Na razie tyle ma do powiedzenia
Komentarze 8-10.08
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Fighting Dragon Tokyo
GKS Jastrzębie miał kłopot z transportem, że taka słaba liczba w Poznaniu?
Urodzony dla mnie nadal to jest śmieszne, że dla Was prawdziwe derby są w Chorzowie a do Zabrza nie jeździcie. To jest bez sensu, że Wy do nich nie jedziecie a Wy do siebie ich wpuszczacie. A jak Górnik zostałby gospodarzem meczu na Stadionie Śląskim?
Nie chcę rozdmuchiwać znowu tematu na kilka stron, ale dla mnie na poważnie to jest śmieszne sprawa. Pozdrawiam.
Urodzony dla mnie nadal to jest śmieszne, że dla Was prawdziwe derby są w Chorzowie a do Zabrza nie jeździcie. To jest bez sensu, że Wy do nich nie jedziecie a Wy do siebie ich wpuszczacie. A jak Górnik zostałby gospodarzem meczu na Stadionie Śląskim?
Nie chcę rozdmuchiwać znowu tematu na kilka stron, ale dla mnie na poważnie to jest śmieszne sprawa. Pozdrawiam.
airon pisze:jaaa ta napinkauRodzony na sektoRze pisze:Prawdziwe WIELKIE DERBY ŚLĄSKA sa tylko w ChorzowieLon(RKS)don pisze:czemu dzisiejsze derby Śląska nie sa takie "głośne" jak ostatnio
Dodam cos od siebie bo jak czytam niektóre wpisy to mnie az dzwiga
Pamietam czas (okres) juz dawno dawno temu jak na tym forum(a dokladniej starym forum) gdzie fan(i) Ruchu pisali "PRAWDZIWE DERBY ŚLĄSKA są z GKS-em K-ce"(cos w tym stylu).
to ja w tym momencie nic nie wiem
-
Bogdan Adamiec
-
podroze100l
Rozumiem, że Waszą "zgodę" też będziecie bojkotować?19(R)20 pisze:czy ktokolwiek tu komentuje beznadziejną liczbę kibiców z bukowej w Płocku? - nie
"koledzy" jednak jadą po Ruchu za bojkot morderców - pewnie się balismy Górnika i niech tak zostanie
Wracając do meczu w Zabrzu. Szkoda, że podobnie jak warszawskie derby, śląskie również jakoś tak bez klimatu...
Ostatnio zmieniony 11.08.2008, 10:22 przez akfk, łącznie zmieniany 2 razy.
-
does.not.matter
- Kontakt:
Widzew w Polkowicach na Zagłębiudoes.not.matter pisze:Około 400 osób.lsz pisze:jaka liczba Widzewa?
http://foto.12365.zaglebie.org/
http://foto.12366.zaglebie.org/
mam rozumieć że odpuszczacie mecz przyjaźni w Łodzi i wyjazdy do Krakowa?eRwin_GŚ pisze: bylo kiedys powiedzianie NIE JEZDZIMY DO MORDERCOW powtarzam nie jezdzimy DO, wiec jak dalej ktos roznicy nie widzi to nie mamy o czym gadac
Derby dla GÓRNIKA. Doping mógł być lepszy.
TRSL pokazała kto rządzi miastem.
Nasze stanowisko co do jezdzenia do Zabrza jest takie a nie inne i jakos od nas nikt o to nie placze wiec nie wiem po co te halo. NIE BYŁO NAS W ZABRZU I TYLE!
co do napinaczy z Katowic i Zabrza, dostaliscie propozycje i znow odmawiacie.
Wasz świat jest wirtualny
ps. w derbach kolejny raz wygraliscie na trybunach
Wasz świat jest wirtualny
ps. w derbach kolejny raz wygraliscie na trybunach
A Ruch przypadkiem nie ma teraz FC w Gliwicach? 
to tak odnośnie tego kto ma lepszą propagandę w internecie. Ja starałem się nie stawać po żadnej ze stron konfliktu Ruch - Górnik ale jak dowiedziałem się że Ruch założył FC w Gliwicach i nawet szale powstały to troche mnie to rozbawiło
rozumiem że teraz pora na Zabrze?
to tak odnośnie tego kto ma lepszą propagandę w internecie. Ja starałem się nie stawać po żadnej ze stron konfliktu Ruch - Górnik ale jak dowiedziałem się że Ruch założył FC w Gliwicach i nawet szale powstały to troche mnie to rozbawiło
szale,vlepki i jakas fanaWieloryb pisze:A Ruch przypadkiem nie ma teraz FC w Gliwicach?
to tak odnośnie tego kto ma lepszą propagandę w internecie. Ja starałem się nie stawać po żadnej ze stron konfliktu Ruch - Górnik ale jak dowiedziałem się że Ruch założył FC w Gliwicach i nawet szale powstały to troche mnie to rozbawiłorozumiem że teraz pora na Zabrze?
Niema co za miesiac Gliwice beda czysto niebieskie
Zabrze za pewnie tez przejma najwspanialisi kibice Wielkiego Ruchu
w sumie to nie wiem w czym problem,sa duze fan-cluby,mniejsze jak i zupelnie male,ale na tyle utozsamiajace sie ze swoim klubem,ze chca to udokumentowac flaga ,szalami itd.Wieloryb pisze:A Ruch przypadkiem nie ma teraz FC w Gliwicach?
to tak odnośnie tego kto ma lepszą propagandę w internecie. Ja starałem się nie stawać po żadnej ze stron konfliktu Ruch - Górnik ale jak dowiedziałem się że Ruch założył FC w Gliwicach i nawet szale powstały to troche mnie to rozbawiłorozumiem że teraz pora na Zabrze?
Nikt chyba nie pisal ze Ruch rzadzi w Gliwicach,ze to czy tamto...jest masa Fc ktore sa w wielkiej mniejszosci w poszczegolnych miastach,i nikt z tego nie robil problemów...
czy aby na pewno tak było?asze stanowisko co do jezdzenia do Zabrza jest takie a nie inne i jakos od nas nikt o to nie placze wiec nie wiem po co te halo. NIE BYŁO NAS W ZABRZU I TYLE!
Wasz świat jest wirtualny Embarassed
-
Ruch-Chorzów
- Kontakt:
-
szara_eminencja
Autobusy to my już mamy drugi sezon i teraz nagle onet z tym wyskoczył jak z jakąś nowością.szara_eminencja pisze:szykuje sie nowa koalicja
http://sport.onet.pl/74318,1248685,1805 ... omosc.html
Czytaj dalej tego typu portale i oglądaj wszystkie fakty, a na pewno dalej będziesz mógł się tu wpisywac, bo to ostatnio głośny temat.
-
malytgb
każdy wynajęty autobus ma odrazu ogon w postaci psiarni (przynajmniej na śląsku).szara_eminencja pisze:szykuje sie nowa koalicja
http://sport.onet.pl/74318,1248685,1805 ... omosc.html
koalicji sobie szukaj wśród elit ruchu (bynajmniej mi o działaczy nie chodzi) które na mecze zapraszały komendantów wojewódzkich na kawke... (zanim który się zapieni niech sprawdzi lepiej), a teraz jak starego komendanta odwołali a z nowym jeszcze nie zdąrzyli zawiązać przyjaźni to się lipa zrobiła w ostatni weekend... pewnie razem z komendantem na emeryture poszedł gwizdek
Po co wogole jest poruszany temat niejezdzenia niebieskich do Zabrza
Ich sprawa i ani nam ani tym bardziej innym ekipom nic do tego
Niechca niejezdza ich sprawa proste
I znowu kolejny taki weekend w ktorym sie wchodzi na komentarze zeby sobie poczytac co sie dzieje a tu wielki ch*j bo sa rozstrzasane niepotrzebne tematy 
Byly w 2-giej polowie. Ale nic nie zostalo skrojone. To byly dwie mini flagi, ktore sa ogolnodostepne w sklepach w Bstoku.net12345 pisze:kiedy na meczu były palone 2 fany Jagi?? kiedy to było bo jakoś tego nie widziałem? a, i jak mozna wiedziec co to niby za fany były bo rowniez sobie nie przypominam zeby Arka okroiła Jagiellonie z ich flag