Zagłębie JEDNAK w 1lidze!!

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

anusiak1

Post autor: anusiak1 »

iparts.pl
Hutnicze

Post autor: Hutnicze »

Proponuję założyć oddzielny temat "rosyjska ruletka", albo "cyrk PZPN" i tam wpisywać kto w danym tygodniu awansował/spadł z "ekstrakla$y".
Radek_Sierpc
Kontakt:

Post autor: Radek_Sierpc »

W sprawie Korony pewnie będzie to samo, wiec chyba to już koniec tej telenoweli ...
19itus48

Post autor: 19itus48 »

SPRAWIEDLIWOŚCI STAŁO SIĘ ZADOŚĆ!

a teraz pa pa :lol:
Radek_Sierpc
Kontakt:

Post autor: Radek_Sierpc »

Korona to samo 1 liga
SmileY ZL

.

Post autor: SmileY ZL »

Widzew umorzony, Zagłębie zdegradowane ...
Czytacie między wierszami ?
MAF
Kontakt:

Post autor: MAF »

No i teraz gdzie są co co pisali ze Zagłębia na pewno nie zdegradują bo jest za bogate, układy polityczne itd?

Może m ktoś jeszcze wyjaśnić jaka jest różnica w korupcji pomiędzy Zagłębiem a RTSem? Dlaczego potraktowano te kluby różnie?
zorro

Post autor: zorro »

jak widać Rudy z Widzewa może wiele:)

W końcu koniec tej szopki i zaczynamy ligę.
Zapłacimy za grzechy i wrócimy na pohybel wszystkim.
Prezes

Post autor: Prezes »

czy ktoś orientujący się w temacie może mnie poinformować czy po umorzeniu sprawy Widzewa, PZPN może się odwoływać i doprowadzić do ponownego rozpatrzenia sprawy tak jak to miało miejsce w sprawie Zagłębia i Korony?

generalnie interesuje mnie to czy sprawa Widzewa jest zamknięta czy może w trakcie obecnego sezony zostać o jedną klasę zdegradowny w razie odwołania.
Kiju

Post autor: Kiju »

zorro pisze:jak widać Rudy z Widzewa może wiele:)

W.
Przeciez wiadomo nie od dzis ze Widzew przekupił PKOL,jak rowniez cały Polski sad podczas sprawy licencyjnej.

Na ostatnia chwile,do wyjazdu trzy dni...:/
maciej!

Post autor: maciej! »

zorro pisze:jak widać Rudy z Widzewa może wiele:)
na tego typu post tylko czekałem :lol: ah ten Rudy no... zakała futbolu

ależ gorycz... aż miło na was wszystkich popatrzeć (czyt. miło was poczytać). tym postem kończę swój udział w temacie jak coś :wink:
fcb

Post autor: fcb »

djh30 pisze:a co to za różnica czy sie ukradło 4 czy 7, to już recydywa. Dziwne ze prezydent Lubina też jest umoczony w jakieś wałki, wcześniej Polkowice cały ten region jest po kombinacjach.
Chodzi o to ze dlaczego Podbeskidzie za 6 ustawionych meczy i Widzew za 9 ustawionych meczy nie zdegradowano, a Zagłębie za 4 mecze zdegradowano. Pokaż mi tu sprawiedliwość.
osfp

Post autor: osfp »

Prezes pisze:czy ktoś orientujący się w temacie może mnie poinformować czy po umorzeniu sprawy Widzewa, PZPN może się odwoływać i doprowadzić do ponownego rozpatrzenia sprawy tak jak to miało miejsce w sprawie Zagłębia i Korony?

generalnie interesuje mnie to czy sprawa Widzewa jest zamknięta czy może w trakcie obecnego sezony zostać o jedną klasę zdegradowny w razie odwołania.
PZPN będzie wnosił o kasację decyzji w sprawie Widzewa. Oznacza to, że jeśli wyrok zostanie skasowany to Widzew leci po sezonie (chyba, że uzyska awans to wtedy zostaje)
Układy Bońka tutaj są oczywiste i co byście Widzewiacy nie mówili to cała Polska to widziała

Edit: nie jestem z ŁKSu i nie jestem jakimś wielkim przeciwnikiem Widzewa
Ostatnio zmieniony 06.08.2008, 16:46 przez osfp, łącznie zmieniany 1 raz.
dostepny
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: dostepny »

proponował bym odrazu na samym poczatku wyjebanie tego tematu :lol:
MAF
Kontakt:

Post autor: MAF »

Michauek pisze:

Może m ktoś jeszcze wyjaśnić jaka jest różnica w korupcji pomiędzy Zagłębiem a RTSem? Dlaczego potraktowano te kluby różnie?
Na Kija nie liczę, że napisze coś bez napinania sie, ale może mi ktoś to jednak wyjaśni, bo nie kumam.
I nie chodzi mi tu o to czy Boniek ma układy czy nie, tylko jak pod względem proceduralnym wygląda
Michał z Łodzi

Post autor: Michał z Łodzi »

Michauek pisze:
Michauek pisze:

Na Kija nie liczę, że napisze coś bez napinania sie, ale może mi ktoś to jednak wyjaśni, bo nie kumam.
I nie chodzi mi tu o to czy Boniek ma układy czy nie, tylko jak pod względem proceduralnym wygląda
Bo widzisz Michauku, są równi i równiejsi 8)
Mmm

Post autor: Mmm »

Ach ten Rudy,wszystko potrafi załatwić :wink:
A teraz dzieci,mozecie pocałować misia w d... :lol:
Zaglebiak

Post autor: Zaglebiak »

Smiech na sali... najpierw nas degraduja pozniej awansujemy, i znowu spadek :) hehe, nie ma co plakac, za rok i tak wejdziemy do ekstraklasy... z nowym stadionem, szkoda tylko ze nie traktuje sie klubow sprawiedliwie...
mapa_fizyczna_polski

Post autor: mapa_fizyczna_polski »

Czym rozni sie przestepstwo Widzewa od Zaglebia i ewentualna kara/brak kary ? Tym, ze dzialacze Widzewa zapomnieli ze na boisku biegaja pilkarze a nie prawnicy :lol:
Od kiedy do klubu przyszedl Cacek, to slyszymy tylko o "Wielkim Widzewie" - a narazie mamy kancelarie prawnicza.

W tym przypadku osobiscie twierdze, ze Boniek zbytnio pomoc nie mogl. Za duzo organow wydajacych decyzje - jedni mowia "tak", a drudzy "nie".

Zaglebiak - ale kto Was chce w tej ekstraklasie ? w 1 lidze jest kilka ciekawszych ekip ktorym zdecydowanie bardziej nalezy sie ekstraklasa(chocby Widzew). Takze wybudujcie sobie stadion ale pozostancie w tej 1 lidze.
Użytkownik

Post autor: Użytkownik »

Nie rozumiem Was Zagłębiacy...
Korone też zdegradowali ale oni nie zakładaja w zwiazku z tym tematów na kibice.net i nie wylewają tu swoich żali!!
Trzeba się z tym pogodzić i znać swoje miejsce w szeregu.

nie jestem z Korony ani żadnej z ich zgód.
Total

Post autor: Total »

Szczerze? Bardzo sie ciesze! :)
rzaba

Re: .

Post autor: rzaba »

SmileY ZL pisze:Widzew umorzony, Zagłębie zdegradowane ...
Czytacie między wierszami ?
I znów ten Rudy ;)

A co do tych batoników.
Traktujecie jakiekolwiek kupienie tak samo a tym czasem trzeba spojrzeć szerzej. Inaczej traktuje się złodzieja co ukradł jabłko na straganie a inaczej takiego co okradł bank. Takie jest moje zdanie.

Co do podtrzymania degradacji. W przypadku Widzewa sprawa sie przedawniła a chodziło o moment wszczęcia postępowania w stosunku do ostatniego przewinienia. Z tego pisali to ZL kupowało mimo że już toczyło sie przeciw nim postępowanie.

dodam że dzięki temu 1 Liga będzie ciekawa :) choć wolałbym żeby im anulowali bp wtedy by nam było łatwiej awansować.
NFC04

Post autor: NFC04 »

luk pisze: powiedziałem to nie raz i tak myśle pewnie nie tylko ja...
dlaczego za korupcje karze sie kluby a nie ludzi????
A kto na korupcji zyskał ??? Kluby czy ludzie???
Kto dostawał sporą kasę od C+ i od Orange za udział w rozgrywkach ?? Kluby czy ludzie ???

Wracając do tematu... dziwi trochę wyrok taki a nie inny jeśli spojrzymy na grzeszki Widzewa któremu nic nie zrobiono a Korone i Zagłebie ujebano... albo wszystkich po równo albo nikogo nie karać. Tyle w temacie
gryps28

Post autor: gryps28 »

Tego tematu nie ma dalej co ciagnac. Zostalismy zdegradowi z Korona i bedziemy grac w I lidze. Temat do zamkniecia.
zorro

Post autor: zorro »

pasikonik mój post wyszedł troche na napinke ale nie to miałem na myśli, jak ktos nie rozumie to nie moja wina.

Temat do zamkniecia.
Marek Zimiński

Post autor: Marek Zimiński »

Widzew jedyny dał radę - brawo.
ScoobyDoo

Post autor: ScoobyDoo »

djh30 pisze:
zorro pisze:
mapa_fizyczna_polski pisze: Bo masz łeb pełen kompleksów?
A może dla tego że mimo 80.000 mieszkańców w poprzednim bardzo złym (degradacja) sezonie mieliśmy średnią 520 osób na wyjazd w lidze?
To co powiesz o niewiele większej średniej Wisły K. ? Też nie zasługują?)
Zagłębie Lubin:

- Gks Bełchatów 200 osób 247km
- Odra Wodzisław 170 osób 245km
- Ruch Chorzów 275 osób 246km
- Polonia Bytom 80 osób 246km (stadion Ruchu)
- Jagiellonia Białystok 37 osób 576km
- Cracovia Kraków 80 osób 315km
- Korona Kielce 50 osób 350km

skąd te 520 osób ??? rundy jesiennej nie chce mi sie szukać, ale was jeden wyjazd do Poznania jaskółki nie czyni
Z jesieni nie chce ci sie szukac ale pierwsze 3 liczby ktore wymieniles to z jesieni akurat. Nie wiem czy srednia 520 to prawda, samemu mi sie wydaje ze liczba troche przasadzona, ale jakbys przedstawil liczby z ŁKS-u i Sosonowca a nie takie jakie chciales i wliczajac do tego 2 tys w Poznaniu to moze cos wyjsc kolo tego.
djh30

Post autor: djh30 »

ScoobyDoo pisze:
djh30 pisze:
zorro pisze: Zagłębie Lubin:

- Gks Bełchatów 200 osób 247km
- Odra Wodzisław 170 osób 245km
- Ruch Chorzów 275 osób 246km
- Polonia Bytom 80 osób 246km (stadion Ruchu)
- Jagiellonia Białystok 37 osób 576km
- Cracovia Kraków 80 osób 315km
- Korona Kielce 50 osób 350km

skąd te 520 osób ??? rundy jesiennej nie chce mi sie szukać, ale was jeden wyjazd do Poznania jaskółki nie czyni
Z jesieni nie chce ci sie szukac ale pierwsze 3 liczby ktore wymieniles to z jesieni akurat. Nie wiem czy srednia 520 to prawda, samemu mi sie wydaje ze liczba troche przasadzona, ale jakbys przedstawil liczby z ŁKS-u i Sosonowca a nie takie jakie chciales i wliczajac do tego 2 tys w Poznaniu to moze cos wyjsc kolo tego.
akurat to nie moje liczby tylko z tego forum z rankingu wyjazdowiczow, a meczem na bulgarskiej bym sie tak nie podniecal bo wiadomo jak to jest z meczami zgod, zwlaszcza jak towarzystwo jest przemieszane na stadionie.
ODPOWIEDZ