Komentarze 8-10.08

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

1968

Post autor: 1968 »

Tego dnia w sektorze gości zasiadło ponad 1000 osób !!! W tym 160 Elana, 750 Ruch Chorzów, 100 KS Myszków, 20 Jeziorak Iława, 1 WfcG... Wielkie dzięki za wsparcie !!!! Szerszy opis później....

Na razie tyle ma do powiedzenia :)
iparts.pl
Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo »

GKS Jastrzębie miał kłopot z transportem, że taka słaba liczba w Poznaniu?

Urodzony dla mnie nadal to jest śmieszne, że dla Was prawdziwe derby są w Chorzowie a do Zabrza nie jeździcie. To jest bez sensu, że Wy do nich nie jedziecie a Wy do siebie ich wpuszczacie. A jak Górnik zostałby gospodarzem meczu na Stadionie Śląskim?

Nie chcę rozdmuchiwać znowu tematu na kilka stron, ale dla mnie na poważnie to jest śmieszne sprawa. Pozdrawiam.
airon

Post autor: airon »

uRodzony na sektoRze pisze:
Lon(RKS)don pisze:czemu dzisiejsze derby Śląska nie sa takie "głośne" jak ostatnio :?:
Prawdziwe WIELKIE DERBY ŚLĄSKA sa tylko w Chorzowie
jaaa ta napinka :lol:
tom

Post autor: tom »

airon pisze:
uRodzony na sektoRze pisze:
Lon(RKS)don pisze:czemu dzisiejsze derby Śląska nie sa takie "głośne" jak ostatnio :?:
Prawdziwe WIELKIE DERBY ŚLĄSKA sa tylko w Chorzowie
jaaa ta napinka :lol:

Dodam cos od siebie bo jak czytam niektóre wpisy to mnie az dzwiga
Pamietam czas (okres) juz dawno dawno temu jak na tym forum(a dokladniej starym forum) gdzie fan(i) Ruchu pisali "PRAWDZIWE DERBY ŚLĄSKA są z GKS-em K-ce"(cos w tym stylu).

to ja w tym momencie nic nie wiem :roll: a co do niejeżdżenia fanów Ruchu do Zabrza wypowiadał sie nie bede i swoja opinie zostawie dla siebie.
Bogdan Adamiec

Post autor: Bogdan Adamiec »

Urodzony-a jakby Górnik was olał to te "wasze" derby w Chorzowie wyglądały by tak jak wyglądały? :lol: troche pokory
podroze100l

Post autor: podroze100l »

Ile Widzewa w Polkowicach?? I Tychow w Bydgoszczy?
WIERNY

Post autor: WIERNY »

19(R)20 pisze:czy ktokolwiek tu komentuje beznadziejną liczbę kibiców z bukowej w Płocku? - nie

"koledzy" jednak jadą po Ruchu za bojkot morderców - pewnie się balismy Górnika i niech tak zostanie
Rozumiem, że Waszą "zgodę" też będziecie bojkotować?
Wracając do meczu w Zabrzu. Szkoda, że podobnie jak warszawskie derby, śląskie również jakoś tak bez klimatu... :?
akfk

Post autor: akfk »

Ostatnio zmieniony 11.08.2008, 10:22 przez akfk, łącznie zmieniany 2 razy.
lsz

Post autor: lsz »

jaka liczba Widzewa?
does.not.matter
Kontakt:

Post autor: does.not.matter »

lsz pisze:jaka liczba Widzewa?
Około 400 osób.
ARAFAT

Post autor: ARAFAT »

Ale z Zagłębiem Lubin nie przeszkadzało im to pojawiać się na sektorze gości w Zabrzu ;)
aqq08

Post autor: aqq08 »

nas okolo 140 osob na meczu WKS-GKS 8)
fcb

Post autor: fcb »

does.not.matter pisze:
lsz pisze:jaka liczba Widzewa?
Około 400 osób.
Widzew w Polkowicach na Zagłębiu

http://foto.12365.zaglebie.org/

http://foto.12366.zaglebie.org/
19itus48

Post autor: 19itus48 »

eRwin_GŚ pisze: bylo kiedys powiedzianie NIE JEZDZIMY DO MORDERCOW powtarzam nie jezdzimy DO, wiec jak dalej ktos roznicy nie widzi to nie mamy o czym gadac
mam rozumieć że odpuszczacie mecz przyjaźni w Łodzi i wyjazdy do Krakowa?

Derby dla GÓRNIKA. Doping mógł być lepszy.
TRSL pokazała kto rządzi miastem.
Ligowiec

Post autor: Ligowiec »

Derby dla GÓRNIKA
Nie moje podwórko, ale po czym wnosisz? Na boisku remis, na trybunach rozstrzygnięcia być nie mogło, więc?
ruch1920
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: ruch1920 »

Nasze stanowisko co do jezdzenia do Zabrza jest takie a nie inne i jakos od nas nikt o to nie placze wiec nie wiem po co te halo. NIE BYŁO NAS W ZABRZU I TYLE!

co do napinaczy z Katowic i Zabrza, dostaliscie propozycje i znow odmawiacie.

Wasz świat jest wirtualny :oops:

ps. w derbach kolejny raz wygraliscie na trybunach ;-)
Wieloryb
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Wieloryb »

A Ruch przypadkiem nie ma teraz FC w Gliwicach? :wink:

to tak odnośnie tego kto ma lepszą propagandę w internecie. Ja starałem się nie stawać po żadnej ze stron konfliktu Ruch - Górnik ale jak dowiedziałem się że Ruch założył FC w Gliwicach i nawet szale powstały to troche mnie to rozbawiło ;) rozumiem że teraz pora na Zabrze?
trcd

Post autor: trcd »

Wieloryb pisze:A Ruch przypadkiem nie ma teraz FC w Gliwicach? :wink:

to tak odnośnie tego kto ma lepszą propagandę w internecie. Ja starałem się nie stawać po żadnej ze stron konfliktu Ruch - Górnik ale jak dowiedziałem się że Ruch założył FC w Gliwicach i nawet szale powstały to troche mnie to rozbawiło ;) rozumiem że teraz pora na Zabrze?
szale,vlepki i jakas fana :D
Niema co za miesiac Gliwice beda czysto niebieskie :D
Zabrze za pewnie tez przejma najwspanialisi kibice Wielkiego Ruchu
Kiju

Post autor: Kiju »

Wieloryb pisze:A Ruch przypadkiem nie ma teraz FC w Gliwicach? :wink:

w sumie to nie wiem w czym problem,sa duze fan-cluby,mniejsze jak i zupelnie male,ale na tyle utozsamiajace sie ze swoim klubem,ze chca to udokumentowac flaga ,szalami itd.
Nikt chyba nie pisal ze Ruch rzadzi w Gliwicach,ze to czy tamto...jest masa Fc ktore sa w wielkiej mniejszosci w poszczegolnych miastach,i nikt z tego nie robil problemów...
amigoksg

Post autor: amigoksg »

asze stanowisko co do jezdzenia do Zabrza jest takie a nie inne i jakos od nas nikt o to nie placze wiec nie wiem po co te halo. NIE BYŁO NAS W ZABRZU I TYLE!

co do napinaczy z Katowic i Zabrza, dostaliscie propozycje i znow odmawiacie.

Wasz świat jest wirtualny Embarassed
czy aby na pewno tak było?
Kiju

Post autor: Kiju »

amigoksg pisze: Nie jest także bojkotowany sojusznik Widzew.
Amigo daj spokoj...czy to Widzew doprowadzil do smierci kibiców Ruchu? :shock:

Argumenty tutaj przytaczane,sa po prostu czasami z d*** wyjete,jak juz chcecie dyskutowac,to niech to ma jakis sens.
Siera

Post autor: Siera »

Panowie czy to takie trudne to zrozumienia?
Sztygar

Post autor: Sztygar »

Pasy na meczu z nami ,,pozdrowili,, Lechie . To tak do mojej krótkie relacji z tego meczu i były to jedyne bluzgi podczas meczu ( nie licząc wrzutów na pzpn.
Ruch-Chorzów
Kontakt:

Post autor: Ruch-Chorzów »

net12345

Post autor: net12345 »

kiedy na meczu były palone 2 fany Jagi?? kiedy to było bo jakoś tego nie widziałem? a, i jak mozna wiedziec co to niby za fany były bo rowniez sobie nie przypominam zeby Arka okroiła Jagiellonie z ich flag
ScoobyDoo

Post autor: ScoobyDoo »

Pierdolicie kocopoly o tych derbach, a o wazniejszych rzeczach zapominacie, bojkotuja czy nie ich sprawa. Poraz kolejny policja dala popis, dobrze ze nie rozpedzili sie i nie bylo powtorki z wyjazdu GKS-u. To jest problem a nie to, ze Ruch byl z Zagłębiem na sektorze, a teraz odpuszcza derby.
CONFLICT

Post autor: CONFLICT »

za Wisłą to inna bajka jest choposzku :D
szara_eminencja

Post autor: szara_eminencja »

13%

Post autor: 13% »

aaa... no oczywiście, że inna bajka. Bieganie za Wisłą ze sprzętem jest nie tylko honorowe, ale wręcz należy do kanonów honorowego zachowania i tylko szczerze honorowe ekipy takie jak Widzew powinny to robić.
GieKSa64

Post autor: GieKSa64 »

szara_eminencja pisze:szykuje sie nowa koalicja

http://sport.onet.pl/74318,1248685,1805 ... omosc.html
Autobusy to my już mamy drugi sezon i teraz nagle onet z tym wyskoczył jak z jakąś nowością.

Czytaj dalej tego typu portale i oglądaj wszystkie fakty, a na pewno dalej będziesz mógł się tu wpisywac, bo to ostatnio głośny temat.
malytgb

Post autor: malytgb »

gieksa i policjia nowa koalicja ? te grafy na giszowcu gieksy mowia nam dokladnie sprzedajcie na psach i mozecie legalnie malowac ?! juz nie sprzety tylko szukacie schronienia u psów ?!
Morginhio
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Morginhio »

szara_eminencja pisze:szykuje sie nowa koalicja

http://sport.onet.pl/74318,1248685,1805 ... omosc.html
każdy wynajęty autobus ma odrazu ogon w postaci psiarni (przynajmniej na śląsku).

koalicji sobie szukaj wśród elit ruchu (bynajmniej mi o działaczy nie chodzi) które na mecze zapraszały komendantów wojewódzkich na kawke... (zanim który się zapieni niech sprawdzi lepiej), a teraz jak starego komendanta odwołali a z nowym jeszcze nie zdąrzyli zawiązać przyjaźni to się lipa zrobiła w ostatni weekend... pewnie razem z komendantem na emeryture poszedł gwizdek :lol:
perezinho

Post autor: perezinho »

poziom tego forum sięga dna nie da się tego czytać przepraszam za ten nie wnoszący nic post ale ludzie ogarnijcie się
Johny KSG

Post autor: Johny KSG »

Po co wogole jest poruszany temat niejezdzenia niebieskich do Zabrza :?: Ich sprawa i ani nam ani tym bardziej innym ekipom nic do tego :x Niechca niejezdza ich sprawa proste :o I znowu kolejny taki weekend w ktorym sie wchodzi na komentarze zeby sobie poczytac co sie dzieje a tu wielki ch*j bo sa rozstrzasane niepotrzebne tematy :?
akfk

Post autor: akfk »

net12345 pisze:kiedy na meczu były palone 2 fany Jagi?? kiedy to było bo jakoś tego nie widziałem? a, i jak mozna wiedziec co to niby za fany były bo rowniez sobie nie przypominam zeby Arka okroiła Jagiellonie z ich flag
Byly w 2-giej polowie. Ale nic nie zostalo skrojone. To byly dwie mini flagi, ktore sa ogolnodostepne w sklepach w Bstoku.
ODPOWIEDZ