Na meczu ok 1500 ludzi (przyjezdni mieli chyba 3 fany - liczbe niech sami napiszą)
My z dobry dopingiem niemal przez cały mecz. Przyjezdni kilka razy krzykneli na początku meczu i to by było na tyle

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Nie przesadzałbym z tym dobrym dopingiem !Sztygar pisze:Mecz PIAST - GKS Bełchatów bez [link].
Na meczu ok 1500 ludzi (przyjezdni mieli chyba 3 fany - liczbe niech sami napiszą)
My z dobry dopingiem niemal przez cały mecz. Przyjezdni kilka razy krzykneli na początku meczu i to by było na tyle 8)
Coś mi się widzi, że niektórym osobom już całkiem się w głowach poprzewracało. Chcesz się bawić zabawkami to rób to wśród takich samych jak Ty a nie mieszaj w to innych.lozys pisze:Mnie tylko zastanawia po co niektóre osoby wylewają tutaj swoje żale na temat Cracovii i jej sposobu walczenia? Tak na prawdę ludzie odpowiedzialni za tego typu akcje mają głęboko w d**** co o nich myśli przeciętny użytkownik tego forum i uwierzcie mi że takimi głupimi postami jak np pisze użytkownik B.B nic nie zdziałacie. Idąc na stadion powinieneś się liczyć z tym ze jest szansa dostania po mordzie, wyłapania kosy, czy tez nie wrócenia z niego.... dla jednych sprzęt stał się czymś abstrakcyjnym a jak widac dla innych nadal jest to normalnością i tyle w temacie. Wiec panowie na przyszłość jak nie macie nic ciekawego do napisania to po prostu nie piszcie tak będzie najlepiej dla wszystkich bo przyjęło się już ze po każdej kolejce znajdują się wielcy mędrcy którzy wypowiadają się na temat meczów, snując najczęściej farmazony nie będąc nawet na nim...
Jak na taką pogodę , liczbę i styl gry piłkarzy to doping naprawdę dobry.BTC pisze:Nie przesadzałbym z tym dobrym dopingiem !Sztygar pisze:Mecz PIAST - GKS Bełchatów bez historii.
My z dobry dopingiem niemal przez cały mecz. Przyjezdni kilka razy krzykneli na początku meczu i to by było na tyle![]()
Dojazd do Wodzisławia w obie strony spokojny .
GKS - u ok. 60 osób .
mj. pisze:nitro pisze:Widziałem tylko z 7,5 tys. ełkaesiaków, Cracovii nie stwierdziłem.To wasza oficjalna frekwencja na tym meczu? Pytam, bo osoby tutaj przeze mnie zacytowane nie należą do zbyt wiarygodnych, patrząc oczywiście na ich dotychczasowe wpisy.Matpaw pisze:Craxy nie stwierdzony. moze byly pojedyncze osoby ale incognito.
nas kolo7-8 tys
Dobra liczba Arki i zgód. Rozumiem, że sektor gości w Wodzisławiu jest dziś otwarty dla GKSu? I podobnie przedstawia się sytuacja z Wrocławiem?
Nas na liście było 79 osób, plus kilku nie zapisanych. Ogólnie autokar i 5 samochodów. Niestety, ale nie wszystkim udało sie wejść na sektor.BTC pisze:Nie przesadzałbym z tym dobrym dopingiem !Sztygar pisze:Mecz PIAST - GKS Bełchatów bez historii.
My z dobry dopingiem niemal przez cały mecz. Przyjezdni kilka razy krzykneli na początku meczu i to by było na tyle![]()
Dojazd do Wodzisławia w obie strony spokojny .
GKS - u ok. 60 osób .
150 osob w Gdańsku w tym 30 Widzewa i 20 ElanyCo do Ruchu,to akurat widziałem na żywo tą całą akcję z cofnięciem bo czekałem akurat na osobówkę na Oliwę ,i powiem,że to jest czyste frajerstwo by cofać kogokolwiek po tylu przejechanych kilometrach... i to jeszcze z dworca Głównego tylko ciekawi mnie to czy psy wyczaiły przed Gdańskiem, Ruch czy też wcześniej?? co do liczby to muszę przyznać ,że chyba ktoś się zagalopował z tą liczbą 300... jak widziałem ekipę która szła to liczyła ona coś z przedziału 80-120 osób ale więcej nie... ale i tak wielki szacunek dla Ruchu ,że jechali w ciemno tyle kilometrów prawdziwy fanatyzm
niech będzie i 150 nie chodzi o to przecież by o liczby się kłócić ,ja tu sprostowałem jedynie,że z tą liczbą 300 to kogoś poniosło...Co nie zmienia faktu,że brawa bo nie wiele ekip by ruszyło tak w ciemno na wrogi terenBati-gol pisze:150 osob w Gdańsku w tym 30 Widzewa i 20 ElanyCo do Ruchu,to akurat widziałem na żywo tą całą akcję z cofnięciem bo czekałem akurat na osobówkę na Oliwę ,i powiem,że to jest czyste frajerstwo by cofać kogokolwiek po tylu przejechanych kilometrach... i to jeszcze z dworca Głównego tylko ciekawi mnie to czy psy wyczaiły przed Gdańskiem, Ruch czy też wcześniej?? co do liczby to muszę przyznać ,że chyba ktoś się zagalopował z tą liczbą 300... jak widziałem ekipę która szła to liczyła ona coś z przedziału 80-120 osób ale więcej nie... ale i tak wielki szacunek dla Ruchu ,że jechali w ciemno tyle kilometrów prawdziwy fanatyzm
Gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiemA sama frekwencja:gdyby Widzew miał lepszy stadion. Legia nie protestowała, Ruch miał większy stadion...Nawet Polonia Bytom ma komplet na każdym meczu, a przecież to klub kibiców tylko z jednego miasta...więc frekwencja to żaden argument. Utrzyma taki stan przez 5 lat to będzie zauważalny progres.
Pisal cos o Ruchu? Nie, wiec sobie nim buzi nie wycieraj.Tex chyba nie ma co dyskutować z gościem który stawia tak idiotyczne i błędne tezy. Piękne słowko gdyby jeszcze w połączeniu z tym, że Ruch miałby wieksza frekwencje gdyby mial wiekszy stadion ? Jak oni Cichej nie wypełniają ?
Bzdura. Nie wiem po cholere ja powtarzasz.No cóż Ruch jest sam sobie winien niestety, bo mógł w terminie zamówić bilety i by oglądali mecz na żywo z sektora gości...
Sam nie widziałem, dostałem info więc napisałem.GrubyBKS pisze:co do liczby to muszę przyznać ,że chyba ktoś się zagalopował z tą liczbą 300...
SFP pisze:Sam nie widziałem, dostałem info więc napisałem.GrubyBKS pisze:co do liczby to muszę przyznać ,że chyba ktoś się zagalopował z tą liczbą 300...
Nie wiesz, nie masz 100% pewnosci... NIE PISZ! Tego sie czytac nie da, nie wiem w ogole po co sa te tematy komentarze skoro 95% postow nie nadaje sie na marnowanie wzroku.SFP pisze:Sam nie widziałem, dostałem info więc napisałem.GrubyBKS pisze:co do liczby to muszę przyznać ,że chyba ktoś się zagalopował z tą liczbą 300...
Sądzę, że nawet gdyby zamówił to by nie dostał, Lechia niestety też by ściemniła...NNBB pisze:No cóż Ruch jest sam sobie winien niestety, bo mógł w terminie zamówić bilety i by oglądali mecz na żywo z sektora gości...
juz na zbiorce na Batorym...GrubyBKS pisze:...ciekawi mnie to czy psy wyczaiły przed Gdańskiem, Ruch czy też wcześniej??
Oj kolego jak juz chcesz pisac takie glupoty na forum to ogarnij najpierw kolegow po szalu bo ostatnio tez sie nie popisali i pocieli typa z KSWTuwimianin pisze:Już dajcie spokój ,od lat wiadomo ,że Cracovia używa zabawek(z czym się nie kryją).Ja też nie pochwalam takiego zachowania ,ale czy jest sens po któryś raz wałkować ten temat? Poprostu trzeba przyjąć do wiadomości,że jak się ma do czynienia z pewnymi ekipami to można mieć takie bonusy,a jeśli nie chce się ktoś narażać to niech w dzień takiego meczu siedzi w domu albo na sektorze rodzinnym.
[link]" target="_blankmj. pisze:nitro pisze:Widziałem tylko z 7,5 tys. ełkaesiaków, Cracovii nie stwierdziłem.To wasza oficjalna frekwencja na tym meczu? Pytam, bo osoby tutaj przeze mnie zacytowane nie należą do zbyt wiarygodnych, patrząc oczywiście na ich dotychczasowe wpisy.Matpaw pisze:Craxy nie stwierdzony. moze byly pojedyncze osoby ale incognito.
nas kolo7-8 tys
adam_KSZO pisze:ma ktoś linka do transmisji Lech-Jaga?
Tex pisze:Wiadomo ile dostała Jaga biletów na Bułgarską dzisiaj ???
Dzięki.obserwator_trybun pisze:Polonia wykupiła wszystkie 476 biletów na mecz ze Śląskiem.mj. pisze: Dobra liczba Arki i zgód. Rozumiem, że sektor gości w Wodzisławiu jest dziś otwarty dla GKSu? I podobnie przedstawia się sytuacja z Wrocławiem?
nitro pisze:Moze film bedzie dla Ciebie choc troche wiarygodny. To tylko Galera, ale na trybunie podobnie było http://www.youtube.com/watch?v=d2BvKiAN-g4" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank
Dzięki za rozwianie wątpliwości. W takim razie ŁKS ładnie zaczyna rundę wiosenną. Najpierw 980 biało-czerwono-białych wraz ze zgodami w Wodzisławiu, a teraz 7 tysięcy osób na meczu u siebie z Cracovią. Ciekawe tylko czy utrzymają taką frekwencję u siebie przez całą rundę. O wyjazdach nie wspominam, bo wiadomo jak teraz jest.Matpaw pisze:[link]" target="_blank
I dla takich nielicznych osób i mądrych wypowiedzi nadal warto być jeszcze na tym forum.thorgal pisze:tak czytam sobie wpisy co niektórych i zastanawiam się gdzie jest granica pomiedzy kibicami (tymi oczywiście nieco aktywniejszymi) a chuliganami? Czy pocięcie gości nożami czy obrzucenie autokarów kamieniami i zniszczenie mienia to akcje typu cool czy juz raczej przegięcie jakichkolwiek zasad? Tekst o tym, że idąc na stadion trzeba sie liczyć z utrata zdrowia.. co sie porobiło, gdzie te czasy, gdzie mozna było sobie biegac po stadionie ale leżącego sie nie kopało i jeszcze na browara zapraszało...
NIe chce wprowadzac w blad ale jesli sie nie myle to w zeszlym sezonie wykorzystali slowa Eldo.Zawsze Nielegalnie pisze:czemu Ultrasi Lecha wykorzystują tylko teksty z piosenek Gurala , Peji , Libera![]()
gdzie kreatywność
Niektórzy ludzie niestety nie mają żadnych zasad. Dla mnie to zwykli tchórze jeżeli sięgają po sprzęt, boją sie żeby samemu nie dostać. Mam nawet przykład jednego znajomego, wychodze wieczorem koło 21 z nim na browara, wiadomo wrócimy po 24 na pewno, a on bierze jakiś mały nóż, to pytam go po c*** mu nóż, a on że dla bezpieczeństwathorgal pisze:tak czytam sobie wpisy co niektórych i zastanawiam się gdzie jest granica pomiedzy kibicami (tymi oczywiście nieco aktywniejszymi) a chuliganami? Czy pocięcie gości nożami czy obrzucenie autokarów kamieniami i zniszczenie mienia to akcje typu cool czy juz raczej przegięcie jakichkolwiek zasad? Tekst o tym, że idąc na stadion trzeba sie liczyć z utrata zdrowia.. co sie porobiło, gdzie te czasy, gdzie mozna było sobie biegac po stadionie ale leżącego sie nie kopało i jeszcze na browara zapraszało...
taaaaa..... i się razem siedziało z kibicami przyjezdnymi z pajdą chleba i wódeczką za pazuchą, teraz te chuligany wszystko popsuły! do kamieniołomów z nimi!Wilkowy pisze:I dla takich nielicznych osób i mądrych wypowiedzi nadal warto być jeszcze na tym forum.thorgal pisze:...gdzie mozna było sobie biegac po stadionie ale leżącego sie nie kopało i jeszcze na browara zapraszało...
Użytkownicy przeglądający to forum: CzK i 70 gości