Jak wygląda sytuacja w ?

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

ODPOWIEDZ
Lukasz-Getto

Re: Jak wygląda sytuacja w ?

Post autor: Lukasz-Getto » 08.07.2009, 18:33

EST.1920 pisze:
Lukasz-Getto pisze:tak czytam o tym Jaworznie i mysle o swoim podwórku to niby Siemianowice niebieski bastion???Chuligansko nic nie znaczymy ale bylismy,jestesmy bedziemy na ostatnim wyjezdzie bylo nas 60 dyszek,u siebie jezdzimy w bardzo dobrych liczbach,mamy swoje gadzety,flage itp.I nasuwa mi sie pytanie czy aby napewno to jest niebieski bastion???
Nie uwarzasz ze przegiales i to dosc ? 60 osob to Was nawet na mecze u siebie nie jezdzi wiec o czym my tu rozmawiamy lecz zakladajac nawet jakby Was tylu było na całych Siemcach to zobacz ile mozecie znaczyc przy liczbach Ruchu .... :roll: Siemianowice od zawsze były bastionem Ruchu tak jak np. Mikołów , Racibóż czy Świętochłowice wiec o czym my tu rozmawiamy ...[/quot

Co do tych 60 osob to napewno nie przegilem bylismy w tej liczbie na Jastrzebiu do przypomnienia np. w Lublinie bylo nas 30osob,nie raz prowadzilsmy w rankigu dzielnic na GieKSie,jesli chodzi o wyjazdy.A na mecze u siebie wierz mi jezdzi nas wiecej niz te 60 osob.No tak ale jezeli jest to niebieski bastion a nasze liczby z ksiezyca sie nie wziely i nie ma nas tak malo jak Ci sie wydaje to czy mozna to nazwac bastionem???
Cale Nasze Zycie To GKS KATOWICE

iparts.pl
EST.1920

Post autor: EST.1920 » 08.07.2009, 18:47

Nie ma sensu podejmować z Tobą sensownej konwersacji skoro sam piszesz ze chuligańsko na Siemcach nie istniejecie odpowiadasz sobie sam na to pytanie czy jesteśmy niebieskim bastionem , co do gadżetów to i Górnik Zabrze ma z Siemianowic kilka ... na temat liczb widzisz zyjesz w swoim zakłamanym świecie zaraz zaczniesz pisać że dzielnica Bytków na ktorej oboje mieszkamy jest podzielona z racji tego że jest getto(4 bloki) ktoś z osiedla młodych czy "ufo" z watoły,poloczka
pozdRawiam do zobaczenia na dzielnicy....

Altruista

Post autor: Altruista » 08.07.2009, 18:47

no niestety typowo, jeden pisz, że co prawda czasem jadą w 600 na wyjazd, ale i tak się za bardzo nie liczą, na co inny mu opowiada o niebieskim bastionie "Racibożu", może o Zbaraż chodziło?

Lukasz-Getto

Post autor: Lukasz-Getto » 08.07.2009, 18:49

Altruista pisze:no niestety typowo, jeden pisz, że co prawda czasem jadą w 600 na wyjazd, ale i tak się za bardzo nie liczą, na co inny mu opowiada o niebieskim bastionie "Racibożu", może o Zbaraż chodziło?
Chodzilo mi o 60 osob a nie 600

Lukasz-Getto

Post autor: Lukasz-Getto » 08.07.2009, 19:03

[quote="EST.1920"]Nie ma sensu podejmować z Tobą sensownej konwersacji skoro sam piszesz ze chuligańsko na Siemcach nie istniejecie odpowiadasz sobie sam na to pytanie czy jesteśmy niebieskim bastionem , co do gadżetów to i Górnik Zabrze ma z Siemianowic kilka ... na temat liczb widzisz zyjesz w swoim zakłamanym świecie zaraz zaczniesz pisać że dzielnica Bytków na ktorej oboje mieszkamy jest podzielona z racji tego że jest getto(4 bloki) ktoś z osiedla młodych czy "ufo" z watoły,poloczka
pozdRawiam do zobaczenia na dzielnicy....[/quot

Wierz mi ze liczby nie sa wysane z palca,nie mam tu zamiaru siac internetowej propagandy wiem swoje i to mi wystarcza a napisalem tego posta bo jak czytam o tym Jaworznie i Ruchu to smiech na sali.O Bytkowie nie mam zamiaru pisac. to tyle

Rolmops_Hools

Post autor: Rolmops_Hools » 08.07.2009, 20:00

Zaraz się dowiemy że Chorzów to GieKSiarski bastion, a co tam, Mikołów, Ruda też...
Obrazek - Najlepsze na masę!

Andrzej Farmazon

Post autor: Andrzej Farmazon » 08.07.2009, 20:20

Rolmops_Hools pisze:Zaraz się dowiemy że Chorzów to GieKSiarski bastion, a co tam, Mikołów, Ruda też...
Na razie się dowiedzieliśmy,że w Jaworznie jest zajebiście liczna i mocna chuligańsko banda,która rządzi i dzieli w tym mieście,przy małym sprzeciwie GieKSy :lol:

BBB

Post autor: BBB » 08.07.2009, 20:30

Lukasz-Getto pisze:tak czytam o tym Jaworznie i mysle o swoim podwórku to niby Siemianowice niebieski bastion???Chuligansko nic nie znaczymy ale bylismy,jestesmy bedziemy na ostatnim wyjezdzie bylo nas 60 dyszek,u siebie jezdzimy w bardzo dobrych liczbach,mamy swoje gadzety,flage itp.I nasuwa mi sie pytanie czy aby napewno to jest niebieski bastion???
A więc odpowiem Ci Siemianowice to bardzo silny Niebieski Bastion i nic tego nie zmieni. Wasze liczby strasznie naciągane patrząc na fakt że na mieście was nie widać (z wyjątkiem getta) a Ty piszesz że was 60 na wyjeździe było. Gdzie jesteście skoro was tak dużo w Katowicach pomieszkujecie ?

Jedyna rzecz z którą sie zgodzę to że chuligańsko nic nie znaczycie !
Wizard. pisze:jesli nie ma Gieksy to z kim sie ganiacie czasem na Siemcach ?? sami siebie?

Jak mamy się z nimi ganiać jak ich na mieście nie widać a podobno w takich wielkich liczbach na wyjazdy jeżdżą to co dopiero na mecze u siebie? Te "ganianki" jak to mówisz prędzej przypominają zabawę w "Gdzie jest Wally"

19:20

Post autor: 19:20 » 08.07.2009, 20:53

Dobra Rolmops i Farmazon czas wyłożyć karty na stół! I tak:
-odkąd wytępiliście nas w Katowicach może i przejęliście prawie pół Chorzowa ale spróbujemy odbić co nasze :lol:
-w Siemianowicach będziemy was dojeżdżać z partyzanta także uważajcie miasto wkrótce znowu do nas będzie należeć :lol:
-Nie dopuścimy do tego żeby was z Siemców jeździło więcej niże wspomniane wyżej 60 dych :lol: co i tak pewnie zaniżyliście dla zmyłki :lol:
-żałuje że ekipa z Siemianowic nie pojechała (prawdopodobnie) do Łęcznej wtedy moglibyście zaliczyć całkiem przyzwoity wyjazd a tak d***! :lol: i do tego obili was chłopaki z Suchych Stawów :lol:
-każdą sprawę Jaworzna rozwiąże fota ekipy g..ów z Jaworzna (pamiętaj tylko w dużej rozdziałce inaczej odpada) i nie ma c**** we wsi że oni tam rządzą
-już i tak rządzicie Górnym Śląskiem także apeluję do was zostawcie kobiety i dzieci :lol: i skupcie się na swoich derbach z przyjaciulmi z Zabrza wtedy możecie pobić rekord i przy mobilizacji Siemianowic zapełnicie Stadion Śląski po brzegi :lol: :lol:

To na tyle. Tylko GjeKSa HoliGans :lol:

Altruista

Post autor: Altruista » 08.07.2009, 20:53

Może już wystarczy? Umówcie się czy GieKSa w Siemcach znaczy tyle co Ruch w Jaworznie i tyle.

EST.1920

Post autor: EST.1920 » 08.07.2009, 21:52

Gks znaczy mniej na Siemcach niz Ruch w Jaworznie swiadcza o tym chocby liczby jak 300 osób na WDŚ czy tez fakt ze maja cale swoje dosc duze osiedle w centrum tzw OTK i przedstawicieli w innych dzielnicach co prawda w malych proporcjach ale sa trzeba tez patrzec przez pryzmat tego ze Jaworzno to wieksze miasto niz Siemce wiec w proporcjach moze byc podobonie jednak caly czas ze wskazaniem na Ruch z Jaworzna niz Gks z Siemców

EST.1920

Post autor: EST.1920 » 08.07.2009, 21:54

Do tego godne odnotowania jest ze Ruch z Jaworzna zbiera się w swoim miescie na mecze w przeciwienstwie do rywala z Siemianowic ...

Post autor: 19:20 » 08.07.2009, 22:00

EST.1920 sami chłopaki z JawoRzna napisali że było ich 20 dych na derbach także więcej obiektywizmu

Andrzej Farmazon

Post autor: Andrzej Farmazon » 08.07.2009, 22:02

EST.1920 pisze:Gks znaczy mniej na Siemcach niz Ruch w Jaworznie swiadcza o tym chocby liczby jak 300 osób na WDŚ czy tez fakt ze maja cale swoje dosc duze osiedle w centrum tzw OTK i przedstawicieli w innych dzielnicach co prawda w malych proporcjach ale sa trzeba tez patrzec przez pryzmat tego ze Jaworzno to wieksze miasto niz Siemce wiec w proporcjach moze byc podobonie jednak caly czas ze wskazaniem na Ruch z Jaworzna niz Gks z Siemców
o ku***,300 Jaworzna,hahahahahahah :lol: :lol: :lol: :lol:
A nie 30 000?? Czy przypadkiem wszyscy kibice Ruchu na WDŚ nie byli z Jaworzna?? :lol: :lol:

Altruista

Post autor: Altruista » 08.07.2009, 22:03

EST.1920 pisze:Gks znaczy mniej na Siemcach niz Ruch w Jaworznie swiadcza o tym chocby liczby jak 300 osób na WDŚ czy tez fakt ze maja cale swoje dosc duze osiedle w centrum tzw OTK i przedstawicieli w innych dzielnicach co prawda w malych proporcjach ale sa trzeba tez patrzec przez pryzmat tego ze Jaworzno to wieksze miasto niz Siemce wiec w proporcjach moze byc podobonie jednak caly czas ze wskazaniem na Ruch z Jaworzna niz Gks z Siemców
zpbaczymy w ilu zbierze się GKS z Siemianowic jak będą derby z Ruchem, wtedy się porówna, a to całe Getto w Siemianowicach to nie jest ich?
A ponadto w Jaworznie są jeszcze kibice Szczakowianki, Victorii, Wisły, Zaglebia Sosnowiec, a w Siemianowicach tylko jednostki z Górnika na Michałkowicach

Altruista

Post autor: Altruista » 08.07.2009, 22:04

i piszcie normalnie zamiast te "dychy", bo się dogadać nie można ni c****

Post autor: 19:20 » 08.07.2009, 22:15

Dobra,a ja się zapytam jak wygląda sytuacja w Jaworznie? :lol:

Pytanie swe kieruje w szczególności do Andrzeja Farmazona znawcy klimatu GŚ i okolic

Andrzej Farmazon

Post autor: Andrzej Farmazon » 08.07.2009, 22:51

19:20 pisze:Dobra,a ja się zapytam jak wygląda sytuacja w Jaworznie? :lol:

Pytanie swe kieruje w szczególności do Andrzeja Farmazona znawcy klimatu GŚ i okolic
W Jaworznie i okolicach tylko Ruch.Poza tym:
Od Zakopanego-bardzo mocny chuligański FC,po samą Częstochowę.Na Zachód po sam Wrocław-tylko Ruch,na wschód gorzej-tylko do Dębicy,ale tu za to lepsza organizacja koksów i wojowników MMA. Poza tym liczne FC w Polsce-słynny już Niebieski Sosnowiec (istnieje strona internetowa) i inne.Niestety,nie mogę ich wypisać,bo wiadomość na kibice.net może zawierać jedynie 60000 znaków,a nie chciałbym faworyzować niektórych,sami rozumiecie.
Pasuje?

ffp

Post autor: ffp » 08.07.2009, 22:57

Ale po co pytać farmazona o te sprawy? Wystarczy jego cytat:
Andrzej Farmazon pisze: Na razie się dowiedzieliśmy,że w Jaworznie jest zajebiście liczna i mocna chuligańsko banda,która rządzi i dzieli w tym mieście,przy małym sprzeciwie GieKSy :lol:
chociaż nikt wcześniej z Ruchu nie napisał, że rządzą w Jaworznie...

No ale jak chcecie karmić trolla to Wasza sprawa bo wg. niego Jaworzno to 158% GieKSa a do tego, nawet ludzie przejeżdżający przez J-no celem uniknięcia oklepu zakładają żółte koszulki i uczą się "tańczyć z cyganami"...

Andrzej Farmazon

Post autor: Andrzej Farmazon » 08.07.2009, 23:02

Wy za to jesteście zajebiści.Między sobą się kłocicie ile Ruchu z Jotki było na WDS,200,300,milion ku***;)
Według Was Ruch wszędzie ma się dobrze i wszędzie są chuligańską siłą nr1,ewentualnie na równi z kimś tam.Dobrze wiecie,że w Jaworznie jesteście TYLKO na OTK plus jakieś jednostki pochowane c*** wie gdzie,ale i tak pierdolicie swoje bzdury.Jak ekipa,która w 100 000 mieście jest na jednym osiedlu,może być równa komuś,kto opanował całą jego resztę??
Kolejna sprawa:wy będąc na jednym osiedlu w Jaworznie mogliście jechać na mecz w 300,ale GieKSa z Siemc nie mogła w 60,bo nie i c*** :lol:
Miazga panowie :lol:

ffp

Post autor: ffp » 08.07.2009, 23:17

Ale ja wcale nie jestem za Ruchem i nawet nie przepadam za nimi (polskie świnie) ale w tym temacie p********* takie głupoty, że ziemniaki w piwnicy gniją. Napisali kolesie z Ruchu, że istnieją w J a Ty od razu robisz aferę jakby Ci niebiescy z J-na ojca gazetą zabili. Tak to wygląda okiem obiektywnego obserwatora

daniswa

Post autor: daniswa » 08.07.2009, 23:22

w temacie Jaworzna jak i całego śląska niema na farmazona mocnych wiec radze odpuścić. nie sympatyzuje z Ruchem
DROID napisał:Dokładnie, niby wielka Unia, a tu ani fotek ani wymiarów bicepsa. W zimę to każdy mądry w puchowej kurtce

smola

Post autor: smola » 08.07.2009, 23:25

na Farmazona nie ma mocnych, w końcu to Farmazon więc może pierdolić farmazony i żaden z nim nie wygra.

genom

Post autor: genom » 08.07.2009, 23:53

smola pisze:na Farmazona nie ma mocnych, w końcu to Farmazon więc może pierdolić farmazony i żaden z nim nie wygra.
\

skad wiesz ze to on akurat pierdoli co?tak z ciekawosci pytam?byles tam?bujales sie po tym miescie w szalu niebieskich i co jedyne widziales to uciekajacych kibicow Gieksy?
a na powaznie to ide o zaklad ze 3 min na kazdym osiedlu bys w koszulce Ruchu nie przetrzymal...
Całe Moje Zycie To GKS KATOWICE

smola

Post autor: smola » 08.07.2009, 23:55

a co ja ku*** z Ruchu że mam sie w ich barwach bujać?

genom

Post autor: genom » 09.07.2009, 00:10

to pochuja piszesz ze koles o ksywie Farmazon mowi farmazony?stad sie spytalem skad znasz sytuacje w Jaworznie...bo skoro znasz i uwazasz ze ktos kto pisze ze Gieksa tu panuje i ma cale miasto pod kontrola gada bzdury to zaproponowalem ci bys sie przekonal jak jest.
Całe Moje Zycie To GKS KATOWICE

smola

Post autor: smola » 09.07.2009, 00:15

pisze, że może pierdolić farmazony na każdy temat bo widze, że go nie przegada i tak trzyma sie swoich racji bardzo mocno(nie mam tu na myśli tylko wątku Jaworzna). a czy na temat Jaworzna gada farmazony czy nie mało mnie obchodzi, jedynie troche nudne robi sie czytanie kłótni na temat tego miasta, bo i tak Ruch ma swoją wersje, a GKS ma swoją.

paw

Post autor: paw » 09.07.2009, 09:33

Opisze ktoś sytuacje w Inowrocławiu i Mogilnie? Z tego co wiem w obydwu miastach są fc Zawiszy i Lecha jakto prezentuje się liczbowo.

Bogdan Adamiec

Post autor: Bogdan Adamiec » 09.07.2009, 21:43

najzajebistrze jest to że najlepiej napisać ile było ruchu z Jaworzna na WDŚ i to jest cały wyznacznik Jaworznickich kibiców ruchu :lol:
Jeden jedyny mecz a tak wiele wyjaśnia... :lol:
POZDrO dla propagandzisty "Jaworzno21"

Tuwimianin

Post autor: Tuwimianin » 09.07.2009, 23:01

Aż tak was boli,że RUCH rozdaje karty w waszym Regionie czyli na Śląsku.Nikt tu nie twierdzi , że Niebiescy są 1-szą siła w Jaworznie,ale napewno znaczą więcej w tym mieście niż GKS w Siemianowicach.

Bogdan Adamiec

Post autor: Bogdan Adamiec » 09.07.2009, 23:14

dzięki za info.Napisz coś jeszcze na temat tego regionu bo widze że jesteś tutejszy i na czasie.

Sztygar

Post autor: Sztygar » 09.07.2009, 23:23

Moje pytanie dotyczy Wadowic
Czy oprócz Wisły i Cracovii jest tam jeszcze jakaś ZORGANIZOWANA grupa kibiców innego klubu ?
A co do Jaworzna to jeżeli ktoś twierdzi że te 200 osób to jest nic to co powiedzieć o grupkach po 10 osób w innych miastach ? I jeszcze coś ... wydaje mi sie że po części my sami stworzyliśmy mit Jaworzna z 13 siłami w mieście , większość sie interesuje nimi jakby tam naprawde 13 ekip latało po mieście i sie goniło co 5 minut a tak chyba póki co nie jest.

daniswa

Post autor: daniswa » 10.07.2009, 00:32

Aż tak to nie jest wiadomo, ale jest naprawde wiele ekip z mniejszą czy to większą ilością przedstawicieli i różnie sie to dzieje co nei zmienia faktu że największe potyczki dotycza Ruchu i Gks-u
DROID napisał:Dokładnie, niby wielka Unia, a tu ani fotek ani wymiarów bicepsa. W zimę to każdy mądry w puchowej kurtce

eRwin_GŚ

Post autor: eRwin_GŚ » 10.07.2009, 01:08

andrzej farmazon, bogdan adamiec jeszcze brakuje tylko Zaby z Katowic zeby sie tu wpisal chyba 3 najwiekszych ciuli co odwiedza te forum , napewno c**** znacza w swojej ekipie ale tu moga sie pozalic , wpisujecie sie w kazdym temacie ktory chociazby troche wspomina o Ruchu widac ze albo dostaliscie ostry w******* od nas lub boli was to ze to my rozdajemy karty na GS i wasze [link] i z szczewami c*** wam daje , tak tak farmazon zacytuj tego posta napisz jakies ciulstwo dodaj 100 ikonek typu :lol: i bedziesz wielki na tym forum , tylko pamietaj ze to nieodzwierciedla sytuacji w realu
pozdR
KS Ruch Chorzów

Andrzej Farmazon

Post autor: Andrzej Farmazon » 10.07.2009, 08:21

eRwin_GŚ pisze:andrzej farmazon, bogdan adamiec jeszcze brakuje tylko Zaby z Katowic zeby sie tu wpisal chyba 3 najwiekszych ciuli co odwiedza te forum , napewno c**** znacza w swojej ekipie ale tu moga sie pozalic , wpisujecie sie w kazdym temacie ktory chociazby troche wspomina o Ruchu widac ze albo dostaliscie ostry w******* od nas lub boli was to ze to my rozdajemy karty na GS i wasze laczenie sie z szczewami c*** wam daje , tak tak farmazon zacytuj tego posta napisz jakies ciulstwo dodaj 100 ikonek typu :lol: i bedziesz wielki na tym forum , tylko pamietaj ze to nieodzwierciedla sytuacji w realu
pozdR
erwinku z d***.Ja się wpisuję w każdym temacie,w którym siejecie swoją śmierdzącą propagandę.Nigdzie się nie żale-nie znasz znaczenia najprostszych słów.Łatwo obrócić moje wypowiedzi przeciw mnie,bo mój nick jest taki a nie inny.
A z tego co widzę,to wy chcielibyście,żeby wszyscy uiwierzyli,że karty rozdajecie wszędzie,a nigdy tak nie będzie.

Post autor: 19:20 » 10.07.2009, 08:36

Andrzejku jesteś obcykany w temacie ,w takim razie z dużą obiektywizmu uświadom wszystkich forumowiczów kto jest siłą numer jeden na GŚ i w okolicach.
Jeśli uraczysz nas swoja odpowiedzią chciałbym aby na niej zakończyła się ta pojebana dyskusja.

P.S. Nikt z nas nie twierdzi że "karty rozdajemy wszędzie"

Andrzej Farmazon

Post autor: Andrzej Farmazon » 10.07.2009, 08:44

19:20 pisze:Andrzejku jesteś obcykany w temacie ,w takim razie z dużą obiektywizmu uświadom wszystkich forumowiczów kto jest siłą numer jeden na GŚ i w okolicach.
Jeśli uraczysz nas swoja odpowiedzią chciałbym aby na niej zakończyła się ta pojebana dyskusja.

P.S. Nikt z nas nie twierdzi że "karty rozdajemy wszędzie"
Pisanie "w Jaworznie liczy się tylko GKS i Ruch"jest mocnym nadużyciem z Waszej strony.My w ten sposób np. o Siemcach nie piszemy.
Ty też jesteś obcykany,bo gdzie ja się wypowiem tam pojawia się Twoja osoba,więc taki ranking możesz sobie sam stworzyć.
Albo najlepiej Tuwimianin niech taki zrobi-chop z Dębicy,a dogłębnie zna sytuacje w Jaworznie.

Post autor: 19:20 » 10.07.2009, 09:08

Nie będę sobie tworzył żadnych rankingów.Nie obracaj po raz kolejny kota ogonem.
Poprosiłem cię byś obiektywnie napisał kto jest numerem 1 na GŚ .Mieszkasz tutaj,znasz sytuację więc nie powinieneś mieć z tym problemu.Ale ciebie to boli i to słowo nie potrafi ci przejść przez gardło.Pewnie już teraz siedzisz przed swoim komputerkiem i czekając na odpowiedź myślisz co by mi tu dojebać :lol:
tylko że jeśli nie otrzymam od ciebie odpowiedzi na moje pytanie kończymy polemikę gieksiarzyku ty 8)

Dr Kamszot

Post autor: Dr Kamszot » 10.07.2009, 10:27

To ja jeszcze raz spróbuje. Mam nadzieję, że temat Jaworzna już minął :lol:
Dr Kamszot pisze:Witam!
Mnie interesuje Białystok... wiem, że Jagiellonia tam dominuje :lol:
Ciekawi mnie jednak wewnętrzna sytuacja wśród fanów Jagi, dalej są jakieś niejasności itp.? Jak to wygląda na co dzień i co z kontaktami z Siarką ... to jest układ, przyjazne stosunki, zgoda czy.....
Proszę o normalne wypowiedzi... może być PW!
Pozdrawiam!

GhettoBoy82

Post autor: GhettoBoy82 » 10.07.2009, 10:28

eRwin_GŚ pisze:andrzej farmazon, bogdan adamiec jeszcze brakuje tylko Zaby z Katowic zeby sie tu wpisal chyba 3 najwiekszych ciuli co odwiedza te forum , napewno c**** znacza w swojej ekipie ale tu moga sie pozalic , wpisujecie sie w kazdym temacie ktory chociazby troche wspomina o Ruchu widac ze albo dostaliscie ostry w******* od nas lub boli was to ze to my rozdajemy karty na GS i wasze laczenie sie z szczewami c*** wam daje , tak tak farmazon zacytuj tego posta napisz jakies ciulstwo dodaj 100 ikonek typu :lol: i bedziesz wielki na tym forum , tylko pamietaj ze to nieodzwierciedla sytuacji w realu
pozdR

p********* na na nich a sam znizasz sie do ich poziomu.

ODPOWIEDZ