Wizard, na parokilometrowy wyjazd nie jezdzą u Was laski
Jestes smieszny, na derbach w Chorzowie sama ekipa pewnie byla, rozpierdala mnie takie gadanie...
Lon(RKS)don pisze:czemu dzisiejsze derby Śląska nie sa takie "głośne" jak ostatnio
Prawdziwe WIELKIE DERBY ŚLĄSKA sa tylko w Chorzowie
Tego dnia w sektorze gości zasiadło ponad 1000 osób !!! W tym 160 Elana, 750 Ruch Chorzów, 100 KS Myszków, 20 Jeziorak Iława, 1 WfcG... Wielkie dzięki za wsparcie !!!! Szerszy opis później....
GKS Jastrzębie miał kłopot z transportem, że taka słaba liczba w Poznaniu?
Urodzony dla mnie nadal to jest śmieszne, że dla Was prawdziwe derby są w Chorzowie a do Zabrza nie jeździcie. To jest bez sensu, że Wy do nich nie jedziecie a Wy do siebie ich wpuszczacie. A jak Górnik zostałby gospodarzem meczu na Stadionie Śląskim?
Nie chcę rozdmuchiwać znowu tematu na kilka stron, ale dla mnie na poważnie to jest śmieszne sprawa. Pozdrawiam.
fakt jest to lekko dziwne ze Derby w Chorzowie to Derby a w zabrzu derby z Mordercami. Ich własna sprawa. A gadanie ze nie zadaja sie z Mordercami ... hmmm a Bracia wasi z Łodzi i Rolik to co ?? Mozecie mnie banowa karać i ćwiartować
Swoja drogą jak tam w Bydgoszczy Zeta z Tyskimi pewnie piją wszyscy hehe
Lon(RKS)don pisze:czemu dzisiejsze derby Śląska nie sa takie "głośne" jak ostatnio
Prawdziwe WIELKIE DERBY ŚLĄSKA sa tylko w Chorzowie
jaaa ta napinka
Dodam cos od siebie bo jak czytam niektóre wpisy to mnie az dzwiga
Pamietam czas (okres) juz dawno dawno temu jak na tym forum(a dokladniej starym forum) gdzie fan(i) Ruchu pisali "PRAWDZIWE DERBY ŚLĄSKA są z GKS-em K-ce"(cos w tym stylu).
to ja w tym momencie nic nie wiem a co do niejeżdżenia fanów Ruchu do Zabrza wypowiadał sie nie bede i swoja opinie zostawie dla siebie.
Chodzilo o slogan "Wielkie derby ślaska" który przyjął się w całym kraju po derbach na stadionie ślaskim, porównajcie sobie pompe i rozgłos tamtego meczu z tym. Bez zadnej napinki, moze powiecie ze jest porównanie?
Kibice Ruchu nie jezdzą i c*** wszystkim do tego. I nie obchodzi mnie co napisal ktos "na starym forum" bo to tylko internet.
smRodki to ogólnie śmiechawa.Po akcji psów w Mydlnikach na ich forum mało się nie zejszczali ze szczęscia że GieKsa dostała w******* i teksty typu - "dostali wjebane i płaczą" czy "w******* jest wkalkulowany w atrakcje wyjazdu" a teraz sami płaczą i się żalą a już szczyt szczytów że u niektórych w opisach widnieją cytaty GieKSiarskiego zespołu który w piosence nadmienił o sytuacji w Mydlnikach
19(R)20 pisze:czy ktokolwiek tu komentuje beznadziejną liczbę kibiców z bukowej w Płocku? - nie
"koledzy" jednak jadą po Ruchu za bojkot morderców - pewnie się balismy Górnika i niech tak zostanie
Rozumiem, że Waszą "zgodę" też będziecie bojkotować?
Wracając do meczu w Zabrzu. Szkoda, że podobnie jak warszawskie derby, śląskie również jakoś tak bez klimatu...
w calym kraju fani walcza o to by derby odbywaly sie w jak najwiekszej liczbie i jak najlepszej atmosferze a jedyny dwumecz ktory moglby sie tak odbywac jest bojkotowany. gruba bzdura bo przeciez Stadion Slaski to tez juz nie byl mecz "u siebie" bo nie na Cichej, a sami bardzo chetnie wspomagacie mordercow z Łodzi i stawiacie sie u nich w dobrych liczbach, do Krakowa tez jezdzicie bez zadnych "ale". moim - podkreslam - wylacznie moim zdaniem - ta forma protestu tylko osmiesza decydentow w Chorzowie - taki 50% protest. tyle ze Gornik na biletach nie zarobi co pewnie tych co zabili Waszych fanow najmniej obchodzi, bardziej zabolaloby gdybyscie np.w formie rewanzu pozrywali flagi Gornikowi na Roosevelta.
Fan_Gwardii pisze:w calym kraju fani walcza o to by derby odbywaly sie w jak najwiekszej liczbie i jak najlepszej atmosferze a jedyny dwumecz ktory moglby sie tak odbywac jest bojkotowany. gruba bzdura bo przeciez Stadion Slaski to tez juz nie byl mecz "u siebie" bo nie na Cichej, a sami bardzo chetnie wspomagacie mordercow z Łodzi i stawiacie sie u nich w dobrych liczbach, do Krakowa tez jezdzicie bez zadnych "ale". moim - podkreslam - wylacznie moim zdaniem - ta forma protestu tylko osmiesza decydentow w Chorzowie - taki 50% protest. tyle ze Gornik na biletach nie zarobi co pewnie tych co zabili Waszych fanow najmniej obchodzi, bardziej zabolaloby gdybyscie np.w formie rewanzu pozrywali flagi Gornikowi na Roosevelta.
Mi się wydaje, że to chodzi o to, że to fani Górnika zabili kibiców Ruchu, a nie 'mordercy z Łodzi' czy inna ekipa z Krakowa.
Fan_Gwardii pisze:w calym kraju fani walcza o to by derby odbywaly sie w jak najwiekszej liczbie i jak najlepszej atmosferze a jedyny dwumecz ktory moglby sie tak odbywac jest bojkotowany. gruba bzdura bo przeciez Stadion Slaski to tez juz nie byl mecz "u siebie" bo nie na Cichej, a sami bardzo chetnie wspomagacie mordercow z Łodzi i stawiacie sie u nich w dobrych liczbach, do Krakowa tez jezdzicie bez zadnych "ale". moim - podkreslam - wylacznie moim zdaniem - ta forma protestu tylko osmiesza decydentow w Chorzowie - taki 50% protest. tyle ze Gornik na biletach nie zarobi co pewnie tych co zabili Waszych fanow najmniej obchodzi, bardziej zabolaloby gdybyscie np.w formie rewanzu pozrywali flagi Gornikowi na Roosevelta.
Mi się wydaje, że to chodzi o to, że to fani Górnika zabili kibiców Ruchu, a nie 'mordercy z Łodzi' czy inna ekipa z Krakowa.
Myślę, że to co Ty uważasz na ten temat kibicom Ruchu akurat konkretnie wisi
Taką podjęli decyzję i trzeba ją uszanować.
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
eRwin_GŚ pisze:
bylo kiedys powiedzianie NIE JEZDZIMY DO MORDERCOW powtarzam nie jezdzimy DO, wiec jak dalej ktos roznicy nie widzi to nie mamy o czym gadac
mam rozumieć że odpuszczacie mecz przyjaźni w Łodzi i wyjazdy do Krakowa?
Derby dla GÓRNIKA. Doping mógł być lepszy.
TRSL pokazała kto rządzi miastem.
eRwin_GŚ pisze:
bylo kiedys powiedzianie NIE JEZDZIMY DO MORDERCOW powtarzam nie jezdzimy DO, wiec jak dalej ktos roznicy nie widzi to nie mamy o czym gadac
mam rozumieć że odpuszczacie mecz przyjaźni w Łodzi i wyjazdy do Krakowa?
Derby dla GÓRNIKA. Doping mógł być lepszy.
TRSL pokazała kto rządzi miastem.
co TRSL pokazała ? niebadz smieszny niesztuka zmobilizowac sie na jeden mecz utrzymcie taki poziom dłuzej to pogadamy bo np na wyjazdach NRSL bije was na ryj .pozdRawiam
co w tym dziwnego, że Ruch chce uczcic akurat taką postawą śmierc swoich kolegów po szalu?
ich sprawa
są konsekwentni w tym co robią, a jak to wygląda, każdy widzi, szkoda widowiska
IRASS pisze:co TRSL pokazała ? niebadz smieszny niesztuka zmobilizowac sie na jeden mecz utrzymcie taki poziom dłuzej to pogadamy bo np na wyjazdach NRSL bije was na ryj .pozdRawiam
A Ty co jakiś statystyk, że wiesz jak TRSL jeździ na wyjazdy? c**** pewne wiesz, więc nie wtrącaj tutaj swoich 3 groszy.
IRASS pisze:co TRSL pokazała ? niebadz smieszny niesztuka zmobilizowac sie na jeden mecz utrzymcie taki poziom dłuzej to pogadamy bo np na wyjazdach NRSL bije was na ryj .pozdRawiam
A Ty co jakiś statystyk, że wiesz jak TRSL jeździ na wyjazdy? c**** pewne wiesz, więc nie wtrącaj tutaj swoich 3 groszy.
BTW. to my od was kopiujemy pomysły tak? (NRSL?)
zapewniam Cie ze wiem jak wam wyjazdy wychodza i niepowalacie na kolana wiec niepiszcie ze miasto jest wasze bo kazdy z was i nas wie jak jest i niemusisz odpisywac
Nasze stanowisko co do jezdzenia do Zabrza jest takie a nie inne i jakos od nas nikt o to nie placze wiec nie wiem po co te halo. NIE BYŁO NAS W ZABRZU I TYLE!
co do napinaczy z Katowic i Zabrza, dostaliscie propozycje i znow odmawiacie.
Wasz świat jest wirtualny
ps. w derbach kolejny raz wygraliscie na trybunach
to tak odnośnie tego kto ma lepszą propagandę w internecie. Ja starałem się nie stawać po żadnej ze stron konfliktu Ruch - Górnik ale jak dowiedziałem się że Ruch założył FC w Gliwicach i nawet szale powstały to troche mnie to rozbawiło rozumiem że teraz pora na Zabrze?
Wieloryb pisze:A Ruch przypadkiem nie ma teraz FC w Gliwicach?
to tak odnośnie tego kto ma lepszą propagandę w internecie. Ja starałem się nie stawać po żadnej ze stron konfliktu Ruch - Górnik ale jak dowiedziałem się że Ruch założył FC w Gliwicach i nawet szale powstały to troche mnie to rozbawiło rozumiem że teraz pora na Zabrze?
szale,vlepki i jakas fana
Niema co za miesiac Gliwice beda czysto niebieskie
Zabrze za pewnie tez przejma najwspanialisi kibice Wielkiego Ruchu
Wieloryb pisze:A Ruch przypadkiem nie ma teraz FC w Gliwicach?
w sumie to nie wiem w czym problem,sa duze fan-cluby,mniejsze jak i zupelnie male,ale na tyle utozsamiajace sie ze swoim klubem,ze chca to udokumentowac flaga ,szalami itd.
Nikt chyba nie pisal ze Ruch rzadzi w Gliwicach,ze to czy tamto...jest masa Fc ktore sa w wielkiej mniejszosci w poszczegolnych miastach,i nikt z tego nie robil problemów...
Dlatego też, ja nie umiem zrozumieć dlaczego ktoś się przyczepia do tego, że w Kochłowicach czy Bykowinie nie może być 5% KSG. Którzy się z tym nie afiszują?
Z jednej strony napina ile to FC i jaka to z nich siła a z drugiej strony to wszystkie niebieskie miasta i dzielnice to 100% Ruch?
Co do Derbów to niech Ruch nie jeździ jeżeli nie chce. Tylko mnie sie wydawało, że jestem zawsze tam gdzie gra mój klub. A swoją drogą skoro tak nienawidzą nożowników to czemu mają dalej sztamę z Widzewem?