Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Orzeł Dębno
-
Hammi Beer 7
komi PRG mozesz cos wiecej napisac o tym układzie z Legią ??? ktos od was napisal ze jest kosa na lini chuliganskiej z tego co wiem to raczej owi ludzie od awanturek mają najwiecej do powiedzenia i to oni ustalają kto z kim jak po co i dlaczego wiec skad ten układ kto ma układ Lechia z Legia czy czesc Lechii z czescia Legii??? rozumiem ze starzy sie cos tam kumaja za stare czasy ale zeby odrazu był układ Lechia Legia ?
niech ktos kumaty z Gdanska lub Warszawy napisze jak to jest...
-
Orzeł Dębno
Nie ma żadnego układu. Jakieś tam kontakty pomiędzy niektórymi osobami.marsjanin pisze:komi PRG mozesz cos wiecej napisac o tym układzie z Legią ??? ktos od was napisal ze jest kosa na lini chuliganskiej z tego co wiem to raczej owi ludzie od awanturek mają najwiecej do powiedzenia i to oni ustalają kto z kim jak po co i dlaczego wiec skad ten układ kto ma układ Lechia z Legia czy czesc Lechii z czescia Legii??? rozumiem ze starzy sie cos tam kumaja za stare czasy ale zeby odrazu był układ Lechia Legia ?niech ktos kumaty z Gdanska lub Warszawy napisze jak to jest...
z tego co się orientuję kibice sympatyzują ze sobą, układu nie ma ale ogólny szacunek występuje.... natomiast kosa na bazie chuligańskiej jak najbardziejmrw pisze:Nie ma żadnego układu. Jakieś tam kontakty pomiędzy niektórymi osobami.marsjanin pisze:komi PRG mozesz cos wiecej napisac o tym układzie z Legią ??? ktos od was napisal ze jest kosa na lini chuliganskiej z tego co wiem to raczej owi ludzie od awanturek mają najwiecej do powiedzenia i to oni ustalają kto z kim jak po co i dlaczego wiec skad ten układ kto ma układ Lechia z Legia czy czesc Lechii z czescia Legii??? rozumiem ze starzy sie cos tam kumaja za stare czasy ale zeby odrazu był układ Lechia Legia ?niech ktos kumaty z Gdanska lub Warszawy napisze jak to jest...
Czyli normalnie tlumaczac Siarka miala najlepsze kontakty ze skinami z Bialego i dlatego zgoda padla,tak?????tlen pisze:Stosunki z Siarka byly bardzo dobre i naprawde wiekszosc Jagiellonczykow , zaluje ze tak sie to skonczylo. Niestety Siarkowcy przyjezdzajac do osob niepozadanych na stadionie sami dawali powody do zakonczenia sztamy. Dla wielu osob bylo to bardzo nie w smak i taki byl koniec.Yellow Horde pisze: To nie była śmierć naturalna![]()
Tydzień przed meczem z Lechią, wspomogliśmy Jagę w Ostrowcu w 110 osób.
W Białymstoku były podziały, wszyscy chyba znaja sprawe. Kontakty były i są nadal, głównie z jedną ze stron tych konfliktów. Przypomne że Siarka chciała być neutralna, jednak osoby decyzujne na Jagielloni w owym czasie zerwały zgodę.
Tyle na ten temat.
U nas nie było oficjalnego FC Wisły, choc wszyscy praktycznie tu są za Wisłą. A FC LEchii utworzyłu paru kolesi którzy po prostu lubia bardzo LEchie.StanlejGKS pisze:A mnie zastanawio to jak to się stało że Podhale Nowy Targ zmieniło swoje orientacje i z FC Wisły stali się FC Lechii?? Czyżby przyjaźnie na linii Podhale-Stocznia?
-
klubowicz_AA
-
Hanys-1964
- Kontakt:
Seen chyba nie do końca tak byłoseen pisze:U nas nie było oficjalnego FC Wisły, choc wszyscy praktycznie tu są za Wisłą. A FC LEchii utworzyłu paru kolesi którzy po prostu lubia bardzo LEchie.StanlejGKS pisze:A mnie zastanawio to jak to się stało że Podhale Nowy Targ zmieniło swoje orientacje i z FC Wisły stali się FC Lechii?? Czyżby przyjaźnie na linii Podhale-Stocznia?SLASK WISEŁKA LECHIA GDANSK!!
Nowy Targ był FC Wisły, miał nawet flage. Jezdzili na nią te osoby co teraz na Lechie. Jednak po meczu w Jaworznie odwidziało się im
-
Jackdaniels
Mógłby ktoś odpowiedzieć?Jackdaniels pisze:A jak sytuacja wygląda w Kętrzynie (zgody, kosy, itp)?
Słyszałem, że kiedyś paliliście szaliki Widzewa.Nie lubicie Legii (skopaliście kiedyś jakichś kolesi na jednym ze swoich osiedli)
Jakie macie relacje do Łodzkich ekip, takie osobobiste pytanie
Dzięki za odpowiedź
Z tego co mi wiadomo to Gryf Słupsk jest FC Lechii.Gryf był kiedyś zgodą naszej Odry,ale z czasem wygasła.Nigdy jednak nie została zerwana...Hammi Beer 7 pisze:Słupskie ekipy to wasz FC?komi_PRG pisze:LECHIA
Zgody: Śląsk, Wisełka...
Kosy: Arka, Lech, Cracovia, Zawisza, Jaga...
Układy: Z tego co wiem to Legia
-
Hammi Beer 7
Trochę to śmiesznie opisałeś. Dałeś przykład, że Cracovia mniej poważnie traktuję Tarnovię jako swoją zgodę, ale nie tak dawno w kilkadziesiąt osób dobrej bandy odwiedzili Tarnów na derbach. Co do Śląska Wrocław-Miedź Legnica to oficjalnie jest ich zgodą, ale ilościowo i jakościowo Miedź bardziej jako FC pasuje, ale to nie nasza sprawa. Górnik Zabrze-ROW Rybnik zgoda czy FC? Ja słyszałem dwie wersje, więc niech kibic Górnika lub ROW-u opisze sytuację.kibic0 pisze:Miedź to jest zgoda lecz nie barana zbyt poważnie pod uwagę tak jak np. my i Arka, KSZO i Lech czy Tarnovia i Cracovia.......
Odnośnie Cracovia - Tarnovia i wizytacji Pasow to powiem tyle że jedna jaskólka wiosny nie cyzni....Hammi Beer 7 pisze:Trochę to śmiesznie opisałeś. Dałeś przykład, że Cracovia mniej poważnie traktuję Tarnovię jako swoją zgodę, ale nie tak dawno w kilkadziesiąt osób dobrej bandy odwiedzili Tarnów na derbach. Co do Śląska Wrocław-Miedź Legnica to oficjalnie jest ich zgodą, ale ilościowo i jakościowo Miedź bardziej jako FC pasuje, ale to nie nasza sprawa. Górnik Zabrze-ROW Rybnik zgoda czy FC? Ja słyszałem dwie wersje, więc niech kibic Górnika lub ROW-u opisze sytuację.kibic0 pisze:Miedź to jest zgoda lecz nie barana zbyt poważnie pod uwagę tak jak np. my i Arka, KSZO i Lech czy Tarnovia i Cracovia.......
ROW to FC ale często działający na własną ręke stąd tez niekiedy mozna go mylić ze zgodą.
-
Cebulorz_628
Orientuje się ktoś czy Majdan Krolewski to jest fc Siarki???
http://www.siarka-tarnobrzeg.eu/forum/v ... c&start=30[/list]
taktiksi pisze:Orientuje się ktoś czy Majdan Krolewski to jest fc Siarki???
-
Hammi Beer 7