Ja jestem zwolennikiem noszenia tylko barw Lecha na mecze przy Bułgarskiej i na wyjazdach.Poza tym jeżeli wszyscy noszą barwy swojego klubu to wiadomo kto nas odwiedza. Poza tym ja wiem komu mogę po meczu zaproponować browara
kiwa jako tako pisze:A stadion to wybieg mody, że wszyscy mają ładnie wyglądać ???
A Ty wolisz jak na satadionie jest wielokolorowo od różnych barw klubowych a do tego co 10 metrów widzisz żula obwieszonego ujebanymi szalami w obrzyganych barwach ?
Podobało by Ci się w młynie jak byś na 1000 osób miał 300 w barwach Legii a resztę w barwach Waszych zgód ?
czyli jak ktoś jest w szalu zgody to jest obrzyganym żulem??? bo nie kapuje
Nie jestem z Poznania wiec ten temat mnie nie boli ale widze ze co poniektorym to trzeba to wyjasniac łopatologicznie albo przynajmniej takch zgrywaja.
Jan_Kowalski pisze:Nie jestem z Poznania wiec ten temat mnie nie boli ale widze ze co poniektorym to trzeba to wyjasniac łopatologicznie albo przynajmniej takch zgrywaja.
Nawet nie ma czemu się dziwić - w końcu fani CSKA dobrze wiedzą, że Lech ma dobre układy ze Spartakiem a to jest jak by nie patrzeć ich kosa. Widać kierują się zasadą "przyjaciel naszego wroga jest naszym wrogiem"
No jakiejś mega inwazji w Moskwie się nie spodziewajmy. Sam wyjazd napewno jest bardzo kosztowny do tego wiza, bilet. Myśle że w około 300 fanów powinni się tam zjawić.
To co? Myślisz, że ile z tej puli wykorzystają na tak kosztownym wyjeździe, mając jeszcze tak trudną rundę wyjazdową. Tym bardziej, że na obecność Spartaka na ich sektorze nie zgodził się CSKA i pewnie też milicja.
To już napisać nie można ile kto dostał biletów?
gdzie ja napisałem że skoro dostali 5 kółek to tylu ma ich być?
napisałem tylko że nie wydaje mi się żeby ich było tylko 300.
Jak będzie Lecha 300 to i tak dobrze. chyba, że ktoś nie zdaje sobie sprawy ile trzeba sobie d*** nazawracac zeby pojechac do Rosji, tymbardziej w środku tygodnia i ile kasy na to trzeba mieć
PS. Spartak nie wejdzie, ale podejść pod stadion zawsze może. A nuż jeszcze będzie ciekawie
"Warszawskie dzieci pójdziemy w bój, za każdy kamień Twój, Stolico, damy krew"
- Co można dostać tanio, łatwo i szybko?
- Tanio, łatwo i szybko można dostać....zakaz stadionowy?
Ale wy jebnięci jesteście w dekiel. Póki co pół strony rozkminy na temat ilu będzie Lecha w Moskwie. Przez kolejne pięć stron będzie ten temat wałkowany i co jeden "chulygan" zza monitora będzie skakał drugiemu do gardła, a po meczu zacznie się kropkowanie zdjęć i kolejne "grillowanie" przy kompie. Moja rada: jak chcecie zrobic grilla za pomocą kompa to odkręćcie wentylatory, procek wam się szybciej nagrzeje i kiełbaski będą szybciej gotowe. Dla normalnych użytkowników plus z takiego grillowania będzie taki że może wam się popalą wasze sprzęty i w końcu spierdolicie z tego forum i nie bedziecie bzdur wypisywać. Teraz zanotujcie gdzies moja słowa bo będzie przepowiednia która napewno się sprawdzi: Lecha będzie w Moskwie.... TYLU ILU ku*** BĘDZIE! I moja jest tylko racja. /mod:ostrzeżenie za netChuligaństwo
popolupo88 pisze:Ale wy jebnięci jesteście w dekiel. Póki co pół strony rozkminy na temat ilu będzie Lecha w Moskwie. Przez kolejne pięć stron będzie ten temat wałkowany i co jeden "chulygan" zza monitora będzie skakał drugiemu do gardła, a po meczu zacznie się kropkowanie zdjęć i kolejne "grillowanie" przy kompie. Moja rada: jak chcecie zrobic grilla za pomocą kompa to odkręćcie wentylatory, procek wam się szybciej nagrzeje i kiełbaski będą szybciej gotowe. Dla normalnych użytkowników plus z takiego grillowania będzie taki że może wam się popalą wasze sprzęty i w końcu spierdolicie z tego forum i nie bedziecie bzdur wypisywać. Teraz zanotujcie gdzies moja słowa bo będzie przepowiednia która napewno się sprawdzi: Lecha będzie w Moskwie.... TYLU ILU ku*** BĘDZIE! I moja jest tylko racja.
rozbiegnij sie i pierdolnij głowa w ścianę. Jak chcesz kogoś pouczać to przestań pierdolić o jakiś grilach procesorach i kiełbaskach w jednym zdaniu mogłeś napisać swoje zdanie
Ja nie z Poznania, ale że ostatnio trafiła mi się podróż w tamte rejony więc mniej więcej znam realia i myślę, że najtańsza opcja wyjazdowa to ok. 700 zł i to jest opcja 2 dni w podróży bez noclegu ! A jak człowiek nie chce się totalnie zajechać do w okolicach 1000 zl ! Klub organizował oficjalny wyjazd i były dwie oferty jedna 1500 zł, druga 2000 zł od osoby.
Także dla tych co chcieliby narzekać, zastanówcie się ilu z was pojechałoby na daleki, mroźny, meczący wyjazd w cenie za którą latem może wybrać się na 10 dni do kurortu w ciepłych krajach !
Biorąc jeszcze pod uwagę, że wielu z fanów ma już za sobą w przeciągu ostatnich kilku miesięcy podróże do Baku, Wiednia i Szwajcarii, które też nie były tanie w porównanie nawet to najdalszych krajowych wyjazdów !
Najtańsza opcja wyjazdu to było 1200zł, czyli za pociąg, wizy, voucher, bilet na mecz, dojazd do Warszawy. Do tego trzeba by było doliczyc min 300zl na jakies posiłki, bilety komunikacji miejskiej itd. wiec oszczędni w 1,5tys zł się zamkneli.
stradivarius pisze:No z dopingiem Lech z perspektywy TV czasem się przebijał,ale jak pokazywał kibiców to beka Ekipa piwkowo typowa No,ale na taki wyjazd nie każdy niestety przeciętny Polak może sobie pozwolić..
A Ty oczywiście wiesz jaka ekipa z Poznania była w Moskwie, że głos zabierasz ? No bo chyba nie p********* tutaj bzdur na podstawie tylko i wyłącznie relacji z TV prawda ?
Oprócz wyjazdu fanatyków była też mała [link] którą organizował klub. O ile trudno było komuś zerwanemu z choinki kupić bilet na ten wyjazd, o tyle z klubową wycieczką mogły pojechać najgorsze Janki. Co była chyba widać w tv. O skład jakościowy naszej ekipy nie musicie się martwić :)