Michauek pisze:Dzięki za info. Jestem właśnie po wstępnej rozmowie z Azazel`em.
Za tydzień do nich jadę ustalić projekt ([link]) a później mam 4 tygodnie na dopompowanie ramienia do 40cm
sw Michal zabija smoka, dobre dobre
1908 - 2008 Już od stu lat biało - czerwono - biały świat
Michauek pisze:Dzięki za info. Jestem właśnie po wstępnej rozmowie z Azazel`em.
Za tydzień do nich jadę ustalić projekt ([link]) a później mam 4 tygodnie na dopompowanie ramienia do 40cm
Legioholic pisze:ma ktos moze dziarke tej laski z Widzewa ktora jest w "big Brather" ??
bo gdzies ja przelotem widzialem ale teraz nie moge skumac gdzie.
Michauek pisze:Orientuje sie ktoś, które studia tatuażu uchodzą za najlepsze w Polsce?
Ciężko pewnie to ocenić! W Rybniku i okolicach napewno najlepszy jest Prykas z "Prykas Tatoo Studio" Czesto jest sędzią w najlepszych imprezach w Polsce i nietylko np. Tattoo Fest w Łodzi czy Krakowie! Sam sie u niego dziarałem i bardzo polecam bo potrafi robić niestworzone rzeczy na ciele!!!
napewno Prykas????????? to ze Ty robiłeś tam dziare nie znaczy ze jest on najlepszy!!!!! proponuje poogladać i porównac dziary robione przez Prykasa i Tofiego a poza tym same nagrody na ogolnopolskich [link] chyba swiadcza same za siebie:)
Legioholic pisze:ma ktos moze dziarke tej laski z Widzewa ktora jest w "big Brather" ??
bo gdzies ja przelotem widzialem ale teraz nie moge skumac gdzie.
Fajne hasło - fajnie się komponuje z tym "h". Choć ogółem znaczki "h" czy logo bad boya jako wzory tatuazy do mnie nie przemawiają. Wykonianie też fajne, ogłem na + (pomimo "h").
Dziarka z czaszka i data super, czy da sie ja troszke przerobic?mianowcie zamiast tej daty napis?
Bylo jest i bedzie zawsze ZAGŁĘBIE!!!
Ja ide w sandalach i skarpetkach, kalesony siwe lub biale i do tego komin kolorowy z daszkiem i pomponem, wtedy bede nie do rozkminienia nawet przez fbi.
o_ pisze:Zajmuje sie tu ktoś projektowaniem tatuaży ?
Szukam kogoś, kto zrobi mi projekt, oczywiscie za kase. Jak coś, to pw.
Nie wiem skad jestes,ale jak ja się dziabałem,projekt uzgadniałem z tatuatorem swoim.za darmo oczywiscie.Idz do studia,powiedz co chcesz,powinni Ci narysowac.
Bardzo dobra dziara chłopaka z Granicy. Proste, fajne wykonanie. Bez zbędnego kombinowania ale z "duszą". Gratuluję pomysłu.
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."