Beka na wyjeździe

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

JokoBoy

Re: Beka na wyjeździe

Post autor: JokoBoy »

Urodzony Warszawiak, popraw sobie avatar.
iparts.pl
Urodzony Warszawiak

Post autor: Urodzony Warszawiak »

JokoBoy pisze:Urodzony Warszawiak, popraw sobie avatar.

a po co miałbym zmieniac awatar??
mlody_kibic

Post autor: mlody_kibic »

Urodzony Warszawiak pisze:
JokoBoy pisze:Urodzony Warszawiak, popraw sobie avatar.

a po co miałbym zmieniac awatar??
Brakuje Ci literki w wyrazie stolica.
KermiT143
Kontakt:

Post autor: KermiT143 »

po 1- ST(L)ICA ;) (L)= OL ;)
po 2- to nei avatar tylko miejscowosc ;)
Urodzony Warszawiak

Post autor: Urodzony Warszawiak »

KermiT143 pisze:po 1- ST(L)ICA ;) (L)= OL ;)
po 2- to nei avatar tylko miejscowosc ;)
jak to ktoś powiedział poziom na kibice.net taki sam oprócz kilku osób którzy jeszcze z sensem piszą :wink:
Blaster

Post autor: Blaster »

i to nie nigdy nie zmieni dlatego lepiej miec na to wyjebane i robic swoje
KaeSGie

Post autor: KaeSGie »

po c*** sie tutaj zalicie widzisz jednego z drugim na wyjezdzie jak wynosi cos ze sklepu to mu powiedz ze Ci to nie pasuje a nie wypisujecie swoje zale na forum
pall_mall

Post autor: pall_mall »

wyjazd na jesien na reprezentacje do Słowacji

gościnnie jechaliśmy razem w busie z Wisłoką i Siarką
pełne alko , śpiewy
powrót , każda stacja oddalona do 30 km od Bratysławy zamknięta obstawiona przez psy

nagle jedna wolna zatrzymujemy się , a tam no pół polski kibicowskiej :D , nikt nikim sie nie zajmował tylko promocją :)

powrot do busa , chłopaki otwierają piwo a sie okazuje bez % , większość załamana :D jednak niektorzy mieli normalne :) ale hit ... podnosi się chłopak z przodu busa i mowi "dobry będzie do auta" , patrzymy a on olej do Silnika wyporomował :D co była beka z tego

dużo rzeczy wydaje sie normlanych jak sie tu czyta jednak być przy takim czymś jak sie to dzieje , bezcenne .
klocek_lego

Post autor: klocek_lego »

Mistrzowski filmik z tego wyjazdu
http://pl.youtube.com/watch?v=IBdVX3EPA4M" target="_blank
I milion innych śmiechowych sytuacji.
ma ktos nute z tego filmiku ?
Kiper

Post autor: Kiper »

Horrow Show Generuszyn
LEGION_NDM

Post autor: LEGION_NDM »

klocek_lego pisze:
Mistrzowski filmik z tego wyjazdu
http://pl.youtube.com/watch?v=IBdVX3EPA4M" target="_blank" target="_blank" target="_blank
I milion innych śmiechowych sytuacji.
ma ktos nute z tego filmiku ?
Horrorshow - Generuszyn
http://www.moza.com.pl/page,12-Generusz ... tcDM=.html" target="_blank" target="_blank
Macjek

Post autor: Macjek »

A ja mam taką jedną śmieszną sytuacje odnośnie mnie samego

Jade na wyjazd Korona-Ruch i w pewnym momencie zachciało mi się lać, Wieć wstaje ide do kibla a tam ... zarzygane , zasikane że nawet się nie chce człowiekowi załatwić. Więc ide do drzwi rozsuwam lekko trzymam nogami kumpel mnie za kaptur i leje a koleś obok patrzył przez okno no i pod wpływem wiatru coś mu chlapło w twarz... myślał że deszcz pada :lol:
Andrzej Farmazon

Post autor: Andrzej Farmazon »

Macjek pisze:A ja mam taką jedną śmieszną sytuacje odnośnie mnie samego

Jade na wyjazd Korona-Ruch i w pewnym momencie zachciało mi się lać, Wieć wstaje ide do kibla a tam ... zarzygane , zasikane że nawet się nie chce człowiekowi załatwić. Więc ide do drzwi rozsuwam lekko trzymam nogami kumpel mnie za kaptur i leje a koleś obok patrzył przez okno no i pod wpływem wiatru coś mu chlapło w twarz... myślał że deszcz pada :lol:
To fajnie,że na Ruchu macie takie zasady,że można kumplowi w pysk nasikać :P
KKS Hooligans

Post autor: KKS Hooligans »

Nie możesz grypsować 8)
Pch

Post autor: Pch »

Andrzej Farmazon pisze:

z tego co napisal jedzie na wyjazd Korona - Ruch czyli jest z Korony.
dxd

Post autor: dxd »

Pch pisze:
Andrzej Farmazon pisze:

Jade na wyjazd Korona-Ruch i w pewnym momencie zachciało mi się lać, Wieć wstaje ide do kibla a tam ... zarzygane , zasikane że nawet się nie chce człowiekowi załatwić. Więc ide do drzwi rozsuwam lekko trzymam nogami kumpel mnie za kaptur i leje a koleś obok patrzył przez okno no i pod wpływem wiatru coś mu chlapło w twarz... myślał że deszcz pada, zła prognoza pogody :lol:

chyba jednak z Ruchu :D
Alfons Cytrynek

Post autor: Alfons Cytrynek »

Pch pisze:
Andrzej Farmazon pisze:

A jak jest mecz dla przykładu Błękitni - Czarni, a Ty jesteś z Błękitnych to też jedziesz na wyjazd? :lol:
Magister

Post autor: Magister »

Był raz na wyjeździe taki ziomek co umie naśladować MIG-i. Naprawdę zamykasz oczy i wydaje ci się, że one gdzieś nad tobą latają xDD
Ten sam gość umie naśladować pociąg, a także zapowiedzieć pogodę po arabsku xDD
Macjek

Post autor: Macjek »

Pch pisze:
Andrzej Farmazon pisze:

jestem z Ruchu i nie mamy takich zasad tylko nie moja wina że tak wiało i mu poleciało...
Lutorx

Post autor: Lutorx »

jestem z Ruchu i nie mamy takich zasad tylko nie moja wina że tak wiało i mu poleciało...
:shock: :lol:
Zawsze wierny i oddany

Post autor: Zawsze wierny i oddany »

rozjebał. :o
acKSU

Post autor: acKSU »

mogl miec zamkniete okno xD haha

Moim zdaniem to historia wzieta z filmu "American Pie 5" xD
Ale powiem ze dobrze gosc kombinuje
mister_indyczek
ban

Post autor: mister_indyczek »

tez to chcialem zauwazyc " xD " :roll: ehh koniec oT i niech mod zawita :D
Myslowicka GieKSa

Post autor: Myslowicka GieKSa »

pociągowa oprawa roku w wykonaniu Mysłowickiej GieKSy z pamiętnego wyjazdu do Stalowej Woli

http://www.youtube.com/watch?v=Im6yEKD-ecI" target="_blank
Aktive

Post autor: Aktive »

Dziwnie
Ja będą na wyjeździe w Poznaniu gdzieś godzinę przed meczem idę spokojnie pod sektor gości(akurat w tym dniu byłem w Poznaniu). Wchodze pod sektor i mówie, że jestem z Białegostoku pokazując dowód i bez przypału wpuścili.

A Ty nie mogłeś się przedostać?
risto

Post autor: risto »

W Poznaniu przecież na sektor gości się idzie przez lasek, z dala od gospodarzy. Chyba, że znalazłeś jakąś inną drogę.
Aktive

Post autor: Aktive »

A jak miałem? Wysiadłem z tramwaju i idę wraz z kibicami Lecha, schowany mam szalik idąc w stronę sektora gości.

Dla chcącego nic trudnego.
true

Post autor: true »

Aktive pisze:A jak miałem? Wysiadłem z tramwaju i idę wraz z kibicami Lecha, schowany mam szalik idąc w stronę sektora gości.

Dla chcącego nic trudnego.
Aktive nie do Ciebie moje słowa tylko do tego gościa, który zawrócił. :roll:
Andrzej Farmazon

Post autor: Andrzej Farmazon »

risto pisze:W Poznaniu przecież na sektor gości się idzie przez lasek, z dala od gospodarzy. Chyba, że znalazłeś jakąś inną drogę.
Przez lasek to się idzie od kiedy rozbudowali stadion.
KYLIMANDŻARO

Post autor: KYLIMANDŻARO »

bez kitu. koles dales czadu!
wielki CWKS

Post autor: wielki CWKS »

nie no dokładnie...dziwny ten typ

ja np. w Zabrzu chodziłem między Żabolami..wypiłem nawet browar pod knajpą KSG..a potem szybka podbijka pod sektor gości i na relaksie się wbijało..i nie było problemu pochodzić dookoła stadionu

no cóż..ale kolega się obsrał najwidoczniej i tyle
JSC

Post autor: JSC »

Według mnie schowanie barw pod kurtkę czy strach przed wyjściem w barwach przy kibicach gospodarzy to jedno i to samo - ani jedno ani drugie nie jest mniej czy bardziej honorowe. Świat to nie jest forum internetowe gdzie bez obciążeń i dla lansu można sobie napisać o szczurach kitrających barwy w majtkach. Ciekaw jestem czy wielcy chuligani zawsze i wszędzie bujają się z barwami i przeszliby sobie z nimi tak po prostu przed kilkudziesięcioma typami z innej ekipy. Przecież to jest jawna prowokacja i wymuszenie reakcji z ich strony.
Tuwimianin

Post autor: Tuwimianin »

Poprostu połowa ludzi,którzy teraz udzielają się na tym forum albo wogóle nie jeżdzi na wyjazdy albo jedzie raz na czas w bezpiecznej kilkusetosobowej grupie specjałem z obstawą piesków.Chowanie barw w majtkach,spodniach czy gdziekolwiek chwały nie przynosi,a z drugiej strony jak się akurat jest gdzieś,gdzie gra nasza ukochana drużyna to trudno,żeby nie być na meczu albo siedziać między gospodarzami lub iść z szalikiem na szyi i go stracić po 5 minutach z rozjebanym obliczem w gratisie(w skład bonusa wchodzi jeszcze oglądanie izby przyjęć miejscowego szpitala zamiast meczu).W takiej sytuacji poprostu nie brać ze sobą barw i tyle chyba jeden wyjazd bez szalika można przeżyć a i ziomela po szalu zrozumieją;].
cwaniak z PKSu

Post autor: cwaniak z PKSu »

Przypomniał mi się kumpel, który miał na koszulce na sercu herb klubu. Jak przechodziliśmy obok miejscowych zakrywał prawą dłonią herb :) Apropo chowania barw.
Robert78

Post autor: Robert78 »

Ostatni wyjazd do Bratysławy, po meczu włóczę się po mieście, do hotelu ściągam około 4 w nocy.Spałem może ze 3-4 godziny, budzi mnie telefon hotelowy, w słuchawce słyszę zachrypnięty aczkolwiek znajomy głos : Policja otwierać!
a po chwili : Robert możemy do ciebie wpaść.Musieliśmy wiać z hostelu, bo właściciel groził, że zadzwoni po policję :lol:
Zgadnijcie kto mi przerwał sen :)
Pozdro Szczena
Gustavoloco

Post autor: Gustavoloco »

Mógłby ktoś tu wrzucić wspominki typa z ŁKS-u te co były w TMK bo gdzieś mi umknęły :|
szczena_uns
Kontakt:

Post autor: szczena_uns »

ten sam wyjazd do Bratysławy , w nocy chodzimy szukamy jakiegoś baru z gołymi babami o którym wspominała nam jedna z polek i okolo 1 w nocy trafiamy do owego baru tylko że już zamykali i żadnych kobiet niebyło , troche popijamy i długi pieszy powrót do centrum i nauka anglika jednej piosenki którą chodził śpiewał całą noc a piosenka brzmiała " pzpn pzpn j**** j**** pzpn " gdybyscie zobaczyli miny napotkanych rodaków gdy ją cały czas śpiewał :)
cypis-1948

Post autor: cypis-1948 »

A mi wczoraj koleżanka, dobry manewr przypomniała, o, którym całkowicie zapomniałem :) . Jakiś tam mecz niby wyjazd, bo grany na boisku rywala, ale dość śmieszna odległość, no to wiór jedziemy, ogółem dość piknikowo i w luźnym towarzystwie. Weszłem na sektor ze znajomymi, spojrzałem w strone ochrony, jak tam sobie radzi z przeszukiwaniem chłopaków, i wygrała pani z ochrony obklepując typa po łydkach, gdzie ten był w krótkich spodenkach :mrgreen: .

Mnie zawsze rozbijało, gdzie wsiadam sobie w pociąg tarabanie te kilka godzin, wysiadka, podchodzisz do tutejszych, a tu " tyż ", " dawej ", człowiek wie, że raptem pół polski przejechał, a tu jakby w inny świat :wink: .
Świąteczny Karp

Post autor: Świąteczny Karp »

cypis-1948 pisze:A mi wczoraj koleżanka, dobry manewr przypomniała, o, którym całkowicie zapomniałem :) . Jakiś tam mecz niby wyjazd, bo grany na boisku rywala, ale dość śmieszna odległość, no to wiór jedziemy, ogółem dość piknikowo i w luźnym towarzystwie. Weszłem na sektor ze znajomymi, spojrzałem w strone ochrony, jak tam sobie radzi z przeszukiwaniem chłopaków, i wygrała pani z ochrony obklepując typa po łydkach, gdzie ten był w krótkich spodenkach :mrgreen: .

Mnie zawsze rozbijało, gdzie wsiadam sobie w pociąg tarabanie te kilka godzin, wysiadka, podchodzisz do tutejszych, a tu " tyż ", " dawej ", człowiek wie, że raptem pół polski przejechał, a tu jakby w inny świat :wink: .
No :lol:
waldemarwp

Post autor: waldemarwp »

Co do wcześniejszej strony :) że koleżka był pod stadionem i uciekł to chyba był kiedyś ktoś z Legi który na Lechu leciał przez boisko do swoich :)
ODPOWIEDZ