Flaga Słowacka do przodu. Dzialo się bardzo dużo.
Pozdrowienia dla R. z Jasła no i chłopakom z Łęcznej z którymi jedlismy wspolnie smażony syr i bramburaczki.
Wyjazd jak za dawnych czasów.Ekipy przemieszane i jakościowo jak po dobrej selekcji:)
Cieszą po takim wyjeździe dwie rzeczy- respekt jaki nabieramy z każdym takim wyjazdem i zachowanie np. gości z Łodzi ( duży szacun).
Ci co nie byli ( bo uważają że za daleko,za drogo.. etc) niech uwierzą że gorsze warunki do wyjazdu ma się nieczęsto w Kraju.
Mocne jebnięcie zaliczyliśmy z tym wyjazem.
Jak widać można normalnie relacjonować przebieg zdażeń i otoczkę danego meczu w tym przypadku Polska - Słowacja. Oby więcej tego typu tematów i relacji które czyta się z przyjamnoscią. Wasz doping w TV konkretny choc Slowacy tez się przebijali świetnie było słychać kto nie skacze, Listkiewicz c*** ci na imie no i reszte pieśni chwalących naszą reprezentacje z HSV na czele.
o_ napisał:
Po drugiej stronie stadionu, na sektorze slwoaków wisialy 3 flagi, Gdansk, Unia Tczew, i Hutnik Kraków. Pod koniec meczu dalo sie zauważyc hjakies szarpaniny, i plotna zniknely z plotu. Wie ktos co dokladnie tam sie dzialo ?
Podbijam też to zauważyłem na pewno w tym miejscu pękła bramka ewakuacyja i wtedy fany zniły.
Najpierw z plotu zniknela flaga Gdansk, pozniej Unia Tczew, a na koncu fana Hutnika.
Dlaczego??
Zapewne dlatego iz po strzeleniu bramki pepiki wskakiwaly na plot akurat tam gdzie wisialy fany, a przeciez nikt nie lubi jak deptaja Ci barwy narodowe. Ja zadnych spiec tam nie widzialem.
Wszystkie 3 fany bezpiecznie wróciły do Polski, choć przez moment flaga Hutnika była w posiadaniu ekipy Slovana, która stała nieopodal nas w ilości ok. 50 sztuk. Po paru minutach została jednak zwrócona.
PS. Nas autem 5 osób (3 Lechia Gdańsk, 1 Gryf Słupsk, 1 Unia Tczew).
Unii Oświęcim w Bratysławie ponad 30osób(?) z ziomkami z Olkusza i Brzeszcz (ilosc ??) wszyscy autokarem.
Ponad to 3 osoby busem i 4 furą.
Obecne 2 flagi: UNIA OŚWIĘCIM i POLSKA-OŚWIĘCIM, która widnieje w centrum zadymy.
Na drugim zdjęciu które wstawił kluch1926 stoi koleś z flaga w barwach Polski z jakimś żółtym herbem/symbolem. Co to jest?(takie coś podobne do niemieckiego godła
MAF pisze:Na drugim zdjęciu które wstawił kluch1926 stoi koleś z flaga w barwach Polski z jakimś żółtym herbem/symbolem. Co to jest?(takie coś podobne do niemieckiego godła
24 Siarkowców w Bratysławie (część busem a część autokarem z Wisłoką) z 2 flagami "Siarka" i "Tarnobrzeg". Wyjazd zajebisty i oby następne były podobne!
Marszałkowski pisze:Mam pytanie-na kilka godzin przed meczem jechalismy uciczka koło stadionu,i wydawało mi się, że widziałem przez szybę czarnucha w barwach Polski
Może ktoś jeszcze go widział?
Nie wydawało Ci się... miał koszulkę Polski i szalik
Marszałkowski pisze:Mam pytanie-na kilka godzin przed meczem jechalismy uciczka koło stadionu,i wydawało mi się, że widziałem przez szybę czarnucha w barwach Polski
Może ktoś jeszcze go widział?
Osobiscie widzialem go nawet jak bral udzial w awanturze.
Tutaj na 4 zdjeciu od gory z meczy po prawej stronie go widac. http://aluh.fotolog.pl/
zapomnialem dodac ze nasz z Nowej Sarzyny 2 auta + 2 emigrantow z flaga ... jezeli ma ktos jakies moje zdjecie z tego meczu to prosil bym o podeslanie linka na pw bo nieberalem aparatu na mecz bo mialem w planach co innego niz robienie zdjec pozdro dla wszystkich melanzownikow i dozobaczenia w Dublinie