Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Moze nie sporo ale mnie osobiscie objektywnie podobaja sie bardziej oprawy Legii.. robia wieksze wrazenie na mnie..Boni pisze:Co jak co Lechowi sporo brakuje do opraw Legii.Sowa_AG pisze:bym sie 2 razy zastanowił na Twoim miejscu... zapominasz o Kolejorzu i jego kibicach... oni to mają oprawygilu_fcm pisze:Zajebiste oprawy Legii.. najlepsze zdecydowanie
Dodałbym do tego "Opętani" Wisły, to chyba najlepsze oprawy jakie kiedykolwiek Polska widziała. Wpadła mi w oko także "UF" Wisłylamansz pisze:nie ma co sie klocic, czolowka ultras niewatpliwie Lech, Legia, Widzew, Wisla (kolejnosc alfabetyczna)
Ja wiadomo chcialbym by nasze Legijne byly najlepsze ale jako ze nie jestem zwolennikiem oceniania swojego na tle innych pozostawie to Wam;)
Oprawa oprawie nie rowna wiec jak tu ocenic najlepsza ekipe? Jednemu sie podoba taki styl, drugiemu taki.
moje ciche naj wybranych ekip to:
1. "To trzeba przeżyć" i Witamy w piekle
2. "Bene nati"
3. Ultrastyk Lecha
ps. zeby nie bylo, ze jestem taki super obiektywny i wogole nasza Panorama przebija reszte
Tak była obracana kartoniada na Bułgarskiej...TSW. pisze:
.
Jedno proste pytanie, wykonaliście chociaż kiedykolwiek odwracaną kartoniadę? o innych 'aspektach' ultrasowych nie będe wspominał bo to za wysokie progi jak dla Was, niestety..