Komentarze Dla Miasta Łódź ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
akuku pisze:no od czasu gdy zaczeli sie przezucac ...
kozak szalik i kto tu am kompleksy i jest anty...http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d79 ... 970f0.html
Łks Hooligans...??
Łks Hooligans...??
-
WidzeW_1910
bez napinki ale czemu jak mowili dzisiaj w faktach o derbach Lodzi no nawet was nie pokazali heh.
Na szczescie macie takich przyjaciol jak my, nie zapomnielismy o was
J...c J....c Lks
http://www.tvn24.pl/fakty.html 7 min pozdrawiam
-
Riposta1908
ekstra zią jarasz sie że puscili demo w faktach .... ŁAŁ a o nas mówili dłużej w OE ^^WidzeW_1910 pisze:bez napinki ale czemu jak mowili dzisiaj w faktach o derbach Lodzi no nawet was nie pokazali heh.
J...c J....c Lks
Co do tych zmian klubowych, to zjawisko które jest(było) zarówno u was jak i u nas na Widzewie. Czesciej dzieje sie to jak ktos ma lat 13,14,( i to raczej wtedy tak naprawde dokonuje sie prawdziwego wyboru) ale sa równiez egzemplarze po 18-19 lat. Ma na to wpływ wiele czynników. Osiedle na którym sie mieszka, zmiana towarzystwa etc.
Ja sam znam kolesia ktory kiedys jezdził na Widzew (m.in miał kilka akcji na wasze barwy) a potem (mieszkalismy na os ŁKS-u), zaczał jezdzic z wami. Nie bardzo wiem co nim kierowało-strach, jakies interesy...trudno powiedziec
Ja sam znam kolesia ktory kiedys jezdził na Widzew (m.in miał kilka akcji na wasze barwy) a potem (mieszkalismy na os ŁKS-u), zaczał jezdzic z wami. Nie bardzo wiem co nim kierowało-strach, jakies interesy...trudno powiedziec
-
does.not.matter
- Kontakt:
-
nie napinaj sie tak, ok?
prosze, napisz juz ze Was wiecej jest na Radogoszczu..vs pisze:Sytuacja przedstawiona oczami widzewiakadoes.not.matter pisze:To nie napinka tylko przedstawienie sytuacji jaka panuje na Radogoszczu.MaximPce1908 pisze:On sie chociazz nie napina bez sensu jak ty.![]()
![]()
![]()
ja to widzę trochę inaczej ....
nie usmialem sie dzis jeszcze..
no dajesz, dajesz!
: )
-
Radogoszcz1910
Panowie kibice Łódzkiego Klubu Sportowego, jako że sytuacja dotyczy osiedla na którym mieszkam od ponad 20lat chciałem troszke to wszystko naprostować.
Na obecną chwile wygląda to tak:
Radogoszcz Wschód -dominacja Widzewa (kilku kibiców "Białych", nieafiszują sie z barwami na osiedlu, barwy "Czerwony" widoczne dość często)
Radogoszcz Zachód-tu ewidentnie widać zmiane pokoleń, kiedyś było to osiedle , które bardziej utożsamiało sie z ŁKSem(była grupa Widzewiaków ale nie mieli łatwego życia), obecnie "Biali" "nie stanowią zagrożenia" dla Widzewiaków ale nie mozna powiedzeć ze ich nie ma. Jednak z roku na rok ta część osiedla jest coraz bardziej "Czerwona". Nie lubie oceniać procentowo ale moim okiem wygląda to na 75%-25% dla Widzewiaków z Zachodu.
Sitowie- Bastion Widzewa
- tu bez polemiki poprosze.
Opis wydaje mi sie w miare obiektywny choć widzany oczami kibica Widzewa.
Pozdrawiam i bez napinki poprosze
PS. przepraszam za błedy (jeśli takie wystąpiły) ale tekst pisany na szybko w pracy.
Na obecną chwile wygląda to tak:
Radogoszcz Wschód -dominacja Widzewa (kilku kibiców "Białych", nieafiszują sie z barwami na osiedlu, barwy "Czerwony" widoczne dość często)
Radogoszcz Zachód-tu ewidentnie widać zmiane pokoleń, kiedyś było to osiedle , które bardziej utożsamiało sie z ŁKSem(była grupa Widzewiaków ale nie mieli łatwego życia), obecnie "Biali" "nie stanowią zagrożenia" dla Widzewiaków ale nie mozna powiedzeć ze ich nie ma. Jednak z roku na rok ta część osiedla jest coraz bardziej "Czerwona". Nie lubie oceniać procentowo ale moim okiem wygląda to na 75%-25% dla Widzewiaków z Zachodu.
Sitowie- Bastion Widzewa
Opis wydaje mi sie w miare obiektywny choć widzany oczami kibica Widzewa.
Pozdrawiam i bez napinki poprosze
PS. przepraszam za błedy (jeśli takie wystąpiły) ale tekst pisany na szybko w pracy.
-
Red Boy 1910
-
MaximPce1908
-
Widzewek Tuszyn
jejku jak czytam te komentarze to slabo mi sie robi...
Znam goscia z chojen za lksem jednego z bardziej udzielajacych sie na tym osiedlu, nie raz nie dwa z nim rozmawialem o temacie ilosci kibicw Widzewa i lksu na tym wlasnie osiedlu..
NA OSIEDLU CHOJNY KTORE JAK WIADOMO NIE JEST MALE JEST 15-20 OSOB ZA LKSEM!!!SAM LKSIAK OCENIA SYTUACJE NA 90%- 10% DLA WIDZEWA!!
smiesza mnie opisy ze niby chojny staja sie za lksem albo cos w tym stylu, zreszta jezdze z Tuszyna juz kilka lat przz chojny w szaliku Widzewa i NIC NIGDY SIE NIE WYDARZYLO!!
WIADOMO CHOJNY 75 I JEDZIEMY
TUSZYN KOCHA WIDZEW!!!lks w Tuszynie nie istnieje..
Znam goscia z chojen za lksem jednego z bardziej udzielajacych sie na tym osiedlu, nie raz nie dwa z nim rozmawialem o temacie ilosci kibicw Widzewa i lksu na tym wlasnie osiedlu..
NA OSIEDLU CHOJNY KTORE JAK WIADOMO NIE JEST MALE JEST 15-20 OSOB ZA LKSEM!!!SAM LKSIAK OCENIA SYTUACJE NA 90%- 10% DLA WIDZEWA!!
smiesza mnie opisy ze niby chojny staja sie za lksem albo cos w tym stylu, zreszta jezdze z Tuszyna juz kilka lat przz chojny w szaliku Widzewa i NIC NIGDY SIE NIE WYDARZYLO!!
WIADOMO CHOJNY 75 I JEDZIEMY
TUSZYN KOCHA WIDZEW!!!lks w Tuszynie nie istnieje..
-
Widzewek Tuszyn
-
Radogoszcz1910
Zajebsta strona Startu Łódź!
Zajrzyjcie! Naprawdę warto 
...jeśli chodzi o powroty to nie ukrywam że śpiewy milkną na wysokości ulicy Tuszynskiej...Jeśli chodzi o barwy to pojedyncze osoby(raczej stara gwardia)ale nie da się nie zauwazyc białych koszulek czy wystających kołnieżyków w barwach biało-czerwonych...Nie będę tutaj postulował że sobie śmiało poczynamy bo wiem doskonale ze ten rejon jest Waszą przewagą i czesciej mozna tutaj spotkac czerwonych Ja zazwyczaj jeżdżę samochodem i wielu moich znajomych również więc z tego tez względu czytając Waszą polemiką na temat sprawy Chojen wyrażam swoje zdanie.(dobrze się kamuflujemy:)..W połowie lat 90 mieliśmy tutaj naprawdę niezłą bandę..Pozdro dla normalnych kibiców!!
-
Widzewek Tuszyn
1)Kolego flaga Tuszyna znajdje sie w budynku klubowym a Ziomkom sie nie chce wyciagac jej z magazynu
2 FcT wcale nie przechodzi zadnego kruzysu np. na belchatowie bylo nas 30pks+ 15 samochodami
3 mnie nie bawi mazanie po murach a napisz "lks mlodzi rzeczywiscie jest na rzgoweskiej w Tuszynie ..jakis miesiac moze 2 ..
4)lks w Tuszyn lesie to kolo 5 osob..z czego 2 stale jezdza
5)lksu BYLO DUZO W TUSZYNIE W LATACH KIEDY SUKCES ODNOSIL LKS 1998 TO RZECZYWISCIE POTWIERDZAM ..
TYLKO WIDZEW RTS!!!pozdro dla kumatych
2 FcT wcale nie przechodzi zadnego kruzysu np. na belchatowie bylo nas 30pks+ 15 samochodami
3 mnie nie bawi mazanie po murach a napisz "lks mlodzi rzeczywiscie jest na rzgoweskiej w Tuszynie ..jakis miesiac moze 2 ..
4)lks w Tuszyn lesie to kolo 5 osob..z czego 2 stale jezdza
5)lksu BYLO DUZO W TUSZYNIE W LATACH KIEDY SUKCES ODNOSIL LKS 1998 TO RZECZYWISCIE POTWIERDZAM ..
TYLKO WIDZEW RTS!!!pozdro dla kumatych
-
Marek Zimiński
Mam terminowe prawo jazdy ze względu na okulary - ma ktoś namiar na lekarza który wypi$ze mi bezterminowo to teraz (nie mam zamiaru co 1,5 roku uaktualnienia robić bo w brylach i tak i tak jeżdże - dla siebie
) ? - jeśli tak to niech napisze na PRIV
OCZYWIŚCIE NA TERENIE ŁÓDZI
ps. Widzialem jakiś czas temu że ktoś z Łks'y miał taką możliwość, dania namiaru na odpowiedniego lekarza..
OCZYWIŚCIE NA TERENIE ŁÓDZI
ps. Widzialem jakiś czas temu że ktoś z Łks'y miał taką możliwość, dania namiaru na odpowiedniego lekarza..
-
nie napinaj sie tak, ok?
-
MaximPce1908