szczegolnie Tuszyn lasWidzewek Tuszyn pisze: TUSZYN KOCHA WIDZEW!!!lks w Tuszynie nie istnieje..

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
lipe?niby kibic pisze:nie napinaj się tak ok? - jesteś trochę nie poważny na tym forum więc się nie napinaj się tak ok!!! Każdy kto tam mieszka wie o co chodzi. Prawie wszędzie wasze napisy są w gwiazdach i nikt z kumatych tego nie podważy. Poza tym zastanów się jaką robisz lipę swoim ziomkom wypowiadając się.
no dokladnie to co wypisuja co poniektore osoby ti jest to parodianie napinaj sie tak, ok? pisze:lipe?niby kibic pisze:nie napinaj się tak ok? - jesteś trochę nie poważny na tym forum więc się nie napinaj się tak ok!!! Każdy kto tam mieszka wie o co chodzi. Prawie wszędzie wasze napisy są w gwiazdach i nikt z kumatych tego nie podważy. Poza tym zastanów się jaką robisz lipę swoim ziomkom wypowiadając się.
lipe, ze smieje sie z bandy kretynów próbująca udowodnić sobie w kółko to samo?
kogo to jest więcej lub kto gdzie kiedy dostał od kogo..
wielcy kumaci internetowi bananowi chłopcy.
będąc poważnym narażasz się na niepotrzebny stres i po co Ci to?
lepiej dowszystkiego podchodzić z dystansem, wtedy napinka Cię nie sięgnie.
Mieszkam niedaleko Chojen, na Chojnach mam kobietę i orientuję się mniejwięcej jak jest, ale zdanie zachowam dla siebie.. po co wywoływac kolejną burze 'przekumatowości'?
Równie dobrze, mogę np.: wziąć farbę, wbić o 5 rano na Limankę i zagwiazdować kilka napisów.. Czy to świadczy o tym, że już część Limanki jest za Widzewem?
Koniec mojej polemiki na dzisiaj, spać.
Napinajcie się z Bogiem, może kiedyś dorośniecie.
wybrał lepszeskord pisze:akuku ten chłopak ma 17 lat w życiu na staionie ŁKSu niebył a z rok już go widze jak jeździ na Widzew czy chłopaka który ma 14 lat można nazwać kibicem? Mieszka w takim rejonie gdzie kiedyś mieszkała dobra banda ŁKSu więc pewnie jak miał te 14 lat to se mówił że jest za ŁKSem ale w wieku 16 lat musiał dokonać wyboru...
Wiem pruboje to glupio wytlumaczyc
Widzewek Tuszyn pisze:1)Kolego flaga Tuszyna znajdje sie w budynku klubowym a Ziomkom sie nie chce wyciagac jej z magazynu
2 FcT wcale nie przechodzi zadnego kruzysu np. na belchatowie bylo nas 30pks+ 15 samochodami
3 mnie nie bawi mazanie po murach a napisz "lks mlodzi rzeczywiscie jest na rzgoweskiej w Tuszynie ..jakis miesiac moze 2 ..
4)lks w Tuszyn lesie to kolo 5 osob..z czego 2 stale jezdza
5)lksu BYLO DUZO W TUSZYNIE W LATACH KIEDY SUKCES ODNOSIL LKS 1998 TO RZECZYWISCIE POTWIERDZAM ..
TYLKO WIDZEW RTS!!!pozdro dla kumatych
Zapomniałeś o PabianicachPrzypadkowy Obserwator pisze:Skończylo się sranie o Radogoszczu teraz sranie o Chojnach i Tuszynie...
mozemy potem o hmm Olechowie posrać?
Użytkownicy przeglądający to forum: davidtychy, DrysAG, Hejho9999, jaro7246, ŁOWCY ŚMIERDZIELI, mateusznow, nieproszeni goście, pasik_88, traffic2, viking77 i 105 gości