Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Jakie uklady sa na lini Wisla krk - Podhale Nowy Targ i Wisla krk - Unia Oswiecim? prosilbym o napisanie kogos z Nowego Targu i Oswiecimia....
Na Podhalu jest dużo kibiców Lechii Gdańsk (jak napisałem Ci w jednym z tematów), a więc normalne jest to, że także Wisły Kraków. Na Wiśle Nowotarżanie mają także wielu dobrych znajomych.carlito pisze:Jakie uklady sa na lini Wisla krk - Podhale Nowy Targ
Ja bym chciał się dowiedzieć jak jest na lini Arka-Wigry układ? Czy już zgoda?
-
Tuwimianin
Z tego co mi wiadomo to wśród kibiców Wigier jest sporo sympatyków Arki(nawet gdzieś znalazłem przyśpiewke"Wigry Suwałki najlepsi kibice Arki").Tak więc chyba stosunek neutralny i nic oficjalnego typu układ czy zgoda nie istnieje.Chyba ,że w ciągu ostatnich tygodni zaszła jakaś zmiana.Miki18 wygląda na to ,że jesteś z Poznania najlepiej popytaj kumatych gości z Lecha oni powinni udzielić Ci wyczerpującej odpowiedzi.
Bo to nie jest formalny uklad. Nie wyczytasz tego na forach w internecie. Prawda jest taka, ze obie ekipy (chodzi glównie o weteranów, ludzi juz teraz powaznych, których bardziej zajmuje praca, rodzina..) mialy do siebie ogromny sentyment i takiego wzajemnego szacunku, nie wspartego niczym formalnym wiele ekip powinno zazdroscic. Kiedys oiowe klimaty, wspólne koncerty, jakies interesy, mnóstwo wspólnych znajomosci; to wszystko owocowalo szeroko rozumianą "przyjaznia". Nie wiem jak jest teraz, bo nastaly nowe czasy i malolaty przejmuja wladze w klubach, co wg mnie niszczy ruch kibicowski w Polsce (sprzęt, konfidenci - brak zasad). Dziwne czasy, ale nie o tym temat...19Korona73 pisze:Na polscykibice.com znalazłem że Zagłebie Sosonowiec ma układ ze
Śląskiem Wrocław ale zaś na Śląsku wcale nie ma że mają układ z Zagłębiem niech ktoś ze Śląska Wrocław to opisze z góry dziękówa
Pozdrawiam
Z tym układem chyba nie tak źle skoro BKS wspierał chyba Śląska na meczu z Podbeskidziem jak dobrze pamiętam
-
Fighting Dragon Tokyo
Wspierał Miedź Legnicę.Walker pisze:Z tym układem chyba nie tak źle skoro BKS wspierał chyba Śląska na meczu z Podbeskidziem jak dobrze pamiętam
podbijam !Kriss Mart pisze:Jakie są teraz stosunki na linii Hetman Zamośc - Unia Hrubieszów? Wiem że już zgody niema ale w tamtym roku Uniści na swoim meczu na rezerwach Hetmana dostali oklep. Czyli jest więc kosa?
A jak na linii Stalówka - Hetman Zamość?? Nie wiem czy mi się wydawało czy na niektórych filmikach słyszałem "Stalówka lub coś podobnego " w młynie Hetmana 
-
Obserwator_FIFA
walczyli niedawno na trasie podczas któregoś z wyjazdów Hetmana.
-
rowerzysta85
Nie wiem czy kosa czy nie, ale obie ekipy na pewno za sobą nie przepadają. A ten okrzyk to podejrzewam, że chodzi o "hawuka" (Hetman Wielki Koronny).
Jak kolega wspomniał szacunek w sumie to można nazwać układemkibic1488 pisze:a jak wygladaja stosunki na linii Odra Opole - Korona Kielce i Odra Opole - ŁKS Łódź? I jeszcze jedno pytanie ile trwaja wasze zgody?
-
Alfons Cytrynek
Stal Bielsko wspierało nas w Bielsku z racji układu pomiędzy Miedzią a BKS-emMaD SiN pisze:Śląsk też,raczej gościnnie.Fighting Dragon Tokyo pisze:Wspierał Miedź Legnicę.Walker pisze:Z tym układem chyba nie tak źle skoro BKS wspierał chyba Śląska na meczu z Podbeskidziem jak dobrze pamiętam
BKS pomagał Śląskowi wejść na stadion, z resztą tak jak nam, wnieść flagę. Chodzi o ten mecz, na który Śląsk miał wydumany zakaz.
walczyli niedawno na trasie podczas któregoś z wyjazdów Hetmana
podczas wyjazdu do Olsztyna
podczas wyjazdu do Olsztyna
Jak wyglądają relacje Stilon-Lech???
jest to dla mnie wielka zagadka od dłuższego czasu-niech ktoś ogarnięty się wypowie
pozdr
jest to dla mnie wielka zagadka od dłuższego czasu-niech ktoś ogarnięty się wypowie
pozdr
przez Kolejorza Stilon nie jeździ na wyjazdy więc się chyba mocno nie lubią choć jeszcze niedawno lph nie miało żadnego ciśnienia na zks.
Czy to znaczy,że w Gorzowie jest fc Lecha który przerasta Zks czy po prostu LPH zawsze trafiają ich gdy Stilon byli/są w trasie??leniwiec pisze:przez Kolejorza Stilon nie jeździ na wyjazdy więc się chyba mocno nie lubią choć jeszcze niedawno lph nie miało żadnego ciśnienia na zks.
-
piknik.knet
jakie sa stosunki na linii CKS Czeladź i Zaglebie Sosnowiec?
Czy CKS to FC Zaglebia?
czy tez kosa?
jaka kosa?
normalnie kibice z Czeladzi jeżdzą na Zagłębie ale działają też na CKSie
jaka kosa?
Jakie są stosunki na lini Naprzód Jędrzejów- Odra Wodzisław, bo słyszałem ze Naprzód bywał w Wodzisławiu. Zgóry dzięki za odpowidz
WODZISŁAW jest też koło Jędrzejowa i niema nic wspólnego z Odrą tam płynie inna rzeka 
no jak wedlug ciebie Wodzislaw jest kolo Jedrzejowa(Naprzod) to zycze powodzenia
Może nie tak "koło", ale kilkanaście km na południe od Jędrzejowa jest wieś o nazwie Wodzisław. Nie zmienia to jednak faktu, że nie ma ona nic wspólnego z Wodzisałwiem Śląskim i tamtejszą Odrą.skylon pisze:no jak wedlug ciebie Wodzislaw jest kolo Jedrzejowa(Naprzod) to zycze powodzenia

-
piknik.knet
jakie stosuki są na linii ELANA - KASZUBIA KOŚCIEŻYNA z góry dzięki .
-
Rybnik19R20Niewiadom
Jak będe chciał wiedzieć gdzie leży Wodzisław to sprawdze na mapie !!. Więc może jest jakaś kompetentna osoba na tym forum co mi odpowie na moje pytanie ?? .
-
przetarte majtki
OKS_FAN pisze:Jak kolega wspomniał szacunek w sumie to można nazwać układemkibic1488 pisze:a jak wygladaja stosunki na linii Odra Opole - Korona Kielce i Odra Opole - ŁKS Łódź? I jeszcze jedno pytanie ile trwaja wasze zgody?
dokładnie
Naprzód - Odra WODZISŁAW ŚLĄSKI
Nie ma żadnych stosunków
. Co było a nie jest nie pisze się w rejestr
.
W Wodzisławiu (maja prawa miejskie chyba) jest klub Partyzant. NIe lubią się z chłopakiami z Unii Sedziszów i maja swoje szaliki
.
Nie ma żadnych stosunków
W Wodzisławiu (maja prawa miejskie chyba) jest klub Partyzant. NIe lubią się z chłopakiami z Unii Sedziszów i maja swoje szaliki
ezwpatryk pisze: nic , ale chyba pomyliłeś ekipki (Apator-Kaszubia) ale nich sie ktoś wypowie z tych ekip
Czy Ruch ma/miał jakieś kontakty/układ z Schalke? Dokladniejsza odpowiedz mnie interesuje. moze byc priv
-
EAP
Kiedyś była moda na noszenie szali zagranicznych lata 90 a że Schalke miało Niebiesko Białe to kibice nosili szale Schalke czy Herty Berlin i inne i tak powstała sympatia kibiców Ruchu do Schalke . Jednak oficjalnie nie było nic .
-
Tuwimianin
Kibice RUCHU mieszkający i pracujący w Niemczech , uczęszczali na mecze Schalke,ale nic oficjalnego nie było.Coprawda wyszły dwie edycje łączonych szali,ale były to prywatne sympatie.
Potwierdzam, dodam też że fani Gieksy za to nosili szale BVB bo to ich barwyEAP pisze:Kiedyś była moda na noszenie szali zagranicznych lata 90 a że Schalke miało Niebiesko Białe to kibice nosili szale Schalke czy Herty Berlin i inne i tak powstała sympatia kibiców Ruchu do Schalke . Jednak oficjalnie nie było nic .
-
Świąteczny Karp
Nawet flage maja z herbem szajse BorusiiMacjek pisze:Potwierdzam, dodam też że fani Gieksy za to nosili szale BVB bo to ich barwyEAP pisze:Kiedyś była moda na noszenie szali zagranicznych lata 90 a że Schalke miało Niebiesko Białe to kibice nosili szale Schalke czy Herty Berlin i inne i tak powstała sympatia kibiców Ruchu do Schalke . Jednak oficjalnie nie było nic .
coś Ci sie pomyliło .ezwpatryk pisze:jak nic sensownego nie piszesz to sie nie udzielaj, a jak nie wiesz co sie dzieje w twojej ekipie to zapytaj kolegów...qciacios pisze:ezwpatryk pisze: nic , ale chyba pomyliłeś ekipki (Apator-Kaszubia) ale nich sie ktoś wypowie z tych ekipniezłe bzdury
-
Fighting Dragon Tokyo
Jak się nie mylę, to GieKSiarze mieszkający w Dortmundzie mają układ z pewną grupą Borussii i mogą wywieszać na jednym z sektorów małą flagę GieKSy. W Zabierzowie wisiała też flaga "Dortmund" z herbem Borussii i GieKSy ale niech ktoś bardziej zorientowany się wypowie w tym temacie.Świąteczny Karp pisze:Nawet flage maja z herbem szajse BorusiiMacjek pisze:Potwierdzam, dodam też że fani Gieksy za to nosili szale BVB bo to ich barwyEAP pisze:Kiedyś była moda na noszenie szali zagranicznych lata 90 a że Schalke miało Niebiesko Białe to kibice nosili szale Schalke czy Herty Berlin i inne i tak powstała sympatia kibiców Ruchu do Schalke . Jednak oficjalnie nie było nic .
kiedys na Schalke widzialem flage Arki, o ile dobrze kojaze to przy okazji meczu z Wisla
-
Mrówa_1910
Radomiak Radom
kosy-Legia Warszawa Kszo Ostrowiec Korona Kielce Bron Radom policja
FC-Szydłowianka Szydłowiec Polonia Iłża Proch Pionki
układy-Stal Rzeszów GKS Bełchatów(kiedyś)
kosy-Legia Warszawa Kszo Ostrowiec Korona Kielce Bron Radom policja
FC-Szydłowianka Szydłowiec Polonia Iłża Proch Pionki
układy-Stal Rzeszów GKS Bełchatów(kiedyś)
-
Świętokrzyski
Ale nazw klubów i tak nie znasz nie ma kszo jakiegoś jest natomiast KSZO.
-
Mrówa_1910
Dla mnie to nie ma różnicyŚwiętokrzyski pisze:Ale nazw klubów i tak nie znasz nie ma kszo jakiegoś jest natomiast KSZO.
Ja mam pytanie do kibiców Radomiaka od kiedy to macie kose z Legią .Jak to Mrówa wymienił.Myślałem że was dobre stosunki łączą.