jesli uwazasz ze Ruch wbil na nasze sektory to sugeruje wizyte u okulisty..bluenatyk pisze:na neutralnym terenie na koronie stadionu to Lech zaliczył cofkexxxx pisze:wogole nie kumam krytyki bez kitu.....co z wami ku*** ludzie jest.....wezcie tylko pod uwage ze ruch grał na swoim terenie i to juz po raz kolejny na stadionie ślaskim.......ciekawe jak by było gdyby mecz był na terenach wielkopolski......mozna gdybac i gdybac i uwazam ze mecz ciekawy bardzo i temnat mozna zakonczyc bo ku*** tylko sie napinacie.......
zauważ kolego (na filmiku widać dokładnie o ile byłes na stadionie śląskim) ze Ruch juz wbił na sektory Lecha - odwrót był czymś naturalnym no chyba że uważasz że mieli zacząć ganiać 9tys osób i odciąć sobie droge ucieczki

Puchar Polski (temat zbiorczy) ;)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Puchar Polski (temat zbiorczy) ;)
Lech Poznań
-
mała poprawka Ruch i LechTYLKO PASY pisze:Czytając większość postów w tym temacie nasuwa się jedno. Kibice.net po c*** mam jechać na wyjazd...!?
Ludzie ogarnijcie się z tymi wpisami. Przy każdym starciu kibiców napinacie się, że chujowo postąpili, a sami pewnie na widok przeciwnej ekipy na meczu spierdalałoby jak wczoraj Ruch.

-
Najlepsze jest to, że do powiedzenia znów mają najwięcej osoby, które w ogóle nie były na meczu.
Co do wygwizdania hymnu, było słyszalnych kilka gwizdów, ale to było nieuniknione, sam również nie gwizdałem.
Jakby nie było, obie ekipy zaprezentowały sie konkretnie, Lech dobrze słyszalny w sektorach Ruchu, Ruch dobrze słyszalny na trybunie Lecha... Sam myślałem, że doping Ruchu jest słaby, lecz po przeczytaniu wypowiedzi kibiców neutralnych jak i Lecha i przejrzeniu kilku filmików widać, że Ruch miał konkretny doping. Co do starcia, Ruch przegania Lecha, Lech przegania Ruch, później już wjazd psów. Ruch dymi na dole z psami/ochroną dobre 10-15 minut.
GÓRNY ŚLONSK !
Co do wygwizdania hymnu, było słyszalnych kilka gwizdów, ale to było nieuniknione, sam również nie gwizdałem.
Jakby nie było, obie ekipy zaprezentowały sie konkretnie, Lech dobrze słyszalny w sektorach Ruchu, Ruch dobrze słyszalny na trybunie Lecha... Sam myślałem, że doping Ruchu jest słaby, lecz po przeczytaniu wypowiedzi kibiców neutralnych jak i Lecha i przejrzeniu kilku filmików widać, że Ruch miał konkretny doping. Co do starcia, Ruch przegania Lecha, Lech przegania Ruch, później już wjazd psów. Ruch dymi na dole z psami/ochroną dobre 10-15 minut.
GÓRNY ŚLONSK !
-
Alez pisze:Problem polega na tym ze o "wielkości " Lecha piszą inni , a nie najbardziej zainteresowani.
To jest pełna racja.Liczba Lecha bardzo dobra,Ruch też nie zawiódł może w ultrasce troche spodziewałem sie wiecej.Grają już na Śląskim nie pierwszy raz wiec mogli cos wykombinowac lepszego.Ale finał na duży plus z obu stron.Co do starcia to faktycznie chyba brak zdecydowania jednak z obu stron.
Pytanie z innej beczki czy prawdą jest to co dupncł komentator że remes dał po piec kółek na oprawe tym i tym??
-
Racja, Remes dofinansował oprawy z jednej jak i z drugiej strony.
Lech jest tam gdzie jego Wiara!!
Again$t mod€rn football!!
Again$t mod€rn football!!
-
To trzeba było podejśc i powiedziec ze zachowujemy się inaczej niz byś sobie tego zyczył.rcicho pisze:"Dziwne" zachowanie fanów Widzewa w czasie Hymnu Polskiego. Jedni podnosili swoje szaliki i śpiewali hymn a inni stali jak Ruch i tylko słuchali. Widać że nie bardzo wiedzą jak się mieli zachować.
I się nie doczytasz. Bo tematu nie ma. Nie widzialem żeby Ruch gwizdał tak samo ci z którymi byłem a bylismy rozsiani po calej trybunie.kark pisze:Nie doczytałem się nigdzie wypowiedzi zgodowiczów Ruchu w temacie gwizdania podczas hymnu. Może łaskawie wypowiecie się w tej kwestii. A jeżeli nie to napiszcie czy to wstyd Wam nie pozwala o tym pisać.
Nikt się tym nie chwali tylko informuje. Oczywiscie trzeba zachowywać w tym wszystkim pewien umiar. Ale jak się widzi grupe 20-30latków w szalach wrogiej ekipy nikt nie będzie udawał że ich nie ma.rcicho pisze:Co do zdobycznych szali Lecha to nie wiem czy można być dumnym z kasowaniem pikników z Wielkopolski, którzy przyjechali kompletnie nie znając realiów? Jedno co dobre to fakt, że będą mieć nauczkę na przyszłość i zamiast na Lecha pojadą na Malysza lub siatkę.
-
GST/06 pisze:Chyba tutaj ktos pozazdrosci(L)o pisze:
Zobaczymy jak wlasciciele wkoncu postawia sie Wierze Lecha ,czy wtedy beda tacy zajebisci i czy wtedy pokaza na co ich stac-jak zacznie im wiac w oczy...
tego ze wspolpraca kibicow z dzialaczami ma sie dobrze.Zaloze sie ze dalbys wiele aby Twoja Legia miala takie "uklady" z dzialaczami
Widze,ze kolega wie najlepiej jak to dzialaja "uklady" w KKSie ,wiec domyslam sie,ze wie jak sie niedlugo skoncza.
Nie zazdroszcze-jezdze na wyjazdy i to mi w zupelnosci wystarcza.
-
Z tego co mi wiadomo Remes dało 5 tys Ruchowi i Lechowi dopiero dzień przed finałem, wiec trudno zrobic za tą kase coś w jeden dzień...
Psy wjechaly juz po akcji jak Lech przegania Chorzoskich. A pokazówki w tym nie widze byla banda Ruchu ktora chciala sie bic i doszli do sektorow Lecha . Lech dopiero sie zbiera jak juz sa banda i pierdolneli w Ruch to Ruch juz uciekl. I napewno psy jeszcze nikomu tu nie pszeszkadzaly w tym starciu dopiero jak Lech przegania Ruch psy rozdzielaja sektory.ARAFAT pisze:Dużo racji w tym co napisałeś, można by się po takich ekipach spodziewać czegoś więcej zwłaszcza, że niedawno wielka napinka i ciśnienie między nimi było i wzajemne ataki, raz ,ze Lech odmówił Ruchowi, potem odwrotnie. Teraz mieli okazje sobie coś wyjaśnić i o dziwo dosyć dobre ku temu warunki i odstawili lipę, ale mimo wszystko obiektywnie trzeba przyznać, że większe chęci miał Ruch, a pokazowy szturm Lecha w chwili gdy widzieli, że już jadą suki chwały nie przynosi.Jan_Kowalski pisze:Postawa obu ekip na filmiku dla mnie zenujaca (a szczegolnie tego co to krecil i typow kolo niego stojacych: najpierw przezywajacych ze Ruch goni ich Lecha i co to bedzie jak oni wszyscy wpadna na trybune a pozniej sikajacych po gaciach z podniecenia jak role sie odwracaja). W okresie gdy dwie grupy dzieli jedynie kilkanascie metrow i moga wlasciwie zrobic co chca to widac glownie tylko napinanie zza plecow kolegow a pozniej gdy wjezdzaja psy to wielcy kozacy nagle wyrastaja.
-
http://www.youtube.com/watch?v=GNFLQe_ZErI" target="_blank
Gdzie niby Lech uciekał? Najpierw było ich mniej, ktoś powiedział chodźcie im pomóc i wysypało się pełno kibiców Lecha, Ruch uciekł u siebie na stadionie i tak wyglądają fakty. Lech uciekał jak wkroczyła policja pod koniec filmiku. No chyba, że mieli bić się z policją z pistoletami i pałami, tak jakby to pewnie zrobiła większość wpisujących się w tym temacie
Gdzie niby Lech uciekał? Najpierw było ich mniej, ktoś powiedział chodźcie im pomóc i wysypało się pełno kibiców Lecha, Ruch uciekł u siebie na stadionie i tak wyglądają fakty. Lech uciekał jak wkroczyła policja pod koniec filmiku. No chyba, że mieli bić się z policją z pistoletami i pałami, tak jakby to pewnie zrobiła większość wpisujących się w tym temacie

-
po 1: jest cofka bo już psy wchodzą po schodach do góry a nikt nie chciał zostać odcięty.EAP pisze:
Psy wjechaly juz po akcji jak Lech przegania Chorzoskich. A pokazówki w tym nie widze byla banda Ruchu ktora chciala sie bic i doszli do sektorow Lecha . Lech dopiero sie zbiera jak juz sa banda i pierdolneli w Ruch to Ruch juz uciekl. I napewno psy jeszcze nikomu tu nie pszeszkadzaly w tym starciu dopiero jak Lech przegania Ruch psy rozdzielaja sektory.
po 2: banda Ruchu doleciała już po wjezdzie psów ( cięzko było przejść z dołu trybun na samą góre w takim ścisku ).
Wsumie to po obu stronach dużo nie zdecydowania bo dużo małolatów i najebanych przypadkowych osób.
Ruch potem jeszcze przez całą przerwe walczy z psami i ochroną za sektorem. Praktycznie uspokoiło się po strzelonym golu dla Lecha.
Ruda Śląska Zawsze Z Ruchem!
-
Kolego EAP jak się przyjrzysz filmikowi 1:48 to zauważysz że część Ruchu jeszcze biegnie w stronę Lecha, a duża część Ruchu jest już za tym żółtym dźwigiem i ciskają już w psy które wbiegały po schodach.
-
To ty jakis zajebisty typ musisz byc, ze widzisz na filmiku to czego inni nie dostrzegaja.TYLKO PASY pisze:http://www.youtube.com/watch?v=GNFLQe_ZErI" target="_blank

"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
-
Nie wiem w ogole po jakiego c**** trzepiecie ten temat skoro obie ekipy mialy piekna okazje do spiecia, a z prezentu nie skorzystaly w najmniejszym stopniu, tylko i wylacznie wyszlo kilka ciosow, gdzie powinno dojsc do dobrej awantury.Świąteczny Karp pisze:To ty jakis zajebisty typ musisz byc, ze widzisz na filmiku to czego inni nie dostrzegaja.TYLKO PASY pisze:http://www.youtube.com/watch?v=GNFLQe_ZErI" target="_blank
https://www.facebook.com/KibicowskieLata90PL/
-
dokładnie !!idraulico pisze:Nie wiem w ogole po jakiego c**** trzepiecie ten temat skoro obie ekipy mialy piekna okazje do spiecia, a z prezentu nie skorzystaly w najmniejszym stopniu, tylko i wylacznie wyszlo kilka ciosow, gdzie powinno dojsc do dobrej awantury.Świąteczny Karp pisze:To ty jakis zajebisty typ musisz byc, ze widzisz na filmiku to czego inni nie dostrzegaja.TYLKO PASY pisze:http://www.youtube.com/watch?v=GNFLQe_ZErI" target="_blank
-
crk pisze:dokładnie !!idraulico pisze:Nie wiem w ogole po jakiego c**** trzepiecie ten temat skoro obie ekipy mialy piekna okazje do spiecia, a z prezentu nie skorzystaly w najmniejszym stopniu, tylko i wylacznie wyszlo kilka ciosow, gdzie powinno dojsc do dobrej awantury.
Dokładnie tak. Szansa była, Ruch czekał, ale Lech nie mógł się zebrać (ogromny sektor) a jak już przybiegli to Ruch uciekł i to widać. Śmieszą mnie wpisy, że nie chcieli być odcięci, skoro psów nie mogli widzieć i nikt tam nie patrzył, a zaczęli uciekać po tym jak Lech przybiegł i to widać. Dla mnie wszystko jasne, na początku Ruch pogonił Lecha pod własnym sektorem, ale jak KKS się zebrał to było po zabawie i Ruch musiał ratować się ucieczką.
Internet Hooligans Group '09
-
http://www.youtube.com/watch?v=WRN00K_zq2k" target="_blank" target="_blank
Ten filimik jest bardziej obiektywny bo ukazuje całe zamieszanie od początku.
Ten filimik jest bardziej obiektywny bo ukazuje całe zamieszanie od początku.
-
Cieszy to , że w dzisiejszych czasach jest szansa na konfrontacje podczas meczu
,
odnośnie awantury nie było żadnego konkretnego starcia , więc nie ma co dalej pisać na jej temat ,
szacunek dla obu stron , jeszcze będzie czas do wykazania się dla obu ekip

odnośnie awantury nie było żadnego konkretnego starcia , więc nie ma co dalej pisać na jej temat ,
szacunek dla obu stron , jeszcze będzie czas do wykazania się dla obu ekip
kibic swojego portfela
-
Finał. Hymn Polski. Ciekawi mnie jak czuli się fani Widzewa, Elany, Igloopolu kiedy ich "ziomale" pokazali gwizdami swoje oblicze
Jak ktoś napluje w twarz to powiecie, iż deszcz pada
Najbardziej dziwie się Czerwonej Armii. Slogan Rzeczpospolita Widzewska chyba do czegoś zobowiązuje
Hutnik Kraków kiedyś w PP, grając na ówczesnej zgodzie w Katowicach pokazał honor i zareagował odpowiednio na podobne zdarzenie.
Po raz kolejny potwierdziło się, iż Fani Ruchu to volksdeutsche.
Ruch Obywatelski Polski Śląsk

Hutnik Kraków kiedyś w PP, grając na ówczesnej zgodzie w Katowicach pokazał honor i zareagował odpowiednio na podobne zdarzenie.
Po raz kolejny potwierdziło się, iż Fani Ruchu to volksdeutsche.
Ruch Obywatelski Polski Śląsk
-
Wszyscy piszą o tym czy Ruch gwizdał czy nie na hymn Polski, a normalne zachowanie to ŚPIEWANIE hymnu, więc nawet jeśli nie gwizdali a tylko milczeli to i tak było to żenujące zachowanie.
molti ci hanno visto nascere, nessuno ci vedra morire!!!
Liberta' per gli Ultras!!!
-
Jak na razie wiemy ze Widzewa okolo 1000 a Cracovii okolo 320. Poprosze o okreslenie sie ilosciowe pozostalych zgod zarowno z jednej jak i z drugiej strony.
-
milan club polonia pisze:Wszyscy piszą o tym czy Ruch gwizdał czy nie na hymn Polski, a normalne zachowanie to ŚPIEWANIE hymnu, więc nawet jeśli nie gwizdali a tylko milczeli to i tak było to żenujące zachowanie.
Co Ty w ogóle p*********? Hymn to święta rzecz, że trzeba go śpiewać, bo Ty tak powiedziałeś?
-nie wygwizdany: źle
-nie śpiewany: źle
-wygwizdany: źle
A jakby tak Ruch zaśpiewał hymn Polski, to by było pierdolenie o jakiejś prowokacji, dupne forumowce...
-
Nie, nie dlatego że ja tak powiedziałem, tylko dla każdego normalnego Polaka Mazurek Dąbrowskiego jest wyjątkową pieśnią, i nikomu o zdrowych zmysłach nie przyszłoby do głowy gwizdać na niego, a wtedy kiedy jest gdzieś oficjalnie odgrywany to normalne że się go śpiewa.
Wam najwyraźniej na tym śląsku się we łbach popierdoliło i to zdrowo.
Jak dobrze że mieszkam w centralnej Polsce, i na codzień nie mam do czynienia z takimi wyznawcami jakiegoś Oberscheisse czy innego gówna.
POLSKA, to za nią przodkowie krew swą przelewali, w patriotyźmie, duchu ojczystym - tak nas wychowali.
Wam najwyraźniej na tym śląsku się we łbach popierdoliło i to zdrowo.
Jak dobrze że mieszkam w centralnej Polsce, i na codzień nie mam do czynienia z takimi wyznawcami jakiegoś Oberscheisse czy innego gówna.
POLSKA, to za nią przodkowie krew swą przelewali, w patriotyźmie, duchu ojczystym - tak nas wychowali.
molti ci hanno visto nascere, nessuno ci vedra morire!!!
-
moim skromnym zdaniem na meczu byli obecni (to nie sa oficjalne liczby,najlepiej jak wszystkie sztamy same napisza tak jak Widzew)
Widzewa wchuj
Igloopolu 20 osob
Brno & Slovan 20
Elana 5
Apator 5
przed meczem na przystanku obok naszych kas pojawia sie okolo 30 osob Lecha chyba z Craxa,zostaja momentalnie rozjebani,po ich trzymaniu gardy stwierdzam ze to niebyly jakies zwykle pikniki.prawdopodobnie pomylili sie z przystankami.
Widzewa wchuj

Igloopolu 20 osob
Brno & Slovan 20
Elana 5
Apator 5
przed meczem na przystanku obok naszych kas pojawia sie okolo 30 osob Lecha chyba z Craxa,zostaja momentalnie rozjebani,po ich trzymaniu gardy stwierdzam ze to niebyly jakies zwykle pikniki.prawdopodobnie pomylili sie z przystankami.
-
http://www.youtube.com/watch?v=-gza8h0iGgk" target="_blank kolejny filmik ze starcia
http://www.youtube.com/watch?v=NmSn7dXq4ME" target="_blank a tu hymn i odpowiedz Niebieskich...
http://www.youtube.com/watch?v=NmSn7dXq4ME" target="_blank a tu hymn i odpowiedz Niebieskich...
[link]
-
Czy ktoś może podać liczby zgodowiczów?
Czy ktoś kumatszy w tej sprawie może napisać?
bez żadnej napinki, jestem ciekawy ile było.
pozdrawiam
Czy ktoś kumatszy w tej sprawie może napisać?
bez żadnej napinki, jestem ciekawy ile było.
pozdrawiam

-
Elana 20 osob
-
Okręgowy Puchar Polski - Finał
Resovia - WISłOKA
nas w Rzeszowie 56 osób ( w tym 4KSG)
Dziękujemy KSG za wsparcie.
Resovia - WISłOKA
nas w Rzeszowie 56 osób ( w tym 4KSG)
Dziękujemy KSG za wsparcie.

-
No no.. Jak na wt. liczba 1000 zgody, robi ciężkie wrażenie - ładnie.

Pluję w twarz francuzom.
-
Miałem okazję, możliwość widzieć całe spięcie z bliska. Nie jest to takie proste jak się każdemu ,kto widział film na Youtube wydaje. Zarówno My jak i Ruch nie mieliśmy pełnego pola manewru. Tak na prawdę tylko ok 50 metrów placu było do dyspozycji uczestników. Bądźmy realistami, gdyby Lech za daleko się zapuścił w stronę Ruchu, to już by nie było możliwości odwrotu ze względu na psy. W takiej samej sytuacji był Ruch, wiec wypociny, ze mieliśmy okazje a jej nie wykorzystaliśmy są śmieszne.
Poza tym cały czas przy starciu stały po prawej stronie oddziały psiarni z gumowcami w łapach.
Pewnie zaraz ktoś zarzuci "złej baletnicy nawet rąbek u spódnicy..."
Poza tym cały czas przy starciu stały po prawej stronie oddziały psiarni z gumowcami w łapach.
Pewnie zaraz ktoś zarzuci "złej baletnicy nawet rąbek u spódnicy..."

-
Ponawiam swoje pytanie - czy Lech wykupił wszystkie przyznane im bilety?
Wrażenie robią na mnie ostatnie liczby Widzewa na Śląskim - mecze ligowe (m.in. z Lechem), WDŚ czy teraz na finale PP.
Liczby są tak dobre, że można mieć wątpliwości w ich autentyczność (wiadomo, że dowód zdjęciowy w tym przypadku odpada), dlatego pytanie do fanów Widzewa: na jakiej podstawie takie wyliczenia? Pytam poważnie - mieliście bilety rozprowadzane w Łdz? Wspólna zbiórka? Czy na zasadzie "było w pyte czerwonych szalików, więc klocek pewnie pękł..."? Niemniej liczby Widzewa na Ruchu w tym sezonie godne oklasków.
Wrażenie robią na mnie ostatnie liczby Widzewa na Śląskim - mecze ligowe (m.in. z Lechem), WDŚ czy teraz na finale PP.
Liczby są tak dobre, że można mieć wątpliwości w ich autentyczność (wiadomo, że dowód zdjęciowy w tym przypadku odpada), dlatego pytanie do fanów Widzewa: na jakiej podstawie takie wyliczenia? Pytam poważnie - mieliście bilety rozprowadzane w Łdz? Wspólna zbiórka? Czy na zasadzie "było w pyte czerwonych szalików, więc klocek pewnie pękł..."? Niemniej liczby Widzewa na Ruchu w tym sezonie godne oklasków.
Legia Warszawa
-
tak bilety byly sprzedawane w ŁodziNiko_WAW pisze: pytanie do fanów Widzewa: na jakiej podstawie takie wyliczenia? Pytam poważnie - mieliście bilety rozprowadzane w Łdz?
-
Większość osiedli i fc czy grup ma swoich przedstawicieli, którzy podają swoje liczby wyjazdowe i jest to zsumowane. A że liczby są dobre.. wyjazd to jest to. Ode mnie ludzie odpuszczają mecze u siebie (robota, brak kasy) zeby móc na wyjazdy jeździć.Niko_WAW pisze:Wrażenie robią na mnie ostatnie liczby Widzewa na Śląskim - mecze ligowe (m.in. z Lechem), WDŚ czy teraz na finale PP.
ps.
bilety na finał PP można było kupić w Łodzi, to samo miało miejsce przed deRbami.
-
Lechowi troszkę brakło do 9 tysięcy , ale liczba i tak znakomita 

kibic swojego portfela
-
Racja, mój bład, myslalem o Ostrowcu i to napisałem19:20 pisze:no to nie błysnąłeś bo ostatnio puchar był w BełchatowieKadm pisze:..Lepiej niz ostatnio w Ostrowcu.![]()

KibicŁKS pisze:A ja mam pytanie. Czy pzpn zmniejszy kare Widzewowi jeżeli zszyją flage i zwroca ja Legii??
-
Sokół Nisko - Siarka Tarnobrzeg (finał okręgowego PP)
Nas ok 100. Na płocie tego dnia jedna nasza flaga. Gości 1 autokar. Z obu stron doping i obustronna wymiana "uprzejmości". Pod koniec pierwszej połowy odpalamy kilkanaście rac i palimy szalik siarki. Po dramatycznej końcówce i dogrywce wygrywamy 5:4. Na meczu obecna liczna grupa Stalówki (dzięki).
[link]
[link]
[link]
Nas ok 100. Na płocie tego dnia jedna nasza flaga. Gości 1 autokar. Z obu stron doping i obustronna wymiana "uprzejmości". Pod koniec pierwszej połowy odpalamy kilkanaście rac i palimy szalik siarki. Po dramatycznej końcówce i dogrywce wygrywamy 5:4. Na meczu obecna liczna grupa Stalówki (dzięki).
[link]
[link]
[link]
EZU CG BZC Na Zawsze Dobra Marka!
-
dokladnie tak osiedla, FC + inne zorganizowane grupy kibicowskie podaja swoje liczby kumatym osobom i to zsumowujemy... zreszta przy malej liczbie biletow na wyjazdy (patrz Kielce) wejsciowki sa dzielone miedzy osiedla, FC, wyjazdowiczow, ekipe, ultrasow proporcjonalnie do potrzeb i mozliwosci... czasem (w przypadku naszych wyjazdow) dochodzi do tego liczba wejsciowek z wolnej puli ktora nie jest dysponowana do osiedli czy FC a jest sprzedawana z przejazdem autokarowym wiec jeszcze dochodzi ta liczba...does.not.matter pisze:Większość osiedli i fc czy grup ma swoich przedstawicieli, którzy podają swoje liczby wyjazdowe i jest to zsumowane.Niko_WAW pisze:Wrażenie robią na mnie ostatnie liczby Widzewa na Śląskim - mecze ligowe (m.in. z Lechem), WDŚ czy teraz na finale PP.
[...]
bilety na finał PP można było kupić w Łodzi, to samo miało miejsce przed deRbami.
ponadto jesli chodzi o nasze wyjazdy niemal na kazdym wyjezdzie brakuje biletow i jest wieksze zapotrzebowanie i w c*** ludzi jedzie bez co tez jest odnotowywame w odpowiednich informacjach do osob zbierajacych liczby (na zasadzie powiedzmy z osiedla X 50 osob, 30 z biletami, 20 bez z czego udaje sie wejsc 15...)
wiec swoje liczby wyjazdowe znamy dosc precyzyjnie choc czasem z pewnym opoznieniem...
a co do sporych liczb na Slasku... mysle ze sa dwa czynniki tego zjawiska oprocz glodu wyjazdow o ktorym pisal does.not.matter (sam znam pare osob co to np.: wolne z roboty kombinuja tylko na wyjazdy a u siebie jak jest akurat wolne to ida):
- dobra zgoda z Ruchem - bardzo duzo osob ma juz swoje nowe kontakty, zgoda okrzepla i coraz wiecej osob ja czuje ma swoich ziomków na Śląsku, sa wspolne melanze zgodowe, osiedla Ruchu z naszymi osiedlami, FC z FC zaciesniaja znajomosci i przez to w c*** ludzi np.: z Ruchu do nas zaglada przy okazji zwyklych meczow wiec i na te najwazniejsze mecze jest spora mobilizacja
- glod dobrej pilki i waznych meczy wsrod Widzewa... niestety Widzew od czasu do czasu cos fajnego zagra (fajny mecz jakis) a tak to nie ujmujac nikomu Turek, Znicz czy Podbeskidzie i ludzie chca wielkich meczy jakimi bez watpienia chocby od strony kibicowskiej byly WDŚ czy finał PP...
a jak jeszcze termin pasuje i Widzew tego dnia nie gra (albo gra blisko jak przed 1 WDŚ) to juz w ogole...
www.LANISTA.PL
Producent odzieży kibicowskiej i patriotycznej!
Producent odzieży kibicowskiej i patriotycznej!
-
dawajcie zdjęcia chuligani, nie chce się już czytać o autonomii i zwycięstwie jednych czy drugich...
-
Czy wyjazd Lecha jest rekordem Polski jeśli chodzi o liczbę kibiców ?
-
Nie wiem czy ten był najwiekszy, ale byl taki ..jablerr pisze:Czy wyjazd Lecha jest rekordem Polski jeśli chodzi o liczbę kibiców ?
W 1957 roku futboliści wywalczyli Puchar Polski po wygranej nad Górnikiem Zabrze 2:1, a rok później mistrzostwo Polski. To właśnie w tamtym okresie przylgnęło do nich miano „Rycerzy Wiosny”. Najlepsze spotkania rozgrywali właśnie o tej porze roku. Na decydujący o tytule mistrza pojedynek również z zabrzańskim klubem na Stadion Śląski pojechało prawie 10 tysięcy łodzian!
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank