Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Moze nie sporo ale mnie osobiscie objektywnie podobaja sie bardziej oprawy Legii.. robia wieksze wrazenie na mnie..Boni pisze:Co jak co Lechowi sporo brakuje do opraw Legii.Sowa_AG pisze:bym sie 2 razy zastanowił na Twoim miejscu... zapominasz o Kolejorzu i jego kibicach... oni to mają oprawygilu_fcm pisze:Zajebiste oprawy Legii.. najlepsze zdecydowanie
w 100% sie zgadzam.ekipa z (c)harakterem pisze:Lol , Lech czołówka? ja p******* przecież oni są w c*** daleko za Wisłą, nie wspominając o Legii .. spójrzcie na zdjęcia z opraw które wkleił "krk" a te które Poznaniaki... żadnej bardziej skomlikowanej oprawy, kompletnie nic, jakieś race, flagi i na tym koniec.. poza tym "PYRY" przecież to jest OGROMNA róznica między Wisłą i Lechem czy Lechem i Legią..
niektórzy to mają wyobrażnię... Legia i Wisła to bezapelacyjnie najlepsi Ultrasi w Polsce... a Jaga, Widzew, Ruch, ŁKS czy Lech.. owszem starają się, ale nie dajmy się omotaćto jest 1/4 co potrafi odjebać Wisła czy Legia
Bez napinki.
LoveLechPoznań pisze:Hahahaha legia? ludzie bzdury klepiecie, nigdy na żywo niebyło się na meczu Lecha a już?? Potwierdza to Orange Fair Play i tyle wam powiem!