez okno bo mam z Orange...dajcie spokój.simoon pisze:znalezione
[link]
Chyba nie myślisz, że nagle z dnia na dzień te kilka milionów osób zbojkotuje sponsorow pzpnu?piekne lata 90-te... pisze:kolego, nawet nie wiesz ile może daćKibice piłki nożnej to kilka mln osób w Polsce!
Wystarczy, ze my kibice nie bedziemy kupowac produktow danej marki, a wtedy firma napewno odczuje straty w sprzedazy i napewno cos dzieki temu wywalczymy.mielony pisze:Chyba nie myślisz, że nagle z dnia na dzień te kilka milionów osób zbojkotuje sponsorow pzpnu?piekne lata 90-te... pisze:kolego, nawet nie wiesz ile może daćKibice piłki nożnej to kilka mln osób w Polsce!
Rozumiem, że ten temat podnosi ciśnienie, ale niektórzy chyba się za bardzo podpalili i myślą że rozmontowanie tego betonu to kwestia kilku dni:roll:
mielony pisze:Wymień koniecznie okna, przemaluj ściany i kup nowe drzwiJanuszewicz pisze:No to co ja mam telefon wyje*ać przez okno bo mam z Orange...dajcie spokój.simoon pisze:znalezione
[link]![]()
Ludzie, może ze sponsorami klubu to by wyszło, ale w 38 milionowym państwie bojkotowanie jakiejś firmy przez samych kibiców piłki nożnej nic nie da
Teraz już powinno pójść lawinowo.tuttifrutti pisze:[link] ... ki,1383126
nastepny sponsor, coraz lepiej