Jak dla mnie te stosunki to coś równorzędnego do stosunków Górnika Zabrze i ROWu Rybnik- czyli nie da się tego dokładnie określićZaglebiak1906 pisze:Mylisz sie znam temat i wiem ze MKS Myszkow to FC Ruchu Chorzowaju pisze:Zaglebiak1906 pisze:MKS Myszków to FC Ruchu Chorzów.
myslisz sie!!!
i nie wprowadzaj ludzi w bład jak nie znasz tematu
Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
GKS KATOWICE
Re: zgody,kosy
Kolejorz napisałeś z dużej ale już Ruch i Mysłowic nie mogłeś?LP pisze:punktem zapalnym na lini Kolejorz ruch byl fc niebieskich kamieniarzy z mysłowic...
ok
Ostatnio zmieniony 13.04.2007, 16:58 przez Lewy, łącznie zmieniany 1 raz.
odnośnie tematu:
Kosy:
Kosa reczna

kosa spalinowa

Układy:
Układ okresowy pierwiastkow

Układ scalony;

Układ trawienny:

Zgody:
zgoda ludzka:

pensjonat Zgoda

KMWTW
a tak na poważnie to chciałem zapytać czy Jaga ma jeszcze zgodę z Siarką..jesli nie to czemu się posypała? i jakie są wasze relacje na linii Biały-Łódź-Chorzów
Kosy:
Kosa reczna

kosa spalinowa

Układy:
Układ okresowy pierwiastkow

Układ scalony;

Układ trawienny:

Zgody:
zgoda ludzka:

pensjonat Zgoda

KMWTW
a tak na poważnie to chciałem zapytać czy Jaga ma jeszcze zgodę z Siarką..jesli nie to czemu się posypała? i jakie są wasze relacje na linii Biały-Łódź-Chorzów
Łupaszko pisze:Dzieciak zrobił mętlik. Nie ma układu z Piastem, są tylko prywatne, dobre stosunki, między poszczególnymi osobami z obu ekip. Jak po każdej kilkuletniej zgodzie, która się rozpadła. I tyle.KiChA pisze:Polonia Bytom
(...)
Układy:Piast Gliwice
Po za tym była sztama z Piastem Gliwice ale została przerwana
Powiedzcie kto i w jakich o okolicznosciach zerwal ta sztame...
-
michal_ksg
- ban
Chyba Polonia podziekowala Piastowi za sztame po meczu Piast-Polonia ale niejestem pewnymlodyksg pisze:Łupaszko pisze:Dzieciak zrobił mętlik. Nie ma układu z Piastem, są tylko prywatne, dobre stosunki, między poszczególnymi osobami z obu ekip. Jak po każdej kilkuletniej zgodzie, która się rozpadła. I tyle.KiChA pisze:Polonia Bytom
(...)
Układy:Piast Gliwice
Po za tym była sztama z Piastem Gliwice ale została przerwana
TORCIDA GLIWICE
A powinno czyms pachniec ? Szacunek do starych zgod poprostu. Dla naszych starszych kibicow sztama z Widzewem i Ruchem to piekny okres mlodzienczych lat i jakies tam kontakty sa przez niektorych dalej utrzymywane...trombel pisze:możesz napisać coś więcej? pachnie czymś?disnemar pisze:Relacje są bez zakłóceń.trombel pisze: i jakie są wasze relacje na linii Biały-Łódź-Chorzów
-
Hammi Beer 7
Podczas meczu z Lechią Gdańsk została zerwana zgoda z Siarką Tarnobrzeg, dlaczego? Według mnie śmierć naturalna i braki kontaktów ale niech Jagiellończyk lub Sirkowiec się wypowie.trombel pisze: a tak na poważnie to chciałem zapytać czy Jaga ma jeszcze zgodę z Siarką..jesli nie to czemu się posypała? i jakie są wasze relacje na linii Biały-Łódź-Chorzów
-
Yellow Horde
To nie była śmierć naturalnaHammi Beer 7 pisze:Podczas meczu z Lechią Gdańsk została zerwana zgoda z Siarką Tarnobrzeg, dlaczego? Według mnie śmierć naturalna i braki kontaktów ale niech Jagiellończyk lub Sirkowiec się wypowie.trombel pisze: a tak na poważnie to chciałem zapytać czy Jaga ma jeszcze zgodę z Siarką..jesli nie to czemu się posypała? i jakie są wasze relacje na linii Biały-Łódź-Chorzów
Tydzień przed meczem z Lechią, wspomogliśmy Jagę w Ostrowcu w 110 osób.
W Białymstoku były podziały, wszyscy chyba znaja sprawe. Kontakty były i są nadal, głównie z jedną ze stron tych konfliktów. Przypomne że Siarka chciała być neutralna, jednak osoby decyzujne na Jagielloni w owym czasie zerwały zgodę.
Tyle na ten temat.
Jakieś konkretne posunięcie w tym zakresie to się chyba jeszcze nikomu nie udało ... więc będzie ciekawiestaniol pisze:Prawda jest taka ze Lech nie ma z kim wojowac w pl i rozpoczol wojenke z Ruchem.....Teraz tylko trzeba czekac na posuniecie Ruchu ....
pozdrawiam
generalnie to jedno z ciekawszych wydarzeń ostatnio biorąc pod uwagę ekipy.
ps. przy okazji pozdrawiam Starą Gwardię Lecha ... szczególnie ludzi z Wrześni, ale to już stare dzieje ...
Stosunki z Siarka byly bardzo dobre i naprawde wiekszosc Jagiellonczykow , zaluje ze tak sie to skonczylo. Niestety Siarkowcy przyjezdzajac do osob niepozadanych na stadionie sami dawali powody do zakonczenia sztamy. Dla wielu osob bylo to bardzo nie w smak i taki byl koniec.Yellow Horde pisze: To nie była śmierć naturalna![]()
Tydzień przed meczem z Lechią, wspomogliśmy Jagę w Ostrowcu w 110 osób.
W Białymstoku były podziały, wszyscy chyba znaja sprawe. Kontakty były i są nadal, głównie z jedną ze stron tych konfliktów. Przypomne że Siarka chciała być neutralna, jednak osoby decyzujne na Jagielloni w owym czasie zerwały zgodę.
Tyle na ten temat.
To akurat jest raczej nie do oszacowania , więc dajmy sobie spokój z "większością, mniejszością".tlen pisze: Stosunki z Siarka byly bardzo dobre i naprawde wiekszosc Jagiellonczykow , zaluje ze tak sie to skonczylo.
Jeszcze jedna uwaga ze strony , jak to tlen napisał, starszego kibica.
Mówiąc o Widzewie, czy Ruchu nie nalezy zapominać,że przyjacielskie kontakty pozostały też i w innym mieście....
Chcialem zeby ktos z Piasta lub Polonii to napisal...michal_ksg pisze:Chyba Polonia podziekowala Piastowi za sztame po meczu Piast-Polonia ale niejestem pewnymlodyksg pisze:Łupaszko pisze: Dzieciak zrobił mętlik. Nie ma układu z Piastem, są tylko prywatne, dobre stosunki, między poszczególnymi osobami z obu ekip. Jak po każdej kilkuletniej zgodzie, która się rozpadła. I tyle.
To bylo po nieudanym polowaniu na Żabololi wracajacych z meczu - Polonia dostala po glowach a Piast jak zawsze uciekl...
pozdROWienia
GLIWICE ZAWSZE Z GÓRNIKIEM
-
Hammi Beer 7
-
SzymanKOLEJORZ
mlodyksg czy jak tam sie zwiesz
dla twojej wiadomosci byla to akcja tzw. Mlodej Szajki jesli chodzi nam o ta sama akcje, a tak a propo Polonia nigdy nam nie pomagala tepic was !!! Tylko wy sobie tak zawsze to wyobrazaliscie bo macie ptasia wyobraznie 
A co do naszych zgod czemu ich nie ma to Kto Ma Wiedziec Ten Wie !!!
Jest to temat Zgody/Kosy/Uklady wiec nie siej zametu dziecko
A co do naszych zgod czemu ich nie ma to Kto Ma Wiedziec Ten Wie !!!
Jest to temat Zgody/Kosy/Uklady wiec nie siej zametu dziecko
... CaLe ZyCiE PiaST GLiwiCe !!! ...
Jest kosa na linii chuligańskiej, pozostały jedynie pojedyńcze kontakty niektórych starszych kibiców.marsjanin pisze:jak wygladaja stosunki Lechii z Legia??? kiedys zgoda pozniej pare awantur m.in grubsza w norwegii na reprezentacji a teraz? z tego co wiem młodzi sie nie lubia a starzy cos o jakims ukladziku...jesli łaska niech ktos napisze cos wiecej na ten temat...
"...zdobywając górkę jak warowny gród gdzie się hańbą okrył wróg..."
a wtedy sie obudziłeś i mama kazała iśc do szkołymlodyksg pisze:no nie na darmo maja przydomek uciekajace kurczaki...
bylem wtedy w autobusie i dostalem po glowie jak Piast z Polonia w nas wjechali a jak zza rogu wyleciala banda z okrzykiem TORCIDA Polonia zostala walczyc a Piast... uciekl
Pytanie jakie są stosunki na lini Polonia Bytom - Cracovia ?
-
Orzeł Dębno
-
Hammi Beer 7
komi PRG mozesz cos wiecej napisac o tym układzie z Legią ??? ktos od was napisal ze jest kosa na lini chuliganskiej z tego co wiem to raczej owi ludzie od awanturek mają najwiecej do powiedzenia i to oni ustalają kto z kim jak po co i dlaczego wiec skad ten układ kto ma układ Lechia z Legia czy czesc Lechii z czescia Legii??? rozumiem ze starzy sie cos tam kumaja za stare czasy ale zeby odrazu był układ Lechia Legia ?
niech ktos kumaty z Gdanska lub Warszawy napisze jak to jest...
-
Orzeł Dębno
Nie ma żadnego układu. Jakieś tam kontakty pomiędzy niektórymi osobami.marsjanin pisze:komi PRG mozesz cos wiecej napisac o tym układzie z Legią ??? ktos od was napisal ze jest kosa na lini chuliganskiej z tego co wiem to raczej owi ludzie od awanturek mają najwiecej do powiedzenia i to oni ustalają kto z kim jak po co i dlaczego wiec skad ten układ kto ma układ Lechia z Legia czy czesc Lechii z czescia Legii??? rozumiem ze starzy sie cos tam kumaja za stare czasy ale zeby odrazu był układ Lechia Legia ?niech ktos kumaty z Gdanska lub Warszawy napisze jak to jest...
z tego co się orientuję kibice sympatyzują ze sobą, układu nie ma ale ogólny szacunek występuje.... natomiast kosa na bazie chuligańskiej jak najbardziejmrw pisze:Nie ma żadnego układu. Jakieś tam kontakty pomiędzy niektórymi osobami.marsjanin pisze:komi PRG mozesz cos wiecej napisac o tym układzie z Legią ??? ktos od was napisal ze jest kosa na lini chuliganskiej z tego co wiem to raczej owi ludzie od awanturek mają najwiecej do powiedzenia i to oni ustalają kto z kim jak po co i dlaczego wiec skad ten układ kto ma układ Lechia z Legia czy czesc Lechii z czescia Legii??? rozumiem ze starzy sie cos tam kumaja za stare czasy ale zeby odrazu był układ Lechia Legia ?niech ktos kumaty z Gdanska lub Warszawy napisze jak to jest...
to trzeba przeżyć żeby to zrozumieć żeby w to uwierzyć! (L)