j***** pedal wasaty
jego jak byl maly to chyba zeby sprawdzic co to to go badylem tykali
wystepuje w najzabawniejszych zwierzetach swiata
mycka na lep i za izrael
co do bliskosci Warszawy i Lodzi, jak to sie ma do polozenia Chorzowa i Krakowa, chyba podobna odleglosc?
no z ta hala to jakies nieporozumienie, cala Lodz zyja pilka nozna a ten buduje hale, w ktorej cokolwiek wiekszego bedzie sie dzialo raz na meisiac (mowie tu o np. koncertach), no bo chyba tej hali nie buduja dla koszykarek LKS-u nie zebym cos do nich mial, ale nawet zamiedzowi przyznacie , ze w pierwszej kolejnosci powinni budowac stadiony...
Widzew i Łks to wizytówki Łodzi. Władze miasta powinny być tego świadome.
W Radomiu obok stadionu Broni za pieniądze miasta powstało pełnowymiarowe boisko ze sztuczną nawierzchnią i oświetleniem, porównując to z bazą treningową Widzewa szczęka opada.
Ale władze miasta Łodzi wolą halę. Będą mecze siatki, koszykówki. Super
Co do hali to jest ona dobrym rozwiązaniem bo w Polsce nie ma hali z prawdziwego zdarzenia , na lekkoatletykę, koncerty itd. Teraz pieprzycie,że hala niepotrzebna,ale jak będzie liga śiatowa przez kilka lat to prawdopodobnie w tej hali + koncerty itp. Nie samą piłką człowiek zyje. Ta hala w dużym % będzie płacona przez prywatnego inwestora,który potem będzie miał prawo do zarządzania obiektem. Taka hala to dobry pomysł i lepiej zbudowac 1 a zajebistą niż bubla. Oczywiscie stadiony są również niemal natychmiast potrzebne ( przynajmniej dla ŁKS) i prędzej czy pozniej Kropek za to beknie
Ja tam moze bym poszedl na wspolny stadion ale nie na Polesiu, jesli już to neutralny teren n.p Start Bałuty.... Myśle ze obie strony by na to przystaly....
A ja się obawiam,że możemy wyjść na tym EURO 2012 jak Zabłocki na mydle(kibice eŁksy i Widzewa).
Coś w tej wypowiedzi jest:
"Inwestycje w obiekty sportowe w wybranych do mistrzostw miastach mają wynieść 2,5 mld zł. - To oznacza, że wszyscy inni na najbliższe pięć lat mogą zapomnieć o pieniądzach rządowych na inne stadionu - żałuje Skrzydlewska. "
antynapinacz pisze:Darujcie sobie tą rozkminkę Jak ktoś mówi, że na C jest 80% Widzewa to jest palcem robiony i nie wychodzi z domu
25 lat tam mieszkalem i jakos nigdy nie dostalem za Widzew wiec sie o mnie nie martw a jakos nadal na meczach widze ludzi z Teo wiec chyba zle nie jest