Lukasz-Getto pisze:tak czytam o tym Jaworznie i mysle o swoim podwórku to niby Siemianowice niebieski bastion???Chuligansko nic nie znaczymy ale bylismy,jestesmy bedziemy na ostatnim wyjezdzie bylo nas 60 dyszek,u siebie jezdzimy w bardzo dobrych liczbach,mamy swoje gadzety,flage itp.I nasuwa mi sie pytanie czy aby napewno to jest niebieski bastion???
Nie uwarzasz ze przegiales i to dosc ? 60 osob to Was nawet na mecze u siebie nie jezdzi wiec o czym my tu rozmawiamy lecz zakladajac nawet jakby Was tylu było na całych Siemcach to zobacz ile mozecie znaczyc przy liczbach Ruchu .... Siemianowice od zawsze były bastionem Ruchu tak jak np. Mikołów , Racibóż czy Świętochłowice wiec o czym my tu rozmawiamy ...[/quot
Co do tych 60 osob to napewno nie przegilem bylismy w tej liczbie na Jastrzebiu do przypomnienia np. w Lublinie bylo nas 30osob,nie raz prowadzilsmy w rankigu dzielnic na GieKSie,jesli chodzi o wyjazdy.A na mecze u siebie wierz mi jezdzi nas wiecej niz te 60 osob.No tak ale jezeli jest to niebieski bastion a nasze liczby z ksiezyca sie nie wziely i nie ma nas tak malo jak Ci sie wydaje to czy mozna to nazwac bastionem???
Nie ma sensu podejmować z Tobą sensownej konwersacji skoro sam piszesz ze chuligańsko na Siemcach nie istniejecie odpowiadasz sobie sam na to pytanie czy jesteśmy niebieskim bastionem , co do gadżetów to i Górnik Zabrze ma z Siemianowic kilka ... na temat liczb widzisz zyjesz w swoim zakłamanym świecie zaraz zaczniesz pisać że dzielnica Bytków na ktorej oboje mieszkamy jest podzielona z racji tego że jest getto(4 bloki) ktoś z osiedla młodych czy "ufo" z watoły,poloczka
pozdRawiam do zobaczenia na dzielnicy....
no niestety typowo, jeden pisz, że co prawda czasem jadą w 600 na wyjazd, ale i tak się za bardzo nie liczą, na co inny mu opowiada o niebieskim bastionie "Racibożu", może o Zbaraż chodziło?
Altruista pisze:no niestety typowo, jeden pisz, że co prawda czasem jadą w 600 na wyjazd, ale i tak się za bardzo nie liczą, na co inny mu opowiada o niebieskim bastionie "Racibożu", może o Zbaraż chodziło?
[quote="EST.1920"]Nie ma sensu podejmować z Tobą sensownej konwersacji skoro sam piszesz ze chuligańsko na Siemcach nie istniejecie odpowiadasz sobie sam na to pytanie czy jesteśmy niebieskim bastionem , co do gadżetów to i Górnik Zabrze ma z Siemianowic kilka ... na temat liczb widzisz zyjesz w swoim zakłamanym świecie zaraz zaczniesz pisać że dzielnica Bytków na ktorej oboje mieszkamy jest podzielona z racji tego że jest getto(4 bloki) ktoś z osiedla młodych czy "ufo" z watoły,poloczka
pozdRawiam do zobaczenia na dzielnicy....[/quot
Wierz mi ze liczby nie sa wysane z palca,nie mam tu zamiaru siac internetowej propagandy wiem swoje i to mi wystarcza a napisalem tego posta bo jak czytam o tym Jaworznie i Ruchu to smiech na sali.O Bytkowie nie mam zamiaru pisac. to tyle
Rolmops_Hools pisze:Zaraz się dowiemy że Chorzów to GieKSiarski bastion, a co tam, Mikołów, Ruda też...
Na razie się dowiedzieliśmy,że w Jaworznie jest zajebiście liczna i mocna chuligańsko banda,która rządzi i dzieli w tym mieście,przy małym sprzeciwie GieKSy
Lukasz-Getto pisze:tak czytam o tym Jaworznie i mysle o swoim podwórku to niby Siemianowice niebieski bastion???Chuligansko nic nie znaczymy ale bylismy,jestesmy bedziemy na ostatnim wyjezdzie bylo nas 60 dyszek,u siebie jezdzimy w bardzo dobrych liczbach,mamy swoje gadzety,flage itp.I nasuwa mi sie pytanie czy aby napewno to jest niebieski bastion???
A więc odpowiem Ci Siemianowice to bardzo silny Niebieski Bastion i nic tego nie zmieni. Wasze liczby strasznie naciągane patrząc na fakt że na mieście was nie widać (z wyjątkiem getta) a Ty piszesz że was 60 na wyjeździe było. Gdzie jesteście skoro was tak dużo w Katowicach pomieszkujecie ?
Jedyna rzecz z którą sie zgodzę to że chuligańsko nic nie znaczycie !
Wizard. pisze:jesli nie ma Gieksy to z kim sie ganiacie czasem na Siemcach ?? sami siebie?
Jak mamy się z nimi ganiać jak ich na mieście nie widać a podobno w takich wielkich liczbach na wyjazdy jeżdżą to co dopiero na mecze u siebie? Te "ganianki" jak to mówisz prędzej przypominają zabawę w "Gdzie jest Wally"
Dobra Rolmops i Farmazon czas wyłożyć karty na stół! I tak:
-odkąd wytępiliście nas w Katowicach może i przejęliście prawie pół Chorzowa ale spróbujemy odbić co nasze
-w Siemianowicach będziemy was dojeżdżać z partyzanta także uważajcie miasto wkrótce znowu do nas będzie należeć
-Nie dopuścimy do tego żeby was z Siemców jeździło więcej niże wspomniane wyżej 60 dych co i tak pewnie zaniżyliście dla zmyłki
-żałuje że ekipa z Siemianowic nie pojechała (prawdopodobnie) do Łęcznej wtedy moglibyście zaliczyć całkiem przyzwoity wyjazd a tak d***! i do tego obili was chłopaki z Suchych Stawów
-każdą sprawę Jaworzna rozwiąże fota ekipy g..ów z Jaworzna (pamiętaj tylko w dużej rozdziałce inaczej odpada) i nie ma c**** we wsi że oni tam rządzą
-już i tak rządzicie Górnym Śląskiem także apeluję do was zostawcie kobiety i dzieci i skupcie się na swoich derbach z przyjaciulmi z Zabrza wtedy możecie pobić rekord i przy mobilizacji Siemianowic zapełnicie Stadion Śląski po brzegi
Gks znaczy mniej na Siemcach niz Ruch w Jaworznie swiadcza o tym chocby liczby jak 300 osób na WDŚ czy tez fakt ze maja cale swoje dosc duze osiedle w centrum tzw OTK i przedstawicieli w innych dzielnicach co prawda w malych proporcjach ale sa trzeba tez patrzec przez pryzmat tego ze Jaworzno to wieksze miasto niz Siemce wiec w proporcjach moze byc podobonie jednak caly czas ze wskazaniem na Ruch z Jaworzna niz Gks z Siemców
EST.1920 pisze:Gks znaczy mniej na Siemcach niz Ruch w Jaworznie swiadcza o tym chocby liczby jak 300 osób na WDŚ czy tez fakt ze maja cale swoje dosc duze osiedle w centrum tzw OTK i przedstawicieli w innych dzielnicach co prawda w malych proporcjach ale sa trzeba tez patrzec przez pryzmat tego ze Jaworzno to wieksze miasto niz Siemce wiec w proporcjach moze byc podobonie jednak caly czas ze wskazaniem na Ruch z Jaworzna niz Gks z Siemców
o ku***,300 Jaworzna,hahahahahahah
A nie 30 000?? Czy przypadkiem wszyscy kibice Ruchu na WDŚ nie byli z Jaworzna??
EST.1920 pisze:Gks znaczy mniej na Siemcach niz Ruch w Jaworznie swiadcza o tym chocby liczby jak 300 osób na WDŚ czy tez fakt ze maja cale swoje dosc duze osiedle w centrum tzw OTK i przedstawicieli w innych dzielnicach co prawda w malych proporcjach ale sa trzeba tez patrzec przez pryzmat tego ze Jaworzno to wieksze miasto niz Siemce wiec w proporcjach moze byc podobonie jednak caly czas ze wskazaniem na Ruch z Jaworzna niz Gks z Siemców
zpbaczymy w ilu zbierze się GKS z Siemianowic jak będą derby z Ruchem, wtedy się porówna, a to całe Getto w Siemianowicach to nie jest ich?
A ponadto w Jaworznie są jeszcze kibice Szczakowianki, Victorii, Wisły, Zaglebia Sosnowiec, a w Siemianowicach tylko jednostki z Górnika na Michałkowicach
19:20 pisze:Dobra,a ja się zapytam jak wygląda sytuacja w Jaworznie?
Pytanie swe kieruje w szczególności do Andrzeja Farmazona znawcy klimatu GŚ i okolic
W Jaworznie i okolicach tylko Ruch.Poza tym:
Od Zakopanego-bardzo mocny chuligański FC,po samą Częstochowę.Na Zachód po sam Wrocław-tylko Ruch,na wschód gorzej-tylko do Dębicy,ale tu za to lepsza organizacja koksów i wojowników MMA. Poza tym liczne FC w Polsce-słynny już Niebieski Sosnowiec (istnieje strona internetowa) i inne.Niestety,nie mogę ich wypisać,bo wiadomość na kibice.net może zawierać jedynie 60000 znaków,a nie chciałbym faworyzować niektórych,sami rozumiecie.
Pasuje?
Ale po co pytać farmazona o te sprawy? Wystarczy jego cytat:
Andrzej Farmazon pisze:
Na razie się dowiedzieliśmy,że w Jaworznie jest zajebiście liczna i mocna chuligańsko banda,która rządzi i dzieli w tym mieście,przy małym sprzeciwie GieKSy
chociaż nikt wcześniej z Ruchu nie napisał, że rządzą w Jaworznie...
No ale jak chcecie karmić trolla to Wasza sprawa bo wg. niego Jaworzno to 158% GieKSa a do tego, nawet ludzie przejeżdżający przez J-no celem uniknięcia oklepu zakładają żółte koszulki i uczą się "tańczyć z cyganami"...
Wy za to jesteście zajebiści.Między sobą się kłocicie ile Ruchu z Jotki było na WDS,200,300,milion ku***;)
Według Was Ruch wszędzie ma się dobrze i wszędzie są chuligańską siłą nr1,ewentualnie na równi z kimś tam.Dobrze wiecie,że w Jaworznie jesteście TYLKO na OTK plus jakieś jednostki pochowane c*** wie gdzie,ale i tak pierdolicie swoje bzdury.Jak ekipa,która w 100 000 mieście jest na jednym osiedlu,może być równa komuś,kto opanował całą jego resztę??
Kolejna sprawa:wy będąc na jednym osiedlu w Jaworznie mogliście jechać na mecz w 300,ale GieKSa z Siemc nie mogła w 60,bo nie i c***
Miazga panowie
Ale ja wcale nie jestem za Ruchem i nawet nie przepadam za nimi (polskie świnie) ale w tym temacie p********* takie głupoty, że ziemniaki w piwnicy gniją. Napisali kolesie z Ruchu, że istnieją w J a Ty od razu robisz aferę jakby Ci niebiescy z J-na ojca gazetą zabili. Tak to wygląda okiem obiektywnego obserwatora
smola pisze:na Farmazona nie ma mocnych, w końcu to Farmazon więc może pierdolić farmazony i żaden z nim nie wygra.
\
skad wiesz ze to on akurat pierdoli co?tak z ciekawosci pytam?byles tam?bujales sie po tym miescie w szalu niebieskich i co jedyne widziales to uciekajacych kibicow Gieksy?
a na powaznie to ide o zaklad ze 3 min na kazdym osiedlu bys w koszulce Ruchu nie przetrzymal...
to pochuja piszesz ze koles o ksywie Farmazon mowi farmazony?stad sie spytalem skad znasz sytuacje w Jaworznie...bo skoro znasz i uwazasz ze ktos kto pisze ze Gieksa tu panuje i ma cale miasto pod kontrola gada bzdury to zaproponowalem ci bys sie przekonal jak jest.
pisze, że może pierdolić farmazony na każdy temat bo widze, że go nie przegada i tak trzyma sie swoich racji bardzo mocno(nie mam tu na myśli tylko wątku Jaworzna). a czy na temat Jaworzna gada farmazony czy nie mało mnie obchodzi, jedynie troche nudne robi sie czytanie kłótni na temat tego miasta, bo i tak Ruch ma swoją wersje, a GKS ma swoją.
najzajebistrze jest to że najlepiej napisać ile było ruchu z Jaworzna na WDŚ i to jest cały wyznacznik Jaworznickich kibiców ruchu
Jeden jedyny mecz a tak wiele wyjaśnia...
POZDrO dla propagandzisty "Jaworzno21"
Aż tak was boli,że RUCH rozdaje karty w waszym Regionie czyli na Śląsku.Nikt tu nie twierdzi , że Niebiescy są 1-szą siła w Jaworznie,ale napewno znaczą więcej w tym mieście niż GKS w Siemianowicach.
Moje pytanie dotyczy Wadowic
Czy oprócz Wisły i Cracovii jest tam jeszcze jakaś ZORGANIZOWANA grupa kibiców innego klubu ?
A co do Jaworzna to jeżeli ktoś twierdzi że te 200 osób to jest nic to co powiedzieć o grupkach po 10 osób w innych miastach ? I jeszcze coś ... wydaje mi sie że po części my sami stworzyliśmy mit Jaworzna z 13 siłami w mieście , większość sie interesuje nimi jakby tam naprawde 13 ekip latało po mieście i sie goniło co 5 minut a tak chyba póki co nie jest.
Aż tak to nie jest wiadomo, ale jest naprawde wiele ekip z mniejszą czy to większą ilością przedstawicieli i różnie sie to dzieje co nei zmienia faktu że największe potyczki dotycza Ruchu i Gks-u
DROID napisał:Dokładnie, niby wielka Unia, a tu ani fotek ani wymiarów bicepsa. W zimę to każdy mądry w puchowej kurtce
andrzej farmazon, bogdan adamiec jeszcze brakuje tylko Zaby z Katowic zeby sie tu wpisal chyba 3 najwiekszych ciuli co odwiedza te forum , napewno c**** znacza w swojej ekipie ale tu moga sie pozalic , wpisujecie sie w kazdym temacie ktory chociazby troche wspomina o Ruchu widac ze albo dostaliscie ostry w******* od nas lub boli was to ze to my rozdajemy karty na GS i wasze [link] i z szczewami c*** wam daje , tak tak farmazon zacytuj tego posta napisz jakies ciulstwo dodaj 100 ikonek typu :lol: i bedziesz wielki na tym forum , tylko pamietaj ze to nieodzwierciedla sytuacji w realu
pozdR
eRwin_GŚ pisze:andrzej farmazon, bogdan adamiec jeszcze brakuje tylko Zaby z Katowic zeby sie tu wpisal chyba 3 najwiekszych ciuli co odwiedza te forum , napewno c**** znacza w swojej ekipie ale tu moga sie pozalic , wpisujecie sie w kazdym temacie ktory chociazby troche wspomina o Ruchu widac ze albo dostaliscie ostry w******* od nas lub boli was to ze to my rozdajemy karty na GS i wasze laczenie sie z szczewami c*** wam daje , tak tak farmazon zacytuj tego posta napisz jakies ciulstwo dodaj 100 ikonek typu i bedziesz wielki na tym forum , tylko pamietaj ze to nieodzwierciedla sytuacji w realu
pozdR
erwinku z d***.Ja się wpisuję w każdym temacie,w którym siejecie swoją śmierdzącą propagandę.Nigdzie się nie żale-nie znasz znaczenia najprostszych słów.Łatwo obrócić moje wypowiedzi przeciw mnie,bo mój nick jest taki a nie inny.
A z tego co widzę,to wy chcielibyście,żeby wszyscy uiwierzyli,że karty rozdajecie wszędzie,a nigdy tak nie będzie.
Andrzejku jesteś obcykany w temacie ,w takim razie z dużą obiektywizmu uświadom wszystkich forumowiczów kto jest siłą numer jeden na GŚ i w okolicach.
Jeśli uraczysz nas swoja odpowiedzią chciałbym aby na niej zakończyła się ta pojebana dyskusja.
P.S. Nikt z nas nie twierdzi że "karty rozdajemy wszędzie"
19:20 pisze:Andrzejku jesteś obcykany w temacie ,w takim razie z dużą obiektywizmu uświadom wszystkich forumowiczów kto jest siłą numer jeden na GŚ i w okolicach.
Jeśli uraczysz nas swoja odpowiedzią chciałbym aby na niej zakończyła się ta pojebana dyskusja.
P.S. Nikt z nas nie twierdzi że "karty rozdajemy wszędzie"
Pisanie "w Jaworznie liczy się tylko GKS i Ruch"jest mocnym nadużyciem z Waszej strony.My w ten sposób np. o Siemcach nie piszemy.
Ty też jesteś obcykany,bo gdzie ja się wypowiem tam pojawia się Twoja osoba,więc taki ranking możesz sobie sam stworzyć.
Albo najlepiej Tuwimianin niech taki zrobi-chop z Dębicy,a dogłębnie zna sytuacje w Jaworznie.
Nie będę sobie tworzył żadnych rankingów.Nie obracaj po raz kolejny kota ogonem.
Poprosiłem cię byś obiektywnie napisał kto jest numerem 1 na GŚ .Mieszkasz tutaj,znasz sytuację więc nie powinieneś mieć z tym problemu.Ale ciebie to boli i to słowo nie potrafi ci przejść przez gardło.Pewnie już teraz siedzisz przed swoim komputerkiem i czekając na odpowiedź myślisz co by mi tu dojebać
tylko że jeśli nie otrzymam od ciebie odpowiedzi na moje pytanie kończymy polemikę gieksiarzyku ty
To ja jeszcze raz spróbuje. Mam nadzieję, że temat Jaworzna już minął
Dr Kamszot pisze:Witam!
Mnie interesuje Białystok... wiem, że Jagiellonia tam dominuje
Ciekawi mnie jednak wewnętrzna sytuacja wśród fanów Jagi, dalej są jakieś niejasności itp.? Jak to wygląda na co dzień i co z kontaktami z Siarką ... to jest układ, przyjazne stosunki, zgoda czy.....
Proszę o normalne wypowiedzi... może być PW!
Pozdrawiam!
eRwin_GŚ pisze:andrzej farmazon, bogdan adamiec jeszcze brakuje tylko Zaby z Katowic zeby sie tu wpisal chyba 3 najwiekszych ciuli co odwiedza te forum , napewno c**** znacza w swojej ekipie ale tu moga sie pozalic , wpisujecie sie w kazdym temacie ktory chociazby troche wspomina o Ruchu widac ze albo dostaliscie ostry w******* od nas lub boli was to ze to my rozdajemy karty na GS i wasze laczenie sie z szczewami c*** wam daje , tak tak farmazon zacytuj tego posta napisz jakies ciulstwo dodaj 100 ikonek typu i bedziesz wielki na tym forum , tylko pamietaj ze to nieodzwierciedla sytuacji w realu
pozdR
p********* na na nich a sam znizasz sie do ich poziomu.