2.Sandecja
3.Unia Leszno
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Pango pisze:Legia
Ruch Ch
Reprezentacja
Na żonę się zapewne nie nadaje, za to do ruchania wręcz wymarzona;)Świąteczny Karp pisze:Pani, ktora zajmuje wlasnie drugie miejsce to modelowy przyklad kobiety, po ktorej na tym forum non stop sie jezdzi. Zaskakujace
Ee tam według mnie ładniej wyszła od np.WiślaczkiMr.P pisze:ta z radzionkowa w ogóle nie powinna znaleźć się w tym konkursie
zagłosowała na nią 26 osób czyli komuś sie tam podobaMr.P pisze:ta z radzionkowa w ogóle nie powinna znaleźć się w tym konkursie

Normandzki pisze:zero tolerancji dla kolorowych!justK pisze:Czemu Marcino może usuwać posty innych ? Czy to jakiś mod - tajniak ? Do tej pory myślałem, że modzi i admini są kolorowi.
http://photos.nasza-klasa.pl/2215396/70 ... 8fc17.jpegKibicMKS pisze:Jak dla mnie zdjęcia dorzucone tylko potwierdzają mój wybór; fanka Niebieskich jak dla mnie świetnie wyszła na fotce w bluzie NF, zdjęcie dziewczyny z Sandy wrzuciłeś najsłabsze jakie chyba mogłeś - inne bardzo ciekawe. No i Pani z Repry jak ktoś dodał na żone chyba niebardzo ale do czego innego..![]()
P.S. Serio nie ma nikt fotki innej tej Pani z Falubazu ?
Czy to prawda, ze ŁKS, Wisla i Ruch, to nowa triada w Polsce?MAC) pisze:ŁKS, Wiślaczka oraz Ruch i nie ma innej opcji![]()
Najpóźniej w srodejot_pe pisze:kiedy grupa B ?

BiałyTeofilów o widzewie pisze: Na powaznie zrobili zajebista akcje propagandowa i od jakiegos czasu pomimo ogromnej nienawisci musze przyznac ze sa w tym dobrzy