Komentarze 06.03-08.03
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Tuwimianin
Re: Komentarze 06.03-08.03
Już dajcie spokój ,od lat wiadomo ,że Cracovia używa zabawek(z czym się nie kryją).Ja też nie pochwalam takiego zachowania ,ale czy jest sens po któryś raz wałkować ten temat? Poprostu trzeba przyjąć do wiadomości,że jak się ma do czynienia z pewnymi ekipami to można mieć takie bonusy,a jeśli nie chce się ktoś narażać to niech w dzień takiego meczu siedzi w domu albo na sektorze rodzinnym.
-
pozyczdyche
dajcie jakiś link do WISŁA- POLONIA

Ruch zawrócony w Gdańsku na stacji...
Mecz PIAST - GKS Bełchatów bez historii.
Na meczu ok 1500 ludzi (przyjezdni mieli chyba 3 fany - liczbe niech sami napiszą)
My z dobry dopingiem niemal przez cały mecz. Przyjezdni kilka razy krzykneli na początku meczu i to by było na tyle
Na meczu ok 1500 ludzi (przyjezdni mieli chyba 3 fany - liczbe niech sami napiszą)
My z dobry dopingiem niemal przez cały mecz. Przyjezdni kilka razy krzykneli na początku meczu i to by było na tyle
Nie przesadzałbym z tym dobrym dopingiem !Sztygar pisze:Mecz PIAST - GKS Bełchatów bez historii.
My z dobry dopingiem niemal przez cały mecz. Przyjezdni kilka razy krzykneli na początku meczu i to by było na tyle 8)
Dojazd do Wodzisławia w obie strony spokojny .
GKS - u ok. 60 osób .
z tego co ja wiem 300 osób
Jak na taką pogodę , liczbę i styl gry piłkarzy to doping naprawdę dobry.BTC pisze:Nie przesadzałbym z tym dobrym dopingiem !Sztygar pisze:Mecz PIAST - GKS Bełchatów bez historii.
My z dobry dopingiem niemal przez cały mecz. Przyjezdni kilka razy krzykneli na początku meczu i to by było na tyle![]()
GKS - u ok. 60 osób .
mj. pisze:nitro pisze:Widziałem tylko z 7,5 tys. ełkaesiaków, Cracovii nie stwierdziłem.To wasza oficjalna frekwencja na tym meczu? Pytam, bo osoby tutaj przeze mnie zacytowane nie należą do zbyt wiarygodnych, patrząc oczywiście na ich dotychczasowe wpisy.Matpaw pisze:Craxy nie stwierdzony. moze byly pojedyncze osoby ale incognito.
nas kolo7-8 tys
Dobra liczba Arki i zgód. Rozumiem, że sektor gości w Wodzisławiu jest dziś otwarty dla GKSu? I podobnie przedstawia się sytuacja z Wrocławiem?
Moze film bedzie dla Ciebie choc troche wiarygodny. To tylko Galera, ale na trybunie podobnie było http://www.youtube.com/watch?v=d2BvKiAN-g4" target="_blank
Nas na liście było 79 osób, plus kilku nie zapisanych. Ogólnie autokar i 5 samochodów. Niestety, ale nie wszystkim udało sie wejść na sektor.BTC pisze:Nie przesadzałbym z tym dobrym dopingiem !Sztygar pisze:Mecz PIAST - GKS Bełchatów bez historii.
My z dobry dopingiem niemal przez cały mecz. Przyjezdni kilka razy krzykneli na początku meczu i to by było na tyle![]()
GKS - u ok. 60 osób .
Oficjalna liczba wraz z relacją.
No cóż Ruch jest sam sobie winien niestety, bo mógł w terminie zamówić bilety i by oglądali mecz na żywo z sektora gości...
Do kiedy Lech ma zamknięty (według planów) sektor dla gości? Rozumiem, że zasady UEFA wymagały miejsc dla przyjezdnych na stadionie (w Polsce teoretycznie chyba jest coś podobnego, że jak ma sie sektor gości zamknięty, to trzeba na własnych sektorach przygotować ileś miejsc dla przyjezdnych, ale wiadomo jak z teorią a jak z praktyką wszędzie u nas), ale czy jest jakiś plan wpuszczenia kogokolwiek w tej rundzie w lidze?
btw jeśli chodzi o komentarze typu "idziesz na mecz, licz sie z tym, że nie wrócisz" itp to niech ktoś ukróci zabawe, bo zaczyna się dramat, a wystarczy, że w komentarzach jest zazwyczaj komedia...
btw jeśli chodzi o komentarze typu "idziesz na mecz, licz sie z tym, że nie wrócisz" itp to niech ktoś ukróci zabawe, bo zaczyna się dramat, a wystarczy, że w komentarzach jest zazwyczaj komedia...
Sam nie widziałem, dostałem info więc napisałem.GrubyBKS pisze:co do liczby to muszę przyznać ,że chyba ktoś się zagalopował z tą liczbą 300...
SFP pisze:Sam nie widziałem, dostałem info więc napisałem.GrubyBKS pisze:co do liczby to muszę przyznać ,że chyba ktoś się zagalopował z tą liczbą 300...
i do tego pewnie telefoniczne ...
Nie wiesz, nie masz 100% pewnosci... NIE PISZ! Tego sie czytac nie da, nie wiem w ogole po co sa te tematy komentarze skoro 95% postow nie nadaje sie na marnowanie wzroku.SFP pisze:Sam nie widziałem, dostałem info więc napisałem.GrubyBKS pisze:co do liczby to muszę przyznać ,że chyba ktoś się zagalopował z tą liczbą 300...
DNO
Sądzę, że nawet gdyby zamówił to by nie dostał, Lechia niestety też by ściemniła...NNBB pisze:No cóż Ruch jest sam sobie winien niestety, bo mógł w terminie zamówić bilety i by oglądali mecz na żywo z sektora gości...
juz na zbiorce na Batorym...GrubyBKS pisze:...ciekawi mnie to czy psy wyczaiły przed Gdańskiem, Ruch czy też wcześniej??
-
Zupełnie Zielony.
Druga sprawa- sprzęt sprzętem, ale najbardziej rozpierdala mnie w Cracovii to że nigdy się nie przyznają do porażek! Tak więc możecie na nich pisac co chcecie oni i tak mają swój świat w którym są na zawsze nie zwyciężeni.
Ruch praktycznie cala droge do Gdanska jedzie bez policji,czyli stare dobre czasy.Liczba bylaby kilkakrotnie wieksza ale zrezygnowano z masowki.Wyjazd nie byl organizowany dlatego jechali tylko wybrancy.Niestety zawruceni w Gdansku.W drodze powrotnej jedziemy razem z Polonia Bytom w pociagu.Cala trasa spokoj.
Wiadomo ile dostała Jaga biletów na Bułgarską dzisiaj ???
Na Bułgarskiej chyba sektor gosci jest zamkniety.
http://www.ull.webd.pl/index.php?functi ... all&no=371" target="_blankmj. pisze:nitro pisze:Widziałem tylko z 7,5 tys. ełkaesiaków, Cracovii nie stwierdziłem.To wasza oficjalna frekwencja na tym meczu? Pytam, bo osoby tutaj przeze mnie zacytowane nie należą do zbyt wiarygodnych, patrząc oczywiście na ich dotychczasowe wpisy.Matpaw pisze:Craxy nie stwierdzony. moze byly pojedyncze osoby ale incognito.
nas kolo7-8 tys
ma ktoś linka do transmisji Lech-Jaga?
-
pb_bezimienny
adam_KSZO pisze:ma ktoś linka do transmisji Lech-Jaga?
http://www.meczyki.pl" target="_blank
leci mecz bo sam patrze
Tex pisze:Wiadomo ile dostała Jaga biletów na Bułgarską dzisiaj ???
Jagi na Bułgarskiej na moje oko 70-80 typa z dwiema flagami.
Sektora gości fakt nie ma, ale akurat większych problemów u nas nikt nie robi przyjezdnym.
To oko Ci nawala.
113 biletów dostali, może dołączyło do nich jeszcze parę osób.
113 biletów dostali, może dołączyło do nich jeszcze parę osób.
Dzięki.obserwator_trybun pisze:Polonia wykupiła wszystkie 476 biletów na mecz ze Śląskiem.mj. pisze: Dobra liczba Arki i zgód. Rozumiem, że sektor gości w Wodzisławiu jest dziś otwarty dla GKSu? I podobnie przedstawia się sytuacja z Wrocławiem?
nitro pisze:Moze film bedzie dla Ciebie choc troche wiarygodny. To tylko Galera, ale na trybunie podobnie było http://www.youtube.com/watch?v=d2BvKiAN-g4" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank
Dzięki za rozwianie wątpliwości. W takim razie ŁKS ładnie zaczyna rundę wiosenną. Najpierw 980 biało-czerwono-białych wraz ze zgodami w Wodzisławiu, a teraz 7 tysięcy osób na meczu u siebie z Cracovią. Ciekawe tylko czy utrzymają taką frekwencję u siebie przez całą rundę. O wyjazdach nie wspominam, bo wiadomo jak teraz jest.Matpaw pisze:http://www.ull.webd.pl/index.php?functi ... all&no=371" target="_blank
-
Zawsze Nielegalnie
czemu Ultrasi Lecha wykorzystują tylko teksty z piosenek Gurala , Peji , Libera
gdzie kreatywność
gdzie kreatywność
NIe chce wprowadzac w blad ale jesli sie nie myle to w zeszlym sezonie wykorzystali slowa Eldo.Zawsze Nielegalnie pisze:czemu Ultrasi Lecha wykorzystują tylko teksty z piosenek Gurala , Peji , Libera![]()
gdzie kreatywność
Śmieszą mnie niemal naukowe wywody ludzi na temat sprzętu, wobec których jedyny sprzęt jaki może być zastosowany to tylko wtedy jak jakiś inny użytkownik napisze do nich przy pomocy Caps Locka.
PS. Sam jeżeli używam sprzęt to tylko przy robieniu kanapek i nie mam zamiaru tutaj nikogo bronić, nie chcę też się wdawać w zbędną dyskusję bo wiem że takie przepychanki mogą trwać do następnej kolejki a nawet dłużej.
PS. Sam jeżeli używam sprzęt to tylko przy robieniu kanapek i nie mam zamiaru tutaj nikogo bronić, nie chcę też się wdawać w zbędną dyskusję bo wiem że takie przepychanki mogą trwać do następnej kolejki a nawet dłużej.
Ani wtedy ani teraz nie jest tak jak powinno byc...
Ekipy teraz zbieraja sie koalicjami/zgodami niekiedy nawet po 250 osob , przybijaja jakies trefne uklady/zgody itp. zapomniajac chyba po co i dla kogo to robia.
Powinno byc proste zalozenie jedzie na mecz banda sportowa danego klubu , dzowni druga banda z innego klubu i po sprawie wtedy kazdy moze sprawdzic sie uczciwie na jakim jest poziomie.
A nie zbieranie 3 zgod i wiecej a poznij hej do przodu przygodo...i pisac jaki kto jest wielki.
Ekipy teraz zbieraja sie koalicjami/zgodami niekiedy nawet po 250 osob , przybijaja jakies trefne uklady/zgody itp. zapomniajac chyba po co i dla kogo to robia.
Powinno byc proste zalozenie jedzie na mecz banda sportowa danego klubu , dzowni druga banda z innego klubu i po sprawie wtedy kazdy moze sprawdzic sie uczciwie na jakim jest poziomie.
A nie zbieranie 3 zgod i wiecej a poznij hej do przodu przygodo...i pisac jaki kto jest wielki.
Dla mnie Lech podbil niewiarygodnie poprzeczke 2-3 sezony temu... Kreatywnosc i rozmach opraw byly imponujace. Jednak widze ze w dobie opraw opuszczanych lub wciaganych na dachu juz zaczyna sie krytyka fanow z Poznania. Dla mnei są to oprawy kreatywne konkretne z przeslaniem i wystarczyZawsze Nielegalnie pisze:czemu Ultrasi Lecha wykorzystują tylko teksty z piosenek Gurala , Peji , Libera![]()
gdzie kreatywność
DokładnieWojtasTG pisze:Ani wtedy ani teraz nie jest tak jak powinno byc...
Mnie osobiście oprawa Lecha się podoba... jednak w dalszym ciągu brak mi kartoniad które kiedyś tak często występowały na polskich stadionach... i spontanicznie (
) odpalanych rac po strzelonych bramkach... jak za dawnych lat 
Nie wiem, kto ile jeździ, ale to pomieszanie z poplątaniem. Co innego jest wchodzić w kosmiczne układy, by zwiększyć wspólny potencjał - czego prekursorem była Śląska Siła w latach '90. A co innego wzajemnie się wspierać w ramach normalnych zgód - zwłaszcza tych z dużą tradycją. W tej drugiej kwestii od lat się nic nie zmieniło - tzn. zgody, które się wtedy wspierały, generalnie robią to również dzisiaj, ale większość "sojuszy" opiera się jednak na wzajemnym skandowaniu nazw klubów, śpiewach o najlepszych zgodach w Polsce, wspólnych baletach i... interesach. Tyle.kark pisze:DokładnieWojtasTG pisze:Ani wtedy ani teraz nie jest tak jak powinno byc...
BobSwagger, daj Boze zeby nasz ruch kibicowski tak sie ,, cofnal'' zebysmy wrocili do lat 90 a szczegolnie do poczatkow tychze lat.
-
BobSwagger
Niestety tak jest ale nie da rady się nic z tym zrobić. Miło wspominam lata 90-te ale uważam, że dziś jest nawet lepiej, nie ma może tych pijaństw, bekowych akcji itp. ale pod względem kibicowania poszliśmy naprzód i to jest dobre. Dzisiaj w Europie potrafimy się pokazać - przykład - Lech, Wisła czy Legia, a atrakcji również nie brakuje mimo że nie ma ich zbyt często na stadionie. Teraz właśnie jest największy rozkwit polskiego ruchu kibicowskiego. Ale kończymy OT, bo zaśmiecamy temat tylko
Pozdro.