skylon pisze:no jak wedlug ciebie Wodzislaw jest kolo Jedrzejowa(Naprzod) to zycze powodzenia
Może nie tak "koło", ale kilkanaście km na południe od Jędrzejowa jest wieś o nazwie Wodzisław. Nie zmienia to jednak faktu, że nie ma ona nic wspólnego z Wodzisałwiem Śląskim i tamtejszą Odrą.
Jak będe chciał wiedzieć gdzie leży Wodzisław to sprawdze na mapie !!. Więc może jest jakaś kompetentna osoba na tym forum co mi odpowie na moje pytanie ?? .
APISSIPA pisze:no jak wedlug ciebie Wodzislaw jest kolo Jedrzejowa(Naprzod) to zycze powodzenia
Czasami warto spojrzeć na mapę , jak się w szkole niechce , to chociaż dla dobrego kibicowania z przed monitora i nie pisania pierdół.
ku***, baranie, napisał że chce żeby mu ktoś opisał stosunki na linii ODRA Wodzisław - NAPRZÓD Jędrzejów, a nie Wodzisław - Jędrzejów, więc wiadomo o co chodzi. Jak nie masz nic konstruktywnego do napisania to nie pisz nic.
Let them hate us, if only they are afraid of us...
APISSIPA pisze:no jak wedlug ciebie Wodzislaw jest kolo Jedrzejowa(Naprzod) to zycze powodzenia
Czasami warto spojrzeć na mapę , jak się w szkole niechce , to chociaż dla dobrego kibicowania z przed monitora i nie pisania pierdół.
po pierwsze masz opcje "cytuj" i nie musisz przepisywac mojego tekstu po drugie do szkole juz dawno skonczylem w przeciwienstwie do ciebie a po trzecie obudzcie sie ku*** bo Wodzislaw jest w woj Śląskim a Jedrzejow w Swietokrzyskim bo chyba o te miasta chodzi a nie jakies wiochy o takiej samej nazwie w ktorek pewnie nawet boiska nie ma
Kiedyś była moda na noszenie szali zagranicznych lata 90 a że Schalke miało Niebiesko Białe to kibice nosili szale Schalke czy Herty Berlin i inne i tak powstała sympatia kibiców Ruchu do Schalke . Jednak oficjalnie nie było nic .
Kibice RUCHU mieszkający i pracujący w Niemczech , uczęszczali na mecze Schalke,ale nic oficjalnego nie było.Coprawda wyszły dwie edycje łączonych szali,ale były to prywatne sympatie.
EAP pisze:Kiedyś była moda na noszenie szali zagranicznych lata 90 a że Schalke miało Niebiesko Białe to kibice nosili szale Schalke czy Herty Berlin i inne i tak powstała sympatia kibiców Ruchu do Schalke . Jednak oficjalnie nie było nic .
Potwierdzam, dodam też że fani Gieksy za to nosili szale BVB bo to ich barwy
EAP pisze:Kiedyś była moda na noszenie szali zagranicznych lata 90 a że Schalke miało Niebiesko Białe to kibice nosili szale Schalke czy Herty Berlin i inne i tak powstała sympatia kibiców Ruchu do Schalke . Jednak oficjalnie nie było nic .
Nawet flage maja z herbem szajse Borusii
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
Nawet flage maja z herbem szajse Borusii
Jak się nie mylę, to GieKSiarze mieszkający w Dortmundzie mają układ z pewną grupą Borussii i mogą wywieszać na jednym z sektorów małą flagę GieKSy. W Zabierzowie wisiała też flaga "Dortmund" z herbem Borussii i GieKSy ale niech ktoś bardziej zorientowany się wypowie w tym temacie.
Fighting Dragon Tokyo pisze:
Jak się nie mylę, to GieKSiarze mieszkający w Dortmundzie mają układ z pewną grupą Borussii i mogą wywieszać na jednym z sektorów małą flagę GieKSy. W Zabierzowie wisiała też flaga "Dortmund" z herbem Borussii i GieKSy ale niech ktoś bardziej zorientowany się wypowie w tym temacie.
Mają układ. Ale teraz niewiem czy z grupą pozeraczy wusztów czy piwożłopami ? Słyszałem też o wspólnych akcjach na popcorn'iarzy
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
kosy-Legia Warszawa Kszo Ostrowiec Korona Kielce Bron Radom policja
FC-Szydłowianka Szydłowiec Polonia Iłża Proch Pionki
układy-Stal Rzeszów GKS Bełchatów(kiedyś)
Kiedys byla zgoda ale na meczu w Piasecznie(?) dochodzi do nie porozumien i tak sie to posypalo.Szczegóły napisze ktos to wie dobrze bo nie chce siac farmazonów.
Mrówa,dla ciebie to bez róznicy ale Radomiak chcesz by ktos pisal z duzej litery wiec jak żądasz od kogos szacunku to wykarz i ty go troche
Radomiak nie ma kosy z Legią.
Między innymi ze względu na tą informacje jak i na inne farmazony które wypisuje tutaj uzytkownik Mrówa ponawiam prośbę o bana.
[quote="Hakuba"]Kiedys byla zgoda ale na meczu w Piasecznie(?) dochodzi do nie porozumien i tak sie to posypalo.Szczegóły napisze ktos to wie dobrze bo nie chce siac farmazonów.
Mrówa,dla ciebie to bez róznicy ale Radomiak chcesz by ktos pisal z duzej litery wiec jak żądasz od kogos szacunku to wykarz i ty go troche[/quo
Dokładnie tak..Radomiak przyjechał liczna ekipą na mecz do Piaseczna(czasy drugiej ligi)i doszło do spięć na linii Radomiak-Legia i wszystko się posypało.Jednakże wtedy były to czasy układu,gdyż zgoda padła bodajże w 1985r.Poszło między innymi o Pogoń,gdyż Warchoły miały jakieś zatargi z Portowcami,szczegóły może przedstawi ktoś bardziej kumaty
Z przedmieść sto(L)icy..Legii fanatycy PIASECZNO 100% LEGIA
LORDI pisze:Niech krążą dalej!!!!Po to tylko się zalogowałeś ,aby spytać się o plotki???
Tak się tylko chciałem dowiedzieć bo na stronie Czarnych coś takiego się ukazało
[link]" target="_blank" target="_blank
patrz poniżej
Nie jest to nasza oficjalna strona, dlatego wszystkie info traktował bym z przymrużeniem oka. A internet to tylko internet, każdy może tam wszystko napisać.
A Polonię traktujemy jak najbardziej poważnie i myślę, że nie ma co ciągnąć tematu. A co będzie w przyszłości ciężko powiedzieć.
LORDI pisze:Niech krążą dalej!!!!Po to tylko się zalogowałeś ,aby spytać się o plotki???
Tak się tylko chciałem dowiedzieć bo na stronie Czarnych coś takiego się ukazało
[link]" target="_blank" target="_blank" target="_blank
patrz poniżej
Nie jest to nasza oficjalna strona, dlatego wszystkie info traktował bym z przymrużeniem oka. A internet to tylko internet, każdy może tam wszystko napisać.
A Polonię traktujemy jak najbardziej poważnie i myślę, że nie ma co ciągnąć tematu. A co będzie w przyszłości ciężko powiedzieć.
Dzięki risto za info tak się chciałem dowiedzieć bo jestem z podkarpacia i kluby z tego rejonu bardzo mnie interesują
AZS Kutno
Zgody brak
Kosy brak
Układ (dobre stosunki z kibicami MKS-u)
MKS Kutno
Zgody Górnik Łęczyca
Kosy Zawisza Rzgów, Warta Sieradz
Układ -brak (dobre stosunki z AZS Kutno,Uranią Rudą Śląską i Pogonią ZDW.)
młyn do 60 osób. na ważnych meczach do 180 osób.
PS.A co do Petry chyba trzyma z Stilonem ale nie jestem pewien czy to zgoda czy układ.
Kto ty jesteś? Polak mały. Jaki znak twój? Orzeł biały. Gdzie ty mieszkasz? Między swemi. W jakim kraju? W polskiej ziemi. Czem ta ziemia? Mą ojczyzną. Czym zdobyta? Krwią i blizną. Czy ją kochasz? Kocham szczerze. A w co wierzysz? W Polskę wierzę. Coś ty dla niej? Wdzięczne dziecię. Coś jej winien? Oddać życie.