Nie wierzę, że powyższe oprawy to najlepsze oprawy Lecha... Bo jeśli by tak było to jednak chyba z naszymi nie mają szans (Obiektywnie patrząc. Jak ktoś chce żeby mu udowadniać to proszę bardzo) - proszę o więcej! I wybierajcie tylko te najlepsze!
(ps. zdjęcie wstawione przez Jarsona nie przedstawia może kandydatki na najlepszą oprawę w Polsce ale jest to PIERWSZA kartoniada w Polsce, z meczu z Valencią - jak na pierwszą jest naprawdę kapitalna, wiele ekip do dziś nie zbliżyło się do tego poziomu! (tzn. żeby z kartonów ułożyć coś bardziej skomplikowanego niż barwy, krzyż czy cyfry)
Ostatnio zmieniony 21.04.2007, 13:56 przez Po(L)ak, łącznie zmieniany 1 raz.
"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
Nie ma to jak obiektywizm.
Według mnie Legia bije wszystkich na głowe, a potwierdziła to oprawą "Riders on the storm", notabene na meczu właśnie z Lechem
Fanatyzm niszczy ale bliższy jest mi kraj ojczysty, każdy inny niższy.
Nacjonalizm! W góre recę kto jest z nami!
Nikt z naszego kraju nie jest w stanie obiektywnie ocenic ktore oprawy sa najlepsze , oprawy Lecha i Legii zdecydowanie najlepsze jedna przebija drugą zreszta oprawy Jagi tez nie odstaja duzo
Lol , Lech czołówka? ja p******* przecież oni są w c*** daleko za Wisłą, nie wspominając o Legii .. spójrzcie na zdjęcia z opraw które wkleił "krk" a te które Poznaniaki... żadnej bardziej skomlikowanej oprawy, kompletnie nic, jakieś race, flagi i na tym koniec.. poza tym "PYRY" przecież to jest OGROMNA róznica między Wisłą i Lechem czy Lechem i Legią..
niektórzy to mają wyobrażnię... Legia i Wisła to bezapelacyjnie najlepsi Ultrasi w Polsce... a Jaga, Widzew, Ruch, ŁKS czy Lech.. owszem starają się, ale nie dajmy się omotać to jest 1/4 co potrafi odjebać Wisła czy Legia
ekipa z (c)harakterem pisze:Lol , Lech czołówka? ja p******* przecież oni są w c*** daleko za Wisłą, nie wspominając o Legii .. spójrzcie na zdjęcia z opraw które wkleił "krk" a te które Poznaniaki... żadnej bardziej skomlikowanej oprawy, kompletnie nic, jakieś race, flagi i na tym koniec.. poza tym "PYRY" przecież to jest OGROMNA róznica między Wisłą i Lechem czy Lechem i Legią..
niektórzy to mają wyobrażnię... Legia i Wisła to bezapelacyjnie najlepsi Ultrasi w Polsce... a Jaga, Widzew, Ruch, ŁKS czy Lech.. owszem starają się, ale nie dajmy się omotać to jest 1/4 co potrafi odjebać Wisła czy Legia
zadam Ci jedno pytanie od kiedy chodzisz (o ile chodzisz wogole)na mecze Lecha?Orange Fair Play ??chłopak ogarnij sie trochę - to żes dojebał nie moge .....Najbardziej sprawiedliwe są moim zdaniem ranking w TO My Kibice (chociaz wiadomo że i tak nie dokońca).Poczytaj sobie w tej gazecie podsumowania TOP Choreo po każdej rundzie to zyskasz jakies 10 pkt w lidze chuliganów i dowiesz sie w miare co i jak.W moich oczach ultraska wyglada nastepująco:
1.Legia
2.Wisła
3.Lech/Jaga/Widzew
4.reszta stawki
PS.Trzeba to zapisać myśle że bedzie szansa na post roku 2007
Ostatnio zmieniony 21.04.2007, 20:43 przez (L)egion, łącznie zmieniany 1 raz.
LoveLechPoznań pisze:Hahahaha legia? ludzie bzdury klepiecie, nigdy na żywo niebyło się na meczu Lecha a już?? Potwierdza to Orange Fair Play i tyle wam powiem!
chce przeprosic za opinie niektorych kibicow Lecha. nr 1 w polsce pod wzgledem ultras jest (L). potem moim zdaniem Lech,a potem Wisla. oprawy Wisly sa troche za malo pomyslowe i nie zawsze czytelne. a stawianie Lecha z calym szacunkiem dla Jagi i Widzewa na ich poziomie to troche umiejszanie nam. pozdrawiam
powiedz mi co jest pomysłowego w odpaleniu kilku raz i pomachaniu kilkoma flagami?.......... a zresztą smieszy mnie opinia co jak co że Lech jest od nas lepszy, bez napinki ale to jest gruba przesada.
Na tym kończe, każdy zna swoje miejsce w szeregu i tyle
Bądz że chociaż troche obiektywny, spójrz na te oprawy ..
jestem z Lecha nie z Cracovii ja moge Ci tak samo napisac o oprawach Wisly troche rac,flagi i kartony. obejrzalem te zdjecia i moge stwierdzic ze Lech jest lepszy.popatrz na oprawy Lecha strone wczesniej i nie pisz ze sa tam tylko race i flagi bo to nie prawda. ty mnie nie przekonasz ze my pod wzgledem ultras jestesmy od was gorsi a ja Cie