24ŻB'04 pisze:Ile Kolejorza wybiera się do stolicy Disco Polo?:>

co za imbecylne pytanie

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
pogratulowac znajomosci. Widac ze gdy ktokowliek cos w Polsce zrobi to odrazu otrzymujesz informacje. Brawo.Fighting Dragon Tokyo pisze:Lechia dzisiaj trafiła Arkę. Niech przedstawiciele się wypowiedzą, jak będą chcieli.
Zostawiłem "miejsce" dla Arki i Lechii, żeby napisali swoje relacje na ten temat. Ja od siebie tylko mogę powiedzieć, że Lechia czekała na Górnik, ale zbieg okoliczności był taki, że trafili na Arkę - FC Tczew. Więcej nie napiszę, bo tutaj już słyszałem różne wersje, więc jak mówię niech Arka i Lechia się wypowiedzą.
Miedzi 60 osób, w tym połowa to Śląsk. Na meczu miał ich wesprzeć BKS podobną liczbą, jedna co innego im wyskoczyło. Z tego co się dowiedziałem, to Cracovia kolejny raz walczyła na noże u boku GKS-u...
Fighting Dragon Tokyo pisze:Miedzi 60 osób, w tym połowa to Śląsk. Na meczu miał ich wesprzeć BKS podobną liczbą, jedna co innego im wyskoczyło. Z tego co się dowiedziałem, to Cracovia kolejny raz walczyła na noże u boku GKS-u...aqq08 pisze:okolo 50 os. atrakcje przed meczemMalibu pisze:ile Miedzi w Tychach?
Widzę, że bawisz się w dziennikarza, wyciągając z kontekstów, no więc muszę się normalnie uratować bo mi pojechałeś przy wszystkich. Pewnie wiesz, co to jest kontakt z innymi kibicami, tak więc napisałem to co się dowiedziałem (prawdę) a wyraz słyszałem, miałem na myśli, że otrzymałem informacje, jednak niech Ci będzie, źle to po prostu uogólniłem, jednak nie pisałem w imieniu Arki i Lechii, bo po prostu Ci i Ci co innego twierdzą, więc nie napiszę za nich, skoro mnie tam nie było, proste! Druga sprawa (ku*** co za bezsens, ale muszę to napisać), czyli "z tego co się dowiedziałem", oznaczało, że dowiedziałem się o tym incydencie ze źródła, które tam miało swoją obecność, czyli kolejny raz nie piszę w ciemno aby robić prowokację na forum. Wiem, debilnie się to czyta, ale normalnie nie wiem o co dokładnie Ci chodziło, więc wyjaśniłem najprościej jak mogłem. A o moje źródła to spokojna głowa, bo byle jakim farmazonem nie rzucam, chociaż te forum może się z tym kojarzyć.Kibic, nie chuligan pisze:pogratulowac znajomosci. Widac ze gdy ktokowliek cos w Polsce zrobi to odrazu otrzymujesz informacje. Brawo.Fighting Dragon Tokyo pisze:Lechia dzisiaj trafiła Arkę. Niech przedstawiciele się wypowiedzą, jak będą chcieli.
Zostawiłem "miejsce" dla Arki i Lechii, żeby napisali swoje relacje na ten temat. Ja od siebie tylko mogę powiedzieć, że Lechia czekała na Górnik, ale zbieg okoliczności był taki, że trafili na Arkę - FC Tczew. Więcej nie napiszę, bo tutaj już słyszałem różne wersje, więc jak mówię niech Arka i Lechia się wypowiedzą.
Miedzi 60 osób, w tym połowa to Śląsk. Na meczu miał ich wesprzeć BKS podobną liczbą, jedna co innego im wyskoczyło. Z tego co się dowiedziałem, to Cracovia kolejny raz walczyła na noże u boku GKS-u...
Gołym okiem dla bedących choć raz w Szczecinie widać, że Zetka zawyżyła se troszeczkę. Na zdjeciu widać ich wg. nie niecałe 2 setki więc gdzie reszta - poszła na kiełbaski czy jest na tym ucięciu sektora. Wg mnie Zetki niedałe 300 i to nawet bliżej 250, choć liczyłem, moze nie 600, ale chociaż poł tysiaca się rozjedzie w Bydgoszczyasd pisze:Zawiszy w Szczecinie 350
index pisze:Gołym okiem dla bedących choć raz w Szczecinie widać, że Zetka zawyżyła se troszeczkę. Na zdjeciu widać ich wg. nie niecałe 2 setki więc gdzie reszta - poszła na kiełbaski czy jest na tym ucięciu sektora. Wg mnie Zetki niedałe 300 i to nawet bliżej 250, choć liczyłem, moze nie 600, ale chociaż poł tysiaca się rozjedzie w Bydgoszczyasd pisze:Zawiszy w Szczecinie 350
Na zdjęciu widać pół sektora. No ale kibice.net rulezzindex pisze:Gołym okiem dla bedących choć raz w Szczecinie widać, że Zetka zawyżyła se troszeczkę. Na zdjeciu widać ich wg. nie niecałe 2 setki więc gdzie reszta - poszła na kiełbaski czy jest na tym ucięciu sektora. Wg mnie Zetki niedałe 300 i to nawet bliżej 250, choć liczyłem, moze nie 600, ale chociaż poł tysiaca się rozjedzie w Bydgoszczyasd pisze:Zawiszy w Szczecinie 350
Obawiam się że Polonia miałaby problem...Dace2 pisze:Olimpia
Kibice tych drużyn są także Legionistami, więc zapewne jakąś tam satysfakcję mająDace2 pisze: ciężkie obicie takich ekip jak Świt, Dolcan, Olimpia, Legionovia chyba dużej satysfakcji wam nie przyniesie.
eSpErAZS pisze:Obawiam się że Polonia miałaby problem...Dace2 pisze:Olimpia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 79 gości