Zagłębie JEDNAK w 1lidze!!
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Radek_Sierpc
- Kontakt:
-
Radek_Sierpc
- Kontakt:
czy ktoś orientujący się w temacie może mnie poinformować czy po umorzeniu sprawy Widzewa, PZPN może się odwoływać i doprowadzić do ponownego rozpatrzenia sprawy tak jak to miało miejsce w sprawie Zagłębia i Korony?
generalnie interesuje mnie to czy sprawa Widzewa jest zamknięta czy może w trakcie obecnego sezony zostać o jedną klasę zdegradowny w razie odwołania.
generalnie interesuje mnie to czy sprawa Widzewa jest zamknięta czy może w trakcie obecnego sezony zostać o jedną klasę zdegradowny w razie odwołania.
Chodzi o to ze dlaczego Podbeskidzie za 6 ustawionych meczy i Widzew za 9 ustawionych meczy nie zdegradowano, a Zagłębie za 4 mecze zdegradowano. Pokaż mi tu sprawiedliwość.djh30 pisze:a co to za różnica czy sie ukradło 4 czy 7, to już recydywa. Dziwne ze prezydent Lubina też jest umoczony w jakieś wałki, wcześniej Polkowice cały ten region jest po kombinacjach.
PZPN będzie wnosił o kasację decyzji w sprawie Widzewa. Oznacza to, że jeśli wyrok zostanie skasowany to Widzew leci po sezonie (chyba, że uzyska awans to wtedy zostaje)Prezes pisze:czy ktoś orientujący się w temacie może mnie poinformować czy po umorzeniu sprawy Widzewa, PZPN może się odwoływać i doprowadzić do ponownego rozpatrzenia sprawy tak jak to miało miejsce w sprawie Zagłębia i Korony?
Układy Bońka tutaj są oczywiste i co byście Widzewiacy nie mówili to cała Polska to widziała
Edit: nie jestem z ŁKSu i nie jestem jakimś wielkim przeciwnikiem Widzewa
Ostatnio zmieniony 06.08.2008, 16:46 przez osfp, łącznie zmieniany 1 raz.
Na Kija nie liczę, że napisze coś bez napinania sie, ale może mi ktoś to jednak wyjaśni, bo nie kumam.Michauek pisze:
Może m ktoś jeszcze wyjaśnić jaka jest różnica w korupcji pomiędzy Zagłębiem a RTSem? Dlaczego potraktowano te kluby różnie?
I nie chodzi mi tu o to czy Boniek ma układy czy nie, tylko jak pod względem proceduralnym wygląda
-
Michał z Łodzi
Bo widzisz Michauku, są równi i równiejsiMichauek pisze:Na Kija nie liczę, że napisze coś bez napinania sie, ale może mi ktoś to jednak wyjaśni, bo nie kumam.Michauek pisze:
Może m ktoś jeszcze wyjaśnić jaka jest różnica w korupcji pomiędzy Zagłębiem a RTSem? Dlaczego potraktowano te kluby różnie?
I nie chodzi mi tu o to czy Boniek ma układy czy nie, tylko jak pod względem proceduralnym wygląda
-
mapa_fizyczna_polski
Czym rozni sie przestepstwo Widzewa od Zaglebia i ewentualna kara/brak kary ? Tym, ze dzialacze Widzewa zapomnieli ze na boisku biegaja pilkarze a nie prawnicy
Od kiedy do klubu przyszedl Cacek, to slyszymy tylko o "Wielkim Widzewie" - a narazie mamy kancelarie prawnicza.
W tym przypadku osobiscie twierdze, ze Boniek zbytnio pomoc nie mogl. Za duzo organow wydajacych decyzje - jedni mowia "tak", a drudzy "nie".
Zaglebiak - ale kto Was chce w tej ekstraklasie ? w 1 lidze jest kilka ciekawszych ekip ktorym zdecydowanie bardziej nalezy sie ekstraklasa(chocby Widzew). Takze wybudujcie sobie stadion ale pozostancie w tej 1 lidze.
Od kiedy do klubu przyszedl Cacek, to slyszymy tylko o "Wielkim Widzewie" - a narazie mamy kancelarie prawnicza.
W tym przypadku osobiscie twierdze, ze Boniek zbytnio pomoc nie mogl. Za duzo organow wydajacych decyzje - jedni mowia "tak", a drudzy "nie".
Zaglebiak - ale kto Was chce w tej ekstraklasie ? w 1 lidze jest kilka ciekawszych ekip ktorym zdecydowanie bardziej nalezy sie ekstraklasa(chocby Widzew). Takze wybudujcie sobie stadion ale pozostancie w tej 1 lidze.
-
Użytkownik
Re: .
I znów ten RudySmileY ZL pisze:Widzew umorzony, Zagłębie zdegradowane ...
Czytacie między wierszami ?
A co do tych batoników.
Traktujecie jakiekolwiek kupienie tak samo a tym czasem trzeba spojrzeć szerzej. Inaczej traktuje się złodzieja co ukradł jabłko na straganie a inaczej takiego co okradł bank. Takie jest moje zdanie.
Co do podtrzymania degradacji. W przypadku Widzewa sprawa sie przedawniła a chodziło o moment wszczęcia postępowania w stosunku do ostatniego przewinienia. Z tego pisali to ZL kupowało mimo że już toczyło sie przeciw nim postępowanie.
dodam że dzięki temu 1 Liga będzie ciekawa
A kto na korupcji zyskał ??? Kluby czy ludzie???luk pisze: powiedziałem to nie raz i tak myśle pewnie nie tylko ja...
dlaczego za korupcje karze sie kluby a nie ludzi????
Kto dostawał sporą kasę od C+ i od Orange za udział w rozgrywkach ?? Kluby czy ludzie ???
Wracając do tematu... dziwi trochę wyrok taki a nie inny jeśli spojrzymy na grzeszki Widzewa któremu nic nie zrobiono a Korone i Zagłebie ujebano... albo wszystkich po równo albo nikogo nie karać. Tyle w temacie
-
Marek Zimiński
Z jesieni nie chce ci sie szukac ale pierwsze 3 liczby ktore wymieniles to z jesieni akurat. Nie wiem czy srednia 520 to prawda, samemu mi sie wydaje ze liczba troche przasadzona, ale jakbys przedstawil liczby z ŁKS-u i Sosonowca a nie takie jakie chciales i wliczajac do tego 2 tys w Poznaniu to moze cos wyjsc kolo tego.djh30 pisze:zorro pisze:Zagłębie Lubin:mapa_fizyczna_polski pisze: Bo masz łeb pełen kompleksów?
A może dla tego że mimo 80.000 mieszkańców w poprzednim bardzo złym (degradacja) sezonie mieliśmy średnią 520 osób na wyjazd w lidze?
To co powiesz o niewiele większej średniej Wisły K. ? Też nie zasługują?)
- Gks Bełchatów 200 osób 247km
- Odra Wodzisław 170 osób 245km
- Ruch Chorzów 275 osób 246km
- Polonia Bytom 80 osób 246km (stadion Ruchu)
- Jagiellonia Białystok 37 osób 576km
- Cracovia Kraków 80 osób 315km
- Korona Kielce 50 osób 350km
skąd te 520 osób ??? rundy jesiennej nie chce mi sie szukać, ale was jeden wyjazd do Poznania jaskółki nie czyni
akurat to nie moje liczby tylko z tego forum z rankingu wyjazdowiczow, a meczem na bulgarskiej bym sie tak nie podniecal bo wiadomo jak to jest z meczami zgod, zwlaszcza jak towarzystwo jest przemieszane na stadionie.ScoobyDoo pisze:djh30 pisze:Z jesieni nie chce ci sie szukac ale pierwsze 3 liczby ktore wymieniles to z jesieni akurat. Nie wiem czy srednia 520 to prawda, samemu mi sie wydaje ze liczba troche przasadzona, ale jakbys przedstawil liczby z ŁKS-u i Sosonowca a nie takie jakie chciales i wliczajac do tego 2 tys w Poznaniu to moze cos wyjsc kolo tego.zorro pisze: Zagłębie Lubin:
- Gks Bełchatów 200 osób 247km
- Odra Wodzisław 170 osób 245km
- Ruch Chorzów 275 osób 246km
- Polonia Bytom 80 osób 246km (stadion Ruchu)
- Jagiellonia Białystok 37 osób 576km
- Cracovia Kraków 80 osób 315km
- Korona Kielce 50 osób 350km
skąd te 520 osób ??? rundy jesiennej nie chce mi sie szukać, ale was jeden wyjazd do Poznania jaskółki nie czyni