nie.Lon(RKS)don pisze:czy w pucharze UEFA jest tak samo jak w LM ze w grupie kazdy gra u siebie i na wyjezdzie z ta sama druzyna bo nawet nie wiem ...
sa tylko 4 mecze, czyli z kazdym jeden, dwa u siebie i dwa na wyjezdzie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Niestety nie będzie miał takiej pojemności, ponieważ rozpoczęła sie rozbiórka trybuny prostej(tej od strony sektora gosci).Don_Padre pisze:Stadion po otwarciu 3 piętra na jednej z trybun pomieści 30 000.Oporowian pisze:jaka pojemnosc bedzie mial stadion Lecha na mecz UEFA i jak duzy bedzie sektor dla przyjezdnych
tak przynajmniej gdzieś tam kiedyś pisało, że jak awansują to walsnie do tylu wzrosnie pojemność.
Okazuje się, że jednak jest ...DOLNOSLAZAK pisze:Nie będzie się działo, bo nikt nie jest głupkiem by na podstawie relacji z tv oceniać aspekty kibicowskie.
mozesz se pisac,bylem w Poznaniu i wiem jak to wyglada i jak najbardziej moge sie zasugerowac dopingiem z tv i porownac.Styl dopingowania Lecha u siebie mi nie przypada do gustu chociaz trzeba oddac ze na wyjazdach bdobrze dopinguja.DOLNOSLAZAK pisze:Nie będzie się działo, bo nikt nie jest głupkiem by na podstawie relacji z tv oceniać aspekty kibicowskie.
Zasugerowac z tv to ty sie mozesz grą pani cichopek w m jak macica, i sam stul morde w kubel wroclawianku bo glupoty wypisujesz.Oporowian pisze:mozesz se pisac,bylem w Poznaniu i wiem jak to wyglada i jak najbardziej moge sie zasugerowac dopingiem z tv i porownac.Styl dopingowania Lecha u siebie mi nie przypada do gustu chociaz trzeba oddac ze na wyjazdach bdobrze dopinguja.DOLNOSLAZAK pisze:Nie będzie się działo, bo nikt nie jest głupkiem by na podstawie relacji z tv oceniać aspekty kibicowskie.
Lubinek mordka w kubel tam.
Trochę mieszasz ale wyjaśnię powoli :Stopa Mnie Boli pisze:Trochę to dla mnie dziwne bo na płocie widać płótna Arki i Zagłębia a szalików już nie no ale to wasz podwórko i wasz [link]
A Ty wolisz jak na satadionie jest wielokolorowo od różnych barw klubowych a do tego co 10 metrów widzisz żula obwieszonego ujebanymi szalami w obrzyganych barwach ?kiwa jako tako pisze:A stadion to wybieg mody, że wszyscy mają ładnie wyglądać ???
Użytkownicy przeglądający to forum: marJo, Proof, Tomcio1891 i 175 gości