Zgody / Kosy/ Układy ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

marsjanin
ban

Post autor: marsjanin »

jak wygladaja stosunki Lechii z Legia??? kiedys zgoda pozniej pare awantur m.in grubsza w norwegii na reprezentacji a teraz? z tego co wiem młodzi sie nie lubia a starzy cos o jakims ukladziku... :roll: jesli łaska niech ktos napisze cos wiecej na ten temat...
iparts.pl
PB1920
ban

Post autor: PB1920 »

poczytaj pare stron wczesniej
Orzeł Dębno

Post autor: Orzeł Dębno »

Jakie stosunki (uklad?) lacza kibicow Karpat Krosno i Czuwaju Przemysl? Pozdrawiam
Litman

Post autor: Litman »

Pytanko co jest na linii ELANA - JEZIORAK ?
paw

Post autor: paw »

Litman pisze:Pytanko co jest na linii ELANA - JEZIORAK ?

uklad
komi_PRG

Post autor: komi_PRG »

LECHIA

Zgody: Śląsk, Wisełka...

Kosy: Arka, Lech, Cracovia, Zawisza, Jaga...

Układy: Z tego co wiem to Legia
KALMAR
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: KALMAR »

A co się dzieje na linii Lechia Gd.- Radomiak ?
Bo to że coś się rok temu rodziło (układ/zgoda) to wiemy, a po spadku Radomiaka sprawa ucichła. :idea:
Hammi Beer 7

Post autor: Hammi Beer 7 »

komi_PRG pisze:LECHIA

Słupskie ekipy to wasz FC?
marsjanin
ban

Post autor: marsjanin »

komi PRG mozesz cos wiecej napisac o tym układzie z Legią ??? ktos od was napisal ze jest kosa na lini chuliganskiej z tego co wiem to raczej owi ludzie od awanturek mają najwiecej do powiedzenia i to oni ustalają kto z kim jak po co i dlaczego wiec skad ten układ kto ma układ Lechia z Legia czy czesc Lechii z czescia Legii??? rozumiem ze starzy sie cos tam kumaja za stare czasy ale zeby odrazu był układ Lechia Legia ? :roll: niech ktos kumaty z Gdanska lub Warszawy napisze jak to jest...
Johny84

Post autor: Johny84 »

Hammi Beer 7 pisze:

:shock: Sorry, ale co sie tu za pokemony wpisuja :roll:

Pzdr.
Orzeł Dębno

Post autor: Orzeł Dębno »

Alex AG pisze:Stosunek odbyli. 8)
Posmiali, nie ma co :?
mrw

Post autor: mrw »

marsjanin pisze:komi PRG mozesz cos wiecej napisac o tym układzie z Legią ??? ktos od was napisal ze jest kosa na lini chuliganskiej z tego co wiem to raczej owi ludzie od awanturek mają najwiecej do powiedzenia i to oni ustalają kto z kim jak po co i dlaczego wiec skad ten układ kto ma układ Lechia z Legia czy czesc Lechii z czescia Legii??? rozumiem ze starzy sie cos tam kumaja za stare czasy ale zeby odrazu był układ Lechia Legia ? :roll: niech ktos kumaty z Gdanska lub Warszawy napisze jak to jest...
Nie ma żadnego układu. Jakieś tam kontakty pomiędzy niektórymi osobami.
Jarson

Post autor: Jarson »

mrw pisze:
marsjanin pisze:komi PRG mozesz cos wiecej napisac o tym układzie z Legią ??? ktos od was napisal ze jest kosa na lini chuliganskiej z tego co wiem to raczej owi ludzie od awanturek mają najwiecej do powiedzenia i to oni ustalają kto z kim jak po co i dlaczego wiec skad ten układ kto ma układ Lechia z Legia czy czesc Lechii z czescia Legii??? rozumiem ze starzy sie cos tam kumaja za stare czasy ale zeby odrazu był układ Lechia Legia ? :roll: niech ktos kumaty z Gdanska lub Warszawy napisze jak to jest...
Nie ma żadnego układu. Jakieś tam kontakty pomiędzy niektórymi osobami.
z tego co się orientuję kibice sympatyzują ze sobą, układu nie ma ale ogólny szacunek występuje.... natomiast kosa na bazie chuligańskiej jak najbardziej
Ma.

Post autor: Ma. »

tlen pisze:
Yellow Horde pisze: To nie była śmierć naturalna :roll:
Tydzień przed meczem z Lechią, wspomogliśmy Jagę w Ostrowcu w 110 osób.
W Białymstoku były podziały, wszyscy chyba znaja sprawe. Kontakty były i są nadal, głównie z jedną ze stron tych konfliktów. Przypomne że Siarka chciała być neutralna, jednak osoby decyzujne na Jagielloni w owym czasie zerwały zgodę.
Tyle na ten temat.
Stosunki z Siarka byly bardzo dobre i naprawde wiekszosc Jagiellonczykow , zaluje ze tak sie to skonczylo. Niestety Siarkowcy przyjezdzajac do osob niepozadanych na stadionie sami dawali powody do zakonczenia sztamy. Dla wielu osob bylo to bardzo nie w smak i taki byl koniec.
Czyli normalnie tlumaczac Siarka miala najlepsze kontakty ze skinami z Bialego i dlatego zgoda padla,tak?????
seen

Post autor: seen »

StanlejGKS pisze:A mnie zastanawio to jak to się stało że Podhale Nowy Targ zmieniło swoje orientacje i z FC Wisły stali się FC Lechii?? Czyżby przyjaźnie na linii Podhale-Stocznia?
U nas nie było oficjalnego FC Wisły, choc wszyscy praktycznie tu są za Wisłą. A FC LEchii utworzyłu paru kolesi którzy po prostu lubia bardzo LEchie. :D SLASK WISEŁKA LECHIA GDANSK!!
klubowicz_AA

Post autor: klubowicz_AA »

Orzeł Dębno pisze:Jakie stosunki (uklad?) lacza kibicow Karpat Krosno i Czuwaju Przemysl? Pozdrawiam
tak to jest układ
Hanys-1964
Kontakt:

Post autor: Hanys-1964 »

Z kim ma zgode Sanovia Lesko?
Walker

Post autor: Walker »

seen pisze:
StanlejGKS pisze:A mnie zastanawio to jak to się stało że Podhale Nowy Targ zmieniło swoje orientacje i z FC Wisły stali się FC Lechii?? Czyżby przyjaźnie na linii Podhale-Stocznia?
U nas nie było oficjalnego FC Wisły, choc wszyscy praktycznie tu są za Wisłą. A FC LEchii utworzyłu paru kolesi którzy po prostu lubia bardzo LEchie. :D SLASK WISEŁKA LECHIA GDANSK!!
Seen chyba nie do końca tak było 8)
Nowy Targ był FC Wisły, miał nawet flage. Jezdzili na nią te osoby co teraz na Lechie. Jednak po meczu w Jaworznie odwidziało się im :lol:
K1918

Post autor: K1918 »

Czuwaj Przemysl - Karpaty Krosno UKŁAD
kibic0

Post autor: kibic0 »

Miedź to jest zgoda lecz nie barana zbyt poważnie pod uwagę tak jak np. my i Arka, KSZO i Lech czy Tarnovia i Cracovia.......
CONFLICT

Post autor: CONFLICT »

[quote="kibic0"]Miedź to jest zgoda lecz nie barana zbyt poważnie pod uwagę tak jak np. my i Arka, KSZO i Lech czy Tarnovia i Cracovia.......
Rozjebałeś mnie tymi nie powaznymi zgodami
:shock:
kibic0

to że najstarsza nie oznacza że najlepsza!
Lech ich wogole nie wspomaga a Ci się starają. No najwyżej pojedyncze osoby tak jak w przypadku Górnik-Arka, Tranovia-Cracovia czy w/w przypadek.
kibic0

siedze pisze:pff Cracovia i Tarnovia 15 lat razem...
Ważna jest jakość. Staz to inna sprawa!
Junior

Post autor: Junior »

Mam pytanie do kibiców Cracovi: jak to jest z Viktoria Zizkov ? Zgoda, układ? Dalej istnieje?
Jackdaniels

Post autor: Jackdaniels »

Jackdaniels pisze:A jak sytuacja wygląda w Kętrzynie (zgody, kosy, itp)?
Słyszałem, że kiedyś paliliście szaliki Widzewa.Nie lubicie Legii (skopaliście kiedyś jakichś kolesi na jednym ze swoich osiedli)
Jakie macie relacje do Łodzkich ekip, takie osobobiste pytanie
Dzięki za odpowiedź
Mógłby ktoś odpowiedzieć?
Danielson

Post autor: Danielson »

Hammi Beer 7 pisze:

Z tego co mi wiadomo to Gryf Słupsk jest FC Lechii.Gryf był kiedyś zgodą naszej Odry,ale z czasem wygasła.Nigdy jednak nie została zerwana...
Hammi Beer 7

kibic0 pisze:Miedź to jest zgoda lecz nie barana zbyt poważnie pod uwagę tak jak np. my i Arka, KSZO i Lech czy Tarnovia i Cracovia.......
Trochę to śmiesznie opisałeś. Dałeś przykład, że Cracovia mniej poważnie traktuję Tarnovię jako swoją zgodę, ale nie tak dawno w kilkadziesiąt osób dobrej bandy odwiedzili Tarnów na derbach. Co do Śląska Wrocław-Miedź Legnica to oficjalnie jest ich zgodą, ale ilościowo i jakościowo Miedź bardziej jako FC pasuje, ale to nie nasza sprawa. Górnik Zabrze-ROW Rybnik zgoda czy FC? Ja słyszałem dwie wersje, więc niech kibic Górnika lub ROW-u opisze sytuację.
kibic0

Hammi Beer 7 pisze:
kibic0 pisze:Miedź to jest zgoda lecz nie barana zbyt poważnie pod uwagę tak jak np. my i Arka, KSZO i Lech czy Tarnovia i Cracovia.......
Trochę to śmiesznie opisałeś. Dałeś przykład, że Cracovia mniej poważnie traktuję Tarnovię jako swoją zgodę, ale nie tak dawno w kilkadziesiąt osób dobrej bandy odwiedzili Tarnów na derbach. Co do Śląska Wrocław-Miedź Legnica to oficjalnie jest ich zgodą, ale ilościowo i jakościowo Miedź bardziej jako FC pasuje, ale to nie nasza sprawa. Górnik Zabrze-ROW Rybnik zgoda czy FC? Ja słyszałem dwie wersje, więc niech kibic Górnika lub ROW-u opisze sytuację.
Odnośnie Cracovia - Tarnovia i wizytacji Pasow to powiem tyle że jedna jaskólka wiosny nie cyzni....
ROW to FC ale często działający na własną ręke stąd tez niekiedy mozna go mylić ze zgodą.
Cebulorz_628

Post autor: Cebulorz_628 »

Mógł by ktoś wypisać zgody i kosy Unii Leszno??
tiksi

Post autor: tiksi »

Orientuje się ktoś czy Majdan Krolewski to jest fc Siarki???
http://www.siarka-tarnobrzeg.eu/forum/v ... c&start=30[/list]
Handuś
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Handuś »

Cebulorz_628 pisze:Mógł by ktoś wypisać zgody i kosy Unii Leszno??
Unia dziś nie ma żadnej zgody.

Największe kosy to: Falubaz i jego zgody (Sparta i Wybrzeże) i Apator.

Kiedyś Unia miała zgody z Włókniarzem Częstochowa (lata 90-te), a wcześniej z jeszcze kilkoma klubami.
JSC

Post autor: JSC »

A teraz pytanie do bardziej kumatych - jak jest obecnie na linii Górnik Zabrze GKS Katowice ?
k(J)

Post autor: k(J) »

tiksi pisze:Orientuje się ktoś czy Majdan Krolewski to jest fc Siarki???
http://www.siarka-tarnobrzeg.eu/forum/v ... c&start=30[/list]
tak
Jeden
ban

Post autor: Jeden »

Nie macie przypadkiem ukladu z Chorzowskim Ruchem ??
Hammi Beer 7

Jeden pisze:Nie macie przypadkiem ukladu z Chorzowskim Ruchem ??
Mają układ ale on sam pewnie nie wie :roll:
NML

Post autor: NML »

istnieje coś na lini Hutnik-GKS JAstrzębie ?
Zablokowany