Również nie ogarniam tego, jak laska z Ruchu może prowadzić. Z twarzy średnia (brzydki nos i nieciekawe usta), a uda ma jak ciężarowiec...
Mój głos na Legionistkę (ładna, naturalna dziewczyna) oraz na panią na reprezentacjii (fajne rajstopy i widać, że dobra suka ). Laska z Falubazu też raczej fajna, ale niestety zdjęcie słabej jakości i nie jest to fota z trybun.
"My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor."
Świąteczny Karp pisze:Pani, ktora zajmuje wlasnie drugie miejsce to modelowy przyklad kobiety, po ktorej na tym forum non stop sie jezdzi. Zaskakujace
Na żonę się zapewne nie nadaje, za to do ruchania wręcz wymarzona;)
Legia, ŁKS, reprezentacja:)
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...
Mr.P pisze:ta z radzionkowa w ogóle nie powinna znaleźć się w tym konkursie
zagłosowała na nią 26 osób czyli komuś sie tam podoba
Po za tym przestańcie wypisywać jakieś bluzgi że ta ma krzywy nos ta jest blondynka itp
Są gusta i guściki a tym wielkikim krytyką powiem żeby pokazali może fotki swoich dziewcząt
Jak dla mnie zdjęcia dorzucone tylko potwierdzają mój wybór; fanka Niebieskich jak dla mnie świetnie wyszła na fotce w bluzie NF, zdjęcie dziewczyny z Sandy wrzuciłeś najsłabsze jakie chyba mogłeś - inne bardzo ciekawe. No i Pani z Repry jak ktoś dodał na żone chyba niebardzo ale do czego innego..
P.S. Serio nie ma nikt fotki innej tej Pani z Falubazu ?
KibicMKS pisze:Jak dla mnie zdjęcia dorzucone tylko potwierdzają mój wybór; fanka Niebieskich jak dla mnie świetnie wyszła na fotce w bluzie NF, zdjęcie dziewczyny z Sandy wrzuciłeś najsłabsze jakie chyba mogłeś - inne bardzo ciekawe. No i Pani z Repry jak ktoś dodał na żone chyba niebardzo ale do czego innego..
P.S. Serio nie ma nikt fotki innej tej Pani z Falubazu ?
1.niestety ale Legia
2.Ruch Chorzów
3.Ruch Radzionków
fajna dziewczyna z KSZO
A pani z repry powinna startowaćw innej kategorii, przeciez to zwykła ......
Nie dla mnie przyjaźń Polsko-niemiecka, niemców nienawidzę od dziecka.
BiałyTeofilów o widzewie pisze:
Na powaznie zrobili zajebista akcje propagandowa i od jakiegos czasu pomimo ogromnej nienawisci musze przyznac ze sa w tym dobrzy
Łodzianka bardzo ładna i wydaje się być najfajniejsza. Szkoda że nie przejdzie dalej. Ale to tylko kibice.net i nagrody za pierwsze miejsce i tak by nie dostała;)
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...